Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Imate opet prenos na areni 

nepotrebno se ovo sve izgleda zakuhalo oko Suareza. A ako Wenger htjedne da ga dovede, dovešće ga. koje dječije izjave od strane rodgersa nevjerovatno.
@Neutral hvala
Edit: Gervinho pred potpisom za Romu, šamak u kristal palas, pozajmica izgleda. znači samo bentner ostaje od flopova. Svaka čast na čistki nema šta. veliki posao je urađen.
A ova seljačina Bentner je bio pred potpisom za 2 kluba i njegovi zahtjevi za primanja su syebali oba put. koji glupan, neviđeno
@Neutral hvala
Edit: Gervinho pred potpisom za Romu, šamak u kristal palas, pozajmica izgleda. znači samo bentner ostaje od flopova. Svaka čast na čistki nema šta. veliki posao je urađen.
A ova seljačina Bentner je bio pred potpisom za 2 kluba i njegovi zahtjevi za primanja su syebali oba put. koji glupan, neviđeno
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Eo na skyu čitam čak i Reina govori da će Sule otići. Treba poslati poboljšanu ponudu i prodat će ga Liverpool, manite se blefa onog glupana Brendana, čuj trocifrenu ponudu poslati, pa pregovaraš sa Arsenalom, ne Cityem, PSGom i Realom.
Zasto je glup ??? Zato sto procenjuje vrednost igraca shodno trzistu (koje je naduveno inflacijom), sto je najprirodnija stvar kada se formira igracu cena ??? Logicno je da Suarez mogao otici za 40m, pa nije, jer je Cavanijev transfer uticao na trziste i cenu, pa sada i ova javna ponuda Reala takodje isto tako utice. Vredjas coveka zato sto ne ume da proceni vrednost igraca po tvojoj volji. Evo neka BR kaze da vredi 35m, onda ce verovatno ispasti pametan.AA23 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:Brendan se počeo furat na trocifrene iznose. on izgleda ne zna skim pregovara
Brendan je preglup trener, on ocjenuje igraca i poredi ga sa drugim, Bale ne vrijedi vise od 45 miliona sigurno a pusti to sto Real nesto glumi.. to samo pokazuje kolko je glup Rogers kao trener kad nezna sam procjeniti realno igraca, al nema veze, Suki ce fino na sud pa cemo vidjet onda
Ne zna sam da proceni, ccc, pa to i nije njegov posao da procenjuje, nije on ekonomista pa da to radi, vec trener, drugi ljudi u klubu to rade. Moze figurativno da ceni svog igraca, kao sto mi forumasi to radimo.
Plus odlucnost kluba da ga ne proda mu jos vise dize cenu.
realova ponuda nije vrijednost Balea. ponuda reala je očaj. Tako da je njegova izjava glupost na kvadratParadajz je napisao/la:Zasto je glup ??? Zato sto procenjuje vrednost igraca shodno trzistu (koje je naduveno inflacijom), sto je najprirodnija stvar kada se formira igracu cena ??? Logicno je da Suarez mogao otici za 40m, pa nije, jer je Cavanijev transfer uticao na trziste i cenu, pa sada i ova javna ponuda Reala takodje isto tako utice. Vredjas coveka zato sto ne ume da proceni vrednost igraca po tvojoj volji. Evo neka BR kaze da vredi 35m, onda ce verovatno ispasti pametan.AA23 je napisao/la:nedim1993 je napisao/la:Brendan se počeo furat na trocifrene iznose. on izgleda ne zna skim pregovara
Brendan je preglup trener, on ocjenuje igraca i poredi ga sa drugim, Bale ne vrijedi vise od 45 miliona sigurno a pusti to sto Real nesto glumi.. to samo pokazuje kolko je glup Rogers kao trener kad nezna sam procjeniti realno igraca, al nema veze, Suki ce fino na sud pa cemo vidjet onda
Ne zna sam da proceni, ccc, pa to i nije njegov posao da procenjuje, nije on ekonomista pa da to radi, vec trener, drugi ljudi u klubu to rade. Moze figurativno da ceni svog igraca, kao sto mi forumasi to radimo.
Plus odlucnost kluba da ga ne proda mu jos vise dize cenu.
Vođa zna.
Jeste fiktivna. Sama ponuda dize Baleu neku "realnu" vrednost koja u ekonomiji i ne postoji kao termin, na tih 100m ili manje, a samim tim i ostali klubovi prema toj ceni diktiraju cene svojim najboljim igracima, nista tu cudno nije, pa ni ova izjava BR-a, koji kroz ovu izjavu samo govori da ne zele da prodaju igraca, a igrac koji nije na prodaju, i ode na kraju obicno se preplati, tako ce verovatno biti i u Suarezovom slucaju. Ne treba biti bukvalista i sada misliti da je BR rekao "Suarez vredi 100m", tu recenicu mu mediji guraju u usta...nedim1993 je napisao/la:
realova ponuda nije vrijednost Balea. ponuda reala je očaj. Tako da je njegova izjava glupost na kvadrat
Paradajz je napisao/la:Jeste fiktivna. Sama ponuda dize Baleu neku "realnu" vrednost koja u ekonomiji i ne postoji kao termin, na tih 100m ili manje, a samim tim i ostali klubovi prema toj ceni diktiraju cene svojim najboljim igracima, nista tu cudno nije, pa ni ova izjava BR-a, koji kroz ovu izjavu samo govori da ne zele da prodaju igraca, a igrac koji nije na prodaju, i ode na kraju obicno se preplati, tako ce verovatno biti i u Suarezovom slucaju. Ne treba biti bukvalista i sada misliti da je BR rekao "Suarez vredi 100m", tu recenicu mu mediji guraju u usta...nedim1993 je napisao/la:
realova ponuda nije vrijednost Balea. ponuda reala je očaj. Tako da je njegova izjava glupost na kvadrat
Kakav je to trener koji nema svoju politiku? Nikakav, za bacit u smece eto kakav je..
Kako nema, politika mu je da zadrzi najboljeg igraca, ne znam sta drugo treba da kaze ili kakvu drugu politiku treba da vodi.AA23 je napisao/la: Kakav je to trener koji nema svoju politiku? Nikakav, za bacit u smece eto kakav je..
Paradajz je napisao/la:Kako nema, politika mu je da zadrzi najboljeg igraca, ne znam sta drugo treba da kaze ili kakvu drugu politiku treba da vodi.AA23 je napisao/la: Kakav je to trener koji nema svoju politiku? Nikakav, za bacit u smece eto kakav je..
Nema covjek politiku odma da znas, znaci Arsenal jedini napravi ponudu, i on ocekuje da neko drugi posalje preko 50 m a Real je vec pukao na Balea 120 m, prvo sto ce ispasti glup, drzati igraca koji nema volju da igra i zeli da napusti Liverpool, drugo ako vec trazi transfer, dzaba pokusavaju mogu samo zagrdit situaciju, jer ako licni odnosi ostanu dobri onda ce mozda i Suarez biti odlucan da ostane, trece je to da naredne godine nece doc nijedna ponuda priblizna 40 m ubjedjen sam, Liverpool ce pristati na prvu ponudu koju dobije i to je to, isto sa RVP-om, bolje sto smo ga prodali, drago mi je majke mi, samo nije zbog Uniteda ali ok.
Nema Liverpool politiku, zato nije trenutno jedan od najboljih klubova EPL-a vec dobar klub sa velikim ambicijama i historijom, tako je kako je.
Po ovom tvom samo klubovi iz top 4 neke lige imaju politiku (iako smatram da si se malo pogubio i vec ne znas o cemu tacno pricas ).AA23 je napisao/la:Paradajz je napisao/la:Kako nema, politika mu je da zadrzi najboljeg igraca, ne znam sta drugo treba da kaze ili kakvu drugu politiku treba da vodi.AA23 je napisao/la: Kakav je to trener koji nema svoju politiku? Nikakav, za bacit u smece eto kakav je..
Nema covjek politiku odma da znas, znaci Arsenal jedini napravi ponudu, i on ocekuje da neko drugi posalje preko 50 m a Real je vec pukao na Balea 120 m, prvo sto ce ispasti glup, drzati igraca koji nema volju da igra i zeli da napusti Liverpool, drugo ako vec trazi transfer, dzaba pokusavaju mogu samo zagrdit situaciju, jer ako licni odnosi ostanu dobri onda ce mozda i Suarez biti odlucan da ostane, trece je to da naredne godine nece doc nijedna ponuda priblizna 40 m ubjedjen sam, Liverpool ce pristati na prvu ponudu koju dobije i to je to, isto sa RVP-om, bolje sto smo ga prodali, drago mi je majke mi, samo nije zbog Uniteda ali ok.
Nema Liverpool politiku, zato nije trenutno jedan od najboljih klubova EPL-a vec dobar klub sa velikim ambicijama i historijom, tako je kako je.
Ovaj Liverpool ima plan i ima cilj , novi vlasnici , nov trener , nova ekipa . Ako se ne uspije ovako , trazit ce se dr nacin , iako je ovo sto Liverpool pokusava da sagradi dobar recept za uspjeh .
Trenutno i imaju, Liverpool to sad nema, sa ovakvim trenerom ne, svaka cast ekipi i nekim pojedincima ali sa Rogersom necete daleko garantujem..
On ne ocekuje nista, on ocekuje da i dalje ima tog fudbalera u rosteru i naredne godine, a Real jos nije pukao na Balea te pare, polako sa tim.AA23 je napisao/la:
Suarez nema volju da igra uopste u Engleskoj, tako da ne znam cemu zbrka, mogao je odmah zatraziti transfer kada se odbila ponuda Arsenala, kada se to i radi, ma cak i kad je prva ponuda bila, ali nisu to ni on ni agent uradili, a to sto se provlaci kroz novine da ce na sud je zesca lakrdija.
Naredne sezone ti ne mozes da predvidjas kakva ce ponuda doci, mozda dodje i veca od ovih 40m, sve zavisi kako ce covek da odigra sezonu, ali ti vec unapred znas da ce lose odigrati, u sezoni kada ce gotovo svi igraci igrati 100% kako bi se nametnuli i uigrali za predstojece SP.
RVP imao jednu godinu ugovora, da ga niste prodali, otisao bi za dzabe, Suarez i da ne ode, nece ici za dzabe...
E cuj nema politiku...

Paradajz je napisao/la:On ne ocekuje nista, on ocekuje da i dalje ima tog fudbalera u rosteru i naredne godine, a Real jos nije pukao na Balea te pare, polako sa tim.AA23 je napisao/la:
Suarez nema volju da igra uopste u Engleskoj, tako da ne znam cemu zbrka, mogao je odmah zatraziti transfer kada se odbila ponuda Arsenala, kada se to i radi, ma cak i kad je prva ponuda bila, ali nisu to ni on ni agent uradili, a to sto se provlaci kroz novine da ce na sud je zesca lakrdija.
Naredne sezone ti ne mozes da predvidjas kakva ce ponuda doci, mozda dodje i veca od ovih 40m, sve zavisi kako ce covek da odigra sezonu, ali ti vec unapred znas da ce lose odigrati, u sezoni kada ce gotovo svi igraci igrati 100% kako bi se nametnuli i uigrali za predstojece SP.
RVP imao jednu godinu ugovora, da ga niste prodali, otisao bi za dzabe, Suarez i da ne ode, nece ici za dzabe...
E cuj nema politiku...
Opet u top 4 necete uci, jedino ako Tottenham zabrlja a vec igra lose..
Nema za vas bez dobrih pojacanja i boljeg trenera top 4, Dalglish vam je doveo Suareza, covjek se potrudio i dao je pare ali steta za par transfera, sa kornjacom necete nista osvojiti sigurno..
Odkud garancije da mozda vi ne ispadnete iz top4 ??? Sve su to nagadjanja, odokativno se moze reci ko ce biti favorit za top4 i ko su konkurenti, kao i za titulu, gde je favorit Chelsea, a City i Utd da kazemo prate. Sto ne mora da znaci da ce favoriti (Arsenal i Chelsea) opravdati ulogu favorita, zato postoji vise konkurenata...AA23 je napisao/la:
Opet u top 4 necete uci, jedino ako Tottenham zabrlja a vec igra lose..
Nema za vas bez dobrih pojacanja i boljeg trenera top 4, Dalglish vam je doveo Suareza, covjek se potrudio i dao je pare ali steta za par transfera, sa kornjacom necete nista osvojiti sigurno..
Boljeg trenera za ovaj posao nismo mogli naci, dvorac se ne gradi preko noci, osim ako nisi Man City ili PSG. Prvi put LFC ima neki pravac, neki sistem, zato je prisutan optimizam.
Comoli je doveo Suareza inace, a ne Dalglish, nema covek veze s tim. Jos dok je Roy bio trener, Suarez je bio prva meta, posle dosao Dalglish i izdominirao na leto sa Britancima...
[youtube][/youtube]JB @gunnerpunner 3m
Damien Comolli now on the radio... Says the clause does exist, and Liverpool are making it a "messy situation", and "can't understand" them.
DC @DLDN22 5m
#lfc have told #afc to pay £50m and he's yours. Suarez, Guardiola and #afc think £40m+£1 allows him to leave.
#afc confident last I heard
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Suarez je potpisao novi ugovor nakon sto je DC otisao , gluposti čiste su to .
Arsenal napokon na vrhu EPL

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
Evo Gervinho je na ljekarskom u Romi prema ss.ba, znaci u narednim danima ocekujemo konacni rasplet situacije vezano za nase pojacanje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
viđen je u romi, i wenger je reko da je blizu prelaska. znači ćaoBigBigBang je napisao/la:Evo Gervinho je na ljekarskom u Romi prema ss.ba, znaci u narednim danima ocekujemo konacni rasplet situacije vezano za nase pojacanje.

evo napoli gubi, znači ako ostane tako, mi pobijedimo i titula je naša

Zadnja izmjena: nedim1993, dana/u 04 avg 2013, 16:35, ukupno mijenjano 1 put.
Vođa zna.
-
ma sve je gotovo, gervinho je novi igrac rome

je li fakat toliki flop kakvim ga opisujete?

je li fakat toliki flop kakvim ga opisujete?

Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 2 gosta.