FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2014, 21:31

alaj vam je zinulo dupe,jbt :twisted: :twisted: ....sad vam malo 6000....razocarala vas posjeta :roll: :roll: ...j.e.b.o vas mumijevi sto vas loze a vi se primate...oni nisu na tituli tolko raje sabrali...jel znate kako je bilo na sjeveru po onom madzaru navijat...ljudima nije dobro bilo nakon 20 minuta...malo vam Fukara bilo :roll: :roll: ....doduse kad se uzme u obzir da ostali veci klubovi imaju prosjek po 8,9 hiljada i navijacke tribine sa kopom od 2,3 hiljade mi bi se tacno trebali zapitat :roll: :roll: ....de se malo uozbiljite i ne budite bezobrazni...za bosanske prilike ovo je liga prvaka u svakom pogledu a vi se idalje primajte na strumfete i pite...ti ce vam nac mahanu taman da je 10 000 na stadionu bilo...o njihovom objektivnom pogledu na navijacku tribinu je smijesno i pricati..uzdravlje i spustite malo ljestvicu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 21:36

ajde bolan, opusti se :D ja sam prvi razočaran posjetom, a za to je kriv sav taj hype kako će Tušanj biti prepun, kako više nema karti i onda logično očekuješ 9000 duša :D na kraju dočekaš 6000, pa normalno da sam razočaran :D da nije bilo svog tog hypea, ja bih rekao 6000 mašala, odlična posjeta, ovako sam ipak razočaran .. sljedeći put ne treba pravit' hype bezveze i zdravo đaci :D al' et', vjerujem i da je TV prenos uticao na posjetu, očekujem da to bude bolje kad dođu Široki, Svinjski, Seljo, Sarajevo, još ako bude noćni termin ..

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 avg 2014, 21:42

Razocaran posjetom samo 6500 :( ,inače fino je vidjeti da tu brojku smatraju losom :kafa: ,sram da nas bude samo 6 milja :lol: .

Inace Fkr ozb trebaju razmotriti mogucnost da predju na dio sjevera blize zapadu ,ono sunce ubi cjelo vrijeme pa svi bjeze gore pod krov u hladovinu :lol: tek kasnije se malo raja priblizila kopu ,cek´o sam kad ce neko pasti u nesvijest pa przi vise nego na panonici :mrgreen: .

Zapad odlicno pupunjen oko 4000 ,sjever u hladovini pun :mrgreen: onaj sektor sto ja na udaru zvijezde najprazniji ,uglavnom oko 2500 .

Sto se tice igre o tome kasnije ,najbitnija su 3 boda i to je to .
Zadnja izmjena: Zodiac, dana/u 10 avg 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2014, 21:47

Zodiac je napisao/la:Razocaran posjetom samo 6500 :( ,inače fino je vidjeti da tu brojku smatraju losom :kafa: ,sram da nas bude samo 6 milja :lol: .

Inace Fkr ozb trebaju razmotriti mogucnost da predju na dio sjevera blize zapadu ,ono sunce ubi cjelo vrijeme pa svi bjeze gore pod krov u hladovinu :lol: tek kasnije se malo raja priblizila kopu ,cek´o sam kad ce neko pasti u nesvijest pa przi vise nego na panonici :mrgreen: .

Zapad odlicno pupunjen oko 4000 ,sjever u hladovini pun :mrgreen: onaj sektor sto ja na udaru zvijezde najprazniji ,uglavnom oko 2500 .

Sto se tice igre o tome kasnije ,najbitnija su 3 boda i to je to .

Denise peeedddeeru .
o tome i ja pricam...u Bosni je subota RADNI DAN....ljudi rade do 5,jbt...tekma na tv i kao lose.... :oops: :oops:
sjever je ono sunce bukvalno podrobilo...al opet odlicna cifra od oko 600 ljudi...navijalo se cijelu tekmu...grmilo je na par spiceva...palilo se....sta vise hocete,jbt...sto se tekme tice...nelose...mogao je i likce do bobe

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 avg 2014, 21:49

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bow: :bih: :clap: :clap:

[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

H.I.M
Kontakt:

Post Postao/la H.I.M » 09 avg 2014, 21:54

imam oko ociju dvije okrugle linije od cvika i sunca :lol: jes vala upeklo bilo slj put nosim flasu vode da sam sebe poljevam

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2014, 21:56

i da,hvala Robiji na posjeti Kapiji :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 avg 2014, 22:01

Def se treba prebacit na dio blize zapadu, i oni su navijali kad im se cefne,al na suncu smo umrli doslovno ovamo :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 avg 2014, 22:04

Zamalo danas da se pocnem poljevati pivom jer stvarno je bilo upeklo danas da nije humano nakon onih kisa i poplava :D vidise da igraci nisu mogli igrati, danas je bilo isto kao u Brazilu :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 avg 2014, 22:04

de neko nek bude fin pa postavi tekmu da pogledam ako ima gdje i ako nije problem ;)

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 09 avg 2014, 22:05

Joj ovo Denise **** baš ružno zvuči, al' eto.

Čestitke na pobjedi.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 22:07

GazijaKalesija je napisao/la:Joj ovo Denise **** baš ružno zvuči, al' eto.
dobro da mu nisu mater **** ;) smrad ima obavezu doć' i pozdravit' navijače!

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 avg 2014, 22:11

Da nije bilo priče, nema karti, imali bi smo još bolju posjetu i ovih sa strane koje nisu iz Tuzle. Ja "umal" da ne dođem na utakmicu jer sam cijelo jutro tražio karte a nisam našao. Otišao sam dole i vjerovao sam da sam baš sreće što sam uspio uzeti jer je bilo priče, ostalo je još 100-150 karti. J e b e š više Midu i ravnanje procjene koliko je puklo karti. Par ljudi sam iz Brkog odvratio da dolaze jer postojala je mogućnost da nema karti i da džabe ne dolaze.
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 09 avg 2014, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 09 avg 2014, 22:13

..kod Denisa face na Denise pe*eru :mrgreen:

Robijaši za Kapiju AFERIM :clap:

I usput,ubuduće da znate i ako nema karti na Korzu,TC Omega i sl.na dan utakmice prodaju se na biletarnicama ispred sjevera i na glavnom ulazu dođete sat vremena ranije i kupite ulaznicu i kraj priče ;)
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 09 avg 2014, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 09 avg 2014, 22:15

[quote="GazijaKalesija"]Joj ovo Denise **** baš ružno zvuči, al' eto.

Čestitke na pobjedi.[/quote]
Super je to za njeg, i vise je on zasluzio od ovog samo lagani ;)
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 09 avg 2014, 22:27

idete na **** vise sa denisom,ostavite ga da radi svoj poso,nije ni njemu lako..vidi se da hoce.
to sto je otiso u olimpik da prehrani porodicu ako je lose,sto neskupiste pa mu vi porodicu nehranite :roll:
a to za uzimanje para od igraca da igraju je najveca glupost..svi blebecu,dajte dokaz picka mu materina..

nadam se barem bodu protiv olimpika,
pita novinar azmira koji je cilj nakon dvije pobjede slobode,jel se sta mijenja,kaze vidicemo kako bude prvenstvo odmicalo,zavisno od razvoja situacije na tabeli,mjenjace se i nasi apetiti...
mogo bi baba na polusezoni ulagat i napast evropsku ligu :cool:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 09 avg 2014, 22:27

Ybg ovo za Denisa ,vidi se po faci da mu je neprijatno bilo kad je cuo skandiranje kud bas kad je izjavu davao :lol: ,Ciro je ovo pedderru puno bolje podnosio :mrgreen: .

Pretpostavljam da ni on sam nije znao kakvu ce reakciju izazvati ako dodje pred sjever pa je vjerovatno zbog toga izbjegao ,trebao je ybg ,nece mu niko nista :) .

Sto se tice igre odbrana djeluje poprilicno konfuzno ,Kuduz msm da nije za prvih 11 ,nit zna naprijed nit nazad ,Migi je zasluzio sansu i msm da bi to puno bolje izgledalo ,prema naprijed je sasvim solidno fino stvaraju sanse jos malo kad se uigraju bice ok ,Radovanovic dobar ,Mujic strasno jak dobro se gradi i ima jos prostora za napredak .

Golman danas solidno odradio posao ,cini mi se da je slaba komunikacija izmedju njega i stopera ,i to ce se pretpostavljam vremenom srediti.

To je otprilike to ,i Denise sljedeci put pred sjever dodji saa igracima .msm da su to navijaci zasluzili .

matijash
Kontakt:

Post Postao/la matijash » 09 avg 2014, 22:39

Zodiac je napisao/la:Ybg ovo za Denisa ,vidi se po faci da mu je neprijatno bilo kad je cuo skandiranje kud bas kad je izjavu davao :lol: ,Ciro je ovo pedderru puno bolje podnosio :mrgreen: .

Pretpostavljam da ni on sam nije znao kakvu ce reakciju izazvati ako dodje pred sjever pa je vjerovatno zbog toga izbjegao ,trebao je ybg ,nece mu niko nista :) .

Sto se tice igre odbrana djeluje poprilicno konfuzno ,Kuduz msm da nije za prvih 11 ,nit zna naprijed nit nazad ,Migi je zasluzio sansu i msm da bi to puno bolje izgledalo ,prema naprijed je sasvim solidno fino stvaraju sanse jos malo kad se uigraju bice ok ,Radovanovic dobar ,Mujic strasno jak dobro se gradi i ima jos prostora za napredak .

Golman danas solidno odradio posao ,cini mi se da je slaba komunikacija izmedju njega i stopera ,i to ce se pretpostavljam vremenom srediti.

To je otprilike to ,i Denise sljedeci put pred sjever dodji saa igracima .msm da su to navijaci zasluzili .
Denis je krenuo na sjever sa igracima a onda ga je novinar zvao da da izjavu jer se zavrsavao program na tv-u.A fukare se trebaju skontat jel podrzavaju denisa ili ne a ne on dođe jedni mu aplauz drugi mu psuju,mislim da je to djecije ponasanje od fukara

RedBullSA
Kontakt:

Post Postao/la RedBullSA » 09 avg 2014, 22:56

Svaka cast 6000 odlicna posjeta za nasu ligu trenutno, fina igra ambijent i zasluzena pobjeda.Ali ne shvatam nikako otkud toliki kompleks pa u svakoj recenici spominjete Zelju-Sarajevu,Manijake-Horde..Bavite se malo svojim klubom,uzivajte dok mozete,stvarajte lazne ambicije i dignite se u euforiju, pa cete fino opet sletiti na nos ko i uvijek, i vratiti se u borbu za opstanak i na standardnu posjetu od prije nekih par godina, odnosno nekih 500 gledalaca..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 avg 2014, 22:57

koje lažne ambicije, pa iz uprave su jasno poručili da je cilj opstanak! dugoročno gledano, cilj je evropa, al' treba još vode proteći do tog :D uglavnom, ambicije sada i za budućnost su realnost!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.