FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upravo tako, obje strane zadovoljne, idemo dalje. Evo jedna slika :

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jel vas ima jos koji su pod uticajem prekjucerasnje utakmice. Meni jos emocije nisu kako treba splahnule 

Mislim da ce ovo za Adija biti super za ekipu. Ostali ce vidjeti da cak i kad "tajming" nije najbolji, klub ce izaci u susret igracu koji daje sve od sebe dok igra. I njemu je ovo dobra prilika da covjek sta uhvati i neka mu je sa srecom.
Ma meni su udvostručene.
Pogotovo kad pomislim na gostovanje u Podgorici. Ide l' iko sa foruma? Uplate su od petka sljedećeg, 42 KM sa osiguranjem. Osigurano najmanje 15 buseva.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Brat bratu,pregledo sam razne klipove i snimke sa utakmice bar 100 puta...vraco neke detalje po 10 puta,svaki put me drma luda,najezim se na svaki moguci detalj,kad sam vidio Jovica na kraju sa ocima punim suza kako se suzdrzaje da ne zaplace a vamo delirujum oko njega,kod mene vamo suza suzu stizeHZ_ilidzaa je napisao/la:Jel vas ima jos koji su pod uticajem prekjucerasnje utakmice. Meni jos emocije nisu kako treba splahnule

A evo i Deje na treningu...vidim i da ovaj Abdihodzic trenira normalno nakon te povrede prsta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kad smo već zaredali s kolažima
:

Dejo, konačno u svetom dresu.

Dejo, konačno u svetom dresu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dejo, napokon u klubu kojem i pripada.
Dobro dosao majstore
Dobro dosao majstore

- molotovljev
Ne treba se zavaravati i unaprijed otpisivati Zetu.Favoriti jesmo,ali da ce biti lako i jednostavno,nece.
Posebno treba obratiti paznju na njihov napad.Ne smijemo se opustiti i tako dozvoliti da nam stvaraju sanse.
Levski nam nije u dvije tekme uputio tri udarca u okvir gola,sto ne znaci da igraci Zete nece pet puta vise.
Zbog geografskog polozaja,na ovaj dvomec gledam kao da igramo sa nekom ekipom iz nase p.lige.
A koliko puta smo se do sada razocarali kada smo unaprijed upisali tri boda.(?)
Dakle,maksimalno ozbiljno,ne potcjenjivati protivnika,respektovati ih kao i svakog ozbiljnog protivnika.
Play off ? Ne razmisljam uopste o tome,pogotovo ne o grupnim fazama! Spustite loptu na zemlju.
Posebno treba obratiti paznju na njihov napad.Ne smijemo se opustiti i tako dozvoliti da nam stvaraju sanse.
Levski nam nije u dvije tekme uputio tri udarca u okvir gola,sto ne znaci da igraci Zete nece pet puta vise.
Zbog geografskog polozaja,na ovaj dvomec gledam kao da igramo sa nekom ekipom iz nase p.lige.
Dakle,maksimalno ozbiljno,ne potcjenjivati protivnika,respektovati ih kao i svakog ozbiljnog protivnika.
Play off ? Ne razmisljam uopste o tome,pogotovo ne o grupnim fazama! Spustite loptu na zemlju.
F.K.SARAJEVO
[youtube][/youtube]
Svaki dan gledam klipove.
Svaki dan gledam klipove.
Jos pogotovo kad se zna da ovi Crnogorski klubovi ne leze BIH timovima.Grbalji,Mrgalji,Fapovimolotovljev je napisao/la:Ne treba se zavaravati i unaprijed otpisivati Zetu.Favoriti jesmo,ali da ce biti lako i jednostavno,nece.

Dobro,bog zna nisu lezali ni Bugarski pa i Tuta Bugarin na kraju pade.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jeli istina ovo sto je jedan protal prenio da vam Adi brani u dvomeču sa Zetom???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Jeste.
Dugo je trebalo i dugo se cekalo na dan kad ce konacno Dejo da obuce sveti dres i dosao je fala Bogu. Momak nije odigrao ni jedan mec za nas a vec nas je zaduzio a znamo svi i cime. Lijepo bi bilo da na prvoj tekmi na kojoj bude branio pozdravimo ga velikim aplauzom a siguran sam da hocemo.
- ZlatnaDolina
A ogranicen broj karata !?, priča 5% kapaciteta ukupnog kapaciteta stadiona itd. sta je sa tim? da ne poletite ko mi u Maribor pa na kraju pušiona doduse samo za nas iz BIH, utakmice je visokog rizika kako ova u Sarajevu tako i ona u PG.High je napisao/la:Ma meni su udvostručene.Pogotovo kad pomislim na gostovanje u Podgorici. Ide l' iko sa foruma? Uplate su od petka sljedećeg, 42 KM sa osiguranjem. Osigurano najmanje 15 buseva.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
Hocemo aBd u to sam siguran.ado-hz je napisao/la:Dugo je trebalo i dugo se cekalo na dan kad ce konacno Dejo da obuce sveti dres i dosao je fala Bogu. Momak nije odigrao ni jedan mec za nas a vec nas je zaduzio a znamo svi i cime. Lijepo bi bilo da na prvoj tekmi na kojoj bude branio pozdravimo ga velikim aplauzom a siguran sam da hocemo.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Kapacitet njihovog stadiona je 17000 sjedećih mjesta, nama ide 1700. Neće biti problema sve i da nas bude 5 milja jer oni i nemaju neku posjetu.ZlatnaDolina je napisao/la:A ogranicen broj karata !?, priča 5% kapaciteta ukupnog kapaciteta stadiona itd. sta je sa tim? da ne poletite ko mi u Maribor pa na kraju pušiona doduse samo za nas iz BIH, utakmice je visokog rizika kako ova u Sarajevu tako i ona u PG.High je napisao/la:Ma meni su udvostručene.Pogotovo kad pomislim na gostovanje u Podgorici. Ide l' iko sa foruma? Uplate su od petka sljedećeg, 42 KM sa osiguranjem. Osigurano najmanje 15 buseva.
Crna Goro, Crna Goro otvaraj kapije evo stizu evo stizu horde Sarajlije.. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- ZlatnaDolina
Sve to stoji, da vas bude i 5.000 pitanje je hoce li s... ko i Slovenci jer nece željeti igrati gostujucu utakmicu na svom stadionu to je sigurno, a brojka od 1.700 je i vise nego solidna, to je nekih dvadesetak autobusaHigh je napisao/la:Kapacitet njihovog stadiona je 17000 sjedećih mjesta, nama ide 1700. Neće biti problema sve i da nas bude 5 milja jer oni i nemaju neku posjetu.ZlatnaDolina je napisao/la:A ogranicen broj karata !?, priča 5% kapaciteta ukupnog kapaciteta stadiona itd. sta je sa tim? da ne poletite ko mi u Maribor pa na kraju pušiona doduse samo za nas iz BIH, utakmice je visokog rizika kako ova u Sarajevu tako i ona u PG.High je napisao/la:Ma meni su udvostručene.Pogotovo kad pomislim na gostovanje u Podgorici. Ide l' iko sa foruma? Uplate su od petka sljedećeg, 42 KM sa osiguranjem. Osigurano najmanje 15 buseva.

1921'
UEFA = MAFIJA
UEFA = MAFIJA
Ma jok, ne vjerujem. Ljudi iz njihovog kluba su bukvalno sretni zbog utakmica sa Sarajevom, i ne računaju na neke probleme i nerede-barem oni. A sad, kol'ko sam primijetio da mediji potpaljuju ove dvije utakmice i već počinju natpisi : ''Horde se spremaju srušiti Podgoricu''. Njihova dva-tri sportska portala su pisala o takvom scenariju. Daj Bože da ne bude situacija kao sa Bugarima, pa da nas maltretiraju tamo u Podgorici i da ovdje isto tako bude opsada. Oni bukvalno nemaju navijačku grupu, pravo su siromašni što se toga tiče i ne vjerujem da će biti kakvih problema. Niti će biti njihovih tamo više od 6 milja, mogu ruku dati. Jedino nam mogu domaćini Varvari nešto spremiti, ali ko se još njih boji. Njihova navijačka scena i nije baš jaka, niti se trebamo plašiti njih, pogotovo jer nas ide i previše. Kao što sam i rekao, najmanje 15 buseva nas ide iz Sarajeva.
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Kabinet1987, mire971, nedimmmm1337, PapakIzSa i 63 gosta.