Vamos Saraj'vo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Opet na forumu ima stručnjaka i trenerskih magova, poruka im je, licencu polagati i prditi na drugom mjestu.
Vamos Saraj'vo

Vamos Saraj'vo
Kakva odbrana Belmina 
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bravo Belmine!
Ljudi dali gol i nisu mogli ništa uradit. UNIŠTAVAMO ih presingom
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Ne kontam fakat sta ljudi pricaju, dominiramo nad jednom vrhunskom ekipom! U iskombinovanim sastavima s momcima koji treniraju zajedno tek par sedmica. Bolji pocetak nije se mogao ni sanjatiPantelija je napisao/la: ↑29 jun 2022, 19:38Pa ja ne znam sta vi gledate, ali tsc se od gola skoro ne moze sastaviti s loptom. A to nije mala stvar, ko ih je gledao u srbijanskoj ligi.
I zrinjski ne igra ovu vrstu presinga vec igraju dosta kontrolisaniji oblik... Ovo sto mi igramo je bas onaj totalni presing koji trazi savrsenu fizicku spremu da mozes igrati ga
Odlicno, pogotovo obzirom da je tek prva ozbiljnija tekma.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- feniksptica
- Kontakt:
De ba samo iz penala gol mozemo dat. Ismire reaguj dok nije pocelo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Zabi ga kapiten 
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Daj cesce tih strucnih komentara fali ovdePantelija je napisao/la: ↑29 jun 2022, 19:38Pa ja ne znam sta vi gledate, ali tsc se od gola skoro ne moze sastaviti s loptom. A to nije mala stvar, ko ih je gledao u srbijanskoj ligi.
I zrinjski ne igra ovu vrstu presinga vec igraju dosta kontrolisaniji oblik... Ovo sto mi igramo je bas onaj totalni presing koji trazi savrsenu fizicku spremu da mozes igrati ga
Ako se ne varam koliko mi je ostalo u sjecanju oni takodjer praktikuju presing i veliki posjed lopte.A upravo smo ih mi svojim totalnim presingom od toga "odbili" da kažem,jedan presing je nadjacao drugi jel sto kazes ovo kod Feđe je baš totalni
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Generation74
- Kontakt:
Dok je gledanost veca od Zvezda Granda, da ponovim post od naseg brata i da apelujemo da se stranica dovede u red.PapirnaMarka je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:26Kao osnovni razlog nameće se to da je jedan bolesnik i dugogodišnji navijač kluba napravio tu stranicu, baš kao i web shop. Momak sve to radi volonterski već deset godina, nikad ni marke od kluba za to nije uzeo, a napravio je 4-5 različitih verzija stranica. Live streamove utakmica koji su se radili na Koševu i u Butmiru radio je on sa svojim računarom itd.Generation74 je napisao/la: ↑24 jun 2022, 20:03I to gostujucoj!
Ne kontam u cemu je kvaka oko veb stranice!? Drustvene mreze su ok, odlicne slike igraca nakon gola, najave utakmica, itd…ali veb stranica totalno skripi. Pola igraca fali, a stari su jos aktuelni. To odavno tako stoji i ne mogu da vjerujem da se to trpi. Svako sa strane prvo ode na zvanicnu stranicu koja je blago receno vizit karta. Ali kad ode da pogleda, nije to to.
Web je napravljen tako da na njemu može i svaki laik mijenjati informacije, podatke i slično. Međutim, za ove neke bitnije stvari, tipa implementacija prodaje novih sezonskih i sl. mora bit urađeno od strane nekog programera koji ima barem osnovno znanje. I onda tu se opet aktivira ovaj momak kojeg sam prethodno spomenuo da uradi, umjesto da se u startu angažovala neka osoba koja bi dobijala platu za to, a ne da momak koji ima svoj primarni posao mora da interveniše i opet radi na volonterskoj osnovi.
Al tu ide ona naša odvratna politika koju očigledno svi koriste, a to je hajmo izmusti i izrabljivati momka koji besplatno i iz ljubavi radi, bolje to nego da plaćam nekom milju mjesečno.
Sve ovo saznao sam od jedne osobe koja je radila u klubu da ne bude neprovjereno da je.
E sto spuca od ogradu…
Kapiten se mora dozvati ako misli kod Dudica imati mjesto u prvoj.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ne kontaju ljudi da je tsc jako dobra ekipa koja ulaze ogroman novac i da je ovo sto gledamo strasno dobro.spezial je napisao/la: ↑29 jun 2022, 19:40Ne kontam fakat sta ljudi pricaju, dominiramo nad jednom vrhunskom ekipom! U iskombinovanim sastavima s momcima koji treniraju zajedno tek par sedmica. Bolji pocetak nije se mogao ni sanjatiPantelija je napisao/la: ↑29 jun 2022, 19:38Pa ja ne znam sta vi gledate, ali tsc se od gola skoro ne moze sastaviti s loptom. A to nije mala stvar, ko ih je gledao u srbijanskoj ligi.
Pod ovim tempom bi puklo 80% ekipa u nasoj ligi nakon 50ak min... Hodati ne bi mogli....
Ma ljudi igraju jako dobar fudbal u srbiji. Igraju na posjed i solidan presing ... Naravno protiv slabijih ekipa bas idu visokomiky_hz je napisao/la: ↑29 jun 2022, 19:43Daj cesce tih strucnih komentara fali ovdePantelija je napisao/la: ↑29 jun 2022, 19:38Pa ja ne znam sta vi gledate, ali tsc se od gola skoro ne moze sastaviti s loptom. A to nije mala stvar, ko ih je gledao u srbijanskoj ligi.
I zrinjski ne igra ovu vrstu presinga vec igraju dosta kontrolisaniji oblik... Ovo sto mi igramo je bas onaj totalni presing koji trazi savrsenu fizicku spremu da mozes igrati ga![]()
Ako se ne varam koliko mi je ostalo u sjecanju oni takodjer praktikuju presing i veliki posjed lopte.A upravo smo ih mi svojim totalnim presingom od toga "odbili" da kažem,jedan presing je nadjacao drugi jel sto kazes ovo kod Feđe je baš totalni
Danas ljudi ne mogu da povezu se nikakoreakcija nasih po izgubljenoj lopti i kretanje po terenu je strasno.. a tek su poceli raditi jos tu fali dosta automatizma kod nas, fali uihranosti ali s obzirom na kvalitet igraca, mislim da to na početku necemo toliko osjetiti...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Suljic fizicki neprepoznatljiv u odnosu na proslu sezonu kad nije mogao potrcati nakon pola sata. Dzafic nespreman skroz, valjda ce se zategnuti malo do sezone
Jak tempo, nema dalje, visoki presing, napokon smislen i napadacki fudbal!!!
U novi boj ...
Treba dovesi novog golmana i Belmina poslati u Igman. nije on za Sarajeva 
-
bordospartanac
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobra utakmica 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Lekqqq1921 i 25 gostiju.