FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ZlatnaDolina

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZlatnaDolina » 28 jul 2012, 16:40

Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana?? :? ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum :?
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 16:41

Je l' Žujo bio i za vrijeme Hapoela, Maribora? Nije vam uradio zapadnu tribinu, da vam nije bilo tih navijača, ne bi je ni očistili. Niste svlačionicu mogli okrečiti. Proslava titule, a tamo malter viri, i rupa u zidu. Daleko ste vi od broja jedan u ovoj državi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 28 jul 2012, 16:42

vasi pehari duple krune kurci palci su slika igranja u evropi ba nemoj ti nama prosipat pricu u titulana koje ste kupili realno zato suti, kad ste zadnji put odigrali u evropi kako treba??? kad ste zadnji put bez para i sudija osvojili titulu hoces da ti ja kazem... sa Hadisom Zubanovicem Muharemovicem to je ta titula posteno zaradjena ovo vamo do 2012 idt to su sve vase kupljene titule sa sudijama i nenormalnim komitetom prema tome pusti ti nama te suplje price ba... gledat ces tgi FK SARAJEVO u grupnoj fazi aBd AKO NE OVE GODINE UVJEREN SAM DA CES U SKORIJE VRIJEME DA GLEDAS 8-) ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:43

ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana?? :? ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum :?
Gledaj Dolina, navijao sam ja za Želju u Europi i dalje smatram da je Željo jači i uopšte ne dižem Sarajevo u nebesa, nego napišem nešto što bi ako bi se desilo (znači "čudo") i frajer dođe vamo i krene sa ponižavnajem ismijavanjem.
A za Žujo sam rekao samo da previše u javnosti obečava i onda skreće krivicu na drugoga koji realno je zaslužni za uspjehe od njega, pa zar ti sam nisi slično pisao

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 jul 2012, 16:47

Paranoja,
Ne slazem se da je Levski losa (bar na papiru) ili raspadnuta ekipa. Ali slazem se da mi volimo "trcati pred rudu. Hibernijans je dokaz. Lijepo Jovic rece nema potcjenjivanja a nasi igraci nakon meca kazu "Svako danas igra fudbal" pa smo se iznenadili. I tako u oba meca sa njima.

Protiv Zete sa punim respektom kao da je Inter a boriti se kao da je zivot u pitanju. Nakon tog dvomeca moze se dalje planirati. Naravno super je da uprava misli na strukturna poboljsanja a ne samo da spiska lovu ko oni lopovi prije. A koliko ko vrijedi na marketu je suplja, samo vazi sta das na terenu.

Zlatni,
Nije rasprodaja igraca (za sada) ako Adilovica zamjenimo Dejom. Za Saida, cini mi se da bi ostao jos godinu kad bi prosli u grupnu fazu pa da ga mozemo platiti da se jos fizicki dotjera pred odlazak nazad u Njemacku (skine par kila). Inace tesko ce ga biti zadrzati realno. Mene najvise brine sto i Sesar izgleda ima jos samo godinu.

Usput komsije su nas zaista podrzavale, nemojmo biti previse osjetljivi. I nama i njima iza imena kluba pise Sarajevo i nisu nam dusmani.

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 28 jul 2012, 16:48

Rule_hz je napisao/la:vasi pehari duple krune kurci palci su slika igranja u evropi ba nemoj ti nama prosipat pricu u titulana koje ste kupili realno zato suti, kad ste zadnji put odigrali u evropi kako treba??? kad ste zadnji put bez para i sudija osvojili titulu hoces da ti ja kazem... sa Hadisom Zubanovicem Muharemovicem to je ta titula posteno zaradjena ovo vamo do 2012 idt to su sve vase kupljene titule sa sudijama i nenormalnim komitetom prema tome pusti ti nama te suplje price ba... gledat ces tgi FK SARAJEVO u grupnoj fazi aBd AKO NE OVE GODINE UVJEREN SAM DA CES U SKORIJE VRIJEME DA GLEDAS 8-) ;)
Kako kod osvojena ona je u nasim tribinama i to dupla i ove godine cemo biti papa u nasoj ligi kao i proteklih godina. A vi se zadovoljite 4 mjestom u ligi i trecim pretkolom evropa lige al nama cete i ove godine gledati u ledja.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 jul 2012, 16:51

Evo me opet nakon sedmice koju sam proveo u Banovicima :mrgreen:
Igracima svaka cast na prolasku protiv Levskog i uz isti pristup protiv Zete play off je zagarantovan :D
Naparvili smo odlican potez prodavsi Adija grcima i time dobro zaradili i dobili pa mogu slobodno reci boljeg golmana od Adija.
Adiju hvala na svemu sto je pokazao u bordo dresu i nek' mu je sa srecom u grckoj :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 16:52

Nismo zaradili neke pare na Adiloviću. Kako god, Adi hvala ti na svemu i sretno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 28 jul 2012, 16:54

Ma popljujte se ,pokolji te se, izvrjedjate se ali preko pp. i nema nikakvih problema, jbt Sarajevo postigne najveci uspjeh u zadnjih pet godina i umjesto da pisete o tome ona dvojica razvezali priču o Žuji i Želji :oops:
opet kompleksaška priča o kupljenim titulama i slicnim glupostima :lol: :oops:
Sarajevo se i dalje realno ne moze porediti sa Željom i pored ovog uspjeha Sarajeva, samo neke stvari trebaju da se uporede i sve je jasno, manite se šupljaka i provokacija vise.
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 28 jul 2012, 16:55

ZlatnaDolina je napisao/la:Ja fakat ne kontam primitivne rasprave i prepucavanja pojedinaca na ovoj stranici, prije par dana kada su Horde napadnute u Sofiji stizala je podrska od nas komsija, svi smo bili uz vas ne samo mi vec i cijela BIH, i maltene svi smo navijali u cetvrtak za Sarajevo, dan poslije par forumasa se vec usk... i pocinju prozivanja, cemu to ?? zaboravilo se sta se desavalo proteklih dana?? :? ne kontam nikako, uspjeh jeste proci u trece pretkolo ali desavao se on i prije, na jednoj strani klub koji je zgazio sve i osvojio duplu krunu, klub sa najvecim budzetom u drzavi i najboljim trenerom i igracima a na drugoj klub koji pola toga nema a opet je uspio preci Levskog i na tome treba cestitati i skinuti kapu, ali dajte ljudi dragi sve se svodi na provociranje, vrijedjenje i omalovažavanje, isto auto pijaca a ne forum :?
E fakat i meni ove horde nikada nece biti jasne :evil: kako ti ljudi brzo zaboravljaju to nije normalno pa prosli ste cestitamo zasluzeno ali zaista zbog vase arogancije me zaboli kako cete proci protiv ZETE i ako sam iskreno navijao za vas protiv LEVSKOG
VOLIM TE ZELJO

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 jul 2012, 17:11

neno,
Evo mog posta - sta hoces vise. Citaj malo .

Paranoja,
Ne slazem se da je Levski losa (bar na papiru) ili raspadnuta ekipa. Ali slazem se da mi volimo "trcati pred rudu. Hibernijans je dokaz. Lijepo Jovic rece nema potcjenjivanja a nasi igraci nakon meca kazu "Svako danas igra fudbal" pa smo se iznenadili. I tako u oba meca sa njima.

Protiv Zete sa punim respektom kao da je Inter a boriti se kao da je zivot u pitanju. Nakon tog dvomeca moze se dalje planirati. Naravno super je da uprava misli na strukturna poboljsanja a ne samo da spiska lovu ko oni lopovi prije. A koliko ko vrijedi na marketu je suplja, samo vazi sta das na terenu.

Zlatni,
Nije rasprodaja igraca (za sada) ako Adilovica zamjenimo Dejom. Za Saida, cini mi se da bi ostao jos godinu kad bi prosli u grupnu fazu pa da ga mozemo platiti da se jos fizicki dotjera pred odlazak nazad u Njemacku (skine par kila). Inace tesko ce ga biti zadrzati realno. Mene najvise brine sto i Sesar izgleda ima jos samo godinu.

Usput komsije su nas zaista podrzavale, nemojmo biti previse osjetljivi. I nama i njima iza imena kluba pise Sarajevo i nisu nam dusmani.
---------------------------------------
Stvarno popustimo Zelju nama je sada problem Zeta.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 28 jul 2012, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.

SemperFideliss
Kontakt:

Post Postao/la SemperFideliss » 28 jul 2012, 17:12

kako glupog naroda ima na ovom forumu za ne povjerovati.

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 17:13

E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.

chex
Kontakt:

Post Postao/la chex » 28 jul 2012, 17:14

" onclick="window.open(this.href);return false;
Najbolji igrač zete i najbolji strijelac u historiji crnogorske lige :lol: al' hajd, finih se golova nadav'o
Ljudska pamet je ograničena.Glupost nije.

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 28 jul 2012, 17:49

High je napisao/la:E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.
Aferim neka si nam reko e upravo ovo sto si ti napiso govori sve o vama kakvi ste i sta ste :roll:
VOLIM TE ZELJO

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 18:05

Bandović večeras na treningu našeg tima.

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 28 jul 2012, 18:11

Ne vidim razloga da se prepirete sa navijacima drugih klubova. Uzivajmo u ovom trenutku koji jos traje i trajat ce ako Bog da do grupne faze. Citava drzava je vidjela u cetvrtak i godinama gleda da smo jedini pravi predstavnici nase drzave u Evropi, i evo ako prodjemo Zetu treci put cemo biti na korak do plasmana u grupe, ko se moze pohvaliti i priblizno sa takvim uspjehom??NIKO, zato UZIVAJTEEEEE do novih EVROPSKIH uspjeha :D :D

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 jul 2012, 18:39

neno je napisao/la:
High je napisao/la:E baš ste bili potrebni Hordama. Ja ne znam šta bi Horde bez vaše usrane podrške. Dobro je pa ste nam pomogli da nacrtamo koreografiju za tekmu protiv Levskog kući, dobro je pa ste s nama išli u Sofiju, dobro je pa ste nam napunili sjever, da vas nije bilo, bilo bi nas samo hiljadu u kopu. Dobro je pa ste vaše dlanove i grla žrtvovali za naš klub. Ja ne znam šta bi bilo da niste bili uz nas. Poserem se ja na tu vašu podršku putem foruma i ispred TV-a, kad odmah sutradan ne možete smisliti vijesti o prolasku FK Sarajevo u treće pretkolo, kad ste već puni sebe i ne možete čitati sve o utakmici i prolazu dalje. Ne valja vam koreografija na sjeveru, ne valja vam Said jer je izašao u 65. minuti, ne valja vam ovaj, onaj, peti, deseti. Vi koreografiju nemate Bog zna kol'ko dugo, što govori dosta o vašem trudu i aktivnosti što se grupe tiče.
Aferim neka si nam reko e upravo ovo sto si ti napiso govori sve o vama kakvi ste i sta ste :roll:
Dobro vam je i rekao.Vecina nam je cestitala poslije utakmice sa Levskim,ali bilo je i sada ima pojedinaca koji seru i omalovazavaju nasu pobjedu govoreci kako je to bila sreca,kako smo pobjedili raspalu ekipu i slicne gluposti.Ljubomorni ne mogu da zadrze misljenje za sebe. :roll: :roll:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 28 jul 2012, 18:43

:lol:
Sto se svi brinu za nas, duse.
Ako je Dejo potpisao, to je genijalan potez, zaradis na prosjecnom golmanu i dovedes najboljeg golmana lige.
Plus Adi ce braniti protiv Zete. ;)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 18:55

retro je napisao/la::lol:
Sto se svi brinu za nas, duse.
Ako je Dejo potpisao, to je genijalan potez, zaradis na prosjecnom golmanu i dovedes najboljeg golmana lige.
Plus Adi ce braniti protiv Zete. ;)
I sad ne kontam poentu tvog posta. Branit ce vam prosjecan golman u evropi i tebi je to plus ? Kako to ?

Nekako mi je logicno da ti je bolje da ti brani najbolji golman lige, ali eto.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, Dadox, keli, nedimmmm1337, Proximic, rimljanin90, sekac i 102 gosta.