FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Alo Pabizo mentolu,ajde više mrš sa ove teme,smorio si svakoga,tvoji su komentari suvišni!
Jel zaigrao Beda?
-
- Kontakt:
Pabizo, ako ostanemo u ligi, nikad vise neces pisati ovdje, moze? Mislim, vidim da znas dosta stvari, da si siguran u to pa ako je tako, da se kladimo.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Pristajem na opkladu,,,,,,,,samo ste pogrešili sa ovim kvazi trenerom I koji je okrenuo million telefona makedonskim novinarima DA OBJAVE VJEST da je pobjedio jako BOLESTAN klub Leotar I I nadigrao Čelika ali eto bilo je na kraju nerešeno.Grad je nas DS je napisao/la:Pabizo, ako ostanemo u ligi, nikad vise neces pisati ovdje, moze? Mislim, vidim da znas dosta stvari, da si siguran u to pa ako je tako, da se kladimo.
-
- Kontakt:
Ma kakvi...nema jos papira.RedBlue je napisao/la:Jel zaigrao Beda?

Očekuj za kratko vrijeme info o dešavanju u klubu I oko kluba Rudar-Prijedor,,,,,sada mi javio jaran iz Bosne tj.Prijedorafulam je napisao/la:hvala pabizo i zbogom
Oćekujte info iz Prijedora ----šta vam se radi u klubu I oko kluba a vi to neznate I živite u svom filmu koji se zove OPSTANAK,,,,,,,,,Grad je nas DS je napisao/la:Bravo momci. Siguran bio da cemo pući. Jedan je g-din Mihajlov, a Pabizo ?
-
- Kontakt:
Ajde Pabizo objasni nam sve...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Bolan pa ja sam obecao ali samo još malo mi vremena treba jer sam zauzet nekim poslom--BUDI NA FORUMUrudarprijedor je napisao/la:Ajde Pabizo objasni nam sve...
-
- Kontakt:
Druze nemoj se praviti pametan i prosipati se svaki put...Kao da mi nemamo pojma sta se desava a ti dole u pripizdini sve znas jer ti je javio jaran.pabizo je napisao/la:Bolan pa ja sam obecao ali samo još malo mi vremena treba jer sam zauzet nekim poslom--BUDI NA FORUMUrudarprijedor je napisao/la:Ajde Pabizo objasni nam sve...
Pa daj više, može li se taj DEBILNI RETARD skloniti sa foruma više ili bar teme ove?! Pa valjda postoji neko pravilo za 2 posta za redom, ovaj ga je prekršio 30 puta do sad, banujte i mene za vrijeđanje al' sklonite ga više sa teme! 

Čemu nervoza?K0MT je napisao/la:Pa daj više, može li se taj DEBILNI RETARD skloniti sa foruma više ili bar teme ove?! Pa valjda postoji neko pravilo za 2 posta za redom, ovaj ga je prekršio 30 puta do sad, banujte i mene za vrijeđanje al' sklonite ga više sa teme!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kod vas postoje dve struje-šta mislite o crvenom kartonu koji je dobio vas najbolji nogometaš.jedna grupa nogometaša se sastaje u jednom lokalu,druga u drugom lokalu itd.A vjeliki stručnjak prosipa svoju fudbalsku filozofiju samo njemu poznatu.Skinite maglu sa očiju dok još nije kasno a u glavnom gradu BOSNE I HERCEGOVINE gde gostujete bice vaš brodolom .U toku dana još informacija,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,rudarprijedor je napisao/la:Ajde Pabizo objasni nam sve...
Tebi je dovoljno samo da čitaš što ja napišem a vako ti necu odgovarat.SAMO ČITAJ,ČITAJ,čitaj,čitaj,čitaj I polako se uspavaj I kada se probudiš klub ti je vec stigao u prvu ligu srpske.MAŠALA,,,,,,,,,,,,,,K0MT je napisao/la:Pa daj više, može li se taj DEBILNI RETARD skloniti sa foruma više ili bar teme ove?! Pa valjda postoji neko pravilo za 2 posta za redom, ovaj ga je prekršio 30 puta do sad, banujte i mene za vrijeđanje al' sklonite ga više sa teme!
I šta si ti nama sad rekao što mi nismo znali? I sad već mislim da znam ko ti je taj nepresušni izvor informacija iz kluba.
Tužno, buraz.
Rudar gori, Basara se češlja
Iako je u prva dva proljećna kola Rudar Prijedor dohvatio četiri boda, opstanak u Premijer ligi BiH još uvijek je daleko. Tri boda upisana protiv otpisanog Leotara i mršavi remi na Gradskom stadionu sa Čelikom doveli su "rudare" na ivicu provalije zvane Prva liga RS.
A, tako bi moglo da bude već poslije sljedećih 90 minuta, kada prvi pratilac, Travnik, gostuje u Trebinju, a Prijedorčani idu na noge pretendentu za Evropu, Olimpiku. U slučaju očekivanih rezultata, "zeleno-crni" će poslije 22. kola biti ispod crte.
Na sve muke izabranike trenera Mihaila Grozdova nadovezao se i crveni karton najiskusnijeg prvotimca, Borislava Mikića, koji je svoje igrače protiv Čelika ostavio na cjedilu 50 minuta.
- Ne znam šta da kažem. Naivno sam isprovociran. Ovo mi je prvi direktan crveni karton u karijeri, a fudbal igram duže od 20 godina. Prije toga imao sam i kolosalnu šansu, ali mi je Milanović gurnuo loptu iza leđa, u padu sam šutirao i golman je odbranio. Kad neće, onda ništa neće - prepričava Mikić događaje s utakmice sa Čelikom.
Međutim, navijači Rudara misle da u pozadini svih događaja ima i drugih stvari, prije svih neslaganje prvotimaca s klupskim zvaničnicima, a i sam Mikić je to za "Narodne" potvrdio.
- U pravu ste. Nervoza nije od juče, traje cijelu zimu. Naravno da se sve odrazilo i na terenu. Prvo sam ostao kod kuće, umjesto da idem na pripreme. Ekipi sam se priključio nakon nekoliko dana, a kada sam stigao u Makarsku od saigrača sam saznao da mi je oduzeta kapitenska traka. Ne želim da spominjem sportskog direktora, Slavka Basaru, ali bilo je ljudski da obavimo razgovor, a ne da mi saigrači prenose šta se dešava - kaže Mikić.
Iako je bio nezamjenjiv šraf u ekipi i igrač od koga se očekuje da prelomi utakmicu, na premijeri u Trebinju Mikić je ušao s klupe.
- Nisam to zaslužio, barem zbog godina. Ljudski je reći da se ne računa na mene. Nisam klinac od 20 godina. Putovaću s ekipom kada joj trebam. Ako misle da ću ja nositi vodu na klupu, prevarili su se. Ali to je slika današnjeg Rudara. U ozbiljnim ekipama zna se ko kosi, a ko vodu nosi.
I Mikić smatra da će njegova ekipa teško doći do opstanka.
- Borićemo se do posljednjeg minuta, ali biće teško. Vidite kako igra Mladost iz Velike Obarske, a sada je i Travnik u prilici da nas prestigne. Nije ništa izgubljeno, ali treba biti realan i reći da je Rudar Prijedor kandidat broj jedan za niži rang - istakao je Borislav Mikić, 39-godišnji prvotimac Rudara.
Predsjednik kluba, Božo Grbić, ne dijeli mišljenje najiskusnijeg igrača, iako i sam prizna da je situacija teška.
- Još uvijek smo u opasnoj zoni. Sve smo preduzeli da se iščupamo. Teške su utakmice pred nama, teški protivnici, ali ako budemo pravi, iščupaćemo se. I do sada je bilo iznenađenja, zašto i mi ne bismo napravili jedno. Iskreno, nisam očekivao da će Mikić na onaj način dobiti crveni karton. Trebalo bi da se ponaša kao profesionalac i jedan od najiskusnijih igrača. Očigledno da je bio previše nervozan, a koji su razlozi, vidjećemo, pred nama je - zagonetno je poručio Grbić, osvrnuvši se i na kapitensku traku koja je oduzeta Mikiću.
- Nije tačno da smo bilo šta skrivali. Pred cijelom ekipom je rečeno ko je novi kapiten, a zašto on nije bio na početku priprema, to pitajte njega. Kada je u pitanju crveni karton, to neće proći nekažnjeno. Vjerovatno će biti sankcionisan - poručio je Grbić.
Sportski direktor, Slavko Basara, ne javlja se na pozive novinara, iako i dan-danas jede hljeb od onog što iz Prijedora kao honorarni dopisnik iz Banjaluke proslijedi beogradskom "Sportskom žurnalu".
Znajući da je u mnogim stvarima njegova bila poslednja mnogi se s pravom pitaju da li je upravo on najviše kumovao katastrofalnoj situaciji. Na pripremama u Makarskoj sportski direktor je više puta zakazivao utakmice s hrvatskim trećeligašima, prvenstveno sa Zmajem, sa ciljem da rukovodstvu u Prijedoru dokaže kako je premijerligaš sa Sane spreman za prvenstvo. U stilu one "kuća gori, a baba se češlja", Basara se slikao na pučini mora, slao fotografije igrača dok se brčkaju u Jadranu, izvještavao o susretima "plavih" i "narandžastih", poput Nebojše Kuštrinović a izvještavao o vremenskoj situaciji na putu od Prijedora do mora. U klub je doveo "pojačanja" za koja su zvaničnici kluba čuli iz sredstava informisanja.
Takođe, zahvaljujući Basari, Rudar zauzima prvu poziciju po broju registrovanih igrača. Borac, koji se bori za evropsku fudbalsku scenu, poređenja radi, ima 19 igrača. Svi oni koje je Basara predložio da idu na pozajmicu u Slobodu iz Novog Grada oglušili su se o njegovu naredbu. Zbog čega, pitanje je na koje će tek uslijediti odgovor. Opstanak Rudara u Premijer ligi je sve teža misija, a šansi za popravni sve je manje.
Autor: Narodne novine - Datum: 10.03.2014.
Adžić i Šipovac, elementarna nepogoda
Piše: Slavko BASARA, direktor sa biroa
Stidi li se naše društvo i ima li ono obraz i naličje?
Ko ga, u institucijama predstavlja, nije ni čudo da su nam direktori na birou za minimum zdravstvenog osiguranja, a polupismene kabadahije za gostiljskim astalom!
Nisam znao da se zovem i prezivam Nebojša Kuštrinović. Čuo sam za njega, i iskreno, pozitivan je lik. Ali, zovem se imenom i prezimenom Slavko Basara i na dvije stranice kucanog teksta nikada se nisam potpisivao inicijalima D. A. Niti S. B. Moraš biti novinar da u ozbiljnom mediju doniješ dvije stranice – vezane.
Odavno su, u našem društvu izgubljene te norme!
Stojim, iza svake napisane riječi, imenom i prezimenom. Grmečkim i herojskim!
Što se tiče prijedorskih fudbalskih tokova, Radmilo Šipovac i Dragiša Adžić su elementarna nepogoda za sve kopove naših prirodnih bogatstava jer oni kroz maglu žele da ušićare.
Koliko su pomenuta dvojica kvalifikovani novinari govori i podatak da su, zaslijepljeni mržljom, na brutalan način pogrdnoi nazvali i trenera evropskih manira i profesije u našem klubu – Gorazda Mihailova su „prekrstili“ u Mihaila Grozdova. Ko će njima ubuduće da vjeruje u Republici Srpskoj kada ni obično pravoslavno ime i prezime ne znaju da izgovore, niti napišu!?
Evo, i ja kažem: Kradmilo Stipunovac i Grabiša Džabić! Hoće li mi neko vjerovati?
Štamparska greška, zar ne!?
Ili možda Kuštro kaže – elementarna nepogoda.
Obojica personifikovanih „fokusovaca“ našli uhljebljenje u narodu da ga i dalje zajebavaju i pljačkaju!
Pitam samo one što vole Rudar Prijedor gdje su bili 25. decembra 1995. i 31. jula 1996. godine?
Ako ne znaju neka prelistaju arhivu našeg kluba i shatiće.
A što se tiče Sloge iz Trna ona nikada nije bila ozbiljan takmac našem Rudar Prijedoru.
Mi smo se poigravali s njom jer je obična niskobudžetna igračkica!
Šipovčeva tvorevina!
Takvih se odavno ne bojimo jer imamo djecu za poigravanje!
P.S. Ovo sam naučio u razredu sa istim, neko je odlikaš, a neko propalica!
http://www.sportlive.ba/images/stories/ ... sipova.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;

Rudar gori, Basara se češlja
Iako je u prva dva proljećna kola Rudar Prijedor dohvatio četiri boda, opstanak u Premijer ligi BiH još uvijek je daleko. Tri boda upisana protiv otpisanog Leotara i mršavi remi na Gradskom stadionu sa Čelikom doveli su "rudare" na ivicu provalije zvane Prva liga RS.
A, tako bi moglo da bude već poslije sljedećih 90 minuta, kada prvi pratilac, Travnik, gostuje u Trebinju, a Prijedorčani idu na noge pretendentu za Evropu, Olimpiku. U slučaju očekivanih rezultata, "zeleno-crni" će poslije 22. kola biti ispod crte.
Na sve muke izabranike trenera Mihaila Grozdova nadovezao se i crveni karton najiskusnijeg prvotimca, Borislava Mikića, koji je svoje igrače protiv Čelika ostavio na cjedilu 50 minuta.
- Ne znam šta da kažem. Naivno sam isprovociran. Ovo mi je prvi direktan crveni karton u karijeri, a fudbal igram duže od 20 godina. Prije toga imao sam i kolosalnu šansu, ali mi je Milanović gurnuo loptu iza leđa, u padu sam šutirao i golman je odbranio. Kad neće, onda ništa neće - prepričava Mikić događaje s utakmice sa Čelikom.
Međutim, navijači Rudara misle da u pozadini svih događaja ima i drugih stvari, prije svih neslaganje prvotimaca s klupskim zvaničnicima, a i sam Mikić je to za "Narodne" potvrdio.
- U pravu ste. Nervoza nije od juče, traje cijelu zimu. Naravno da se sve odrazilo i na terenu. Prvo sam ostao kod kuće, umjesto da idem na pripreme. Ekipi sam se priključio nakon nekoliko dana, a kada sam stigao u Makarsku od saigrača sam saznao da mi je oduzeta kapitenska traka. Ne želim da spominjem sportskog direktora, Slavka Basaru, ali bilo je ljudski da obavimo razgovor, a ne da mi saigrači prenose šta se dešava - kaže Mikić.
Iako je bio nezamjenjiv šraf u ekipi i igrač od koga se očekuje da prelomi utakmicu, na premijeri u Trebinju Mikić je ušao s klupe.
- Nisam to zaslužio, barem zbog godina. Ljudski je reći da se ne računa na mene. Nisam klinac od 20 godina. Putovaću s ekipom kada joj trebam. Ako misle da ću ja nositi vodu na klupu, prevarili su se. Ali to je slika današnjeg Rudara. U ozbiljnim ekipama zna se ko kosi, a ko vodu nosi.
I Mikić smatra da će njegova ekipa teško doći do opstanka.
- Borićemo se do posljednjeg minuta, ali biće teško. Vidite kako igra Mladost iz Velike Obarske, a sada je i Travnik u prilici da nas prestigne. Nije ništa izgubljeno, ali treba biti realan i reći da je Rudar Prijedor kandidat broj jedan za niži rang - istakao je Borislav Mikić, 39-godišnji prvotimac Rudara.
Predsjednik kluba, Božo Grbić, ne dijeli mišljenje najiskusnijeg igrača, iako i sam prizna da je situacija teška.
- Još uvijek smo u opasnoj zoni. Sve smo preduzeli da se iščupamo. Teške su utakmice pred nama, teški protivnici, ali ako budemo pravi, iščupaćemo se. I do sada je bilo iznenađenja, zašto i mi ne bismo napravili jedno. Iskreno, nisam očekivao da će Mikić na onaj način dobiti crveni karton. Trebalo bi da se ponaša kao profesionalac i jedan od najiskusnijih igrača. Očigledno da je bio previše nervozan, a koji su razlozi, vidjećemo, pred nama je - zagonetno je poručio Grbić, osvrnuvši se i na kapitensku traku koja je oduzeta Mikiću.
- Nije tačno da smo bilo šta skrivali. Pred cijelom ekipom je rečeno ko je novi kapiten, a zašto on nije bio na početku priprema, to pitajte njega. Kada je u pitanju crveni karton, to neće proći nekažnjeno. Vjerovatno će biti sankcionisan - poručio je Grbić.
Sportski direktor, Slavko Basara, ne javlja se na pozive novinara, iako i dan-danas jede hljeb od onog što iz Prijedora kao honorarni dopisnik iz Banjaluke proslijedi beogradskom "Sportskom žurnalu".
Znajući da je u mnogim stvarima njegova bila poslednja mnogi se s pravom pitaju da li je upravo on najviše kumovao katastrofalnoj situaciji. Na pripremama u Makarskoj sportski direktor je više puta zakazivao utakmice s hrvatskim trećeligašima, prvenstveno sa Zmajem, sa ciljem da rukovodstvu u Prijedoru dokaže kako je premijerligaš sa Sane spreman za prvenstvo. U stilu one "kuća gori, a baba se češlja", Basara se slikao na pučini mora, slao fotografije igrača dok se brčkaju u Jadranu, izvještavao o susretima "plavih" i "narandžastih", poput Nebojše Kuštrinović a izvještavao o vremenskoj situaciji na putu od Prijedora do mora. U klub je doveo "pojačanja" za koja su zvaničnici kluba čuli iz sredstava informisanja.
Takođe, zahvaljujući Basari, Rudar zauzima prvu poziciju po broju registrovanih igrača. Borac, koji se bori za evropsku fudbalsku scenu, poređenja radi, ima 19 igrača. Svi oni koje je Basara predložio da idu na pozajmicu u Slobodu iz Novog Grada oglušili su se o njegovu naredbu. Zbog čega, pitanje je na koje će tek uslijediti odgovor. Opstanak Rudara u Premijer ligi je sve teža misija, a šansi za popravni sve je manje.
Autor: Narodne novine - Datum: 10.03.2014.
Adžić i Šipovac, elementarna nepogoda
Piše: Slavko BASARA, direktor sa biroa
Stidi li se naše društvo i ima li ono obraz i naličje?
Ko ga, u institucijama predstavlja, nije ni čudo da su nam direktori na birou za minimum zdravstvenog osiguranja, a polupismene kabadahije za gostiljskim astalom!
Nisam znao da se zovem i prezivam Nebojša Kuštrinović. Čuo sam za njega, i iskreno, pozitivan je lik. Ali, zovem se imenom i prezimenom Slavko Basara i na dvije stranice kucanog teksta nikada se nisam potpisivao inicijalima D. A. Niti S. B. Moraš biti novinar da u ozbiljnom mediju doniješ dvije stranice – vezane.
Odavno su, u našem društvu izgubljene te norme!
Stojim, iza svake napisane riječi, imenom i prezimenom. Grmečkim i herojskim!
Što se tiče prijedorskih fudbalskih tokova, Radmilo Šipovac i Dragiša Adžić su elementarna nepogoda za sve kopove naših prirodnih bogatstava jer oni kroz maglu žele da ušićare.
Koliko su pomenuta dvojica kvalifikovani novinari govori i podatak da su, zaslijepljeni mržljom, na brutalan način pogrdnoi nazvali i trenera evropskih manira i profesije u našem klubu – Gorazda Mihailova su „prekrstili“ u Mihaila Grozdova. Ko će njima ubuduće da vjeruje u Republici Srpskoj kada ni obično pravoslavno ime i prezime ne znaju da izgovore, niti napišu!?
Evo, i ja kažem: Kradmilo Stipunovac i Grabiša Džabić! Hoće li mi neko vjerovati?
Štamparska greška, zar ne!?
Ili možda Kuštro kaže – elementarna nepogoda.
Obojica personifikovanih „fokusovaca“ našli uhljebljenje u narodu da ga i dalje zajebavaju i pljačkaju!
Pitam samo one što vole Rudar Prijedor gdje su bili 25. decembra 1995. i 31. jula 1996. godine?
Ako ne znaju neka prelistaju arhivu našeg kluba i shatiće.
A što se tiče Sloge iz Trna ona nikada nije bila ozbiljan takmac našem Rudar Prijedoru.
Mi smo se poigravali s njom jer je obična niskobudžetna igračkica!
Šipovčeva tvorevina!
Takvih se odavno ne bojimo jer imamo djecu za poigravanje!
P.S. Ovo sam naučio u razredu sa istim, neko je odlikaš, a neko propalica!
http://www.sportlive.ba/images/stories/ ... sipova.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
A prave su ti info...kasnis 2 mjeseca. Daj poklopi se i ne pisi vise.pabizo je napisao/la:Kod vas postoje dve struje-šta mislite o crvenom kartonu koji je dobio vas najbolji nogometaš.jedna grupa nogometaša se sastaje u jednom lokalu,druga u drugom lokalu itd.A vjeliki stručnjak prosipa svoju fudbalsku filozofiju samo njemu poznatu.Skinite maglu sa očiju dok još nije kasno a u glavnom gradu BOSNE I HERCEGOVINE gde gostujete bice vaš brodolom .U toku dana još informacija,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,rudarprijedor je napisao/la:Ajde Pabizo objasni nam sve...
Ovo je samo početak a novi info uskoro sa pikanterijama ,,,,,,,,Vastecija_GSE je napisao/la:A prave su ti info...kasnis 2 mjeseca. Daj poklopi se i ne pisi vise.pabizo je napisao/la:Kod vas postoje dve struje-šta mislite o crvenom kartonu koji je dobio vas najbolji nogometaš.jedna grupa nogometaša se sastaje u jednom lokalu,druga u drugom lokalu itd.A vjeliki stručnjak prosipa svoju fudbalsku filozofiju samo njemu poznatu.Skinite maglu sa očiju dok još nije kasno a u glavnom gradu BOSNE I HERCEGOVINE gde gostujete bice vaš brodolom .U toku dana još informacija,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,rudarprijedor je napisao/la:Ajde Pabizo objasni nam sve...
a sta se radi, sipovac i basara ratuju preko rudar prijedora
bice skoro propast svijeta!!!! ko o cemu, **** o postenju.

Paša pa šipovac je namazaniji od basarice million puta.Basari je bitno da putuje po Italiji sa repkom srpske dok klub boluje opaku bolest.Jedino vam se mora priznat kada propadate-propadate sa stilom tj.sa evropskim direktorom.Mikic je GOSPODIN za sve vas tamo ali kad su uskoro udruže g.Grbic I Mikic bice METLA ,,,,,,,,Basara donio recept iz Udinezea za opstanak,,,ha,ha,ha.vlakanje je napisao/la:a sta se radi, sipovac i basara ratuju preko rudar prijedora![]()
-
- Kontakt:
Ljudi zna li iko ima li ista od ovog Bede? Ima li papira?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.