Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Dzoni
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Dzoni » 12 maj 2014, 03:21

Adnan89 je napisao/la:Ma moze Atletico pobjedti Barcu, treba imati nadu ali jesu trebali danas pobjedti. Ipak mislim da onaj koji zasluzuje ce osvojti i to je Atletico, Barca i Real ove godine stvarno nisu zasluzili vise od Atletica.
Ma ne mora pobjedit,dovoljan im je i remi.
barca ce biti ta koja ce morati da ganja 3 boda.
Atleti jest u padu forme,ocito previse misle o Lisabonu,ali u stanju su oni da uvale gol na camp nou ekipi bez odbrane i izvuku nerjeseno.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 maj 2014, 10:07

DesimaL je napisao/la:Navijace Barcelone sigurni da ce Atletico uzeti titulu,a navijaci Atletica da ce Barcelona :P

Bice zanimljivo zadnje kolo.
Mi vise gola nit znamo dati nit prici golu tako da mislim da ce madrizani osvojiti titulu a u neku ruku mi je to i drago. Naravno ne oni firauni madrizani vec Atletiko iz Madrida.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 12 maj 2014, 15:47

Šteta. Očekivalo se da pobijede Malagu, koja više nema nikakvih ambicija u prvenstvu (ne sporim da su se ljudi borili). Sami su krivi ako zijane prvenstvo (a ako izgube protiv Barcelone, mislim da će totalno pasti i u Lisabonu).

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 13 maj 2014, 14:36

Diego Costa je obznanio suigracima da ide u Chelsea. To je gotova prica. Novi napadac ce vjerovatno biti Torres, ali mozda i neki iz Primere tipa Bacca..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2014, 14:53

Lillard je napisao/la:Diego Costa je obznanio suigracima da ide u Chelsea. To je gotova prica. Novi napadac ce vjerovatno biti Torres, ali mozda i neki iz Primere tipa Bacca..
Ma jok, opet će to biti neki anonimus, od kojeg će napravit WC igrača. :cool: :D

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 14:56

reko bi čovjek da je to neka tvornica napadača....Torres i Costa jedino što je izašlo dobro iz Atletica što se tiče napada...za Costu ne garantujem jer na kraju krajeva kako da nešto garantujem nakon jedne sezone?
A.F.C. Bournemouth!

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 13 maj 2014, 15:01

rambo16 je napisao/la:reko bi čovjek da je to neka tvornica napadača....Torres i Costa jedino što je izašlo dobro iz Atletica što se tiče napada...za Costu ne garantujem jer na kraju krajeva kako da nešto garantujem nakon jedne sezone?
Jašta, evo recimo Kun je prosjek a možda nije ni napadač.
Don't hate what you don't understand.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 15:03

xaviesta je napisao/la:
rambo16 je napisao/la:reko bi čovjek da je to neka tvornica napadača....Torres i Costa jedino što je izašlo dobro iz Atletica što se tiče napada...za Costu ne garantujem jer na kraju krajeva kako da nešto garantujem nakon jedne sezone?
Jašta, evo recimo Kun je prosjek a možda nije ni napadač.
a jes..njega sam smetnuo
A.F.C. Bournemouth!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 maj 2014, 15:03

I Forlan je takodjer cisti prosjek :lolno:
Visca el Barça ! Mes que un club !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2014, 15:04

Ma bravo momčino, evo čokoladica za trud. :beba:

Kun, Torres, Costa, Falcao?
DesimaL je napisao/la:I Forlan je takodjer cisti prosjek :lolno:
Forlan nije njihov kov ipak. :mrgreen: On je došao u Madrid kao već izgrađen igrač, blago rečeno. :)
Zadnja izmjena: mandraX, dana/u 13 maj 2014, 15:05, ukupno mijenjano 1 put.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 15:05

mandraX je napisao/la:
Ma bravo momčino, evo čokoladica za trud. :beba:

Kun, Torres, Costa, Falcao?
šta Falcao?
A.F.C. Bournemouth!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2014, 15:07

rambo16 je napisao/la: šta Falcao?
Pravi bum je imao igrajući za Atletico, al' dobro, ruku na srce on i nemože sa ovom trojicom u istu grupu, došao je iz Porta sa zavidnim brojkama na leđima. Upravu si što se Radovana tiče.

Al' si opet žestoko ful'o sa izjavom koja je pokrenula ovu raspravu.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 13 maj 2014, 15:07

mandraX je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:I Forlan je takodjer cisti prosjek :lolno:
Forlan nije njihov kov ipak. :mrgreen: On je došao u Madrid kao već izgrađen igrač, blago rečeno. :)
Ali u Atletiku su bili za klasu bolji nego u predhodnim klubovima.
Visca el Barça ! Mes que un club !

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 15:11

ma druže...vjeruj da nisam ful'o....Kun-a sam smetnuo (ne znam kako)...imaš Torresa i Costu...ne moš Radamela ovde uvrstit jer nema smisla i nikakve veze sa Atleticom kad je lik exlodir'o u Portu i kad je Atletico iskeširo 40 miliona +10 miliona bonusa....eno sad i Forlan...e jbga....mučno mi isto da ponavljam
A.F.C. Bournemouth!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 13 maj 2014, 15:13

rambo16 je napisao/la:ma druže...vjeruj da nisam ful'o....Kun-a sam smetnuo (ne znam kako)...imaš Torresa i Costu...ne moš Radamela ovde uvrstit jer nema smisla i nikakve veze sa Atleticom kad je lik exlodir'o u Portu i kad je Atletico iskeširo 40 miliona +10 miliona bonusa....eno sad i Forlan...e jbga....mučno mi isto da ponavljam
Eto trojicu WC napadača si spomenuo, mislim ono, nije dovoljno? Pa nisu to roboti jbt, pa da svake godine po jednog štimaju na istom šablonu i izbacuju na tržište.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 13 maj 2014, 15:13

Forlan je bio odlican u Viljarealu prije Atletica.
Falcao je bio odlican u Portu prije Atletica.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 13 maj 2014, 15:17

al' opet kažem...za Costu ne garantujem ništa jer svi znamo šta se desilo sa Torresom...na kraju dana ako si WC igrač zar ti se može desit ono što se Torresu desilo? .....teška tema za diskusiju
A.F.C. Bournemouth!

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 13 maj 2014, 19:04

Atletico je po meni veliki favorit za ligu, jedan remi i eto ga, vec su ih 4 ili 5 odigrali ove sezone sa Barcom, sada kad je najvaznije, sa htijenjem i karatkerom igraca i trenera, ne vidim prosotr da se podbaci i izgubi tekma. Protiv Reala ce biti strasna tekma, ako im se Ronaldo ne oporavi, mogu reci da ste i favoriti, ali i sa Ronaldom je veoma daleko od nemoguceg, tako da imate od mene stisnute fige, iako mi je Roma najdraza od evropskih :)

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 13 maj 2014, 19:13

rambo16 je napisao/la:al' opet kažem...za Costu ne garantujem ništa jer svi znamo šta se desilo sa Torresom...na kraju dana ako si WC igrač zar ti se može desit ono što se Torresu desilo? .....teška tema za diskusiju
Bitno je da su oni svi dobro igrali za Atletico a koga briga sta se posle desavalo sa njima.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 13 maj 2014, 20:14

rambo16 je napisao/la:al' opet kažem...za Costu ne garantujem ništa jer svi znamo šta se desilo sa Torresom...na kraju dana ako si WC igrač zar ti se može desit ono što se Torresu desilo? .....teška tema za diskusiju
Torrke je bio nakon Ronalda najbolji igrač na svijetu 2008.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.