Sta ti znaci mutavi selektor?szlaja je napisao/la:A koja je repka uspjela sa mutavim selektorom?Admir_Sa je napisao/la:Nadji mi jednog selektora i jednu naciju na svijetu koja je napravila neki rezultat sa takvim seljackim pristupom utakmicama??
Blebetao je i Maradona pa je zavrsio kako je zavrsio. Sve kritike koje upucujete Papetu je i ciro duplo vishe zasluzio, a tada niste nista pricali. E to je ono licemjerstvo
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
nema potpisa
covjek ima 3 recenice .1.Ne znam ko ce mi igrat pred svaku utakmicu nesto cu promjenit,ali ne znam jos sta.
Pa svaki trener bi trebao imalo ozbiljan imat viziju ekipe kojih 11 koje izmjene koja formacija koji nacin igre itd on nema nista on ne zna nista ,on je zbunjen izgubljen i dabogda da ista bude dobro s njim.
2.Prvo izjavi pred svaku utakmicu mi se ne znamo branit idemo na pobjedu,da bi se odmah demantovao dobar je i bod.
3.Poslije svakog poraza kaze ne trebamo se brinut imamo jos 20 i nesto bodova u igri ili odigrali smo lose ne znam zasto
Repka je se puno vise pratila s Cirom volio ga ko ne volio on je doktor nauka za ovog.Jest zabavljac jest mozda na svoj nacin lud ali je covjek imao rezultate i nas je doveo na to 2 mjesto u grupi.Ovo sad s papetom ne izgleda dobro nista nijednu utakmicu nisi odigrali s onom voljom i zeljom ko s Cirom.Ako izgubimo u Albaniji ako nam pape oce dobro treba sam dat ostavku.Ako dobijemo ja cu prvi priznat da sam pogresio i da mi je drago da sam pogresio.Vise bi volio da bude tako nego da budem upravu ali tesko.
Ipak danasnji fudbal zahtjeva vise nauke o sportu jer su danas treneri skolovani nacitani bar oni uspjesni,i tesko je se tu snac ako mislis da je dovljno sto si nekad bio veliki igrac i da ces s tim postic uspjeh i ko trener.
Pa svaki trener bi trebao imalo ozbiljan imat viziju ekipe kojih 11 koje izmjene koja formacija koji nacin igre itd on nema nista on ne zna nista ,on je zbunjen izgubljen i dabogda da ista bude dobro s njim.
2.Prvo izjavi pred svaku utakmicu mi se ne znamo branit idemo na pobjedu,da bi se odmah demantovao dobar je i bod.
3.Poslije svakog poraza kaze ne trebamo se brinut imamo jos 20 i nesto bodova u igri ili odigrali smo lose ne znam zasto
Repka je se puno vise pratila s Cirom volio ga ko ne volio on je doktor nauka za ovog.Jest zabavljac jest mozda na svoj nacin lud ali je covjek imao rezultate i nas je doveo na to 2 mjesto u grupi.Ovo sad s papetom ne izgleda dobro nista nijednu utakmicu nisi odigrali s onom voljom i zeljom ko s Cirom.Ako izgubimo u Albaniji ako nam pape oce dobro treba sam dat ostavku.Ako dobijemo ja cu prvi priznat da sam pogresio i da mi je drago da sam pogresio.Vise bi volio da bude tako nego da budem upravu ali tesko.
Ipak danasnji fudbal zahtjeva vise nauke o sportu jer su danas treneri skolovani nacitani bar oni uspjesni,i tesko je se tu snac ako mislis da je dovljno sto si nekad bio veliki igrac i da ces s tim postic uspjeh i ko trener.
Onaj koji ne zna sastavit 3 recenice u cugu. Niti nabrojat napamet sve svoje igrace.Admir_Sa je napisao/la:Sta ti znaci mutavi selektor?szlaja je napisao/la:A koja je repka uspjela sa mutavim selektorom?Admir_Sa je napisao/la:Nadji mi jednog selektora i jednu naciju na svijetu koja je napravila neki rezultat sa takvim seljackim pristupom utakmicama??
Blebetao je i Maradona pa je zavrsio kako je zavrsio. Sve kritike koje upucujete Papetu je i ciro duplo vishe zasluzio, a tada niste nista pricali. E to je ono licemjerstvo
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
opet pricamo o razlivcitim stvarima, niko ne tvrdi da papeta treba lisiti kritike niti i9ko tvrdi da je pape veliki selektor, ima on puno mana.......ali spocitavati mu izjavu da je u albaniji dobar i bod i radi toga ga razapinjati j3e nebuloza. to vise govori o nama,publici, nego o njemu, selektoru. kritika stoji ako je konstruktivna, tj ako moze dovesti do poboljsanja. tjerati papetya sa selektorske funkcije nakon dvije utakmice je autogol i nece donijeti nista dobro.
Sent from my Commodore 64
Mozda je i bolje ovako da se ne dize euforija. Jbt protiv Francuza svi najavljuju pobjedu ja odletio do kladionice 50 uplatio reko zicer dana, kad ono qrac za usi. 

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
ne govori se to ako i mislis da je bod dobar to ne govoris jer kako podic samopouzdanje ekipi kad joj kazes protiv albanije mi je dovoljan bod,po toj logici kad krene u francusku moze rec izgubite s 1 razlike.Moras im rec vjerujem u vas idemo na pobjedu i tako pripremat ekipu a onda ako bude bod i ak ti on odgovara reci to.Da zna neke stvari nebi ovo izjavljivao posebno jer je pred Francusku rekao da ne bi pristao na bod.nihco je napisao/la:opet pricamo o razlivcitim stvarima, niko ne tvrdi da papeta treba lisiti kritike niti i9ko tvrdi da je pape veliki selektor, ima on puno mana.......ali spocitavati mu izjavu da je u albaniji dobar i bod i radi toga ga razapinjati j3e nebuloza. to vise govori o nama,publici, nego o njemu, selektoru. kritika stoji ako je konstruktivna, tj ako moze dovesti do poboljsanja. tjerati papetya sa selektorske funkcije nakon dvije utakmice je autogol i nece donijeti nista dobro.
Nije ni ciro znao nabrojati imena svojih igracaOnaj koji ne zna sastavit 3 recenice u cugu. Niti nabrojat napamet sve svoje igrace.
nema potpisa
nemoj mi reci da mmislis da treneri na press konfarenciji i igracima, na treningu, pricaju iste price? ima tu i politike i mislim da pape uci na greskama i da mu se nece vise desavati izjave kao protiv francuske?dema je napisao/la:ne govori se to ako i mislis da je bod dobar to ne govoris jer kako podic samopouzdanje ekipi kad joj kazes protiv albanije mi je dovoljan bod,po toj logici kad krene u francusku moze rec izgubite s 1 razlike.Moras im rec vjerujem u vas idemo na pobjedu i tako pripremat ekipu a onda ako bude bod i ak ti on odgovara reci to.Da zna neke stvari nebi ovo izjavljivao posebno jer je pred Francusku rekao da ne bi pristao na bod.nihco je napisao/la:opet pricamo o razlivcitim stvarima, niko ne tvrdi da papeta treba lisiti kritike niti i9ko tvrdi da je pape veliki selektor, ima on puno mana.......ali spocitavati mu izjavu da je u albaniji dobar i bod i radi toga ga razapinjati j3e nebuloza. to vise govori o nama,publici, nego o njemu, selektoru. kritika stoji ako je konstruktivna, tj ako moze dovesti do poboljsanja. tjerati papetya sa selektorske funkcije nakon dvije utakmice je autogol i nece donijeti nista dobro.
i bilic ih nabraja 10 minuta.. nakon svakog imena pogleda u spisakAdmir_Sa je napisao/la:Nije ni ciro znao nabrojati imena svojih igracaOnaj koji ne zna sastavit 3 recenice u cugu. Niti nabrojat napamet sve svoje igrace.

ser del barça es el millor que hi ha !
nije, do utakmice sa belgijom , imao pojma da najlosiji drugi ispada iz baraza nego je pricao da , kao najbolji drugi ,mozemo plasirati direktno ,isto i njegov jaran baho,Admir_Sa je napisao/la:Nije ni ciro znao nabrojati imena svojih igracaOnaj koji ne zna sastavit 3 recenice u cugu. Niti nabrojat napamet sve svoje igrace.
Momak, gdje sam ja spomenuo Ciru? Niti mislim da je on veliki trener? Pricam za PapetaAdmir_Sa je napisao/la:Nije ni ciro znao nabrojati imena svojih igracaOnaj koji ne zna sastavit 3 recenice u cugu. Niti nabrojat napamet sve svoje igrace.
szlaja i ostali ,hajde ne prdite to da pape nije veliki trener,sta vi znate ? Mozda covjek ipak opravda povjerenje koje mu je ukazano.Sve ce se znati nakon utakmice sa albanijom.Licno mislim da je naucio par gresaka koje je napravio.Ovdje ocekujem neku laganu pobjedu od 0:2. Zivi bili pa vidjeli 

Ako pobijedi Albaniju veliki je trener, hahahahahahhajessus123 je napisao/la:szlaja i ostali ,hajde ne prdite to da pape nije veliki trener,sta vi znate ? Mozda covjek ipak opravda povjerenje koje mu je ukazano.Sve ce se znati nakon utakmice sa albanijom.Licno mislim da je naucio par gresaka koje je napravio.Ovdje ocekujem neku laganu pobjedu od 0:2. Zivi bili pa vidjeli
A inace ja bi bio najsretniji ako se prevarim u vezi njega. Ako nas odvede na Euro, ja cu sve svoje postove isprintat i pojest.
Evo ja cu ovako na prvu Papetu do sada naci min 10 gresaka, ali ja sam za razliku od velike vecine u cirino vrijeme ukazivao na greske, propuste i slicno, a onda sma bio osudjivan kao neprijatelj nacije, mrzitelj Bosne i slicno
Greske Susica
Pozivanje Slaihovica i forsiranje njega u prijateljskim utakmicama
Losha motivacija igraca na utakmici protiv Katara
Totalni nedostatak ideje u tekmi protiv Katara
Promashena formacija protiv Francuza
Forsiranje Ibisevica na krilu
Forsiranje Ibricica po strani
Protok lopte u veznom redu je na loshem nivou
Pozivanje Muratovica
Nedavanje prave prilike Stilicu
Greske sa izmjenama
Pozitivne stvari
Mujdza
Lulic
Ozbiljniji rad na treninzima
Profesionalnost na treninzima
Stalozene i smirene izjave novinarima
Greske Susica
Pozivanje Slaihovica i forsiranje njega u prijateljskim utakmicama
Losha motivacija igraca na utakmici protiv Katara
Totalni nedostatak ideje u tekmi protiv Katara
Promashena formacija protiv Francuza
Forsiranje Ibisevica na krilu
Forsiranje Ibricica po strani
Protok lopte u veznom redu je na loshem nivou
Pozivanje Muratovica
Nedavanje prave prilike Stilicu
Greske sa izmjenama
Pozitivne stvari
Mujdza
Lulic
Ozbiljniji rad na treninzima
Profesionalnost na treninzima
Stalozene i smirene izjave novinarima
nema potpisa
The Englishman je za Saju sto Murinjo za Ciru!
P.S. Ako igra/zalaganje bude na dosadasnjem nivou a kojim alucajem i pobedi Albance-treba!
P.S. Ako igra/zalaganje bude na dosadasnjem nivou a kojim alucajem i pobedi Albance-treba!
Zadnja izmjena: cole-ch, dana/u 07 okt 2010, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
ej ba kakva crna politika papeta on ne zna ni sam sta je rekao sam sebe pobija ako mu je cilj zbunit protivnika onda uspjeva al je fazon sto prije toga zbuni i sebe i svoje igrace pa kad izadu na teren djeluju izgubljeno ko i onnihco je napisao/la:nemoj mi reci da mmislis da treneri na press konfarenciji i igracima, na treningu, pricaju iste price? ima tu i politike i mislim da pape uci na greskama i da mu se nece vise desavati izjave kao protiv francuske?dema je napisao/la:ne govori se to ako i mislis da je bod dobar to ne govoris jer kako podic samopouzdanje ekipi kad joj kazes protiv albanije mi je dovoljan bod,po toj logici kad krene u francusku moze rec izgubite s 1 razlike.Moras im rec vjerujem u vas idemo na pobjedu i tako pripremat ekipu a onda ako bude bod i ak ti on odgovara reci to.Da zna neke stvari nebi ovo izjavljivao posebno jer je pred Francusku rekao da ne bi pristao na bod.nihco je napisao/la:opet pricamo o razlivcitim stvarima, niko ne tvrdi da papeta treba lisiti kritike niti i9ko tvrdi da je pape veliki selektor, ima on puno mana.......ali spocitavati mu izjavu da je u albaniji dobar i bod i radi toga ga razapinjati j3e nebuloza. to vise govori o nama,publici, nego o njemu, selektoru. kritika stoji ako je konstruktivna, tj ako moze dovesti do poboljsanja. tjerati papetya sa selektorske funkcije nakon dvije utakmice je autogol i nece donijeti nista dobro.
Joj al' se raja pali na izjave. Pa šta je Sušić pogrečno rekao, bolji je i remi od poraza... Treba biti oprezan i sa izjavama, jer mogu dati veliku motivaciju protivniku.
Očigledno da se raja pali na izjave tipa "*ebat ćemo im mater", a uloga selektora nije da motiviše navijače već igrače, a šta on kaže igračima nikad nećete znati.
A ovo da ne zna sastaviti 3 rečenice glupo zvuči jer lik daje izjave i na bosanskom i francuskom tečno bez akcenta i zastoja...
Očigledno da se raja pali na izjave tipa "*ebat ćemo im mater", a uloga selektora nije da motiviše navijače već igrače, a šta on kaže igračima nikad nećete znati.
A ovo da ne zna sastaviti 3 rečenice glupo zvuči jer lik daje izjave i na bosanskom i francuskom tečno bez akcenta i zastoja...
100% sportski i krajnje opušten potpis
bez zastoja kakve to ima veze cuj bez zastoja znaci uspjeh je pricat bez zastoja sto on ne radi ne zna covjek pricat nepismen i sta istina je to da zna francuski to je istina.Danas je rekao idemo na pobjedu.Pa su ga pitali jeli rekao da je Cana van forme on je rekao da nije a jest to rekao da bi odmah poslije rekao Cana i Miske nisu u punoj formi jer su tek dosli u Galatu.Ja cijenim njeg ko igraca ko trener nikad nebi dobio sansu da nije bio legenda ko igrac.On ko trener nema uspjeha on ne zna sta prica i volio bi da pobjedimo ali ako on nastavi ovako teskoRiNo je napisao/la:Joj al' se raja pali na izjave. Pa šta je Sušić pogrečno rekao, bolji je i remi od poraza... Treba biti oprezan i sa izjavama, jer mogu dati veliku motivaciju protivniku.
"Moji igrači vole igrati pred punim tribinama i ne plašim se što će sutra biti pun stadion. Sve će se pokazati na terenu. Uostalom, protiv Francuske je bio samo jedan njihov navijač, pa su oni slavili."
Dobro je Sajo poredjenje dao albanskim novinarima.., i nadamo se da ce BiH dobiti mec kao FR.
No, pitanje je sledece: Ko je bio taj jedan navijac Francuske?
Dobro je Sajo poredjenje dao albanskim novinarima.., i nadamo se da ce BiH dobiti mec kao FR.
No, pitanje je sledece: Ko je bio taj jedan navijac Francuske?

Ma bilo ih je Bogami najmanje 15. I to su dobro navijali. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.