Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Stivi_Dzi » 02 apr 2012, 13:51

...
Zadnja izmjena: Stivi_Dzi, dana/u 02 apr 2012, 14:06, ukupno mijenjano 3 puta.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

artemis77
Kontakt:

Post Postao/la artemis77 » 02 apr 2012, 13:53

Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.

http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
samo mu je reko da izadje iz terena jer trener ne smije bit na terenu
kad gerrard ode past ce mo u drugu ligu :)
Walk on, with hope in your hearts.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 apr 2012, 13:54

Apsolutno. Liverpool je posljednju ligašku titulu osvojio 1997. godine, samo godinu dana prije Gerrardovog debitantskog nastupa za klub. Ali nakon tog kobnog novembarskog popodneva, sve lađe su pale u vodu. Jednostavno, ulaskom Gerrarda je Liverpool izgubio sve i postao klub koji zavisi samo od njega. :mrgreen: Naravno, nećemo govoriti kako je Hodgeson slab trener, kako je Kenny i dalje u devedesetim godinama prošlog vijeka i kako je Benitez imao nikakvu ekipu, ali ćemo zato reći kako je Gerrard taj koji misli da je veći od kluba. :mrgreen:
Nego, nije li ovo situacija u kojoj je isključen Reina? I, šta će trener na terenu tad? Je li to kraj utakmice? Pa ondje ga je Gerrard bukvalno spasio crvenog kartona i nemogućnosti vođenja Liverpoola u narednih par mečeva. Eeeee, pa kad malo bolje razmislim, u pravu je @Rizah. Ovom gestom je u stvari Gerrard radio kontra kluba, jer bi u tim mečevima bez Kinga Liverpool izgledao x puta bolje i ne bi gubio 5 od 6 utakmica. Kako nisam razmišljao o tome?! :cry:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 02 apr 2012, 13:55

Skoja svaka ti je na mjestu ;)
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 02 apr 2012, 14:05

Volim ja Kenija i postujem.. Legenda je kluba isto kao i Gerrard ali mislim da je vrijeme da obojica odu.. Sto se mene tice moze Gerrard jos 2je sezone sjediti na klupi i onda postati asistent..

Lijepe pare bi mogle rijesiti sve nase probleme.. Mislim da je sada najbolje da prodamo i posudimo pola tima i dovedemo 5-6 igraca mladih zeljnih igre i time zapocnemo novu revoluciju.. Sto se mene tice slobodno moze Suarez da ide u PSG za 50 milki.. I Carrolla mozemo prodati ili posuditi ali to ce biti malo teze... Moramo zagristi dobro i pokusati dovesti Hazarda, Gotzea, M Villu, Sissokoa, Soldada.. Oni svi zajedno kostaju 100 miliona, 50 sto cemo imati na ljeto i 50 od prodaje starog gvozda..

--------------Reina---------
Glen--Skrtel---Ager--Enrike
-------Lucas---M'Vila--------
Hazard--Sissoko--Sterling
---------Soldado------------

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 02 apr 2012, 14:51

Da nije Gerrarda, ne bismo bili ni 8. na tabeli. Gol protiv Uniteda, Gol protiv Newcastle (uostalom i igrač utakmice), 3 gola protiv Evertona, da ne nabrajam dalje. Takođe smo i zahvaljujući njemu došli do finala Carling Cupa, da nije bilo njega, ko zna šta bio uradio Adam, Kuyt, Suarez iz tih jedanaesteraca?

Veliki potpis za post od @fere, apsulutno se slažem za sve što je rekao o Carrollu. Kada je tek potpisao za Liverpool, Carroll je izjavio da nije želio preći uopšte u Liverpool, pa mislim se hoćeš li uopšte dobiti neke simpatije među navijačima Liverpoola nakon toga?

Reina mi ide na živce iz utakmice u utakmicu, čak je i on izjavio da je želio ići iz Liverpoola, dok su bili stari vlasnici, dakle dosta sličan Torresu je.

Enrique je bio na početku sezone odličan, ali onda iz utakmice u utakmicu, sve gori i gori, bez pogodka, asistencije. Kada počne driblati, podsjeti me na Carrolla.

Downing i Henderson su ubjedljivo najveći flopovi ovog tima. Da je moguće, da ih se čovjek rješi za oko 5m funti? Bio bi posao ljeta.

Po meni na ljeto klub trebaju napustiti: Cole, Aquilani, Kuyt, Henderson, Downing, Carroll, pa čak možda i Reina. Dvoumim se, da li Suarez zaslužuje da nosi sveti dres? No kad vidim ko sve još igra, za ovaj veliku klub, dođem da zaključka da je on među boljima. No ukoliko PSG ponudi oko 50m za Luisa, ovu ponudu treba odmah prihvatiti.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Liverpool8
Kontakt:

Post Postao/la Liverpool8 » 02 apr 2012, 15:25

Henderson je napisao/la:Igrač koji je odavno umislio da je veći od kluba i da klub ne može funkcionisati bez njega. Faca nakon izmjene Torresa je bila posljednji Benitezov znak kao trenera u Liverpoolu, promašeni penal protiv Blackburna je posljednji Royov znak kao trener a istjerivanje Kinga sa terena će izgleda opet presuditi treneru.

http://www.sillyseason.com/articles/vid ... enny-pitch" onclick="window.open(this.href);return false;

Liverpool nikad neće osvojiti titulu dok je Gerard igrač Liverpoola. Ogroman je teret za sve i treba ga se riješiti što prije. Sve je bilo dobro dok se on nije vratio u tim nakon povrede.
Kakav licemjer. A prethodnih par utakmica nista nije govorio. Volim samo ovako kad nakon neke lose utakmice iskoce misevi sa svojim "teorijama".
Dal' te iko uzima na ovoj temi za ozbiljno, pitam se?

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 02 apr 2012, 15:27

OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako nije dragi Kenny, pa budala vidi da je simulirao. :D
Baš,svi su vidjeli da je pokusao iscenirati penal i onda Kenny kaze da je prestrogo žuti karton,po meni nije realan..
Treba braniti svoje igrace,ali ne na taj nacin..
A i glup mu je potez bio da ne odgleda kraj utakmice,odma je "nervozno" otisao u svlacionicu dok je Bellamy sjeo i odgledao kraj kako i treba.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 02 apr 2012, 15:52

Narin je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Kako nije dragi Kenny, pa budala vidi da je simulirao. :D
Baš,svi su vidjeli da je pokusao iscenirati penal i onda Kenny kaze da je prestrogo žuti karton,po meni nije realan..
Treba braniti svoje igrace,ali ne na taj nacin..
A i glup mu je potez bio da ne odgleda kraj utakmice,odma je "nervozno" otisao u svlacionicu dok je Bellamy sjeo i odgledao kraj kako i treba.
Ne bi ni ti bio ravnodušan da ti navijači tvog omiljenog kluba zvižde na svaki dodir lopte, a znajući da je otišao nazor.

Doni brani sljedeće tri utakmice
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 apr 2012, 16:43

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 02 apr 2012, 17:00

Jose Enrique is the only Premier-league goalkeeper not to concede a goal this season #TopClass bar nesto pozitivno iz utakmice sa Newcastleom :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 02 apr 2012, 17:10

Liverpool8 je napisao/la:

Kakav licemjer. A prethodnih par utakmica nista nije govorio. Volim samo ovako kad nakon neke lose utakmice iskoce misevi sa svojim "teorijama".
Dal' te iko uzima na ovoj temi za ozbiljno, pitam se?
Neko da pise protiv Gerrarda i to jos navija za Liverpool je stvarno tragicno.Pa ja bi sad potpisao da uzmete od nas Barryja ,Milnera i Johnsona za Stevena.Ovu trojicu sam nabrojao jer vidim pravite Englesku reprezentaciju pa eto nek se nadju i njih trojica.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 02 apr 2012, 17:26

Duže vrijeme čitam ovdje i uočio sam da ti zbilja nisi sav svoj, imaš neki neobjašnjivi kompleks prema Gerrardu, netko ti je napunio glavu da je Gerrard najveće zlo u Liverpoolu a zapravo je suprotno. Daj pogledaj što pišeš, nema veze s logikom. čuj Steven daje otkaze trenerima.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 apr 2012, 19:03

Volim ja Kenija i postujem.. Legenda je kluba isto kao i Gerrard ali mislim da je vrijeme da obojica odu.. Sto se mene tice moze Gerrard jos 2je sezone sjediti na klupi i onda postati asistent..
Ovo je napisao Red Assasian, međutim niko nije reagovao, samo se na moj post reagovalo :mrgreen:
Nemam živaca svakom da odgovaram ponaosob, ali svako malo neko kaže Gerard nije ono što je bio, da je propao, da je u nikakvoj formi itd itd. Nije mi samo jasno kako to da se samo ja citiram.
Doduše, već dvije godine govorim da je Gerard propao, da je teret za ekipu i navijače i da je vakat da ide. Valjda forumaši bolje znaju od Mourinja koji je imao isti problem u Realu sa Raulom i Gutijem :roll:
Nemoj na Gerarda jer je on legenda kluba. King je za Gerarda Kralj pa ga opet svi napadaju i traže njegovu glavu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 02 apr 2012, 19:21

Neka onda umjesto njega igraju majstori Adam i Henderson, ipak su to top class igrači.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 02 apr 2012, 19:29

MarcusLFC je napisao/la:Neka onda umjesto njega igraju majstori Adam i Henderson, ipak su to top class igrači.
Nažalost ovaj nam se igrač povrijedio :cry: Dok je on bio u timu a Gerard negdje po bolnicama, ličili smo na ekipu i bili smo tu oko LP za 4 boda. Nažalost, Captain fantastic nam se vratio u januaru ... ostalo i sam znaš ;)
Švrljni nam začas utakmice u kojima je Gerard dobro odigrao, pa ću ti onda replicirati o ovoj dvojici ( drži se ove sezone ) ;)

U 20 h igraju Aston Villa eserves-Liverpool reserves.
Evo sastava Liverpoola:Ward, McLaughlin, Sama, Wisdom, Mendy, Coady, Roberts, Suso, Adorjan, Sterling, Eccleston.
Evo link za tekmu: http://shar.es/pVNTn" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 02 apr 2012, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2012, 19:33

MarcusLFC je napisao/la:

Duže vrijeme čitam ovdje i uočio sam da ti zbilja nisi sav svoj, imaš neki neobjašnjivi kompleks prema Gerrardu, netko ti je napunio glavu da je Gerrard najveće zlo u Liverpoolu a zapravo je suprotno. Daj pogledaj što pišeš, nema veze s logikom. čuj Steven daje otkaze trenerima.

Jedini igrač koji se može nazvati klasom je Gerrard koji je nažalost pred zalaskom karijere, mogu misliti kako se osjeća kad mora igrati sa flopovima tipa Carroll,Henderson,Suarez itd..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 02 apr 2012, 19:41

Adam je ličio na igrača prvi dio sezone jer mu je imao tko čuvati leđa - Lucas a tko je sada tamo? Omaleni Spearing koji je realno uz svu svoju borbenost igrač za Championship. Kad bi nam barem Gerrard bio najveći problem, gdje bi nam bio kraj.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 apr 2012, 19:43

Nema meni ništa čudno u tome da Gerrard govori Dalglishu da izađe, ipak je on trener i njemu nije mjesto na terenu. Zna se kojem dijelu terena pripada. Takođe', ne možemo biti sigurno šta mu je tačno i rekao. ;) Pokazujući rukom na mjesto gdje je Enrique, vjerovatno je nešto sugerirao.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 02 apr 2012, 19:55

Stvarno ne znam šta je sa ljudima. Sad je i Suarez flop. :lol:
Iskreno, dok je igrao u ajaxu, i ja sam mislio da je flop, da ajax igra samo na njega jer želi da ga utopi za dobru lovu, ali se frajko dokazao na sp, na copi, pa zašto ne reći i u Liverpoolu i tako i meni i mnogima drugim zatvorio usta. Jednostavno, momak je u kanalu kao i čitava ekipa, ali sa njim u najboljoj formi, će Liverpool imati daleko bolje rezultate.
Što se tiče Dalglisha, davno sam ovdje pisao da on nije čovjek koji može da odgovori Liverpoolovim ambicijama. Čovjek prije Liverpoola deset godina nije sjedio na klupi kao trener. Legenda jeste, ali...
I ova rasprava oko Gerrarda je bezveze. Mnogo puta je sam vukao Liverpool, odbijao druge klubove.... da ne dužim, sve vjerovatno znate, ukratko previše je dao Liverpoolu, da bi ga sad bilo ko pljuvao.

Dugo nisam pisao ovdje. Ubuduće ću biti redovniji. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.