FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 28 jul 2012, 16:14

Paranoja je napisao/la:
Odigrali ste dobru utakmicu, imali ste jednog majstora u ekipi koji vas je odveo dalje i plus to da ste igrali s ekipom koja se raspada. Ali, sad bas pretjerivati s tim upadanjem u grupnu fazu je smijesno. Sto kaze Safet Susic najbolji vam igrac izlazi u 65min. nespreman i zamislite da su oni dali go za 3 : 2 ko bi dao taj cetvrti go i ako su oni teske rinaku.

Zato malo realnosti, nemate kakvu ekipu, vec su krenule prodaje igraca i slicno. Nego polako se spremati za crnogorce i probati nesto uraditi, i bolje biti na zemlji, nego da ispadnete i onda kuku majko kako vam je i svake godine, odnosno prvi sest kola i lige, najjaci smo, osvajamo sve i onda sedmo kole nigdje vas. Pomalo ba..
Ovo kad sa procitao ostalo nema potrebe :roll: Cuj ekipa koja se raspada :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 16:15

Ma ignorišite ove stručnjake, da su znali, mogli su i oni proći dalje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 28 jul 2012, 16:17

Vandelanoitte je napisao/la: Po Transfermarktu ekipa Zete vrijedi manje od Sarajeva.Vrijednost Zete je 1,600,000 EUR , dok ekipa Sarajeva vrijedi 5,400,000 EUR.
Najbolja 3 igrača Zete su : Žarko Korać , Boris Došljak i Goran Burzanović
Najbolja 3 igrača Sarajeva su : Sedin Torlak , Ivan Sesar i Said Husejinović

SARAJEVO JE FAVORIT U OVOM DVOMEČU I SVE OSIM PROLAZA BI BIO VELIKI PODBAČAJ.

Samo sto po Transfermarktu vrijednost Zete je 7-8 igrača, a kod Sarajeva gotovo svi.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 28 jul 2012, 16:18

Pazi ovog Paranoičnog,.Pa njihov najbolji igrač za tih 65.minuta,koliko može,je dao dva gola dok se vaš "izvikani" Zajkica nije vidio u dvije utakmice :mrgreen: Said je za Zebu Safet Sušić i sa 8 kila viška..

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:19

High je napisao/la:Ma ignorišite ove stručnjake, da su znali, mogli su i oni proći dalje.
ma ne možeš, napišeš i jednu pozitivnu stvar za Sarajevo, njih odmah 10 dođe da blati i poniža, dobro je što naši razmišljaju kako akumulirati novac i krenuti sređivati infratrukturu (mislim na kamp) ali to ne iznose u janvost i ne obečavaju da će odmah biti, ko već pomenuti Žujo

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 28 jul 2012, 16:21

Isto vece poslije utakmice sam rekao kako je sve super i bajno, svaka cast igracima i FKS. ali bi trebali paziti da ne bude odlaska igraca a evo odmah dva dana poslije utakmice ode Adilović :? vama poznata i stara boljka, čim odigra par dobrih utakmica ili u ovom slucaju prolaska u trece pretkolo igracki kadar se "raspada", poslije Adilovića slijedeci je Husejinović pa Torlak, pogotovo ovaj drugi, kad ce Sarajevo zaraditi na njemu ako nece sada? 27.g mu je vec i vrijeme mu je da sebi obezbjedi kakvu takvu životnu egzistenciju, jbg ... :?
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

High

Post Postao/la High » 28 jul 2012, 16:21

Njima njihovo, nama naše. Kod nas su stvari trenutno odlično, hvala Bogu. Njima je jedan čovjek iznad Kluba čitavog, što će kod nas sumnjam nekad biti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 jul 2012, 16:22

A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha :shock:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 28 jul 2012, 16:23

Evo Deje, mada skoro svi su upoznati sa njegovim golmanskim sposobnostima :)
" onclick="window.open(this.href);return false;

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:25

ZlatnaDolina je napisao/la:Isto vece poslije utakmice sam rekao kako je sve super i bajno, svaka cast igracima i FKS. ali bi trebali paziti da ne bude odlaska igraca a evo odmah dva dana poslije utakmice ode Adilović :? vama poznata i stara boljka, čim odigra par dobrih utakmica ili u ovom slucaju prolaska u trece pretkolo igracki kadar se "raspada", poslije Adilovića slijedeci je Husejinović pa Torlak, pogotovo ovaj drugi, kad ce Sarajevo zaraditi na njemu ako nece sada? 27.g mu je vec i vrijeme mu je da sebi obezbjedi kakvu takvu životnu egzistenciju, jbg ... :?
Adi je trebao ići i prije Levskog, čekala se zamjena, tako da nije riječ o raspadu nego o završetku transfera koji se davno dogovara

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 16:27

sjever je napisao/la:A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha :shock:
Prijatelju, mi malo dosli da razmijenimo misljenja. Kakav crni bijes. Igrate na svom stadionu, prosli ste imate sansu ici dalje. Svaka cast...

Ovaj sto spominje Zelju, Zuju i Zebu...samo cu ti reci da vi 15 godina svoje evropske tekme igrate na Grbavici ne bi prosli ni ribare, a mi smo taj gostujuci teren punili dubke pun.

Nisam dosao da pisem o Zelji, nego s vama da razmijenm par cinjenica, ali je to nemoguce.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

brochi28
Kontakt:

Post Postao/la brochi28 » 28 jul 2012, 16:27

Ne mogu da shvatim ove pojedince, ljubomora je izgleda postala teška bolest. Umjesto da budete sretni što vam taj klub predstavlja zemlju u Europi (ostao jedini) vas puca neka ljubomora tipa (losi igraci, nespremni itd.). Samo naprijed Sarajvo, pozz iz Bihaća SN96 (hvala vam na Fadilu Čizmiću :) extra igrač )

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:29

Paranoja je napisao/la:
sjever je napisao/la:A dugo je trebalo da pojedinci dođu na temu i prosipaju izlijeve bijesa zbog našeg uspjeha :shock:
Prijatelju, mi malo dosli da razmijenimo misljenja. Kakav crni bijes. Igrate na svom stadionu, prosli ste imate sansu ici dalje. Svaka cast...

Ovaj sto spominje Zelju, Zuju i Zebu...samo cu ti reci da vi 15 godina svoje evropske tekme igrate na Grbavici ne bi prosli ni ribare, a mi smo taj gostujuci teren punili dubke pun.

Nisam dosao da pisem o Zelji, nego s vama da razmijenm par cinjenica, ali je to nemoguce.
Prvo koje činjenice? drugo ja sam samo spominjao Žuju i njegova obećanja, evo sam Zlatna dolina ti je na njega kivan radi nerealnih ambicija i neispunjenih obećanja

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 28 jul 2012, 16:30

Grupna faza EL je prevelik zalogaj za nas i mislim da to ove sezone necemo uspjeti,ali o sljedecoj vec ne bih pricao. :D
Dajte da se potrudimo i prodjemo Zetu,na Kosevo dovedemo Inter ili Liverpool,pokupimo pare na TV-prijenosu,marketingu,ulaznicama i budemo sretni.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 16:32

travnicanin je napisao/la:
Paranoja je napisao/la:

Prvo koje činjenice? drugo ja sam samo spominjao Žuju i njegova obećanja, evo sam Zlatna dolina ti je na njega kivan radi nerealnih ambicija i neispunjenih obećanja
Zujo je u svom poslu napravio uspjehe s Zeljom sto vasa uprava nece nikad. Od kad je on na celu kluba od evrope pa do milion pehara je doslo u klub. Ne znam sta ti spominjes Zuju.
Tema je FKS, ako se ne moze pisati normalno, necemo dalje ici u off bez potrebe.

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:34

HzSM je napisao/la:Grupna faza EL je prevelik zalogaj za nas i mislim da to ove sezone necemo uspjeti,ali o sljedecoj vec ne bih pricao. :D
Dajte da se potrudimo i prodjemo Zetu,na Kosevo dovedemo Inter ili Liverpool,pokupimo pare na TV-prijenosu,marketingu,ulaznicama i budemo sretni.
slažem se, ja sam pisao ako kojim "čudom, niko o tome ne razmišlja kao cilju i imperativu i niko se time ne zanosi

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 28 jul 2012, 16:36

pa ti si taj koji ne može normalno komunicirati nego odmah krečeš na ismijavanje, a ko zna šta će naša uprava uraditi, drugo uspjeh Željin je Amarov a ne Žujin, ali nećemo dalje, imaš svoju temu i uživaj

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 jul 2012, 16:36

Amna je napisao/la:Ako neko nije gledao sinoc!

[youtube][/youtube]
Jest se Senad srozao kao novinar,lupeta.

Ovo me plaši,sveukupna atmosfera pred Zetu,previše je "ma šta će oni" razmišljanja,ako i igrači upadnu u zamku pa tako uđu u utakmicu proći se neće.
Zadnja izmjena: LBJ MVP, dana/u 28 jul 2012, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 jul 2012, 16:38

travnicanin je napisao/la:pa ti si taj koji ne može normalno komunicirati nego odmah krečeš na ismijavanje, a ko zna šta će naša uprava uraditi, drugo uspjeh Željin je Amarov a ne Žujin, ali nećemo dalje, imaš svoju temu i uživaj
Kad budes bolje upoznat u stanje kluba onda mozemo pisati. Od titula 98 pa sve do danas pehara na celu kluba je bio Zujo. Od Njukastla pa do Serifa je bio Zujo na celu kluba. I naravno trener i ostali u klubu. De saberi se kad pises nesto ..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2012, 16:40

:lol:
Uživam u diskusiji...
F.K.SARAJEVO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak, bvsic, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, maroon46, senad82, USB i 67 gostiju.