ukinuše mi Arene đubrad, jbm li im pleme lopovsko
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Meni Dortmund igra smirenije i ljepse nego li je to bio slucaj kod Kloppa, posebno smirenije, jer ne libe se vracati loptu do golmana i vezati po 5-10 pasova samo onako bez ucinka dok se igraci ne postave na svoje pozicije. Jos nesto rade sto me posjeca na Pepovu igru, a to je opterecivanje i prekrcavanje jedne strane terena i u dva poteza izbace krilo ili nekog na drugoj strani samog sa jednim igracem. Veceras su to uradili nekoliko puta. TT je i vise nego dobar, a Hummels je fenomenalan.SlevinKelevra je napisao/la:Ovaj Dortmund igra tako jednostavno da imam osjecaj da bi se i ja uklopio ovdje nakon tri treninga
Pa to ti kažem, izbirljivi momci.KayserSose je napisao/la:Koliko vidim ne igra im se ni LP zadnjih godina. **** ligu u kojoj Fuchs i Okazaki igraju za prvoga na tablici.
http://www.sport365.live/en/player/56e1 ... ur/960/540let3 je napisao/la:Manite se šuplje, ima li kakva dobra stranica sa linkovima ili streamovimadajte pomozite
rambo16 je napisao/la:Šta ti je Njemačka,i na treningu pun stadion
KayserSose je napisao/la: **** ligu u kojoj Fuchs i Okazaki igraju za prvoga na tablici.
hvala buraz, odlicna slikaRajaz je napisao/la:http://www.sport365.live/en/player/56e1 ... ur/960/540let3 je napisao/la:Manite se šuplje, ima li kakva dobra stranica sa linkovima ili streamovimadajte pomozite
ne huli. ovu ljepotu u igri porediti sa usranom tika takom.muamerc je napisao/la:Meni Dortmund igra smirenije i ljepse nego li je to bio slucaj kod Kloppa, posebno smirenije, jer ne libe se vracati loptu do golmana i vezati po 5-10 pasova samo onako bez ucinka dok se igraci ne postave na svoje pozicije. Jos nesto rade sto me posjeca na Pepovu igru, a to je opterecivanje i prekrcavanje jedne strane terena i u dva poteza izbace krilo ili nekog na drugoj strani samog sa jednim igracem. Veceras su to uradili nekoliko puta. TT je i vise nego dobar, a Hummels je fenomenalan.SlevinKelevra je napisao/la:Ovaj Dortmund igra tako jednostavno da imam osjecaj da bi se i ja uklopio ovdje nakon tri treninga
Ma ni blizu. Kad je vidio da mu lopta bježi pao i digao ruke. Smiješno.Lillard je napisao/la:Penal na Sonu nesviran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.