PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Zapadni dio Mostara je antecentričan, a Zenica se odavno hakalizirala.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Da li opet Gerilla sprema akciju kao prošli put
Koliko li će Fukara biti u Travniku 

SRETAN BROJ - 1725
Koji si ti bolesnik bog te mazo, idi brzo do prve apoteke i vagon apaurina i leksilija uzmi, ako takvom hajvanu i to može pomoći. Usput ne razumijemo ovaj "gradski" izraz, pa ako možeš prevedi, znaš mi ti nemamo puno posla s hajvanima, jedino kad se ti pojaviš na ovoj temi imamo čast upoznat hajvana. Čovjek vam je fino dobronamjerno, prijateljski samo dao jednu ideju ili temu za razmišljanje, ali nažalost ti ko pravi hajvan zalijepi se ko štiglić na bakatinu. Nemoj da ti govoriš bilo kome gdje treba da piše, još hajvani nisu ovlašteni to da uređuju, znamo mi dobro gdje smo i gdje trebamo pisati. Imamo svoj forum hvala bogu, a ovdje dolazimo katkad na izlet. I šta je problem što ćemo ispast u kantonalnu mi ćemo opet svi zajedno volit Velež ko što majka voli svoje dijete. Ti tu ljubav nemaš, nikad je nećeš imat i nikad je nećeš razumiti. I kao što nam reče odosmo mi pisat kat niže, a na tvoju žalost dole su ti mama i sestra pa će im bit veselo na spratu niže sa južnjačkim momcima. Bit će isprskane od glave do pete. RAZGULITIS MORONE ŠOŠONSKI.solinas je napisao/la: Ako te zabolje sta komentarises....
Sa kojim pravom ti govoris nekome sta i kako....
Kada ste tako pametni sta se desava 26 godina.....nema vas ni u plafonu "dje se djahkad hajvani zavlace".Ti ces nekome govoriti sta i kako politika vam do skora klub vodila. ...
De sada opet standardno bacaj suplju o mocnom Velezu i juznjackom mentalitetu, stotinama sezonskih i uspavanoj armiji koja eto ceka da se probudi. Dok se probudite ili cete fasovat Alzhajmerovu bolest ili pomrijeti...Ne seri i gledaj svoju avliju.Kako ide,idete u kantonalac.
I sta pises ti po temama premjerligasa....klub ti je sprat nize.....
M O S T A R U S R C U V E L E Ž D O G R O B A
ZGAZI SELJADIJU DO PODA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Općina Bijeljina ima više stanovnika od općine Mostar, ali grad Mostar ima 20 000 stanovnika više od grada Bijeljine.avenija je napisao/la: Celik bi vam svima mogao biti pozitivan primjer u buducnosti ako se gradjani i navijaci uspiju izborit za svoj klub. A sto se tice grada svjetlosnim godinama je ispred Mostara kojeg je cak jedna Bijeljina presla po broju stanovnika.
Zenica ima malo više stanovnika od Mostara, ali je Mostar ekonomski daleko jači od Zenice što se vidi i po broju zaposlenih, Zenica ima više stanovnika, a Mostar ima 5 000 zaposlenih osoba više od Zenice, toliko o tome.
Neka ti prevede Josip Pejakovic.BMV22 je napisao/la:Koji si ti bolesnik bog te mazo, idi brzo do prve apoteke i vagon apaurina i leksilija uzmi, ako takvom hajvanu i to može pomoći. Usput ne razumijemo ovaj "gradski" izraz, pa ako možeš prevedi, znaš mi ti nemamo puno posla s hajvanima, jedino kad se ti pojaviš na ovoj temi imamo čast upoznat hajvana. Čovjek vam je fino dobronamjerno, prijateljski samo dao jednu ideju ili temu za razmišljanje, ali nažalost ti ko pravi hajvan zalijepi se ko štiglić na bakatinu. Nemoj da ti govoriš bilo kome gdje treba da piše, još hajvani nisu ovlašteni to da uređuju, znamo mi dobro gdje smo i gdje trebamo pisati. Imamo svoj forum hvala bogu, a ovdje dolazimo katkad na izlet. I šta je problem što ćemo ispast u kantonalnu mi ćemo opet svi zajedno volit Velež ko što majka voli svoje dijete. Ti tu ljubav nemaš, nikad je nećeš imat i nikad je nećeš razumiti. I kao što nam reče odosmo mi pisat kat niže, a na tvoju žalost dole su ti mama i sestra pa će im bit veselo na spratu niže sa južnjačkim momcima. Bit će isprskane od glave do pete. RAZGULITIS MORONE ŠOŠONSKI.solinas je napisao/la: Ako te zabolje sta komentarises....
Sa kojim pravom ti govoris nekome sta i kako....
Kada ste tako pametni sta se desava 26 godina.....nema vas ni u plafonu "dje se djahkad hajvani zavlace".Ti ces nekome govoriti sta i kako politika vam do skora klub vodila. ...
De sada opet standardno bacaj suplju o mocnom Velezu i juznjackom mentalitetu, stotinama sezonskih i uspavanoj armiji koja eto ceka da se probudi. Dok se probudite ili cete fasovat Alzhajmerovu bolest ili pomrijeti...Ne seri i gledaj svoju avliju.Kako ide,idete u kantonalac.
I sta pises ti po temama premjerligasa....klub ti je sprat nize.....
M O S T A R U S R C U V E L E Ž D O G R O B A
ZGAZI SELJADIJU DO PODA
A ta vrijedjanja sigurno pokazuju ko je moron.
Istina te boli,donekle razumijem tu frustriranost.
A sto se tice njega i dobronamjernosti to moze prodavati budalama koje neznaju sta su jeli jucer.
Ja ipak pamtim sta je sve pisao i neka svoju dobronamjernost zabije sebi u pakas.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
I ovu Krupu nabijem gdje Koljic,Kajkut,Comor nikoga u prvih 11.
A ja keca odigrao kontam mogu iznenadit
A ja keca odigrao kontam mogu iznenadit
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TobeYarabi
- Kontakt:
kako ce se zvati navijaci slolimpika, nakon fuzije? hoce li biti fukovi ili vukare?
avlijaneriTobeYarabi je napisao/la:kako ce se zvati navijaci slolimpika, nakon fuzije? hoce li biti fukovi ili vukare?
Druze cesto sam turisticki u Mostaru i svim drugim gradovima BiH i garantujem zivotom da je Mostar u najlosijem trenutno polozaju sto zbog podjela sto zbog ogromnog odlaska ljudi i skoro nikakvi infrastrukturalnih projekata zbog ogromni problema.O cistoci i oomunalnim uslugama necu sve znas.Dok u Zenici u zadnjih 7 8 godina se izgradilo i gradi ono sto ni najveci optimisti nisu mogli zamisliti. Svi smo mi u **** tako da nam je glupo diskutovati ko je u vecim ali prodji Zenicom ako nisi zadnjih nekoliko godina..i Bili smo ogromna masovna kasaba slazem se i zbog toga imamo los imidz .Zed98 je napisao/la:Općina Bijeljina ima više stanovnika od općine Mostar, ali grad Mostar ima 20 000 stanovnika više od grada Bijeljine.avenija je napisao/la: Celik bi vam svima mogao biti pozitivan primjer u buducnosti ako se gradjani i navijaci uspiju izborit za svoj klub. A sto se tice grada svjetlosnim godinama je ispred Mostara kojeg je cak jedna Bijeljina presla po broju stanovnika.
Zenica ima malo više stanovnika od Mostara, ali je Mostar ekonomski daleko jači od Zenice što se vidi i po broju zaposlenih, Zenica ima više stanovnika, a Mostar ima 5 000 zaposlenih osoba više od Zenice, toliko o tome.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Trebaju biti Vukovi. Ipak Olimpic ima trofej.TobeYarabi je napisao/la:kako ce se zvati navijaci slolimpika, nakon fuzije? hoce li biti fukovi ili vukare?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeko Josip Pejaković, je li to onaj lizač šupka braće Lijanović.solinas je napisao/la: Neka ti prevede Josip Pejakovic.
A sto se tice njega i dobronamjernosti to moze prodavati budalama koje neznaju sta su jeli jucer.
Ja ipak pamtim sta je sve pisao i neka svoju dobronamjernost zabije sebi u pakas.
Nit sam prvi pisao, nit sam prvi rijeđao, samo čist odgovor na tvoje vrijeđanje drugih ljudi.
Istina me ne može nikako bolit, mi svi znamo gdje smo i na kakvom smo putu, vrlo smo strpljivi, jako smo razumni i dajemo punu podršku našem klubu, frustrirani smo jer ne možemo ove godine ugradit reflektore i stavit krov na tribinu pa nas to čini malo nestrpljivim. A što se tiče tvoje frustriranosti ona je nažalost prerasla u ludilo, sa tendencijom žestokog rasta.
A što se tiče brate NP to je jedna umjetnička dobronamjerna, pitoma, uljuđena , gradska duša jako širokog srca koja za razilku od tebe voli isreno sve ljude ovog svijeta. On dobro zna šta je bilo juče, a i meni se čini da je juče bio petak. Šta je jeo ne znam, ali čujem bio je neki hajvan ispod sača sa puno domaće kavade, luka i ostalih mirođija iz ovog suncem i vodom obasjanog podneblja.
On ne zabija ništa u pakaš, samo yebe budale u mozak.
I haj ne smaraj nas više, dolazi nam svjetska skakačka elita pa oko toga imamo puno posla, šta ćeš yebiga nekome dolaze ljudi iz ssvijeta, nekom hajvan i medo iz šuume. KRAJ, ENDE THE END, GAME OVER, pozz zbogom
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne vjerujem da ce indir pristati na tako nesto jer ima vise slova u imenu nego njih. samo fukovi ili vukare dolaze u obziriNFY je napisao/la:avlijaneriTobeYarabi je napisao/la:kako ce se zvati navijaci slolimpika, nakon fuzije? hoce li biti fukovi ili vukare?
- TobeYarabi
- Kontakt:
ali sloboda ima (v)imeHigh je napisao/la:Trebaju biti Vukovi. Ipak Olimpic ima trofej.TobeYarabi je napisao/la:kako ce se zvati navijaci slolimpika, nakon fuzije? hoce li biti fukovi ili vukare?

Idi skoci s mosta na kaman.BMV22 je napisao/la:Jeko Josip Pejaković, je li to onaj lizač šupka braće Lijanović.solinas je napisao/la: Neka ti prevede Josip Pejakovic.
Nit sam prvi pisao, nit sam prvi rijeđao, samo čist odgovor na tvoje vrijeđanje drugih ljudi.
Istina me ne može nikako bolit, mi svi znamo gdje smo i na kakvom smo putu, vrlo smo strpljivi, jako smo razumni i dajemo punu podršku našem klubu, frustrirani smo jer ne možemo ove godine ugradit reflektore i stavit krov na tribinu pa nas to čini malo nestrpljivim. A što se tiče tvoje frustriranosti ona je nažalost prerasla u ludilo, sa tendencijom žestokog rasta.
A što se tiče brate NP to je jedna umjetnička dobronamjerna, pitoma, uljuđena , gradska duša jako širokog srca koja za razilku od tebe voli isreno sve ljude ovog svijeta. On dobro zna šta je bilo juče, a i meni se čini da je juče bio petak. Šta je jeo ne znam, ali čujem bio je neki hajvan ispod sača sa puno domaće kavade, luka i ostalih mirođija iz ovog suncem i vodom obasjanog podneblja.
On ne zabija ništa u pakaš, samo yebe budale u mozak.
I haj ne smaraj nas više, dolazi nam svjetska skakačka elita pa oko toga imamo puno posla, šta ćeš yebiga nekome dolaze ljudi iz ssvijeta, nekom hajvan i medo iz šuume. KRAJ, ENDE THE END, GAME OVER, pozz zbogom
Koga boli kur.ac i za tebe i njega.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Ne mogu se složit s tobom da je Zenica danas grad, a da je nekad bila kasaba, jer je Zenica 80-ih bila grad s ljudima drugačijeg načina razmišljanja, puno većim progresom, a za posao se dolazilo u Zenicu, a ne odlazilo i to se ne može mjeriti s ovim danas. Bilo je više i dešavanja, pa i ovi projekti poput GGM-a su ustvari realizacije projekata iz tog doba. I još jedan podatak ako poredimo popis iz 1991. i ovaj iz 2013. vidjet ćeš da nam nedostaje jedan "mali grad", a to sigurno nije zbog onog šta spada u grad ili eventualnih promjena mjesnih zajednica.avenija je napisao/la:Druze cesto sam turisticki u Mostaru i svim drugim gradovima BiH i garantujem zivotom da je Mostar u najlosijem trenutno polozaju sto zbog podjela sto zbog ogromnog odlaska ljudi i skoro nikakvi infrastrukturalnih projekata zbog ogromni problema.O cistoci i oomunalnim uslugama necu sve znas.Dok u Zenici u zadnjih 7 8 godina se izgradilo i gradi ono sto ni najveci optimisti nisu mogli zamisliti. Svi smo mi u **** tako da nam je glupo diskutovati ko je u vecim ali prodji Zenicom ako nisi zadnjih nekoliko godina..i Bili smo ogromna masovna kasaba slazem se i zbog toga imamo los imidz .Zed98 je napisao/la:Općina Bijeljina ima više stanovnika od općine Mostar, ali grad Mostar ima 20 000 stanovnika više od grada Bijeljine.avenija je napisao/la: Celik bi vam svima mogao biti pozitivan primjer u buducnosti ako se gradjani i navijaci uspiju izborit za svoj klub. A sto se tice grada svjetlosnim godinama je ispred Mostara kojeg je cak jedna Bijeljina presla po broju stanovnika.
Isto mislim i za Mostar i za Sarajevo i za Banja Luku i za Tuzlu i druge gradove u BiH. Rat nas je unazadio za svjetlosne godine i to je činjenica, a poznata je teza da grad ne čine zgrade već ljudi i taj dio danas najviše kaska.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- TobeYarabi
- Kontakt:
ne kvarite ovu svetu temu sa tim vasim vulgarnim pricama. imate hakalu pa se njemu istresajte, ostavite posteni svijet na miru
Kakav forum takvi moderatori!! Larson cirkusant i Cecin fan, yeba lika da valja!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- rob do bagro
- Kontakt:
Mi smo divovi !!!High je napisao/la:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Vi ste Nihadovi.rob do bagro je napisao/la:Mi smo divovi !!!High je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.