Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 04 apr 2012, 21:29

Arnelinho je napisao/la:
hanniz je napisao/la:Nek izdvoje 30m eura za Džeka i to bi bio posao ljeta. Ramireza nikad nisam gledao, ali prema nekim komentarima, riječ je o kvalitetnom igraču, pa što se mene tiče, on je dobrodošao. Tella možemo dovesti za svega 10m, Hoilleta besplatno. Također dovesti jednog dobrog veznjaka.
Aj razumijem sve ovo, nije da nema šanse da ovi igrači dodju u Liverpool, al' na čemu temeljite optimizam za Tella? :?

Po meni je postotak da će preći iz Barcelone u Liverpool izražen u negativnim brojem i to povelikim, jer budimo realni... :mrgreen: (mladi Katalonac, koji igra za trenutno puno bolju ekipu, koja je btw iz Španije, tačnije Katalonije, a i Guardiola mu vjeruje, stvarno ne vidim uporišta...) :?:
Ne bi bio prvi mladi igrač kojeg je Guardiola pustio (Krkić, Romeu),a osim toga on više forsira Cuencu nego Tella, tako da transfer nije nemoguć. ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 04 apr 2012, 21:31

Arnelinho je napisao/la:
hanniz je napisao/la: Navodno ima klauzulu u ugovoru da može napustiti Katalonce za 10m. ;)
Ti bi napustio? :P
Pa dobro, u Liverpoolu ne bi imao veliku i paklenu konkurenciju kao u Barceloni, zašto ne? :P
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 04 apr 2012, 22:05

Aj odavagamo:
1.Barcelona
-ima učešće i borbu u Ligi prvaka
-ima svoju kuću, stan tu
-ima svoje prijatelje, porodicu i sve bliže oko sebe
-uvijek borba za trofej u LaLigi i zagarantovano (ovo je podcjenjivački, al' trenutno i realno) drugo mjesto
-ima Guardiolu uz sebe, garanciju da će dobivati priliku za igru, uprkos konkurenciji
-igra u najboljem timu na svijetu ili najmanje jednom od najboljih, kako hoćeš
-igra pored najboljeg igrača na svijetu

2.Liverpool
-borba za ligu prvaka (četvrto mjesto), trenutno ništa ne ukazuje da bi se L'pool mogao upustiti u borbu za trofej
-borba u FA kupu
-borba u Carling kupu
-viša minutaža (negarantovano)
-moguća viša plata

I ako se sjetiš čega dodaj.

Inače, vi znate da je Liverpool meni drag klub, al' ne vidim neke šanse da Katalonac iz Barcelone predje u taj klub. Krkić je druga priča, al' siguran sam da Daglish i ekipa ne bi voljeli vidjeti Bojana u ekipi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 04 apr 2012, 22:44

Prvo i najvažnije, Liverpool ima historiju! :lol:

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 04 apr 2012, 23:33

Zabi ga Meireles majstorski.. Chelsi nam krade igrace i fura se na nas to je difinitivno.. Torres, Meireles, Benayon.. Imam neki osjecaj da ce pokusati dovesti Lucasa ili Suareza za sezonu dvije :P

Jedina svijetla tacka u ovoj sezoni mi je sto je nasa mlada nada:

[youtube][/youtube]

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 04 apr 2012, 23:54

zaboravio si carling cup i evo polufinale fa cupa
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 05 apr 2012, 11:38

1) Telegraphe prenosi da su Kuyt, Aurelio i Maxi na izlaznim vratima.

2) Feyenoord’s 17-year-old midfielder Tonny Trindade de Vilhena and Udinese’s left-sided utility player Pablo Armero, 25, are being watched by Comolli.

3) Liverpool are also close to signing Crewe’s 16-year-old midfielder Dan Smith in a £400,000 deal, beating Manchester City to his signature.

4) "It's going well. The knee has responded very well after surgery.There's still a long way to go, but everything is going as planned and the doctors are very happy with my progress." - Lucas on his Injury.

5) Daniel Agger and Glen Johnson are ready to give Liverpool a timely injury fillip before next week’s FA Cup semi-final with Everton at Wembley.

6) BBC apologies after reporter appears to condone Pepe Reina headbutt
Not a very smart move. The BBC were forced into an apology on Tuesday after comments made by Match of the Day 2 host Colin Murray. Murray, a well-known Liverpool fan, appeared to support goalkeeper Pepe Reina after he was sent off for aiming a headbutt in the direction of Newcastle's James Perch.
Murray said: 'When you get sent off for that type of lame headbutt, do you regret not sticking the head in anyway?'
The 35-year-old's question provoked outrage on Twitter.

7) Skrtel: I want even more

Martin Skrtel has already surpassed his goals target for the season – but he is determined to add to his tally before the end of the current campaign.
"It's the most I've scored in a season because usually I don't get too many," Skrtel told LFC magazine. "I think I got one in my second full season here, then I got two.
"So I wanted to get three this season. I've got four at the moment and I'm happy with that.
"My strike against Cardiff wasn't the nicest goal but it was special to score in a final at Wembley. My friends were very happy for me, they all congratulated me. I got a lot of text messages and BBMs too."
But the centre-back admits he doesn't know what has prompted his new-found prolificacy in front of goal this season.
"In the past I've got into decent positions and not taken the chances," he explained. "Maybe I've had more luck this season because I've been able to take them."
Meanwhile, Skrtel admits he is relishing the prospect of a return to Wembley for a mouth-watering semi-final which has divided loyalties on Merseyside.
"I wanted it to be Everton," said the No. 37. "I've played in lots of derbies now and having a Merseyside derby at Wembley will be brilliant.
"I've played in some great stadiums like the Santiago Bernabeu, the Emirates, Wembley. I would probably go for Wembley as my favourite, it's a special place for me."

8) Former Liverpool defender Mark Lawrenson sharing his thoughts
Former Liverpool defender Mark Lawrenson does not believe manager Kenny Dalglish is facing the sack, but has conceded his former team-mate needs to start winning some Premier League games.
He told BBC Radio 5 Live: 'I don’t think he’d walk away.
'I don’t believe he’ll be sacked. It’s a poor run, but the new owners are not going to make knee-jerk decisions.
I think one or two people are (mentioning him being sacked), because as a manager in the Premier League it's a crisis if you lose a couple of games.
'They have Villa at home at the weekend and I hate saying it's a must-win, but it is.
'We live in an instant media world, but I think the Liverpool owners are in it for the end game. I think he (Dalglish) will be fine, but at any level, you have to win games.
'I really don't believe he will be sacked.'
Champions League qualification is out of the question for Liverpool for another season as a result of their struggles, and Lawrenson is concerned they will not be able to get back there until they leave their Anfield home.
He said: 'Another problem at Liverpool is the stadium. It's really difficult to know where they're going to go.
'Until they get into the Champions League places they can't attract Champions League players, but how do they get there? Pay stupid money?
'They're trying to play catch-up with other clubs. Anfield is full at 40,000 every week, but other clubs, Arsenal get 60,000, Manchester United 75,000, and then you have Manchester City and Chelsea.'

9) Sretan rođendan Carlu i sve najbolje da još mnogo trofeja upamtiš sa Kingom na čelu ako Bog da.

10) Carrol u Newcastlu i Carrol u Liverpoolu:

slika

11) Za igrača mjeseca marta proglašen je Steven Gerard. Martin Skrtel collected 19 per cent to finish second, while Luis Suarez was third (18 per cent).
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 05 apr 2012, 14:07

Sretan rođendan i sa moje strane. :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 05 apr 2012, 14:10

Hvala Rizo legendo :D

@jimmy, hvala i tebi :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 apr 2012, 14:14

Carlo - Sretan :) .

TheBlues
Kontakt:

Post Postao/la TheBlues » 05 apr 2012, 14:14

Carlo je napisao/la:Hvala Rizo legendo :D

@jimmy, hvala i tebi :D
Nek je sa srecom i od plavca jednog.. :P
FK Sarajevo <3<3
R.I.P.VEDRAN PULJIC:((

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 05 apr 2012, 14:17

Kenny odlucio da ce Doni branit tokom Reinine suzpenzije :)

EDIT: je li ovo najmanja moguca kazna za crveni ?
Walk on, with hope in your hearts.

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 05 apr 2012, 15:24

artemis77 je napisao/la:Kenny odlucio da ce Doni branit tokom Reinine suzpenzije :)
Pa ko će drugi? Jones? :lol: Enrique? 8-) :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 05 apr 2012, 16:30

Bertrand je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Kenny odlucio da ce Doni branit tokom Reinine suzpenzije :)
Pa ko će drugi? Jones? :lol: Enrique? 8-) :mrgreen:
Carroll ima visinu :)
Walk on, with hope in your hearts.

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 05 apr 2012, 16:32

Sve najbolje Carlu Kerolljupcu,uz želju da Carroll do kraja sezone zabije makar 5 golova.. :) A Doni ce pokazat' klasu na golu :D ...Nadam se da ce Kenny poceti ubacivati ove mladje L'poolce,jer sigurno ne mogu gore odigrati od Hendersona,Kuyta,Downinga itd ..
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 05 apr 2012, 19:52

Sretan rodjendan @Carlu
Valjda ce Sterling pocet dobivati vise prilika ovo zadnje je samo da ne bude off
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 apr 2012, 21:07

I od mene našem legiKo Carlu sve najbolje, da mu ova godina bude godina u kojoj će se konačno skrasiti kraj neke hanume (ako već nije). :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 05 apr 2012, 21:42

@Carlo: Neka je sretan i sve najbolje :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 05 apr 2012, 22:07

@Carlo, sretan rođendan i sve najbolje. :)

LUCAS ZADOVOLJAN S OPORAVKOM

Lucas Leiva priznaje kako mu teško pada izostanak s terena, te napominje kako je pred njim još dugotrajan oporavak, a medicinska ekipa zadovoljna je s trenutnim napretkom.

Brazilski veznjak ozlijedio je ligamente lijevog koljena još u studenom i utakmici protiv Chelaseaja :mrgreen: u Liga kupu, te je proveo neko vrijeme u domovini, da bi se početkom siječnja vratio u Melwood.

Prošlog je mjeseca izjavio da se nada kako bi mogao biti ponovno u momčadi već za početak sljedeće sezone.
"Stvari se dobro odvijaju. Koljeno je dobro reagiralo na operaciju. Ispred mene je još uvijek dugotrajan oporavak, no stvari se odvijaju prema planu i doktori su zadovoljni s načinom na koji napredujem."

Iako mu izostanak s terena teško pada, Lucas je nastojao biti pozitivan, te je pohodio svaku utakmicu na Anfieldu otkad se vratio u Englesku.

"Uvijek gledam uživo domaće utakmice. To mi je veoma važno."
"Nastojim uvijek biti uz igrače i pomoći im koliko je to moguće."
"Ovo je moja prva ozljeda otkad sam u Liverpoolu i prilično je frustrirajuće ne biti dolje na terenu."

Lucas dodaje kako ga je dirnula pažnja i potpora od strane navijača.

"Svi su uz mene - navijači, suigrači, doktori i moja obitelj. Svi su stali uz mene i to mi mnogo znači. Poruke koje sam dobio čine me pozitivnim tijekom oporavka."

POTPORA ZA DONIJA

Branič Liverpoola, Sebastian Coates, pružio je potporu Alexanderu Doniju u prilici koja mu se pružila izostankom Pepea Reine.

Brazilski vratar upisati će svoj debi u subotnjoj utakmici protiv Aston Ville, budući je Reina isključenjem protiv Newcastlea zaradio kaznu od 3 utakmice.

Španjolac će također propustiti gostovanje kod Blackburna, kao i polufinalnu utakmicu FA kupa protiv Evertona.
"Doni je sjajna osoba i odličan vratar. Mislim da će dobro odraditi posao. Nastupao je za Brazil, jednu od najvećih reprezentacija. Dakle, navikao je na igranje velikih utakmica."

"Budući imamo Pepea, nije dobivao prigodu, no mislim da će je sada iskoristiti."

Coates je s klupe promatrao nedjeljni poraz na St James´ Parku.

"Bilo je teško. Željeli smo pobjedu, no pretrpjeli smo težak poraz. Ipak, trebamo zadržati vjeru u sebe i iz ove sezone izvući što je maksimalno moguće."

"Protiv Ville nas očekuje teška utakmica, no bodovi su nam vrlo važni."
FK Pjetlovi

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 05 apr 2012, 22:48

Sretan rođendan Carlo, sve najbolje. :D
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.