Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
o tome i ja pricam...u Bosni je subota RADNI DAN....ljudi rade do 5,jbt...tekma na tv i kao lose....Zodiac je napisao/la:Razocaran posjetom samo 6500,inače fino je vidjeti da tu brojku smatraju losom
,sram da nas bude samo 6 milja
.
Inace Fkr ozb trebaju razmotriti mogucnost da predju na dio sjevera blize zapadu ,ono sunce ubi cjelo vrijeme pa svi bjeze gore pod krov u hladovinutek kasnije se malo raja priblizila kopu ,cek´o sam kad ce neko pasti u nesvijest pa przi vise nego na panonici
.
Zapad odlicno pupunjen oko 4000 ,sjever u hladovini punonaj sektor sto ja na udaru zvijezde najprazniji ,uglavnom oko 2500 .
Sto se tice igre o tome kasnije ,najbitnija su 3 boda i to je to .
Denise peeedddeeru .
dobro da mu nisu mater ****GazijaKalesija je napisao/la:Joj ovo Denise **** baš ružno zvuči, al' eto.
Denis je krenuo na sjever sa igracima a onda ga je novinar zvao da da izjavu jer se zavrsavao program na tv-u.A fukare se trebaju skontat jel podrzavaju denisa ili ne a ne on dođe jedni mu aplauz drugi mu psuju,mislim da je to djecije ponasanje od fukaraZodiac je napisao/la:Ybg ovo za Denisa ,vidi se po faci da mu je neprijatno bilo kad je cuo skandiranje kud bas kad je izjavu davao,Ciro je ovo pedderru puno bolje podnosio
.
Pretpostavljam da ni on sam nije znao kakvu ce reakciju izazvati ako dodje pred sjever pa je vjerovatno zbog toga izbjegao ,trebao je ybg ,nece mu niko nista.
Sto se tice igre odbrana djeluje poprilicno konfuzno ,Kuduz msm da nije za prvih 11 ,nit zna naprijed nit nazad ,Migi je zasluzio sansu i msm da bi to puno bolje izgledalo ,prema naprijed je sasvim solidno fino stvaraju sanse jos malo kad se uigraju bice ok ,Radovanovic dobar ,Mujic strasno jak dobro se gradi i ima jos prostora za napredak .
Golman danas solidno odradio posao ,cini mi se da je slaba komunikacija izmedju njega i stopera ,i to ce se pretpostavljam vremenom srediti.
To je otprilike to ,i Denise sljedeci put pred sjever dodji saa igracima .msm da su to navijaci zasluzili .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.