Pa eto, za mene to nije greska. I ja bih izabrao Selimovica umjesto Sipovica, ako nista jer je 7 godina mladji. Ono sto jeste greska je dovesti nekakvih polu-igraca da glume zadnjeg veznog, umjesto da si iskesirao za jednog dobrog.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 16:11Sipovic je bio opcija prije dolaska Selimovica u klub
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
1921
I ja bi Remzu 2 puta ali neide vise.E tako i kod nas.Svi bi mi ali ko te pita.Ako izdržimo prvih 90 minuta uzecemo minimalno bod.
- ferroviario
- Kontakt:
Pozdrav raja vec dugo citam forum i nakon tekme sa Slobodom sam odlucio da se registrujem od muke da se malo ovdje istresem
. Al eto tek mi sad odobrise pristup. Nakon Slobode reko sebi da necu ici protiv Sirokog, pogotv nakon sto sam bio na njihovom zapadu u Tuzli gdje sam izasl maksimalno popisan. Al eto opet se otislo jer se voli Zeljo i u dobru i u zlu. Podrska i idemo po pobjedu u derbiju!
- Meraak1921
- Kontakt:
Jaci su dosta sto jest jest.. Derby je, nek odrade kako treba, sve im halalim
- NerminFatic
- Kontakt:
Kakav bolan Mbappe. Bolji Gasal s pocetka prosle sezone.bhsport je napisao/la: ↑05 okt 2023, 13:56Allyson je za Drlju, MBape.NerminFatic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:12Kad zaigra Crnogorac, ko ce na klupu a kasnije dobiti i ispisnicu: Gasal, Drljo ili Allyson?Drlji istice ugovor za 8 mjeseci a licno bih Allysona najurio.
Ovo sa Gigovicem je cirkus, bit ce kartona na sve strane, ima da frca.
Crnogorac bi trebao opravdati povjerenje i kupovinu a tada ce neko morati otpasti od ova tri lijeva krila. Dzaba placati polovnjake.
- ferroviario
- Kontakt:
Ima li Selimovic nase drzavljanstvo ili samo Luksemburga? Ako nema otpada jedan stranac a to onda mora biti Allyson.
-
- Kontakt:
Izgleda da nema nase drzavljanstvo, bar tako stoji na transfermarktuferroviario je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:35Ima li Selimovic nase drzavljanstvo ili samo Luksemburga? Ako nema otpada jedan stranac a to onda mora biti Allyson.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Gigovic sudi derbi.
Moja teorija je sljedeca: Iako svi misle da ce gigovic suditi na stetu sarajeva ja bas mislim obrnuto i da ce imati ili pomoc njegovu ili ce biti pravedna utakmica JER ako pitarima pusti neki nepostojeci gol ili bude sudio direktno na njihovoj strani onda sljedecu utakmicu protiv borca koju igraju 18.10 nemaju sta da se zale.
Volio bih da bude pravedan derbi iako smo slabiji ali bas zato zelim da vidim kako se borimo i da nam niko ne odmaze a i ne pomaze.
Moja teorija je sljedeca: Iako svi misle da ce gigovic suditi na stetu sarajeva ja bas mislim obrnuto i da ce imati ili pomoc njegovu ili ce biti pravedna utakmica JER ako pitarima pusti neki nepostojeci gol ili bude sudio direktno na njihovoj strani onda sljedecu utakmicu protiv borca koju igraju 18.10 nemaju sta da se zale.
Volio bih da bude pravedan derbi iako smo slabiji ali bas zato zelim da vidim kako se borimo i da nam niko ne odmaze a i ne pomaze.
- ferroviario
- Kontakt:
Onda imamo stranca viska u rosteru kad bude Selimovic spreman.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:48Izgleda da nema nase drzavljanstvo, bar tako stoji na transfermarktuferroviario je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:35Ima li Selimovic nase drzavljanstvo ili samo Luksemburga? Ako nema otpada jedan stranac a to onda mora biti Allyson.
- dubioza144
- Kontakt:
Alison ce otpast svakako ce Boljevic uskočit
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Boljevic je crnogorac i on nije stranac.
- MocMahale444
Vjerujte U21, Drina, Gasal, Beća, Drljo, davali smo ugovore još nekim juniorima, ngaradili smo te momke jer su trenirali tu. Neki su odbili, neki su otišli. Svi klubovi su tražili Drinu, Gasala i Beću, svi klubovi zvali na početku sezone za naše igrače. Od Sarajeva do Zrinjskog. Mi imamo jako dobre mlade igrače."
Treba istaći da u kadru za utakmice Željezničara već četiri utakmice nema veziste Omara Beće (21).
Beća navodno nije u planovima stručnog štaba i mogao bi uskoro napustiti Grbavicu.
Najgori moguci SD koji radi u Bih je samir bekric.
Najveci lazov je samir bekric.
Treba istaći da u kadru za utakmice Željezničara već četiri utakmice nema veziste Omara Beće (21).
Beća navodno nije u planovima stručnog štaba i mogao bi uskoro napustiti Grbavicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Stopera ko na traci ne znas koji je gori, dovodis jos tamo nekog iz cg sunce ti **** a ne mozes zamjeniti beka.
Beka koji nema veze, jedan od 3 najgora igraca u timu (Turanjanin, Galic i prevara alison) imas beka s brojevima 0 asistencija, 0 golova.
Beka koji nema veze, jedan od 3 najgora igraca u timu (Turanjanin, Galic i prevara alison) imas beka s brojevima 0 asistencija, 0 golova.
Predstavnik Kosova pobjedjuje Dinamo

Predstavnik Farskih Otoka remi sa Lilleom

Zrinjski pobjedjuje Alkmar,gostuje Aston Villi

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ne znam šta ima loše u tome što smo doveli Boljevića,mozes biti na velikom dobitku ako povrati formuMocMahale444 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:37Stopera ko na traci ne znas koji je gori, dovodis jos tamo nekog iz cg sunce ti **** a ne mozes zamjeniti beka.
Za sve ostalo se slažem,rumeni je seljačina i lažov koji je uvalio trenera u nemogucu misiju
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- MocMahale444
Ne znam dzasmine, nesto mi cudan je bo majku svo ju.GIBRA je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:48Ne znam šta ima loše u tome što smo doveli Boljevića,mozes biti na velikom dobitku ako povrati formuMocMahale444 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:37Stopera ko na traci ne znas koji je gori, dovodis jos tamo nekog iz cg sunce ti **** a ne mozes zamjeniti beka.
Za sve ostalo se slažem,rumeni je seljačina i lažov koji je uvalio trenera u nemogucu misiju
Ljencuge su to moj Roki.
Imamo Drinu iz nase skole

Npr nije potreban ni taj muflon iz luxe. Stranac selimovic.
Jel ovaj Hrvanovic nekad igrao kod nas?? Ili sam ja nesta pogrijesio 

Nisi, šutnuli ga iz kluba nogom,ovo ljeto ga mi htjeli a on odabrao Zrinjski
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Isto tako nam je i travnička ubleha govorila kako su svi bili u konkurenciji i igrali utakmice, a malog Musića sekunde nismo vidjeli, Gasalu je Drljo uzimao minute iako je totalno fudbalski neinteligentan, a Beća je igrao svega 30ak minuta ove polusezone, dok nam je Turanjanin prva opcija na klupi.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:24Vjerujte U21, Drina, Gasal, Beća, Drljo, davali smo ugovore još nekim juniorima, ngaradili smo te momke jer su trenirali tu. Neki su odbili, neki su otišli. Svi klubovi su tražili Drinu, Gasala i Beću, svi klubovi zvali na početku sezone za naše igrače. Od Sarajeva do Zrinjskog. Mi imamo jako dobre mlade igrače."
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Glavom i bradom, Drljo je igrac manje na terenu od kako je dosao, na 1 dobar potez dodje 10 loših.NerminFatic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:22Kakav bolan Mbappe. Bolji Gasal s pocetka prosle sezone.bhsport je napisao/la: ↑05 okt 2023, 13:56Allyson je za Drlju, MBape.NerminFatic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:12Kad zaigra Crnogorac, ko ce na klupu a kasnije dobiti i ispisnicu: Gasal, Drljo ili Allyson?Drlji istice ugovor za 8 mjeseci a licno bih Allysona najurio.
Ovo sa Gigovicem je cirkus, bit ce kartona na sve strane, ima da frca.
Crnogorac bi trebao opravdati povjerenje i kupovinu a tada ce neko morati otpasti od ova tri lijeva krila. Dzaba placati polovnjake.
Brazilac nije bolji sa loptom ali gine, trci, pritisce ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.