Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne zanima nas.
Ko ubacuje ekavicu?Jesi ti uopste bio tad u Banjaluci ili toliko ne poznajea geografiju pa svratio greskom negdje u Srbiju?
Znam ja gdje sam bio.Demi je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:10Ko ubacuje ekavicu?Jesi ti uopste bio tad u Banjaluci ili toliko ne poznajea geografiju pa svratio greskom negdje u Srbiju?
Ali interesantno kad god se napise nesto o Borcu odmah skacu ispravljaju nije tako nego ovako,niste velikani i ostalo,a kad vi pisete o Zelji golemome,Sarajevu divovskom,Velezu rodjenom niko od nas nista,ne smeta nam.E to je simptom kompleksa i "trnau oku".![]()
Haha ove su najjace,sledeci put kad dodjes javi se, odnosno prvi put...Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:27Znam ja gdje sam bio.Demi je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:10Ko ubacuje ekavicu?Jesi ti uopste bio tad u Banjaluci ili toliko ne poznajea geografiju pa svratio greskom negdje u Srbiju?
Ali interesantno kad god se napise nesto o Borcu odmah skacu ispravljaju nije tako nego ovako,niste velikani i ostalo,a kad vi pisete o Zelji golemome,Sarajevu divovskom,Velezu rodjenom niko od nas nista,ne smeta nam.E to je simptom kompleksa i "trnau oku".![]()
Presmijesno je ono. Na silu hocete da budete Srbi a niszćte. Bošnje ste kao i mi samo vjera druga.
Stanivukovic se slomi ubacivati ekavicu kad prica.Prvi on pa onda poceli i ljudi na silu po gradu. Ne svi namjerno. U Banjaluci puno dobre raje ima. Normalne. Na zalost ne cuju se
Svaka ti cast,vidi se nivo obrazovanja i inteligencije
Jesi bio dalje od Petrovca?Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:27Znam ja gdje sam bio.Demi je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:10Ko ubacuje ekavicu?Jesi ti uopste bio tad u Banjaluci ili toliko ne poznajea geografiju pa svratio greskom negdje u Srbiju?
Presmijesno je ono. Na silu hocete da budete Srbi a niszćte. Bošnje ste kao i mi samo vjera druga.
Stanivukovic se slomi ubacivati ekavicu kad prica.Prvi on pa onda poceli i ljudi na silu po gradu. Ne svi namjerno. U Banjaluci puno dobre raje ima. Normalne. Na zalost ne cuju se
Upitaj svog djeda ili pradjeda pa nek ti rastumači. Ovako ispadas morbidan sa ovakvim glupostima. Pitaj djeda nek ti pokaze vase porodicno stablo...
Bolje Sandzo nego bosanski pravoslavacGrk1234 je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:30Haha ove su najjace,sledeci put kad dodjes javi se, odnosno prvi put...Pantelija je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:27Znam ja gdje sam bio.Demi je napisao/la: ↑04 jul 2021, 16:10
Ko ubacuje ekavicu?Jesi ti uopste bio tad u Banjaluci ili toliko ne poznajea geografiju pa svratio greskom negdje u Srbiju?
PS Nadji mi snimak gdje Stanivukovic prica ekavicu,bar je to lako,za ostale lazi cemo ti povjerovati...
Vise ekavice se moze cuti u Sarajevu,grad su vam preplavile Sandzaklije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.