Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

hanniz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la hanniz » 02 apr 2012, 22:01

FT: Aston Villa 1-4 Liverpool - Eccleston, Suso, McLaughlin i Ngoo.

Meni nije jasno zašto ovi igrači ne dobivaju ni malo šanse? Pročitao sam par postova pred utakmicu s Newcastlom, kad su izašli sastavi, većina je pričala, odlično, omladinci počinju, a koji zapravo? Na poziciji desnog beka nismo imali rješenja sem Flanagana, te na poziciji zadnjeg veznog važi isto, dakle Spearing je počeo. Takođe navedeno važi i za Shelveya, nemamo rješenja, naravno da će ti igrači dobiti šansu, samo mi nije jasno, zašto ne igraju, više, ovi što su se pokazali u akademiji.

http://www1.skysports.com/football/news ... for-Holmes" onclick="window.open(this.href);return false;
Napredak. :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2012, 22:37

Admir_Sa je napisao/la:slika

idol!
Ko i onaj zdrijeban sa onom velikom loptom,haman isto :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 apr 2012, 22:47

Ako se ovi iz Liverpoola stvarno misle pojacati s tim anonimusom onda ce sljedece sezona i definitivno pokazat u kolikim je klub go***ma.

Vec par sezona se ne igra LP i logicno da to ne moze biti magnet za bolje igrace ali moze to sto je u pitanju Liverpool i moze lova.

Ovi novi vlasnici su cini mi se ljudi koji imaju ideju i ne znam zasto se onda nije izdvojio milion vise i umjesto Carrolla i Downinga doveo Aguero i Mata.

Nek zajebu vise tu ideju o (ne)velikim platama ...morat ce se malo udarit po dzepu ako hoce rezultate i Manchester U. je
gigant pa je ipak morao izdvojiti ogromna sedmicna primanja za Runija da bi isti ostao u klubu,dzaba i ime dzaba sve,jednostavno takvo je vrijeme i tako funkcionise.

Vjerovatno ce i na ljeto biti slicna prica i umjesto Cavanija,Ljorentea,Hazarda i sl dovodit ce se neki ž igraci koji nisu ni za qrca a onda ce se u pola sezone skontat,"nemamo igre,nemamo realizaciju" ma nemate p.materine :evil: .

Jest potroseno 100 mil al je od toga 70% doslo od prodaje drugih igraca tako da se samo kompenziralo i na ljeto cemo vidjet kakvi su vlasnici ustvari.

Liverpoolovi bi "strucnjaci" najvise voljeli da se svi mogu dovest dzaba i da igraju dzaba,svi bi da se ka*aju a niko da ga ne primi e ne moze tako,u kakvim je Juve bio problemima ne igranje LP ovo ono a ipak dovedose fine igrace i
ide im fino ,znaci moze se samo se skrtari.

Nek onda fino predstavnici izadju u javnost i kazu "nemam para za WC igrace dovodit cemo stolariju koju cemo ipak preplatit debelo" i ne nadajte se nicemu a ne da svake sezone je*em svoje zivce zbog 80% kretena koji sedmicno primaju po 50 hiljada funti a nisu ni za ku*** .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 02 apr 2012, 22:52

Liverpool je sa kupljenim igračima pokazao da je imao para...samo jbg na pogrešne igrače ih je potrošio..

izgleda mi kao da se lože na igrače sa otoka..barem sada pod vodstvom Daglisha...

20 miliona koji su potrošeni na Hendersona mogli su se daleko bolje uložiti...a da ne pričam o milionima potrošenim na Andya...samo je trebalo malo procunjati van otoka...Njemačka, Španija, Francuska, Italija...

moglo se vala kvalitetnijih igrača naći..a Liverpool je primamljiva destinacija...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 02 apr 2012, 22:55

Kada se sjetim prije par sezone, ne bih bio zadovoljan pobjedom protiv WBA od 0:2 ili pobjedom od 1:3 protiv Blackburna. Eh gdje su ta vremena, sad bih sve dao da samo pobjedimo, pa koliko god bilo.

I šlag na tortu, za ovu fenomenalnu sezonu, jeste to što će United osvojiti 20u titulu. :roll:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 apr 2012, 22:58

@IlPrincipino Nije se jos dokazao, prodan Torres,Meireles,Babel da ostalu sicu ne nabrajam mislim da su vlasnici maks dali 20-ak miliona...tek cemo na ljeto vidjet ima li Liverpool para ;) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 apr 2012, 23:19

fera je napisao/la:
Mirsad_LFC je napisao/la:
Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.

http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
Prijatelju jesi li ti sta konzumirao prije nego si ovo napisao (neke opijate), ne mogu da vjerujem da jedan navijac Liverpoola moze imati ovakvo misljenje o kapitenu, covjeku koji cjeli svoj zivot posvetio Liverpoolu, covjeku koji je mogao da bira gdje ce da ode, ali opet ostao je tu, vjeran crvenom dresu.
sad ako reis vidi sta pise jos ce i posao izgubiti :D
Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.

http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
jeste sve je to istina ako si glup da povjerujes u sve ono sto mediji govore.
ackeey je napisao/la:Smijesno je reci da ja, koji za LFC navijam jos od 1985.godine, kada se vecina forumasa nije ni rodila, manje volim klub zato sto mislim da King treba otici.
Navijao sam za LFC i kada je Kenny nizao uspjehe, osvajao titule.
Ali, nesto ne stima i to je cinjenica. Na stranu kupovi, ljudi,nama treba titula, i samo nas to interesuje, da se ne zavaravamo. Vec tri sezone nismo ni blizu, daleko nam je i LP. Sjetite se da smo prosle godine rekli: nema Europe, nema veze, hajmo na LP, pa iduce sezone na titulu. Ili se mozda varam?
Daglish je polupao loncice, i to je ocito svima, samo ne nekima od forumasa. Hvala mu za sve, ali je vrijeme da ide, pa postali smo samo prosjecan engleski klub, sa bogatom istorijom. Zalosno. I Notingham Forest je klub sa velikom istorijom, zar ne? :oops:
Znam samo da volim LFC, i da trenutnio izgledamo NIKAKO, tako da se rezovi moraju praviti, zar ne?
porediti nottingham i liverpool i historiju ta dva kluba posebno ako navijas od '85. je u najmanju ruku neprihvatljivo i ignorantski.
Fera prijatelju,ocito me nisi razumio...
Ne poredim ja LFC i NTF,vec kazem da ioni imaju bogatu istorija,a gdje su sada. Zar i mi moramo tamo zavrsiti?
Na kraju krajeva, i tada bih volio LFC, da se razumijemo, samo kazem da je vrijeme za promjene...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 apr 2012, 23:22

harishp je napisao/la:

idol!
Mislis ovaj :mrgreen: (snimak iz drugog ugla :mrgreen: )

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2012, 23:29

rio_Ferdy88 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

idol!

slika
Jedina razlika ,lezi u tome sto ovaj drugi ne igra za Liverpool.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 02 apr 2012, 23:54

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 apr 2012, 09:13

ackeey je napisao/la:Smijesno je reci da ja, koji za LFC navijam jos od 1985.godine, kada se vecina forumasa nije ni rodila, manje volim klub zato sto mislim da King treba otici.
Navijao sam za LFC i kada je Kenny nizao uspjehe, osvajao titule.
Ali, nesto ne stima i to je cinjenica. Na stranu kupovi, ljudi,nama treba titula, i samo nas to interesuje, da se ne zavaravamo. Vec tri sezone nismo ni blizu, daleko nam je i LP. Sjetite se da smo prosle godine rekli: nema Europe, nema veze, hajmo na LP, pa iduce sezone na titulu. Ili se mozda varam?
Daglish je polupao loncice, i to je ocito svima, samo ne nekima od forumasa. Hvala mu za sve, ali je vrijeme da ide, pa postali smo samo prosjecan engleski klub, sa bogatom istorijom. Zalosno. I Notingham Forest je klub sa velikom istorijom, zar ne? :oops:
Znam samo da volim LFC, i da trenutnio izgledamo NIKAKO, tako da se rezovi moraju praviti, zar ne?
porediti nottingham i liverpool i historiju ta dva kluba posebno ako navijas od '85. je u najmanju ruku neprihvatljivo i ignorantski.[/quote]
Fera prijatelju,ocito me nisi razumio...
Ne poredim ja LFC i NTF,vec kazem da ioni imaju bogatu istorija,a gdje su sada. Zar i mi moramo tamo zavrsiti?
Na kraju krajeva, i tada bih volio LFC, da se razumijemo, samo kazem da je vrijeme za promjene...[/quote]
ma sta reci... ja stvarno nisam pametan kad je liverpool u pitanju. koga god pohvalim razocara me kasnije i obrnuto, ne znam ni sta nam treba vise ni koji igrani ni na kojoj poziciji. king je definitivno bio napravio napredak jer igrali smo jedno vrijeme jako lijepo i stvarali veliki broj sansi al onda je cini mi se poggubio konce... mada u slucaju da osvoji FA kup mislim da ce ostati i naredne godine trener. ako ce se mijenjati trener onda to treba sto prije uraditi da novi ima vremena napraviti neke promjene u igrackom kadru jer ovdje ima igraca koji ne zasluzuju nositi dres liverpoola. ko nam treba i ko bi nam bio dobro pojacanje fakat ne znam jer svi propadnu kad dođu kod nas. ovaj suarez bi u bilo kojoj drugoj ekipi zabio 20 golova u sezoni a kako stvari stoje kod nas ce prvi put u karijeri ostati ispod 10 golova u sezoni.
You are someone else I am still right here

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 03 apr 2012, 09:22

Ej oci mi se upisase od gifova :)
"You'll Never Walk Alone"

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 03 apr 2012, 12:18

Telegraph - Dalglish, Comolli and Steve Clarke will be called upon by FSG to dispatch a thorough debrief across the Atlantic.
Biće otkaza u Liverpoolu, ali mislim da će to biti jedino Comolli. Clark jedini u ovoj ekipi radi svoj posao odlično, dok se za Kinga to baš i ne može reći. Mada, mislim da nije King toliko ni kriv.
Moja želja je da Gerard bude novi trener Liverpoola, neka bude trener igrač ( baš kao svojevremeno King ). Ako iko zna šta ovoj ekipi fali, gdje škripi, ako iko ima bolju relaciju između navijača i igrača, onda je to on. Uvijek se pisalo, pričalo da bi Carra trebao biti trener, ali nisam za to da odbrambeni igrač bude trener. Carra je bio srce ove ekipe više od deceniju, ali je ipak Gearrd duša ovog kluba.
Neko je davno rekao, da je bilo ko drugi trener Liverpoola, taj trener bi dobio otkaz. Međutim, i dan danas nakon ovoliko loših rezultata vlasnici kluba jedini ne spominju otkaz Kingu. Sve nas, pa i mene, interesuje što to?
Novi vlasnici su otpustili trenera Bostona nakon 10 utakmica u prvoj sezoni kada su ih kupili, jer su vidili da taj trener ne daje rezultate. Zašto trpe Kinga? Šta čekaju? Koliko još?
Dugo su novi vlasnici trpili Roya i nezadovoljne navijače, vjerujem iz razloga što su dugo vijećali o tome koga postaviti na najnezahvalniju poziciju fudbalskog trenera u tom trenutku. Jedino onaj ko poznaje Henryija i njegovu politiku može razumjeti o čemu je riječ. Napravljen je trogodišnji plan o povratku Liverpoola na njegovo pravo mjesto - u vrh Engleskog ali i svjetskog fudbala. Mnogo se pisalo o tome, ali nije na odmet da se ponovi gradivo.
1. Napraviti mladu i perspektivnu ekipu koja će biti kostur za narednih 5 ili 6 sezona. Ako pogledamo transfere, najstariji igrač koji je plaćen jeste Downing sa 27 godina ( ne računam Donija i Bellamyija koji su došli džabe, jer nisu plaćeni ).
2. Osvojiti neki trofej u prvoj sezoni ( ovo je njihova ali i Kingova prva čitava sezona u Liverpoolu ) i izboriti jedno od evropskih takmičenja kroz ligu, kako bi se koliko toliko smirili navijači. Cilje je bio LP, ali kod vlasnika i EL može proći. Pare su bitne.
3. U drugoj sezone će se ponovo izvršiti rekonstrukcija ekipe kako bi se konačno dobila prava slika i prilika ekipe kako su je zamislili FSG na čelu sa Henryijem. Naravno, to bi se moglo mnogo lakše učiniti da je Liverpool izborio LP, ali nije. EL je barem početak nečega dobrog u odnosu na katastrofalnu prošlu sezonu.
4. Pronaći nove sponzore koji će mnogo i konstantno novac upumpavati u klub. Tu još treba dodati i popularizaciju Liverpoola u svijetu ( prošle godine je to bila Malezija i Indonezija a vidimo da su ove godine već dogovorili Američku turneju ).
5. Tek u njihovoj trećoj sezoni treba očekivati napad na titulu kada se sve to poklopi.

Pa zašto su izabrali Kinga da bude trener Liverpoola? Mogli su izabrati bilo koga, jer su bogati i imaju pare, a čim imaš pare možeš kupiti sve i svakog jer svako ima svoju cijenu. To su mudri ljudi koji obrću milijarde i znaju svoj posao. Vjerovatno su sami sebi postavili pitanje šta ako ovaj naš plan ne uspije? Oni znaju kako su prošli Hiccks i Gillet, bilo je protesta na sve strane, navijači su tražili glave i vlasnika i trenera ... Što sada ne protestuju? Što sada ne traže glave? Pa nisu ljudi u FSG budale, znali su koga treba postaviti na mjesto trenera. Izabrali su Kinga jer prije svega taj čovjek u svojih 60 i kusur godina nikad nije ružno rekao ni za koga, prema tome on neće izaći pred medije pa okriviti FSG za loše rezultate. FSG zna da neće nikad, ama baš nikad biti nikakvih protesta protiv Kinga, odnosno da se neće tražiti njegova glava u Liverpoolu a samim tim i novi vlasnici će biti mirni. Navijači Liverpoola više od 20 godina su molili Boga da se King vrati i njega su željeli i njemu se nadali, a to im je FSG pružio. FSG zna da i bez obzira što Liverpool u ligi ima najlošije rezultate u posljednjih 50 godina, još uvijek velika većina navijača brani Kinga ( tu mislim na navijače u Liverpoolu i Engleskoj ).
FSG boli briga šta misle forumaši na sportsport.ba ili u Hrvatskoj, Tajlandu, Tadžikistanu ... njima je bitno da je sve mirno u Liverpoolu a pogotovo oko stadiona. FSG kupuje vrijeme, jer je uvijek prva godina najteža, a naredne sezone kada bi Raheem Sterling sjeo na klupu Liverpoola osvojio bi barem 15 bodova više u ligi ( u ovom trenutku ) i osvojio bi jedan trofej.
Da je King samo marioneta u rukama FSG pokazuje i njegova izjava o Suarezu prije i poslije poziva Henryija ili Ayra. Ili njegova izjava poslije bilo koje utakmice, samo pogledajte šta izjavljuje za igrače. Nikad nijedan igrač nije kriv za poraz niti je šta loše uradio na tereu ili van terena :o Nije vlasnik kriv, nisu igrači krivi i na kraju sam pao sam se ubio. Ako niko nije kriv, onda je trener kriv. Sam sebi kopa jamu, e sad je li to planski ili nesvjesno, nikad nećemo saznati.

Svima je jasno da King do kraja sezone neće dobiti otkaz, jer zašto unositi još veći nemir u svlačionicu kada je ostalo još minimalno 8 utakmica do kraja sezone? E sad, on ukoliko ne osvoji FA Cup će vjerovatno dobiti otkaz na kraju sezone a možda se može spasiti i ako pobjedi u posljednjih 7 ligaških utakmica ( ali budimo realni to je nerealno ). Clarkova pozicija je sigurna, ali Comollija ne može odbraniti ni najbolji advokat na svijetu ili čak ogromna skupina njih. Mislim da će njegova glava prva pasti.
Što se tiče igrača i tu je već poznato ko će ići, samo se ne zna ko će doći. Doni, Aurelio, Maxi, Aquilani, Pacheco, Cole, Kuyt idu i vjerovatno Bellamy. Vlasnici ne vole starce, neradnike niti ljude koji imaju veliko primanje a mali doprinos daju. Žao mi je Bellamyija jer je dao veliki doprinos ovoj ekipi ove sezone, ali odigrati jednu utakmicu i onda mjesec dana biti u bolnici je beznačajno za nove vlasnike.
Ko će doći umjesto njih, ne znam.

Neki zanimljivi komentari Reedsa na jednoj stranici.
Gerrard and Carragher are dragging the team down just like john terry and lampard for chelsea, they've been shocking all season and a bad influence in the dressing room. Plus they're getting £120,000 week each. Dead wood now, we need to get rid of them in the summer.
John henrys philosophy is to look to youth and finding the gem there will transfer funds but they will not just throw money at it like Chelsea or city that's not how they work in baseball or football they took the red socks to the top but it took time we will win the perm soon but we need
More patience it took fervid 3 years to win anything at manure and shanks 7 at liverpool kk has already won a trophy so we are on the right track I like you have been a supporter since 1973 and seen it all win lose draw trophys highs lows and still love my redmen no matter what it seems the younger fanswant it all now like life for them us older fans on the other hand have faith and patience to never walk alone .
it makes no sense, theres people on here saying that we should rebuild and bring in youth, yet contradict themselves by saying Gerrard should stay in the squad WTF!!!
I agree 100% that Managers should be given time and its good to see KD getting support. He needs it. However, where were you lot when Rafa had us at 7th in the Prem??? Most were calling for his head!! Did he have to go in the end; maybe. But the treatment he took from a lot of fans was a disgrace. The Lucus Leiva situation was a classic. Now everyone is thinks he's the best DM in the world. Yes he had poor games but RB saw POTENTIAL. Yet lots of 'fans' booed him off the field. Quite disgusting!! Now the buzz words are 'give it time..!'. Well, that didnt seem to be the case under Rafa or Roy for that matter. Dont get me wrong, Roy wasnt right but whats good for the goose HAS to be good for the gander. You cant have it all ways guys. KD isnt right. I always feared it but hoped I may have been wrong after how we did last season. Football moves on and develops like everything else in life. KD was the best manager of his day but think how many are left from that era; 2!! [Whiskey nose and 'Arry]. My biggest fear? The best supporters in the world are turning into everyone else; turncoats who clamour for success, fighting and arguing amongst overselves, everyone with something to say. Trust me, this is NOT the Liverpool way. oh, and if you need a reality check, what would you give for 2CL finals and an FA Cup in 3years?? We are miles away.
Carragher needs to go into some dirt of coaching role and Gerrard should stay, but maybe not start every game as we need his experience, KD needs to give the youth a run out more as look at coates goal I don't think that was a fluke! But we do need another decent striker.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 apr 2012, 14:21

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;

Još nam samo to hvali, istina dailymail je objavio ovu vijest, ali...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 03 apr 2012, 14:28

Dirk: Biggest moaner? Daniel Agger. He used to moan quite a lot & a lot of times he's in his right but sometimes he moans a bit too much. (Laughs)
HAHA. :mrgreen:
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 apr 2012, 14:33

Mah, sumnjam da je istina ovo za Glena. Jose ga je već vodio u Chelseau i tu se nije uspio nametnuti, a ne vjerujem da će Portugalac "ganjati" onog koga je prekrižio već davniJEh dana.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 03 apr 2012, 16:38

[youtube][/youtube]
Sterling je u ovoj utakmici imao više prodora, nego Henderson i Downing u čitavoj sezoni. :lol:
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 03 apr 2012, 22:14

rio_Ferdy88 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

idol!

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bas citam sad kako postoji teorija da je on pokusao iznuditi penal kako bi Gerrard uvalio gol Newcastleu, a ne on, međutim, on je u takvoj formi da ce prije biti da je uzrok bila njegova nesposobnost da postigne gol kako treba
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 03 apr 2012, 23:41

Tim koji je pobjedio Real 4-0 :
Reina/Aurelio, Skrtel, Carra, Arbeloa/ Alonso, Mascherano, Gerrard, Babel, Kuyt/Torres.

Liverpool danas:
Reina/Glen, Skrtel, Agger, Enrique/ Spearing, Gerrard, Adam, Downing, Suarez/Carrol

MIIIIIILJAMAA daleko jedan od drugoga. Tad smo gajili spanski stil pod Rafom. Danas sa ovim igracima dobro ista mozemo. Napredovali smo samo za 1 igraca, Glena umjesto Arbeloe iako je i on bio masina tada. Carrol- Torres :lol: Spearing- Alonso :lol: Maschrano-Henderson :lol:
Pa Real je bez Alonsa nista. Citam izjavljuje Murinho neki dan mozemo bez Alonsa i to cemo pokazati. Pa covjek glavni igrac i mi ga pustamo. Doduse teska su vremena pod Hicksom i Gilletom bila. Pa Mascherano, pa Torres...
Pa mislim da su bas oni cinili okosnicu kluba. KENNY nista nije kriv jer je dobro i ovo sa ovakvim timom.
Enrique kojeg ste toliko hvalili igra na nivou Francuske lige u nekom Lensu. Place mi se kada vidim tim kakav smo imali, a ko danas nosi crveni dres. Suarez kolko god dobar bio igrac kvari ugled velikog kluba i svakako nebi imao nista protiv da mu vidim ledja za nekih 50-tak miliona. Ispod nista. Da se razumijem smatram ga velikim igracem, ali nema psihu kakva odgovara ovom klubu. Ove ostale ne moram ni nabrajati. Sve sami prosjek, pa cak i ispod.

Zakljucak:
Kenny svaka cast sta radis sa ovim timom. Bolje nije moguce.
Nad nama nebo ima da gori!

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 apr 2012, 23:52

A ko je krivac za to sa kojim timom igra? Da nije možda neko od nas dovodio igrače u Liverpool i slikao se sa njima sa raširenim šalom, ono sav sretan jer je doveo takav kalibar u klub?

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.