A dobro to jeste, gasira ihVivaLaStella je napisao/la: ↑17 feb 2024, 14:46
Teško mi shvatit gas u kojem puštaš da te ćelava narkomančina lupa patikom po glavi![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
A dobro to jeste, gasira ihVivaLaStella je napisao/la: ↑17 feb 2024, 14:46
Teško mi shvatit gas u kojem puštaš da te ćelava narkomančina lupa patikom po glavi![]()
Nisi svjestan okoline u kojoj živiš i ljudima kojima si okružen. Itekako je čitano, a trash je na svim portalima najčitanije, provjereno.
Malo se oni zbune tako nakon kolektivne drkice u kancelariji.scholsey je napisao/la: ↑17 feb 2024, 14:58Bogami baš futavci. Ako ništa, treba ih biti stid godina.. jer pretpostavljam da nisu djeca.
Al naklikaće ti raja Čauševiću.. ne bil milioner postao, klošaru bez trunke dostojanstva. Čak ću vam i pravi SEO audit uraditi, pa da vidite za kakvu siću brukate i sebe i nas - po kući vam ovo četničko smeće skakalo.![]()
I vama i s.ource-u.. pošto vidim da samo vi (od "naših") ganjate ove klikove.![]()
Ja sam prije cuo "pod gasom" je znacilo da je neko pijanmuhamedhulk je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:37Taj pojam “gasira” smo ja i burazeri koristili prije 10-15 godina, tipa “al me gasira” ili “al me turira”kad smo jedan drugog u pesu tukli
Uvijek je tako bilo kolko i ja znam.alemsa je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:44Ja sam prije cuo "pod gasom" je znacilo da je neko pijanmuhamedhulk je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:37Taj pojam “gasira” smo ja i burazeri koristili prije 10-15 godina, tipa “al me gasira” ili “al me turira”kad smo jedan drugog u pesu tukli
![]()
Sad se pod gasom kaže za one koji slušaju Jalu. Efekat je isti kao i kad si pijan samo još gorealemsa je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:44Ja sam prije cuo "pod gasom" je znacilo da je neko pijanmuhamedhulk je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:37Taj pojam “gasira” smo ja i burazeri koristili prije 10-15 godina, tipa “al me gasira” ili “al me turira”kad smo jedan drugog u pesu tukli
![]()
Judd je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:03Sad se pod gasom kaže za one koji slušaju Jalu. Efekat je isti kao i kad si pijan samo još gorealemsa je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:44Ja sam prije cuo "pod gasom" je znacilo da je neko pijanmuhamedhulk je napisao/la: ↑17 feb 2024, 17:37Taj pojam “gasira” smo ja i burazeri koristili prije 10-15 godina, tipa “al me gasira” ili “al me turira”kad smo jedan drugog u pesu tukli
![]()
![]()
****. m i tebe i ekonomiju ako si je završio uopsteVjeverica777 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 15:56Jel moguće da ulaziš sa mnom u diskusiju a nemaš pojma o osnovnim ekonomskim pojmovima???donDondon je napisao/la: ↑16 feb 2024, 11:57qrac bi oni ista fiskalizovali da se dole smije krociti i zatvarati,stiti ih hdz a oni ispod stola "za partiju za drzavu"Vjeverica777 je napisao/la: ↑16 feb 2024, 10:18
Čovječe jesi li svjestan ti svoje priče. Kažeš "dolje" inspekcija ne smije kročiti. Ja ti lijepo pokažem podatke da su Široki Brijeg i Posušje prvi u FBiH po fiskaliziranom prometu per capita. Znači najviše se fiskaliziraa u tim mjestima kad usporedimo sa brojem stanovnika nekog mjesta. Onda po tvome ako se ne prijavljuje ništa, ovi dole su bogatiji 5 puta nego što pokazuju podaci. Istina je, statistika zna zavarati
i kakav ti je to podatak per capita kakvi su to qrcevi podaci,
8.8.2023
Najveći ukupni promet je u Općini Novi Grad Sarajevo na čijem području je evidentiran ukupan promet fiskalnih uređaja u iznosu 435.629.923,23 KM.
16.10.2023
Novi Grad Sarajevo je kao najmnogoljudnija jedinica lokalne samouprave imao promet od 3,6 milijarde KM, što je za 300 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine.
Ilidža je poslije Novog Grada imala najveći promet u FBiH, i to u iznosu od 3,2 milijarde KM. Fiskalni promet u ovoj općini je u odnosu na prvih devet mjeseci 2022. također veći za skoro 300 miliona KM.
Tuzla i Mostar, iako imaju veći broj stanovnika od Ilidže, imali su manji fiskalni promet od Ilidže. U prvih devet mjeseci ove godine u Tuzli je iznosio 2,7 milijardi KM, što je za 250 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine. U prvih devet mjeseci u Mostaru je iznosio 2,6 milijardi KM, što je za skoro 70 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine.
Po visini fiskalnog prihoda slijedi općina Centar sa 2,5 milijardi KM, što je za skoro 300 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine.
Tešanj, koji ima nešto više od 40.000 stanovnika, na šestom je mjestu po fiskalnom prometu u prvih devet mjeseci 2023. - iznosio je 1,7 milijardi KM, što je za 300 miliona KM više u odnosu na prvih devet mjeseci prošle godine. Na posljednjih pet mjesta su Ravno, Trnovo, Foča, Pale i Dobretići.
Eto kad znaš lijepo svjetskim ekonomistima izvuci da Indija ili Pakistan imaju veće prihode od Švicarske i Norveške pa su samim time i bogatiji. Ali ništa čudno zato takvi kao ti i ne zaslužuju više od 700 maraka plaće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.