Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Begovic opet nije primio gol.
Covjek je zvijer!
Covjek je zvijer!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Beg je masina ali ne kontam zasto ga neki ne mogu pohvaliti a da usput ne popljuju Hasagica.
Pa nije ni Hasagic neki kloc nego jako dobar golman. Malo nas je puta spasio na golu...

Pa nije ni Hasagic neki kloc nego jako dobar golman. Malo nas je puta spasio na golu...
-
- Kontakt:
umjesto da vam je drago sto imamo napokon dva vrhunska golmana vi blatite kenu a kolko nas je puta spasio i vadio nemoguce sutra nek se desi da zec zabije go sa 40 metara odma cete vi isti papci reci kakav dzeko gledajte sta zec radi nek mi imamo jaku konkurenciju u repki pa vas ko **** sa vasim izjavama
A u slucaju neke povrede Begovica,isti ti ce se upitati a koga sad na gol.calcio je napisao/la:Beg je masina ali ne kontam zasto ga neki ne mogu pohvaliti a da usput ne popljuju Hasagica.![]()
Znas nas,yebo nas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Svaka cast na danasnjoj partiji!
Na goal.com-u, od strane citalaca proglasen igracem utakmice.
Na goal.com-u, od strane citalaca proglasen igracem utakmice.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
bravo za majstora
Šejtani Cazin 1999 !
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Rekao sam neću kriti, Krajina će mi život biti -.-
Ko da je juce bilo, nas saka manijaka u Kaknju Rudar-Zeljo ne mozemo gola zabiti ni naopako.Sta god probamo Kenan skida.Mi manijaci iz pakosti pocesmo pjevati Kenane,Kenane,Kenane itd. a on ne kontajuci koju pjesmu pjevamo u najgore vrijeme se okrenu prema nama sa rukama u zraku i poce pljeskati bas kad je doslo vrijeme za onaj dio napusi se qurcinecalcio je napisao/la:Beg je masina ali ne kontam zasto ga neki ne mogu pohvaliti a da usput ne popljuju Hasagica.![]()

Ni sam ne zna sta ga je snaslo.Uglavnom jedan od najboljih golmana svoje generacije i svakako za mene jedan od najdrazih.
I za sve mu hvala ali je i vise nego evidentno da je doslo vrijeme za smjenu generacija.Zasto je promjena na golu (iako vjerovatno na bolje) mnogo teze prihvacena od strane navijaca nego li bilo koje druge pozicije?
Danas sam gledao utakmicu Stoke protiv L'poola i ne da je bio dobar nego je bio maestralan.
Budale kazu da nije dobar zato sto ne brani u jednom od top four timova epl-a ali zar nije dovoljno da se golman dokaze protiv njih?
Neko rece zar nismo sretni sto imamo dva vrhunska golmana?
NIje istina da imamo dva ali je istina da nismo sretni/spremni da imamo prvog vrhunskog golmana u nasoj repki.
Jedino sto bi pozelio Asmiru je da mu Bog da zdravlja i zivaca da se bori sa nama i sa sadasnjim i buducim selektorima jer sam siguran da sve ostalo ima sto je potrebno da bude broj jedan u nasoj repki bar za sada dok ne dodje neki mladji i perspektivniji golman a za nadati se da to nije nemoguce...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Najbolji golman ne samo BiH vec i cijele bivse Juge.
Bolji je i od Handanovica!
Bolji je i od Handanovica!
- BH Patriot
- Kontakt:
Handanovic je također klasa, ali ne može parirati Asmiru koji sigurno spada u Top 5 vratara Premiershipa. Nadam se i očekujem da ćemo ga za nekoliko godina gledati u jednom velikom Otočkom klubu, jer ako nastavi sa ovakvim partijama za njegovu budućnost se ne trebamo brinuti !
Livin' La Vida Loca ;)
afa97 je napisao/la:Kakav Hasagic on ovo ni na PES-u ne bi odbranio
[youtube][/youtube]
Daj ba malo pustite Zeljine kospicare da nam pojasne da je Hasagic bolji, a da je ovo trenutni bljesak Asmira.

tri - cetiri - SADDDDDDDD.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ali morate li pljuvati po keni da bi dokazali da je asmir bolji. nije mi jasno nikako. koji qurac spominjete kenu bez ikakvog razlogabparena je napisao/la:afa97 je napisao/la:Kakav Hasagic on ovo ni na PES-u ne bi odbranio
[youtube][/youtube]
Daj ba malo pustite Zeljine kospicare da nam pojasne da je Hasagic bolji, a da je ovo trenutni bljesak Asmira.![]()

- neutralan__
- Kontakt:
Vala baš.Pokažite malo poštovanja i prema Hasagiću koji je bio tu kada je bilo najteže,kada nije bilo ni Begovića,Šehića,Avdukića.Naravno da je Begović bolji,ali nemojte pljuvati po Hasagiću,jer nije to zaslužio nikako
.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Glupostibparena je napisao/la:Daj ba malo pustite Zeljine kospicare da nam pojasne da je Hasagic bolji, a da je ovo trenutni bljesak Asmira.![]()
Najvece kritike za neopravdano izostavljanje Begovica dolaze bas od manijaka koliko sam ja primjetio
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Svaka cast Begovicu na odlicnoj partiji jucer protiv Liverpoola. Mislim da je medju top 3 golmana EPL-a.
Takodje mislim da se mi kao navijaci nesmijemo dijeliti na fanove Begovica i fanove Hasagica, nego trebamo da zajednickim snagama podrzimo i jednog i drugog golmana i da budemo sretni sto ih imamo u reprezentaciji.
PS: Odite i pogledajte natpise u Hrvatskim medijima na jucerasnju utakmicu. Da je kojim slucajem Pletikosa jucer stajao na golu danas bi isle vandredne vijesti gdje bi se ukljucivali razni sturnjaci i govorili o tome kako se radi o golmanu svijetkse klase kojem mogu samo Casillas i Neuer parirati itd itd., a u ovom slucaju se samo radi o smoanosti Liverpoolovih igraca.
Sto se tice podcjenjivanja tudjeg i precjenjivanja sovg nema gore nacije od nasih zapadnih susjeda. Pa kada je Mandzukic presao u Wolfsburg, kvazi strucnjaci su govorili da ce isiti Dzeki objasniti neke stvari sto se fudbala tice.
Takodje mislim da se mi kao navijaci nesmijemo dijeliti na fanove Begovica i fanove Hasagica, nego trebamo da zajednickim snagama podrzimo i jednog i drugog golmana i da budemo sretni sto ih imamo u reprezentaciji.
PS: Odite i pogledajte natpise u Hrvatskim medijima na jucerasnju utakmicu. Da je kojim slucajem Pletikosa jucer stajao na golu danas bi isle vandredne vijesti gdje bi se ukljucivali razni sturnjaci i govorili o tome kako se radi o golmanu svijetkse klase kojem mogu samo Casillas i Neuer parirati itd itd., a u ovom slucaju se samo radi o smoanosti Liverpoolovih igraca.
Sto se tice podcjenjivanja tudjeg i precjenjivanja sovg nema gore nacije od nasih zapadnih susjeda. Pa kada je Mandzukic presao u Wolfsburg, kvazi strucnjaci su govorili da ce isiti Dzeki objasniti neke stvari sto se fudbala tice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Imamo dva vrhunska golmana i tako treba da bude... Begovićevo vrijeme je došlo ali ne smije se pljuvati po Keni - to nije zaslužio...malta071 je napisao/la:Glupostibparena je napisao/la:Daj ba malo pustite Zeljine kospicare da nam pojasne da je Hasagic bolji, a da je ovo trenutni bljesak Asmira.![]()
Najvece kritike za neopravdano izostavljanje Begovica dolaze bas od manijaka koliko sam ja primjetio
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
rekao sam vec i prije: SUPERBEG 

Mislim da safet više nebi trebao imati dilema koga staviti na gol!
Nemože više ni vrijediti ona, da mixa, svak po jednu, jer nema smisla!
Hasagić mora bit drugi golman, jer mu šehić nemože ni rukavice čistit, nije on još za toga!
Nadam se da je Hasagić svjestan, i da će ostati uz reprezentaciju, jer bi nas to učinilo još jačim!
Miske je učinio svoje (izvinuo se), bravo miske
Nemože više ni vrijediti ona, da mixa, svak po jednu, jer nema smisla!
Hasagić mora bit drugi golman, jer mu šehić nemože ni rukavice čistit, nije on još za toga!
Nadam se da je Hasagić svjestan, i da će ostati uz reprezentaciju, jer bi nas to učinilo još jačim!
Miske je učinio svoje (izvinuo se), bravo miske

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
ASMIR BEGOVIĆ, vratar Stoke Cityja, izabran je u najbolju momčad 4. kola Premiershipa u izboru Eurosporta.
Begović je sjajno odradio posao u pobjedi svog Stokea protiv Liverpoola 1:0 na Britannia stadionu. Iako je Liverpool u toj utakmici imao 24 udarca na gol, a Stoke samo tri, domaćin je slavio pobjedu, u velikoj mjeri zahvaljujući izvanrednim intervencijama 24-godišnjeg Begovića.
U momčadi kola su i autori hat-trickova, Wayne Rooney iz Manchester Uniteda u gostuijućoj pobjedi nad Boltonom 5:0, odnosno Argentinac Sergio Agüero iz redova Manchester Cityja koji je kao domaćin slavio protiv Wigana s 3:0.
Eurosportova momčad 4. kola Premiershipa:
Begović (Stoke City) – Jones (Manchester United), Kompamy (Manchester City), Terry (Chelsea), Baines (Everton) – Silva (Manchester City), Parker (Tottenham), Meireles (Chelsea), Mata (Chelsea) – Rooney (Manchester United), Agüero (Manhester City)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
zbog ovakvih prica u repki i oko reprezentacije zbog te lose atmosfere opet mi necemo na zalost ni na kakvo prvenstvo otic pa ni na ovo evropsko fudbal je timska igra kolko je slabijih reprezentacija otislo na neko velko takmicenje imamo ljudi jaku reprezentaciju konkurencija jaka svi oni daju svoj doprinos netreba hvalit 6 il 7 igraca ostale pljuvat treba nam dobra atmosfera i u repki a i oko repke i da napokon idemo na evropsko a safet bi trebo kao selektor da pravi dobru atmosferu a ne da potpaljuje NAPRIJED BOSNO