English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Stvarno smijesno sudjenje u Engleskoj..ako ono nije bio penal, onda stvarno ne znam sta je penal..
United je toliki odron dai uz pomoc VARA nece vidjeti ligu prvaka sljedece god, ovo je smijesno da cim udju u 16 metara, nesto se pregledava kako bi se iscackao kakav penal
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Daj im po bod nek izađu sa terena.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
United opet ostecen 
Yebo ovo

Yebo ovo
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Mada kad skontas da sudijama u Engleskoj šefuje onaj kriminalac Riley što smo ga danas spominjali nešto i ne čudi ovo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Cist penal na Azpilicueti. Ni da pogledaju
Unitedu traze penal
Unitedu traze penal
- Chapman1886
- Kontakt:
pokušavali bruni da izmisle penal al su skontali da bi previše bilo
Samo Sloboda | COYG
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vidi navijaca “fudbalskog NBA” sto uzivaju u prvoklasnoj partiji dvije top 6 ekipe hahahahahahahaha
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Chapman1886
- Kontakt:
hvala što si nam rekao šta radimo,malo sam se bio zamislio.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:20Vidi navijaca “fudbalskog NBA” sto uzivaju u prvoklasnoj partiji dvije top 6 ekipe hahahahahahahaha
Samo Sloboda | COYG
- wadethegreat
- Kontakt:
Do kraja vjerujem jedan "siguran" penal za United.
Chapman1886 je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:21hvala što si nam rekao šta radimo,malo sam se bio zamislio.BosniaBoston je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:20Vidi navijaca “fudbalskog NBA” sto uzivaju u prvoklasnoj partiji dvije top 6 ekipe hahahahahahahaha

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Gledao el clasico danas, bila 4 gola ne zna niko kako su pala, više intenziteta ima u staračkom domuBosniaBoston je napisao/la: ↑24 okt 2020, 19:20Vidi navijaca “fudbalskog NBA” sto uzivaju u prvoklasnoj partiji dvije top 6 ekipe hahahahahahahaha
- MysticAladin
- Kontakt:
Cavani će prekucat kad počne igrat.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- Chapman1886
- Kontakt:
I to replay režisera, ne VAR-a što je još jadnije. Onu situaciju VAR 9 put provjeravao
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Gumistucna
- Kontakt:
hej derbija i go'ana
А " &, & ?
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
В ? ? &
Не $ свій & &
& " в &.
Slava Ukraini
Jel bio var kod ovog hrvackog zahvata glavonje ?
- wadethegreat
- Kontakt:
Da se i ovoga prisjetimo.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 17 gostiju.