Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gledaj Dolina, navijao sam ja za Želju u Europi i dalje smatram da je Željo jači i uopšte ne dižem Sarajevo u nebesa, nego napišem nešto što bi ako bi se desilo (znači "čudo") i frajer dođe vamo i krene sa ponižavnajem ismijavanjem.ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana??ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum
Kako kod osvojena ona je u nasim tribinama i to dupla i ove godine cemo biti papa u nasoj ligi kao i proteklih godina. A vi se zadovoljite 4 mjestom u ligi i trecim pretkolom evropa lige al nama cete i ove godine gledati u ledja.Rule_hz je napisao/la:vasi pehari duple krune kurci palci su slika igranja u evropi ba nemoj ti nama prosipat pricu u titulana koje ste kupili realno zato suti, kad ste zadnji put odigrali u evropi kako treba??? kad ste zadnji put bez para i sudija osvojili titulu hoces da ti ja kazem... sa Hadisom Zubanovicem Muharemovicem to je ta titula posteno zaradjena ovo vamo do 2012 idt to su sve vase kupljene titule sa sudijama i nenormalnim komitetom prema tome pusti ti nama te suplje price ba... gledat ces tgi FK SARAJEVO u grupnoj fazi aBd AKO NE OVE GODINE UVJEREN SAM DA CES U SKORIJE VRIJEME DA GLEDAS![]()
E fakat i meni ove horde nikada nece biti jasneZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana??ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum
Aferim neka si nam reko e upravo ovo sto si ti napiso govori sve o vama kakvi ste i sta steHigh je napisao/la:E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.
Dobro vam je i rekao.Vecina nam je cestitala poslije utakmice sa Levskim,ali bilo je i sada ima pojedinaca koji seru i omalovazavaju nasu pobjedu govoreci kako je to bila sreca,kako smo pobjedili raspalu ekipu i slicne gluposti.Ljubomorni ne mogu da zadrze misljenje za sebe.neno je napisao/la:Aferim neka si nam reko e upravo ovo sto si ti napiso govori sve o vama kakvi ste i sta steHigh je napisao/la:E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.
I sad ne kontam poentu tvog posta. Branit ce vam prosjecan golman u evropi i tebi je to plus ? Kako to ?retro je napisao/la:![]()
Sto se svi brinu za nas, duse.
Ako je Dejo potpisao, to je genijalan potez, zaradis na prosjecnom golmanu i dovedes najboljeg golmana lige.
Plus Adi ce braniti protiv Zete.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, Dadox, keli, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90, sekac i 102 gosta.