Nisam u toku sto se tice ovog golmana,cime je zaduzio velis?ado-hz je napisao/la:Dugo je trebalo i dugo se cekalo na dan kad ce konacno Dejo da obuce sveti dres i dosao je fala Bogu. Momak nije odigrao ni jedan mec za nas a vec nas je zaduzio a znamo svi i cime. Lijepo bi bilo da na prvoj tekmi na kojoj bude branio pozdravimo ga velikim aplauzom a siguran sam da hocemo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evolution87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
ma jaki su nema sta

ma jaki su nema sta

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pomogao našim momcima iz grupe koji su bili prinuđeni ostati u lištici. Opskrbio ih pićem i hranom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pomago je u Širokom, onoga nesretnog dana.
Inače, rođen u Sarajevu, trenirao u Bubamari i navijač je Juventusa.
Inače, rođen u Sarajevu, trenirao u Bubamari i navijač je Juventusa.

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- ZlatnaDolina
Bit ce tu svakakvih parola, vrijedjanja na nacionalnoj osnovi i slično siguran sam u to, a kad smo kod navijaca Zete vec ...High je napisao/la:Ma jok, ne vjerujem. Ljudi iz njihovog kluba su bukvalno sretni zbog utakmica sa Sarajevom, i ne računaju na neke probleme i nerede-barem oni. A sad, kol'ko sam primijetio da mediji potpaljuju ove dvije utakmice i već počinju natpisi : ''Horde se spremaju srušiti Podgoricu''. Njihova dva-tri sportska portala su pisala o takvom scenariju. Daj Bože da ne bude situacija kao sa Bugarima, pa da nas maltretiraju tamo u Podgorici i da ovdje isto tako bude opsada. Oni bukvalno nemaju navijačku grupu, pravo su siromašni što se toga tiče i ne vjerujem da će biti kakvih problema. Niti će biti njihovih tamo više od 6 milja, mogu ruku dati. Jedino nam mogu domaćini Varvari nešto spremiti, ali ko se još njih boji. Njihova navijačka scena i nije baš jaka, niti se trebamo plašiti njih, pogotovo jer nas ide i previše. Kao što sam i rekao, najmanje 15 buseva nas ide iz Sarajeva.

[youtube][/youtube]
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Eto rekose kolege vec cime 

Iz Zete se ponudili ja mislim 870 ulaznica..High je napisao/la:Kapacitet njihovog stadiona je 17000 sjedećih mjesta, nama ide 1700. Neće biti problema sve i da nas bude 5 milja jer oni i nemaju neku posjetu.ZlatnaDolina je napisao/la:A ogranicen broj karata !?, priča 5% kapaciteta ukupnog kapaciteta stadiona itd. sta je sa tim? da ne poletite ko mi u Maribor pa na kraju pušiona doduse samo za nas iz BIH, utakmice je visokog rizika kako ova u Sarajevu tako i ona u PG.High je napisao/la:Ma meni su udvostručene.Pogotovo kad pomislim na gostovanje u Podgorici. Ide l' iko sa foruma? Uplate su od petka sljedećeg, 42 KM sa osiguranjem. Osigurano najmanje 15 buseva.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Portal koji je objavio to o rušenju usred kritika koje su pobrali zbog potpirivanja vatre je objavio svojevrsni "demant" u kojem su kao dokaz postavili par slika s foruma koje kao nedvojbeno govore kako se Horde Zla spremaju srušiti Podgoricu,mislim da je ova slika što su stavili baš s ove temeHigh je napisao/la:Ma jok, ne vjerujem. Ljudi iz njihovog kluba su bukvalno sretni zbog utakmica sa Sarajevom, i ne računaju na neke probleme i nerede-barem oni. A sad, kol'ko sam primijetio da mediji potpaljuju ove dvije utakmice i već počinju natpisi : ''Horde se spremaju srušiti Podgoricu''. Njihova dva-tri sportska portala su pisala o takvom scenariju. Daj Bože da ne bude situacija kao sa Bugarima, pa da nas maltretiraju tamo u Podgorici i da ovdje isto tako bude opsada. Oni bukvalno nemaju navijačku grupu, pravo su siromašni što se toga tiče i ne vjerujem da će biti kakvih problema. Niti će biti njihovih tamo više od 6 milja, mogu ruku dati. Jedino nam mogu domaćini Varvari nešto spremiti, ali ko se još njih boji. Njihova navijačka scena i nije baš jaka, niti se trebamo plašiti njih, pogotovo jer nas ide i previše. Kao što sam i rekao, najmanje 15 buseva nas ide iz Sarajeva.

Nego bi ih trebao tužiti za ovo,strašno novinarstvo i još strašniji argumenti za bezrazložno usijanje situacije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ake,grdne raneZlatnaDolina je napisao/la:
[youtube][/youtube]

P.S@High ako je upola dobar golman k'o covjek,to ce biti dobro.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Na to sam i mislio. Kakve gluposti pišu neki ''novinari'', to je strašno. Što je najgore, to se odrazi na sve nas i bezveze bude atmosfera koja ne treba nikome, u to sam siguran.
@ mma_hz, nije to konačna odluka što se ulaznica za nas tiče. Za očekivati je da će nas više morati stati.
@ harishp , i više nego dobar, ono što je uradio u lištici onog dana je nešto zbog čega ga vrijedi cijeniti i poštovati, mogli su to i ostali fudbaleri uraditi iz lištice, ali samo on je ispao čovjek. Inače, Dejo je veliki navijač Sarajeva.
A poslije toga što je uradio u lištici, dok je bio u Sarajevu, dobio je batine od nekoliko njih. Naravno, u pitanju je nesporazum.
@ mma_hz, nije to konačna odluka što se ulaznica za nas tiče. Za očekivati je da će nas više morati stati.
@ harishp , i više nego dobar, ono što je uradio u lištici onog dana je nešto zbog čega ga vrijedi cijeniti i poštovati, mogli su to i ostali fudbaleri uraditi iz lištice, ali samo on je ispao čovjek. Inače, Dejo je veliki navijač Sarajeva.
A poslije toga što je uradio u lištici, dok je bio u Sarajevu, dobio je batine od nekoliko njih. Naravno, u pitanju je nesporazum.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@denzimare imal te da nam oci otvoris,zar po tvome nismo do sada trebali skontati kako je ova nasa uprava lopovska..
iskreno crkni od muke..
ovaj paranoja ko pokemon jbt..
prvo je bio Aldinn pa je prerastao u Trpkovica a sad je na vrhuncu i zove se paranoja,al mislim da mu to nije kraj..
@high ,ma znam da nije konacna al tako je za sada..sto se nas tice na svaku tribinu mozemo uci...
sto se tice eventualnih belaja,ja se za nas(organizovano) ne bojim iako sam siguran da ce varvari nesto pokusati al ce se zajebat..
al sta je s rajom koja je trenutno dole na odmoru..sta je njima do podgorice sat vremena iz svakog djela haman,a takvih ce biti puno..bojim se da ta da tako kazem obicna raja ne bude napadnuta..

iskreno crkni od muke..

ovaj paranoja ko pokemon jbt..

prvo je bio Aldinn pa je prerastao u Trpkovica a sad je na vrhuncu i zove se paranoja,al mislim da mu to nije kraj..

@high ,ma znam da nije konacna al tako je za sada..sto se nas tice na svaku tribinu mozemo uci...

sto se tice eventualnih belaja,ja se za nas(organizovano) ne bojim iako sam siguran da ce varvari nesto pokusati al ce se zajebat..
al sta je s rajom koja je trenutno dole na odmoru..sta je njima do podgorice sat vremena iz svakog djela haman,a takvih ce biti puno..bojim se da ta da tako kazem obicna raja ne bude napadnuta..

FK SARAJEVO.
Pa ako su nam dali 850 ulaznica to je 5% od kapaciteta stadiona a stadion prima 17.000, neznam u cemu je problem ako je sve po propisima UEFE a jeste. Eh sad druga je stvar sto se klubovi mogu dogovoriti tj. da nasa uprava urgira da dobijemo vise ulaznica samo neznam za koju protiv uslugu nazad, jer se vecinom tako radi ako je rijec o vecim navijackim grupama da se kaze evo vama 10-15% za vase navijace a i vi nama isto toliko u revansu. Posto oni nemaju navijaca da im damo citav jug isto ti ga dodje, al opet mislim da nasa uprava mora i moze izboriti se za vise karti, barem 10% a to je 1700 ljudi sto je ja mislim dovoljno.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
covjece ne mogu da vjerujem, izvukli kontekst iz pete
NEMOGUCE
I onda bosanci glupi 
[youtube][/youtube]
To se inace pjeva kada Horde gostuju i to uopste nije "rusenje" u tom smislu
Koji amateri i huškaši

[youtube][/youtube]
To se inace pjeva kada Horde gostuju i to uopste nije "rusenje" u tom smislu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Upravo tako, i napisao sam u jednim od prethodnim postova da ćemo ovaj broj i imati na raspolaganju. I njima je u cilju da više zarade, pogotovo jer nemaju Bog zna kakvu posjetu.ado-hz je napisao/la:Pa ako su nam dali 850 ulaznica to je 5% od kapaciteta stadiona a stadion prima 17.000, neznam u cemu je problem ako je sve po propisima UEFE a jeste. Eh sad druga je stvar sto se klubovi mogu dogovoriti tj. da nasa uprava urgira da dobijemo vise ulaznica samo neznam za koju protiv uslugu nazad, jer se vecinom tako radi ako je rijec o vecim navijackim grupama da se kaze evo vama 10-15% za vase navijace a i vi nama isto toliko u revansu. Posto oni nemaju navijaca da im damo citav jug isto ti ga dodje, al opet mislim da nasa uprava mora i moze izboriti se za vise karti, barem 10% a to je 1700 ljudi sto je ja mislim dovoljno.
Bez obzira na ograničenje broja ulaznica za goste,naši navijači mogu biti i na ostalim tribinama. Ko će tebi zabraniti da odeš na koju želiš tribinu. Tako da bi se moglo ponoviti ko sa Helsingborgom ili Orebrom gdje su naši navijači u velikom broju bili prisutni na svim tribinama,a ne sam za goste. Mislim da će ovaj put biti još više Ekstrema-Sandžak,koji bi mogli praviti probleme FK Sarajevu,pošto oni neidu navijački nego nacionalistički. Sve u svemu dosta će toga riješiti prva utakmica,ako dobijemo sa 3 i više golova razlike,u Podgorici neće biti naboja,ali ako bude rez.aktivan za Zetu moglo bi biti pritiska,domaćih ljudi koji žive u Podgorici,a ne samo navijača Zete...
Rika se čini
Nemre iz ušiju da izađe. Koji kraljevi 
Taman, nema potrebe da njihovim portalima dajemo povoda za orgijanje. Njima, kao i mnogim našim, je bitan samo broj otvorenih stranica u 24h, odnosno klikova. Za moguće posljedice ih zaboli. Treba da u Podgoricu idemo na izlet, zajebancija ovo-ono. A ne da nas na granici čekaju 2 bataljona murije...

Taman, nema potrebe da njihovim portalima dajemo povoda za orgijanje. Njima, kao i mnogim našim, je bitan samo broj otvorenih stranica u 24h, odnosno klikova. Za moguće posljedice ih zaboli. Treba da u Podgoricu idemo na izlet, zajebancija ovo-ono. A ne da nas na granici čekaju 2 bataljona murije...
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ma izborice nasi 10 posto ,u to sam siguran..bolje i za domacine..vise para..ado-hz je napisao/la:Pa ako su nam dali 850 ulaznica to je 5% od kapaciteta stadiona a stadion prima 17.000, neznam u cemu je problem ako je sve po propisima UEFE a jeste. Eh sad druga je stvar sto se klubovi mogu dogovoriti tj. da nasa uprava urgira da dobijemo vise ulaznica samo neznam za koju protiv uslugu nazad, jer se vecinom tako radi ako je rijec o vecim navijackim grupama da se kaze evo vama 10-15% za vase navijace a i vi nama isto toliko u revansu. Posto oni nemaju navijaca da im damo citav jug isto ti ga dodje, al opet mislim da nasa uprava mora i moze izboriti se za vise karti, barem 10% a to je 1700 ljudi sto je ja mislim dovoljno.
u svakom slucaju za nas iz Sarajeva vise od milje i 700 iskreno i ne treba..al dosta je raje kao sto rekoh na odmoru dole i oni ce ko da gledam uci na neku od normalnih tribina jer necemo svi moci stati na onu iza gola..

FK SARAJEVO.
Nema šanse da oni prave bilo kakve ispade kojima bi blatili Klub i navijačku grupu. Hvala Bogu pa ćemo mi biti tamo, ne mogu oni šta srati.
nadrkana 2 bataljona..jer umjesto da se zajebaju negdje kao sto to obicno rade morali bi paziti na nas..VanBasten je napisao/la:Rika se činiNemre iz ušiju da izađe. Koji kraljevi

nema potrebe blatiti momke iz Sandzaka koji su na Kosevu bez ikakvih problema,povika ili baklje navijali srcem za nas tim u cosku jugoistoka,bujrum im svaki put,nemamo mi sta na njiih paziti..nasi derbi navijaci su nama problem..na istoku 2,3 baklje su zapaljene od strane nasih..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 29 jul 2012, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
PASA,DAJ MI LINK AKO ZNAS EMISIJE PRED TEKMU,NA TV...KAO I LINK CIJELE TEKME U KOMADU..High je napisao/la:[youtube][/youtube]
Svaki dan gledam klipove.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!