kuduz je meni tanak skroz,frajer jedva hoda..ona postava iz travnika,barem po pregledu,imala je i igru i sve,netreba to mjenjati ako nema potrebe,wobly92 je napisao/la:Koja se panika digla radi karti, opet nije ni blizu bio pun stadion kao protiv Jedinstva ili Igmana. Uglavnom sad znate da ne trebate strahovat za karte ubuduće, bit će ih uvijek, kao što sam i rekao.
Slaba igra u drugom, jest da je teško po ovoj vrućini igrat, a i naravno ne možemo očekivat onu Ćirinu igru, bitni su bodovi.
Kuduz je bio tanak, mislim da Mehanović zaslužuje mjesto u prvoj postavi.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
kuduz je meni tanak skroz,frajer jedva hoda..ona postava iz travnika,barem po pregledu,imala je i igru i sve,netreba to mjenjati ako nema potrebe,[/quote]wienultras je napisao/la:
Ma ako ga sljedeću ne ubaci onda stvarno nema pojma, džaba Kuduzu iskustvo, Mehanović bi pojeo onu lijevu stranu s Mehidićem, ovaj ne zna ni jel poš'o il je doš'o.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
Ma ako ga sljedeću ne ubaci onda stvarno nema pojma, džaba Kuduzu iskustvo, Mehanović bi pojeo onu lijevu stranu s Mehidićem, ovaj ne zna ni jel poš'o il je doš'o.[/quote]wobly92 je napisao/la:kuduz je meni tanak skroz,frajer jedva hoda..ona postava iz travnika,barem po pregledu,imala je i igru i sve,netreba to mjenjati ako nema potrebe,wienultras je napisao/la:
upravo tako,koda ga i nema.mujic,mujkic,radovanovic,sale,mehidic,mehanovic,oma,to je po meni nasa okosnica,tima,oni najbolji,moze i mico tu upast

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Dobrk bodovi u Travniku koji evo Zvijezdi uze bod sa igracem manje ..mi smo ih recimo vodili 0 1 kad su bili kompletni I Imali smo jos dvije odlicne prilike ..pobjeda protiv Celika po meni borbena igra svih igraca I vidi se da su izradjene akcije da Ima pasova sto ms raduje..ne izgleda vise ono nabi pa gdje ode.
CELIK je mogao rank povest Imali tu priliku I jos jednu u drugom poluvremenu dok kod nas Mehidic je 3 puta bio u mat poziciji pa Mujic dva puta ..trebala je barem jos jedna uci u gol ali dobro bodovi su bitni
CELIK je mogao rank povest Imali tu priliku I jos jednu u drugom poluvremenu dok kod nas Mehidic je 3 puta bio u mat poziciji pa Mujic dva puta ..trebala je barem jos jedna uci u gol ali dobro bodovi su bitni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Pa vas trese euforija kad igrate PL k'o Horde i Manijake kad igraju europske utakmice. Zadržite dvije-tri sezone tu konstantnost u posjeti i onda ćete se moći staviti u istu rečenicu sa sarajevskim navijačkim skupinama, dotad teško.. Nikakva nije provokacija, ja vas gotivim ako ništa radi Saidawienultras je napisao/la: dado sta mu odgovaras,hordi u pl nema ni tristo,skupe se na derbiju,ili u evropi..manijaci isto tako,derbi,evropa,slave titulu pred 2000 posmatraca i 500 manijaka,robiju necu ni komentarisati..
red army moze medjusobno na dva gola,i ostane koji za izmjene..![]()
nismo ni mi nesto extra,ali neznam cemu toliko ponizavanje
pa da mi igramo u evropi svake godine,borimo se za vrh,tusanj bi bio pun..
**** i njih i njihove uzvisene klubove,u premjer ligi,tribine su im prosjek mrtvi

U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Koliko su pojedini napravili "paniku" za karte to je nevjerovatno. Bila je priča da nema karti za sjever, a vidi. Ljudi odustali od sjevera jer NEMAJU pojma da ima karata.Razmišljanje je, kad "nije" bilo za sjever onda pogotovo ne bi trebalo za ima za zapad. Nema, al u kurcu. Karte se trebaju isključivo prodavati na Tušnju, a nikako kod Mide jer se stvara pogrešna slika raspoloživosti karata
Treba da se vrati 3 KM na sjever, jer bolje je da se kupi karta nego da je poluprazna tribina. Niko nije lud da za istu cijenu sjedi iza golova, kad može imati potpuniji pogled sa zapada. Gdje to ima ista cijena karata, osim kod nas.
Treba da se vrati 3 KM na sjever, jer bolje je da se kupi karta nego da je poluprazna tribina. Niko nije lud da za istu cijenu sjedi iza golova, kad može imati potpuniji pogled sa zapada. Gdje to ima ista cijena karata, osim kod nas.
kad Radovanović negdje momački zalomi

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
posjeta ispod ocekivanja mada opet za standardne PL odlicna...popunio se sjever kasnije solidno..sigurno preko 2000 ljudi na sjeveru i sigurno 3+ na zapadu, ako ne vise...5500-6000 otprlike..slabo je fukara bilo, ostalo ok...
sto se tice igre, fali taj jedan kreativac vidi se to..da je Redzepi ostao ova ekipa bi bila 30% jaca jer dugo nismo imali ovako dva dobra napadaca kao Radovanovic i Mujic koji se posebno dobro pokazuje kako je dosao...isto tako i vezni red korektan, dobio dosta duela, stoperi i Efendic takodjer...lijevog beka bi mijenjao..i Mehidic koji mu je q danas, prvo sto ga niko nije mogao prepoznat izgledom drugo sto ni sjena onog igraca sa Cirom..bori se on pogide, dribla on njih tamo, izjeba onog desnog beka ko kantu al sto mu je glavna karakterstika bila sut i centarsut danas nula bodova...
ako Anicic udje u formu kao taj igrac iza 2 napadaca, Mehidic povrati proslosezonsku formu i Mehanovic uskoci umjesto Kuduza bice nesto od ove ekipe...
sto se tice igre, fali taj jedan kreativac vidi se to..da je Redzepi ostao ova ekipa bi bila 30% jaca jer dugo nismo imali ovako dva dobra napadaca kao Radovanovic i Mujic koji se posebno dobro pokazuje kako je dosao...isto tako i vezni red korektan, dobio dosta duela, stoperi i Efendic takodjer...lijevog beka bi mijenjao..i Mehidic koji mu je q danas, prvo sto ga niko nije mogao prepoznat izgledom drugo sto ni sjena onog igraca sa Cirom..bori se on pogide, dribla on njih tamo, izjeba onog desnog beka ko kantu al sto mu je glavna karakterstika bila sut i centarsut danas nula bodova...
ako Anicic udje u formu kao taj igrac iza 2 napadaca, Mehidic povrati proslosezonsku formu i Mehanovic uskoci umjesto Kuduza bice nesto od ove ekipe...
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Mehidić je i drugoj ligi fulao, al' je stvar što smo tada više prilika stvarali, bili smo dominantni, pa je i on samim tim imao više šuteva i više slobode, sad neće imat' toliko slobode i toliko šuteva, pa bi mu bilo bolje da popravi realizaciju 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma on sam sebe mora popravit, deformiso se lik
danas nam 15 min trebalo da skontamo ko je onaj igrac, prvo kontali DZafic, ma nije Dzafic majku mu..niko ne zna u radiju 10 metara ko je koliko se lik deformisao i "posmotanio" 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- theboss_RD07
- Kontakt:
ma prepoznao sam ga ja odmah, da budem iskren, ne znam kako vi niste
Šarić igrač poteza, vidi se da zna, al' nekako mi je nedorečen
valjda se i on popravi 

Cestitke momcima na pobjedi ,idemo dalje,sljedeca Olimpic.. zadovoljan bodom
Kakva je posjeta,izdanje fukara jel licilo na meceve protiv Jedinstva ili Igmana?
Hoce li biti gdje snimak meca?
Kakva je posjeta,izdanje fukara jel licilo na meceve protiv Jedinstva ili Igmana?
Hoce li biti gdje snimak meca?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
evo ovdje pise da je 8 000 bilo na Tusnju, ja sam zadovoljan sa pobjedom ostalo necu komentarisati
i usput bi zamolio neke navijace da ne pisu gluposti oko ulaznica, NkMramor se vec pronasao
http://s.csport.ba/vijest/77934" onclick="window.open(this.href);return false; samo brisi tacku.

http://s.csport.ba/vijest/77934" onclick="window.open(this.href);return false; samo brisi tacku.
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 09 avg 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ma nije bilo 8000, nema šanse
ostajem kod svoje procjene od 6000 

„Ne mogu obećati u svakoj utakmici golove, ali mogu reći kako ovaj grad, klub i publika zaslužuju Premijer ligu i da ću učiniti sve da im se odužim dobrim igrama“, kazao je Radovanović.
Leže hiljadarka laganini.
Leže hiljadarka laganini.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je taj japanac na slici?bordograd je napisao/la:Pa vas trese euforija kad igrate PL k'o Horde i Manijake kad igraju europske utakmice. Zadržite dvije-tri sezone tu konstantnost u posjeti i onda ćete se moći staviti u istu rečenicu sa sarajevskim navijačkim skupinama, dotad teško.. Nikakva nije provokacija, ja vas gotivim ako ništa radi Saidawienultras je napisao/la: dado sta mu odgovaras,hordi u pl nema ni tristo,skupe se na derbiju,ili u evropi..manijaci isto tako,derbi,evropa,slave titulu pred 2000 posmatraca i 500 manijaka,robiju necu ni komentarisati..
red army moze medjusobno na dva gola,i ostane koji za izmjene..![]()
nismo ni mi nesto extra,ali neznam cemu toliko ponizavanje
pa da mi igramo u evropi svake godine,borimo se za vrh,tusanj bi bio pun..
**** i njih i njihove uzvisene klubove,u premjer ligi,tribine su im prosjek mrtviSvaka čast na dvije pobjede i sretno u nastavku!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Još jednom solidno, 3 boda i prvo mjesto za sada. Što se tiče igre, klasična izbij-nabij, sa dodatkom Kuduzovića, kakav panj od igrača.
Šteta za promašene šanse, ofanzivci su danas bili poprilično indisponirani, moglo se ovo puniti do vrha. Što se tiče ulaznica. čini se da sam ipak pružio malu dezinformaciju, ali ne svojom greškom, ostalo je malo više karata, ali nebitno. Namjera je bila da obavijestim one koji su željeli doći na utakmicu, kako bi na vrijeme došli do karte. Međutim nebitno. Ako neko nađe snimak, neka postavi, da pogledam u miru, iskidao sam živce zbog promašaja. 

-
- Kontakt:
Iskren da budem danas nisam dolazio na utakmicu upravo iz tog razloga što se pisalo da nema karti.Kontam bezveze ću prevaliti toliki put,raspust je nema stalno autobusa.I na kraju palim tv i vidim poluprazan sjever

u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.