Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Head
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Head » 03 avg 2013, 19:27

Gunner4 je napisao/la:Head ovo je prijateljska utakmica. Uvjezbava se, pa Gnabry izvodi korner a Giroud slobodnjak ;)

Ma po meni samo Suki umjesto Poldija tamo i da se igramo :D :D
Gnarby pored Rosickog da izvodi kornere?
Ili Giroud da izvodi slobodnjak pored Podolskog koji je poznat kakvu ljevicu ima kad potegne sa 25 metara?
1946

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 avg 2013, 19:31

Ovo smo dobro izvukli dns ali iskreno ovoj ekipi fale jos bar 2 dobra igraca

[youtube][/youtube]

E: Giroud nakon utakmice: "Ocekujemo jos jednog napdača da nam se pridruzi u narednoj sedmici i ja sam potpuno spreman da se natjecem za mjesto u ekipi"

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 avg 2013, 19:36

Meni u cilju postovi?
Bože.sačuvaj, komentarisem ono što mi smeta i što valja kao i drugi, postoji ignore ako ti se ne dopadaju moji postovi a ove brze postove sa mobitela kucam pa su kratki..

Kazes da ne govorim konkretno, Giroud je flop, kratko jasno. Sta tu nije konkretno?

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 03 avg 2013, 19:42

Ma Suarez i Fellaini da dodju, tek onda bi mogli biti konkurenti za trofeje, al ovako s ovom ekipom daj Boze, borba za trece, cetvrto mjesto je realnost.

Hajde Wengeru iskeširaj više. :mrgreen:

Nego, ko su moguci protivnici u LP, postoje li u play offu nosioci ili nam moze doci Milan, Shalke? :(

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 avg 2013, 19:46

opet pljuvanje po Giroudu a frajer je imo 2 dobre prilike i dao jedan gol druga tik pored gola, al je pozicija bila teška.

Dok se poldi izmašo, i da ne pričam o penalu promašenom i plus što je nula u igri, onda je i wilshere promašio čistu šansu, al može mu se, on ju je i kreirao. Wilshere nije spreman, vjerovatno je zato i luto, al on je jedini i proturio par pasova u 1. poluvremenu.

i kakvo je ovo drkanje po napoliju, sve na kontre odradili i eto. koje pljuvanje cc
Vođa zna.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 03 avg 2013, 19:47

Napoli imao tri prilike. Dali dva gola. Smijesna ekipa. Jos kad udje Higuain pa ga Kos 2-3 puta otrese..
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 avg 2013, 19:50

Luis Gustavo blizu Wolfsburga... Steta, ako njega ne pokupimo... :?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 avg 2013, 20:14

i da dodam još onako ono što je očigledno a to je da nam očajnički fali DMF al očajnički. neko ko neće ići naprijed nego samo sprečavat ono iz čega smo primili danas 2 gola i što nam je stvorilo sve probleme, i treba nam igrač baš tipa Suarez, neko ko će uradit nešto sam kad ništa ne ide.

Nije da danas nije išlo nego se poldi izpromašivo pa onda i ostali i onda je to sve izgledalo blijedo.
I pero je u ovakvim utakmicama poguban, jednostavno ne može igrat. On mora imat organizovanu odbranu oko sebe da bi pokazao ono najbolje.

EDIT:
Wilshere: "New signings will boost the players. Any player would love to see Suarez. But it's disrespectful to talk about other players."
Vođa zna.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 avg 2013, 20:26

Ma nema tu puno filozofije, fali nam igrac svjetske klase a mozda i dva i to je to, Arsenal ima sistem i izbalansiran tim i sve ali djaba ne mozes jednostavno sa ovakvim igrackim kadrom doci do nekog veceg uspjeha. Npr. osvojti titulu dok ti vezni red drze Arteta, RAmsey,Rosicky je nemoguce i ravno naucnoj fantastici.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 avg 2013, 20:29

imal šanse da se ovaj kup osvoji ? :lol:
Vođa zna.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 avg 2013, 20:33

Ima :D , tabela bi trebala ovako izgledati:
1. Galatasaray 4
2. Arsenal 3
3. Napoli 3
4 Porto 0
Pld W D L
38 26 12 0

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 avg 2013, 20:35

anell je napisao/la:Ima :D , tabela bi trebala ovako izgledati:
1. Galatasaray 4
2. Arsenal 3
3. Napoli 3
4 Porto 0
a ako i napoli i arsenal pobijede ? :mrgreen:
Vođa zna.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 03 avg 2013, 21:18

nedim1993 je napisao/la:
anell je napisao/la:Ima :D , tabela bi trebala ovako izgledati:
1. Galatasaray 4
2. Arsenal 3
3. Napoli 3
4 Porto 0
a ako i napoli i arsenal pobijede ? :mrgreen:

Ko vise golova zabije tome titula

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 03 avg 2013, 22:01

Monaco : Tottenshit 5:2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 03 avg 2013, 23:03

sutra kad nas galata otrese, pitaćete se što.
Vođa zna.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 03 avg 2013, 23:04

Kaze profesor da mozete da uzmete titulu bez obzira da li sa ili bez Suareza... Veliki optimista Wenger...

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 04 avg 2013, 00:37

Kakva bravura Girouda u inat dezurnim pljuvacima u vidu Heada i ovog Aršavina kojem je uzor doktor Seamen. Svaka cast momcine sto vise pljujete o momku on je bolji samo nastavite tako i imamo topscorera ove godine u EPL 8-)
AA23 je napisao/la:Meni u cilju postovi?
Bože.sačuvaj, komentarisem ono što mi smeta i što valja kao i drugi, postoji ignore ako ti se ne dopadaju moji postovi a ove brze postove sa mobitela kucam pa su kratki..

Kazes da ne govorim konkretno, Giroud je flop, kratko jasno. Sta tu nije konkretno?
To bolje da si Koketu reko onako flop je pravo. Šta bi ti brate da on dođe sa naših 16m, predribla sve i zabije sam. Pa nije Chuck Norris. I daj shvati to vec jednom yebo ga ja. Zadnjih 15 postova su ti o tome kakav je Giroud flop. :roll:
Paradajz je napisao/la:Kaze profesor da mozete da uzmete titulu bez obzira da li sa ili bez Suareza... Veliki optimista Wenger...
Ma pusti ga ba nisam nikad rijeci rekao protiv njega, ali i ovo je njegovo klasicno pretjerivanje i njegove klasicne pressice u kojim najavljuje strasne stvari. :) Ne mozemo titulu uzet ni sa Suarezom, zadovoljan bih bio borbom i drzanjem tu, u blizini Cityja, Uniteda i Chelsea, u bodovnom smislu, da nam ne bjezi prvak po 30 i kusur bodova.

Što se tekme tiče vidim po vasim komentarima, klasicni sugavi talijanski fudbal zabij im iz kontre i ubij im svaku volju za igranjem fudbala. I bolje sto nisam gledao. Mora ova ekipa jos raditi ali sve u svemu uz Suareza ako dodje bice puno puno puno bolje.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 04 avg 2013, 01:18

Ali ovaj Rodzers je pravi komedijas :D :D Uljepsao mi dan... :lol: :lol: Hahahahahhha
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 04 avg 2013, 01:26

Chapman je napisao/la:Kakva bravura Girouda u inat dezurnim pljuvacima u vidu Heada i ovog Aršavina kojem je uzor doktor Seamen. Svaka cast momcine sto vise pljujete o momku on je bolji samo nastavite tako i imamo topscorera ove godine u EPL 8-)
AA23 je napisao/la:Meni u cilju postovi?

To bolje da si Koketu reko onako flop je pravo. Šta bi ti brate da on dođe sa naših 16m, predribla sve i zabije sam. Pa nije Chuck Norris. I daj shvati to vec jednom yebo ga ja. Zadnjih 15 postova su ti o tome kakav je Giroud flop. :roll:
Paradajz je napisao/la:Kaze profesor da mozete da uzmete titulu bez obzira da li sa ili bez Suareza... Veliki optimista Wenger...
Ma pusti ga ba nisam nikad rijeci rekao protiv njega, ali i ovo je njegovo klasicno pretjerivanje i njegove klasicne pressice u kojim najavljuje strasne stvari. :) Ne mozemo titulu uzet ni sa Suarezom, zadovoljan bih bio borbom i drzanjem tu, u blizini Cityja, Uniteda i Chelsea, u bodovnom smislu, da nam ne bjezi prvak po 30 i kusur bodova.

Što se tekme tiče vidim po vasim komentarima, klasicni sugavi talijanski fudbal zabij im iz kontre i ubij im svaku volju za igranjem fudbala. I bolje sto nisam gledao. Mora ova ekipa jos raditi ali sve u svemu uz Suareza ako dodje bice puno puno puno bolje.
Nadam se da se šališ sa time top scorer :? Ako si toliko siguran, opklada Sturridge vs Giroud vrijedi za sve :?:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 avg 2013, 01:28

Paradajz je napisao/la: Kaze profesor da mozete da uzmete titulu bez obzira da li sa ili bez Suareza... Veliki optimista Wenger...
Rekao bi nista veci od onih koji vjeruju da ce Liverpul zavrsiti u TOP 4,nije realno,ni jedno ni drugo..

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.