Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ZgemboAdislic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ZgemboAdislic » 04 jan 2014, 15:55

TakozvaniDijasporac je napisao/la:Jedan je EDIN DZEKO!!!
Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 04 jan 2014, 15:57

najbolji danas bio

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jan 2014, 15:57

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 04 jan 2014, 15:59

zgembo a sto ga gledas?
Hoces da kazes da gledas city sto volis city?
Sto nemogu kora na erende!!!!
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 04 jan 2014, 16:00

bagrcavi je napisao/la:slika
Samo bih zamjenio ocjene Fernandinha i Lescotta. Gdje ce Lescott imati najbolju ocjenu, sukrivac za gol

Dzeko najbolji igrac danas, poslije njega Fernandinho.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 jan 2014, 16:00

ZgemboAdislic je napisao/la:
Nije istina. Ima ih vise. Ima onaj Edin Dzeko koji je danas igrao i igrao super... Onda ima onaj setac kojeg isto zovu Edin Dzeko, taj tip se mogo vidit u obadvije utakmice protiv Slovacke, Argentine i puno utakmica Citija tokom jeseni.
Ima i onaj vehabija što je uhapšen negdje u Americi i osuđen na zatvor ;)
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jan 2014, 16:02

Javi Garcia, stvarno se divim ljudima iz Benfice, kad su uvalili ovakvu panjinu za 20+ milki :o još dok je bio u Realu, vidjelo da od njega nema hljeba, a ovi levati iz Man Cityja ga kupiše za velike pare
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 04 jan 2014, 16:02

Ne mogu vjerovat koliko ima ovih dusmana kad Dzeko se slabije krece kad ceka loptu da mu dodaju kazu nece da se bori,ljen njegovo je proslo,kad trci,bori se trazi loptu razigrava kazu glumi nekog veznog nije to njegovo da radi.pa Dzeko da zabije 5 golova na utakmici rekli bi slabo je odigrao mogao je zabit 7 golova..za ovee hejtere sto pisu najgore od dzeki za njih treba napravit temu hejt edin dzeko,da predju na tu temu,i da se ovdje pisu neke normalne stvari
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 16:03

Edviin je napisao/la:
JTS je napisao/la:

Koje asistencije?
kad je izblokirao odbrambeni igrač Blackburna, asistirao mu je, nije prošlo, Bože moj .. mogao je ići sam, odlučio se na asistenciju, al' ovdje se gleda samo da se popljuju Aguero i Negredo, ne daj Bože opravdano pohvalit' igrača, odmah si izdajica
Ma đe mogo ici sam? Ono se dodaje jos kad si u boljoj poziciji nego sto je bio negredo... ti spominjes jedan POKUSAJ sto nije proso, aj malo si vrati pa viđaj kolko je lopti edin danas poslo... **** te negredo[/quote]

PA red bi bio da mu vrati. Dzekson je danas proigrao Negreda 2,3 puta + asistencija.
Inace Dzeko jakoo dobar danas. Ako ce mu to nesto koristiti kad se budu igrali derbiji.
Zadnja izmjena: Romanista10, dana/u 04 jan 2014, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 04 jan 2014, 16:03

Ne znam kako da covjek odigra, ovi sa Blue Moona ce ga vazda pljuvati. Nema poganijeg naroda od Engleza. Danas je super bio.
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

TakozvaniDijasporac
Kontakt:

Post Postao/la TakozvaniDijasporac » 04 jan 2014, 16:04

Ma Edin Dzeko ostaje Edin Dzeko, kakav god bio on je nas.. a to sto je setao po igralistu jbg, istinito, glupo izgleda ali haj ti znaj sta je covjeka mucilo. vjerovatno nedostatak podrske sa strane trenera, neigranje, kritike navijaca pa i naravno privatne stvari itd. znaci nije on masina ljudi moji, pogotovo mi na balkanu smo takvi da licne stvari nemozemo tek tako odbiti od sebe pa se to kod njega ocigledno napuhalo sve..nebitno, bilo kako bilo, kad se pogleda zadnjih 4-5 sedmica onda je Edin na najboljem putu da bude onaj stari! Danas po meni definitivno najbolji igrac na terenu!!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 04 jan 2014, 16:05

plavalokomotiva je napisao/la:Ne znam kako da covjek odigra, ovi sa Blue Moona ce ga vazda pljuvati. Nema poganijeg naroda od Engleza. Danas je super bio.
Najmanje tu Engleza ima...
Dobit ce i trecu utakmicu zaredom visoku ocjenu.

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 16:07

Rios je napisao/la:Potpuno zasluzeno Negredo ide vani..Frajer osim sto je pogodio praznu mrezu sa pola metra nista nije pokazao danas,nista..Zzenuo je strasnu kontru,skinuo Garciji loptu sa glave..Dzeko danas puno bolji od njega..
Hehe. Pa ne vadi njega trener zbog lose igre. Nego da ga odmori. A Dzeko ko ga ****. U 8 dana odigro 3 X 90 min. A Negreda sa skoro utakmicom manje u nogama ( 34 min + 60 min ) u ovih 8 dana vadi 20 min prije kraja.

totasef1
Kontakt:

Post Postao/la totasef1 » 04 jan 2014, 16:10

Romanista10 je napisao/la:
Rios je napisao/la:Potpuno zasluzeno Negredo ide vani..Frajer osim sto je pogodio praznu mrezu sa pola metra nista nije pokazao danas,nista..Zzenuo je strasnu kontru,skinuo Garciji loptu sa glave..Dzeko danas puno bolji od njega..
Hehe. Pa ne vadi njega trener zbog lose igre. Nego da ga odmori. A Dzeko ko ga ****. U 8 dana odigro 3 X 90 min. A Negreda sa skoro utakmicom manje u nogama ( 34 min + 60 min ) u ovih 8 dana vadi 20 min prije kraja.
Moze li tebi care iko udovoljiti al ozbiljno ? Nebuloze pricas. Da je izvadio Dzeku rekao bi da se urotio protiv njega.

Izvadio je Negreda jer se losije odigrao od Dzeke i to je to. Sta ga ima odmarati, kad je sljedeca utakmica za 7 dana tek. Fakat gluposti pricas.

Edit : 4 dana ustvari, imaju liga kup sad.

Al nebitno, to sto ti pricas NIJE TACNO

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 04 jan 2014, 16:14

nije istina da ga stalno pljuju na bluemoonu, do skoro sam mislio da su tamo većina cigani, ali nisu .. evo danas ga hvale ;) većina su realni navijači i imaju objektivne komentare, e sad što se nama kritika ne sviđa i ne želimo da je prihvatimo, to je drugo

za njih je Edin samo jedan od igrača, nije Aguero ili David Silva kome će ljubiti stopala jer su zvijezde, a čak i po njima znaju oplesti, vjerujte

svi oni znaju da Edin itekako može zabijati, nego ljudima smeta njegov slab prvi dodir, pa onda nezalaganje na terenu, jer itekako zna biti lijen i sad vi meni recite, da l' biste vi voljeti takvog igrača u svom klubu? tj. sa takvim ponašanjem na terenu?

njima je lako iskeširati i kupiti novog napadača, kao npr. Negredo

kad Edin igra kako zna i kad zabija kako zna, oni će svršavati na njega, a kad igra kao većinu ove sezone, onda će biti kritikovan, jer niko ga neće trpiti
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

dziza_23
Kontakt:

Post Postao/la dziza_23 » 04 jan 2014, 16:15

Jesam li to samo ja cuo komentatore da su rekli kao da je prvobitna bila namjera bila da izvedu Dzeku, ali su pobrkali nesto s brojevima na semaforu pa je izasao Negredo. Pa se jos komentator nasalio kako Pelle stvarno ima problema s brojevima, aludirajuci valjda na situaciju u Minhenu.
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija

Romanista10
Kontakt:

Post Postao/la Romanista10 » 04 jan 2014, 16:16

totasef1 je napisao/la:
Romanista10 je napisao/la:
Moze li tebi care iko udovoljiti al ozbiljno ? Nebuloze pricas. Da je izvadio Dzeku rekao bi da se urotio protiv njega.

Izvadio je Negreda jer se losije odigrao od Dzeke i to je to. Sta ga ima odmarati, kad je sljedeca utakmica za 7 dana tek. Fakat gluposti pricas
Ovo utakmicu je ODMARAO. Zabaletu, Kompanya, Yayu, Nasrija i Navasa. Silvu nije jer SIlva nije igrao proslu utakmicu. Dzeko je jedan od rijetkih igara koji je odigrao 3x90 min u zadnjih 8 dana. I to je mnogo. Posebno za igraca koji skoro nista nije igrao 2 mjeseca.
U zadnje dvije utakmice trener je izvadio Negreda ( a ne Dzeku ) da ga odmori, sacuva povrede. Jer je bilo evidentno da se tesko krece. A vi se nadajte da, ga je izveo jer je losiji bio, hehe :lol: :lol:
Uostalom jos 2 utakmice i vidjet cete.
JTS
Nije istina. Ja sam 10 tak puta pohvalio Aguera da je strasan igrac. Bolji od Negreda i Dzeke zajedno. Kritikovao sam samo Negreda. Isto tako SIlva kao latinos mi nije mrzak. I nisam ga nikada pljuvao.
Malo objektivnosti molim !!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 04 jan 2014, 16:19

Ima i onaj iz Amerike sto je optuzen za ratne zlocine, a znam i jos jednog, privatnik mislim iz Tuzel da je. :D

P.S. Nisam gledao utakmicu pa ne bih komentarisao :)

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 04 jan 2014, 16:22

deni_m1312 je napisao/la:
plavalokomotiva je napisao/la:Ne znam kako da covjek odigra, ovi sa Blue Moona ce ga vazda pljuvati. Nema poganijeg naroda od Engleza. Danas je super bio.
Najmanje tu Engleza ima...
Dobit ce i trecu utakmicu zaredom visoku ocjenu.
Ma ja, nema engleza. Na stranicama Sarajeva i Zelje ima stotine ljudi koji komentarisu, ali na oficijalnoj stranici Citya nema njigovih navijaca jer to njih ne zanima.
Jos sto ne mogu preseravanja :?

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 04 jan 2014, 16:23

danas Dzekinho definitivno igrac utakmice. onakav kakvog ga zelim vidjeti, razigran. svaka lopta je bila jaka i poprilicno precizna. svaki sut jak i u okvir gola. tehnika za visokog napadaca predobra. upisana asistencija. odlican danas samo jos da je njemu neko poslao kakvu uporebljivu loptu. hajmo nasi!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”