LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
ma nema LAL vise nisu stari bez Phila ne ide,ova ekipa vise nije sposobna za titule.Imaju opciju ili gurat ovu ekipu 2 sezone ili je mijenjat.
Oklahoma sazrijeva pomalo i sljedecih sezona bi mogli preuzet zapad
Oklahoma sazrijeva pomalo i sljedecih sezona bi mogli preuzet zapad
Kobe Bryant je napisao/la:Sad gledam ponovo onu sekvencu , i opet nemogu da se nacudim kao da je gasol ovo uradio NAMJERNO ! , fakat Kobe udvojen perfektan pass , imas otvorenu situaciju 1 na 1 ako ti se Perkins previse priblizi na blok , onda tamo ostaje SAM Baynum samo bacis lob shot i eto shah mat, plus Baynum bi svojojm snagom izvuko mozda i +1 jer bi ga mozda neko jos sa ledja potkacio tako NEMOGU da vjerujem sta je Gasol radio , ali on je davao pass ni manje ni vise MWP koji jeste na pocetku 4/4 pogodio 2 vazne trice , ali poslije toga je bacao cigle cak ni obruca nije mogao dobaciti a ti imas prakricki 2 na 1 jer ostali su mali osim Perkinsa , #neno neznam sta ti mislis o ovom potezu Gasola (tvoj ljubimac) , kukavicki , nezrelo , amaterski , ja doslovno nemam rijeci da igrac takvog kalibra to uradi u kljucnom napadu u kljucnoj tekmi teske serije gdje je poraz ravan ispadanju haman
EHH,sada namjerno.Gasol je izgubljen,nije prisutan.
slicna situacija je bila jedna utakmica,kada kobe out izvodi cini mi se ,kevin uzima loptu.
Kao sto smo i ocekivali one ogromne minutaze za Kobe-ja,Gasola,Bynuma u regularnom dijelu su nam se vratile i to kad nam je najmanje trebalo.
Nije Phil bio budala kad je odmarao igrace vec u prvim utakmicama regularnog dijela sezone i kad je tempirao formu za play off pa se znalo desiti da u jednom periodu Lakersi ne lice na ozbiljan tim.Brown je igrao max. kompletan regularni dio a nazalost nismo cesto rjesavali tekme prije 4/4 tako da i nije bilo mjesta za odmor.
Oklahoma je i bez toga za nijansu bolji tim tako da je sve to bilo previse...sinoc su Westbrook,Durant i Harden odigrali svaki minut 4/4 i opet su izgledali daleko odmornije od nasih igraca...to je u velikoj mjeri i presudilo.
Nadam se da poslije ovoga Brown odlazi iz tima...ocekujem i par promjena u ekipi..prije svega odlazak Gasola.
Nije Phil bio budala kad je odmarao igrace vec u prvim utakmicama regularnog dijela sezone i kad je tempirao formu za play off pa se znalo desiti da u jednom periodu Lakersi ne lice na ozbiljan tim.Brown je igrao max. kompletan regularni dio a nazalost nismo cesto rjesavali tekme prije 4/4 tako da i nije bilo mjesta za odmor.
Oklahoma je i bez toga za nijansu bolji tim tako da je sve to bilo previse...sinoc su Westbrook,Durant i Harden odigrali svaki minut 4/4 i opet su izgledali daleko odmornije od nasih igraca...to je u velikoj mjeri i presudilo.
Nadam se da poslije ovoga Brown odlazi iz tima...ocekujem i par promjena u ekipi..prije svega odlazak Gasola.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Kao sto smo i ocekivali one ogromne minutaze za Kobe-ja,Gasola,Bynuma u regularnom dijelu su nam se vratile i to kad nam je najmanje trebalo.
Ovakva kriza i inace puno problema sa taxama u NBA i da skrtac od sina Jimm Buss-a halali Brownu 4 godine po 5 mil

To bi bilo to sto se tice ove sezone. Nadam se da u Ponedeljak nece ponovo obrukati dres Lakersa i da ce dozivjeti castan poraz.
Pred Kupchakom i FO je dosta posla do pocetka naredne sezone, a kao prvo treba se rijesiti Browna (iz razloga sto je GLUP i sto nije u stanju da nauci iz svojih gresaka), pa onda dovesti kvalitetnog trenera koji ima sistem pa tek onda pokusati dovesti igrace koje odgovaraju tom sistemu.
Bryant je za sinocnji poraz okrivio Gasola i mislim da isti u Ponedeljak igra svoju posljednju utakmicu u dresu Lakersa.
Pred Kupchakom i FO je dosta posla do pocetka naredne sezone, a kao prvo treba se rijesiti Browna (iz razloga sto je GLUP i sto nije u stanju da nauci iz svojih gresaka), pa onda dovesti kvalitetnog trenera koji ima sistem pa tek onda pokusati dovesti igrace koje odgovaraju tom sistemu.
Bryant je za sinocnji poraz okrivio Gasola i mislim da isti u Ponedeljak igra svoju posljednju utakmicu u dresu Lakersa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Tri utakmice smo dobro odigrali, ja zadovoljan. Ko nam je kriv što Denvera nismo riješili u 4-5 utakmica pa da sad noge budu odmorne, al šta je tu je. Ima tu i velike minutaže tokom regularnog dijela sigurno, al da smo pomeli Denver (a mogli smo) sad bi bilo najmanje 2-2 u seriji. Nema veze, s ovakvim rosterom je teško bilo i očekivati puno više. Pokazali su da imaju srce, to je najbitnije. Šta očekivati za iduću sezonu samo Kumpchak zna, nadam se samo da nećemo ponovo ići na onog idiota Howarda, ne mogu smislit lika nikako. Radije kvalitetno pojačati klupu. Najbolje bi bilo vratiti Odoma, al s obzirom na koji način je otišao ništa od toga. A i pitanje je kako bi izgledo nakon ovakve sezone u Dallasu.
Kolumna: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=35&t=6347
Hahahahahahdijabola je napisao/la:Tri utakmice smo dobro odigrali, ja zadovoljan. Ko nam je kriv što Denvera nismo riješili u 4-5 utakmica pa da sad noge budu odmorne, al šta je tu je. Ima tu i velike minutaže tokom regularnog dijela sigurno, al da smo pomeli Denver (a mogli smo) sad bi bilo najmanje 2-2 u seriji. Nema veze, s ovakvim rosterom je teško bilo i očekivati puno više. Pokazali su da imaju srce, to je najbitnije. Šta očekivati za iduću sezonu samo Kumpchak zna, nadam se samo da nećemo ponovo ići na onog idiota Howarda, ne mogu smislit lika nikako. Radije kvalitetno pojačati klupu. Najbolje bi bilo vratiti Odoma, al s obzirom na koji način je otišao ništa od toga. A i pitanje je kako bi izgledo nakon ovakve sezone u Dallasu.
zato vi i gubite,sto potcjenjujete ostale ekipe a svoju dizete u nebesa xD
Vi da ste mogli da nas pometete vi bi to i uradili

Ja sam 100% siguran da bi se mi bolje nosili sa OKC nego sto se vi nosite,imate previse uzdignutih igraca,ne kazem ja da su oni losi ali stavljaju sebe ispred ekipe,a LAL nisu Charlote da im se to dozvoli

I vjeruj da bi vi izgubili od nas samo da nam Chandler i Fernandez(cak i bez ovog drugog) nisu bili povrijedjeni

See you next year,ali ovaj put nama ide prednost domaceg terena

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- majestic24
- Kontakt:
Koga to boljeg dovesti??amerosm je napisao/la:To bi bilo to sto se tice ove sezone. Nadam se da u Ponedeljak nece ponovo obrukati dres Lakersa i da ce dozivjeti castan poraz.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ti uvijek najavljujes iducu godinu, ali nikada nistaMelo15 je napisao/la:Hahahahahahdijabola je napisao/la:Tri utakmice smo dobro odigrali, ja zadovoljan. Ko nam je kriv što Denvera nismo riješili u 4-5 utakmica pa da sad noge budu odmorne, al šta je tu je. Ima tu i velike minutaže tokom regularnog dijela sigurno, al da smo pomeli Denver (a mogli smo) sad bi bilo najmanje 2-2 u seriji. Nema veze, s ovakvim rosterom je teško bilo i očekivati puno više. Pokazali su da imaju srce, to je najbitnije. Šta očekivati za iduću sezonu samo Kumpchak zna, nadam se samo da nećemo ponovo ići na onog idiota Howarda, ne mogu smislit lika nikako. Radije kvalitetno pojačati klupu. Najbolje bi bilo vratiti Odoma, al s obzirom na koji način je otišao ništa od toga. A i pitanje je kako bi izgledo nakon ovakve sezone u Dallasu.
Vi da ste mogli da nas pometete vi bi to i uradili![]()
Ja sam 100% siguran da bi se mi bolje nosili sa OKC nego sto se vi nosite,imate previse uzdignutih igraca,ne kazem ja da su oni losi ali stavljaju sebe ispred ekipe,a LAL nisu Charlote da im se to dozvoli![]()
I vjeruj da bi vi izgubili od nas samo da nam Chandler i Fernandez(cak i bez ovog drugog) nisu bili povrijedjeni
See you next year,ali ovaj put nama ide prednost domaceg terena![]()

Da ne navijas za Zvezdu slucajno..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
OKC su predobri u clutchevima i protiv dalasa su dobili 2-3 tekme koje su lako mogli izgubitiSaltCityAttack je napisao/la:.samo ne mogu da vjerujem da ovo gube Lakersi...pa ebote zibot citavu tekmu vode kontrolisu igru i rezultat i sad gube 3 razlike ...pa kao da nemaju iskustva u pm i kao da nisu nikad bili u playoffu

Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Čekaj malo jesi ti gledo tu seriju, bar 2-3 utakmice??? Pa očigledno je bilo da ste dobili samo one utakmice u kojima se Bynum i Gasol nisu ni pojavili. I zato ja kažem da je naša greška što je serija potrajala, a da smo imali fokusa bilo bi gotovo u 4-5. Denver je jaka ekipa, ali za Lakerse nemaju rješenja (snage pod košem), to definitivno. Ja da sam biro protivnika Lakersima to bi bio Denver, iako su jači i od Utah-e i od Dallasa, pa i od Clippersa vjerovatno.Melo15 je napisao/la:Hahahahahahdijabola je napisao/la:Tri utakmice smo dobro odigrali, ja zadovoljan. Ko nam je kriv što Denvera nismo riješili u 4-5 utakmica pa da sad noge budu odmorne, al šta je tu je. Ima tu i velike minutaže tokom regularnog dijela sigurno, al da smo pomeli Denver (a mogli smo) sad bi bilo najmanje 2-2 u seriji. Nema veze, s ovakvim rosterom je teško bilo i očekivati puno više. Pokazali su da imaju srce, to je najbitnije. Šta očekivati za iduću sezonu samo Kumpchak zna, nadam se samo da nećemo ponovo ići na onog idiota Howarda, ne mogu smislit lika nikako. Radije kvalitetno pojačati klupu. Najbolje bi bilo vratiti Odoma, al s obzirom na koji način je otišao ništa od toga. A i pitanje je kako bi izgledo nakon ovakve sezone u Dallasu.
Ja sam 100% siguran da bi se mi bolje nosili sa OKC nego sto se vi nosite,imate previse uzdignutih igraca,ne kazem ja da su oni losi ali stavljaju sebe ispred ekipe,a LAL nisu Charlote da im se to dozvoli![]()
I sam znas da su vam sudije pomogle u par navrata,ali svi navijaci lakersa pokusavaju da ne vjeruju u toneno#4 je napisao/la:Ti uvijek najavljujes iducu godinu, ali nikada nistaMelo15 je napisao/la:Hahahahahahdijabola je napisao/la:Tri utakmice smo dobro odigrali, ja zadovoljan. Ko nam je kriv što Denvera nismo riješili u 4-5 utakmica pa da sad noge budu odmorne, al šta je tu je. Ima tu i velike minutaže tokom regularnog dijela sigurno, al da smo pomeli Denver (a mogli smo) sad bi bilo najmanje 2-2 u seriji. Nema veze, s ovakvim rosterom je teško bilo i očekivati puno više. Pokazali su da imaju srce, to je najbitnije. Šta očekivati za iduću sezonu samo Kumpchak zna, nadam se samo da nećemo ponovo ići na onog idiota Howarda, ne mogu smislit lika nikako. Radije kvalitetno pojačati klupu. Najbolje bi bilo vratiti Odoma, al s obzirom na koji način je otišao ništa od toga. A i pitanje je kako bi izgledo nakon ovakve sezone u Dallasu.
![]()
![]()
Da ne navijas za Zvezdu slucajno..

100% sam siguran,da je neki od nasih igraca napravio faul kao sto je kobe napravio na fariedu da bi dobio automatsku suspenziju!!
bilo je tu jos nekih stvari koje su sudije ili presudile u vasu korist ili prešutile u vasu korist

ali ipak vi osvajate ove sezone,ili mozda iduce pokusate??

necete vi u narednih 5 godina nista osvojiti

@dijabola
gledao sam svaku utakmicu,bynum i gasol se nisu pojavili zbog nasih unutrasnjih igraca a ne zbog tog sto oni nisu htjeli xD xD opet potcjenjivanje protivnika

Mcgee vas je unistio u dvije utakmice.Faried pojeo Gasola u vise navrata(kao i Garnett prije par sezona....i vidimo kako vam je jaka centarska pozicija protiv ibake

problem kod bynuma je taj sto je on beba u tijelu velikog covjeka,ponasa se kao beba kad joj uzmes igracku,i opet pisem on kobe i gasol postavljaju sebe ispred kluba LAL

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
@Melo15
Jake mi centarske linije McGee-Farried (naročito ovaj prvi, najsmješniji igrač u NBA još od vremena Adama Morrisona, Farried-u svaka čast na energiji)
Ti ako misliš da oni mogu nadigrat Bynuma i Gasola, kad ovi igraju odlučno i fokusirano, ja nemam šta s tobom pričat. Mislim svaka čast na 3 pobjede, al valjda je čitav svijet znao da Denver ne može do pobjede u seriji ni pod razno. Ko što ti reče, vidimo se dogodine
Baš me zanima hoćel Denver ikad napravit ekipu bar za finale zapada s ovom formulom. S Melom je bila druga priča.
Jake mi centarske linije McGee-Farried (naročito ovaj prvi, najsmješniji igrač u NBA još od vremena Adama Morrisona, Farried-u svaka čast na energiji)

I opet po ko zna koji put velicanje svojih igraca a potcjenjivaje protivnika,sto bynum i gasol sad ne igraju fokusirano protiv ibake i perkinsa?? ja mislim da im se ne igra jer im mrsko da osvajaju sampionatdijabola je napisao/la:@Melo15
Jake mi centarske linije McGee-Farried (naročito ovaj prvi, najsmješniji igrač u NBA još od vremena Adama Morrisona, Farried-u svaka čast na energiji)Ti ako misliš da oni mogu nadigrat Bynuma i Gasola, kad ovi igraju odlučno i fokusirano, ja nemam šta s tobom pričat. Mislim svaka čast na 3 pobjede, al valjda je čitav svijet znao da Denver ne može do pobjede u seriji ni pod razno. Ko što ti reče, vidimo se dogodine
Baš me zanima hoćel Denver ikad napravit ekipu bar za finale zapada s ovom formulom. S Melom je bila druga priča.

ti mi reci po cemu je najsmjesniji igrac lige??
po tome sto se bori svake minute,po tome sto je u dvije utakmice strpao u dzep i bynuma i gasola??
ili po tome sto je to uradio samo mjesec dana nakon sto je dosao u novu ekipu,sa novim trenerom,novim saigracima,novim stilom igre i novim akcijama??
meni je dosta smjesniji bynum kojem dozvoljavaju da igra kako on hoce i sta on hoce,a ne kako mu trener kaze

i jos jedno pitanje,jel ti mislis da vi sad imate ekipu za finale zapada??

i jos samo reci da je Hill bolji od Farieda i McGee-a pa da mi jos vise uljepsas dan

kako ne mogu ovih navijaca sto pogledaju na nba.com par shaqovih glupih emisija i odma po tom donose zakljucke o igracima

i za tvoju info,na ljeto McGee ide u Shaqov kamp,tako da jedva cekam okrsaj iduce sezone aBd u punim sastavima

Ne znam šta si navalio s tim da im se ne igra protiv Ibake i Perkinsa, ja to nisam nigdje napiso. Pročitaj poneki moj post prije neg što počneš valjat gluposti. OKC je bolja ekipa i šta sad.Melo15 je napisao/la:I opet po ko zna koji put velicanje svojih igraca a potcjenjivaje protivnika,sto bynum i gasol sad ne igraju fokusirano protiv ibake i perkinsa?? ja mislim da im se ne igra jer im mrsko da osvajaju sampionatdijabola je napisao/la:@Melo15
Jake mi centarske linije McGee-Farried (naročito ovaj prvi, najsmješniji igrač u NBA još od vremena Adama Morrisona, Farried-u svaka čast na energiji)Ti ako misliš da oni mogu nadigrat Bynuma i Gasola, kad ovi igraju odlučno i fokusirano, ja nemam šta s tobom pričat. Mislim svaka čast na 3 pobjede, al valjda je čitav svijet znao da Denver ne može do pobjede u seriji ni pod razno. Ko što ti reče, vidimo se dogodine
po tome sto se bori svake minute,po tome sto je u dvije utakmice strpao u dzep i bynuma i gasola??
ili po tome sto je to uradio samo mjesec dana nakon sto je dosao u novu ekipu,sa novim trenerom,novim saigracima,novim stilom igre i novim akcijama??
meni je dosta smjesniji bynum kojem dozvoljavaju da igra kako on hoce i sta on hoce,a ne kako mu trener kaze
i jos jedno pitanje,jel ti mislis da vi sad imate ekipu za finale zapada??![]()
![]()
i jos samo reci da je Hill bolji od Farieda i McGee-a pa da mi jos vise uljepsas dan![]()
![]()
![]()
kako ne mogu ovih navijaca sto pogledaju na nba.com par shaqovih glupih emisija i odma po tom donose zakljucke o igracima![]()
![]()
i za tvoju info,na ljeto McGee ide u Shaqov kamp,tako da jedva cekam okrsaj iduce sezone aBd u punim sastavima![]()
Lakersi su igrali finale 3 puta zaredom, 2 puta uzeli. A Denver, naročito s ovom formulom, je daleko od toga, pa čak i finala zapada. Što se tiče iduće godine, sa istim rosterima Lakersi bi opet bili bolji, iako godinu stariji. Daj Bože da se sretnu u playoff-u.
Navalio sam na njihovo igranje protiv ibake i perkinsa zato sto svi navijaci lakersa na gasolove i bynumove lose partije gledaju kao nije im se igralo,il losa noc,uvijek je do njih dvojice a nikad do protivnickih igraca,zato sam navalio.vi ste igrali finale jer kod philla nije bilo da igrac bude ispred ekipe,kao sto je kod browna koji nezz kako se moze nazvati trenerom..dijabola je napisao/la:Ne znam šta si navalio s tim da im se ne igra protiv Ibake i Perkinsa, ja to nisam nigdje napiso. Pročitaj poneki moj post prije neg što počneš valjat gluposti. OKC je bolja ekipa i šta sad.Melo15 je napisao/la:I opet po ko zna koji put velicanje svojih igraca a potcjenjivaje protivnika,sto bynum i gasol sad ne igraju fokusirano protiv ibake i perkinsa?? ja mislim da im se ne igra jer im mrsko da osvajaju sampionatdijabola je napisao/la:@Melo15
i jos jedno pitanje,jel ti mislis da vi sad imate ekipu za finale zapada??![]()
![]()
i jos samo reci da je Hill bolji od Farieda i McGee-a pa da mi jos vise uljepsas dan![]()
![]()
![]()
kako ne mogu ovih navijaca sto pogledaju na nba.com par shaqovih glupih emisija i odma po tom donose zakljucke o igracima![]()
![]()
i za tvoju info,na ljeto McGee ide u Shaqov kamp,tako da jedva cekam okrsaj iduce sezone aBd u punim sastavima![]()
Lakersi su igrali finale 3 puta zaredom, 2 puta uzeli. A Denver, naročito s ovom formulom, je daleko od toga, pa čak i finala zapada. Što se tiče iduće godine, sa istim rosterima Lakersi bi opet bili bolji, iako godinu stariji. Daj Bože da se sretnu u playoff-u.

i za tu formulu za finale playoffa,ako mislis zbog tog sto nemamo nekog superstara...pa ni detroit ga nije imao prije par sezone,nego su to sve bili "radnici" koji su se borili da postignu ono sto su postigli

i cak bi se moglo desiti da ni vasa ni heatova formula ne uspije

Zadnja izmjena: Melo15, dana/u 20 maj 2012, 19:00, ukupno mijenjano 2 puta.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Malo vas pogodio thunderstruck
Malo vas pogodio thunderstruck
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
@Melo15
Nema od ove rasprave ništa, ti svoje ja svoje
Al eto ovo moram da ti kažem. Detroit je imao granitnu odbranu i half-court egzekuciju, nešto o čemu u Denveru mogu samo sanjati. Bez tranzicije se sve svodi na iskorištavanje povoljnih match-up-a, a u reketu teško da mogu išta zatvoriti. Sad kako će se dalje razvijati Farried i McGee ostaje da vidimo.
a da vas dvojica prekinete svoju glupu raspravu? smarate ostale korisnike. imate PM pa se do mile volje ubjedjujte ko je u pravu.
Nema od ove rasprave ništa, ti svoje ja svoje

a da vas dvojica prekinete svoju glupu raspravu? smarate ostale korisnike. imate PM pa se do mile volje ubjedjujte ko je u pravu.
@adminkojijeovonapisao forum je za rasprave,u raspravu je ukljucen tim koji je u nazivu teme,tako da ja licno ne vidim razlog zasto se ne mozemo ovde raspravljati :S :S ali u redu....
dijabola je na odmoru od 7 dana. valjda je upozorenje stavljeno sa razlogom, ali ne, on mora ispametovati svoje.Melo15 je napisao/la:@adminkojijeovonapisao forum je za rasprave,u raspravu je ukljucen tim koji je u nazivu teme,tako da ja licno ne vidim razlog zasto se ne mozemo ovde raspravljati :S :S ali u redu....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.