FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
pa menadzeri vam vode klub sta ste ocekivali, zato ja govorim da se previse ne uzdate ni u Saida -cim dodje prva dobra ponuda hajd sto ce on poletit vec i uprava- to im je posao.
al s druge strane ima to i neku prednost, bar ce se potrudit da nadju zamjenu za koju ce se vjerovat da je dostojna jer valja i na toj zamjeni zaradit.
al s druge strane ima to i neku prednost, bar ce se potrudit da nadju zamjenu za koju ce se vjerovat da je dostojna jer valja i na toj zamjeni zaradit.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Zasto ne pustiti upravu da radi svoj posao.Ja iskreno vjerujem da imaju asa u rukavu,a i da nemaju sta mi tu mozemo??Nadam se da cemo dobiti preko 200.000 eura za Adija.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
mozda 200 000 dinara, al eura teskoHzSM je napisao/la:Zasto ne pustiti upravu da radi svoj posao.Ja iskreno vjerujem da imaju asa u rukavu,a i da nemaju sta mi tu mozemo??Nadam se da cemo dobiti preko 200.000 eura za Adija.
Za zivot cijeli!
Hvala prijatelju menadzeru koji je ovakvog Adija uspio prodati jos kad bi Belog i Comora uspio nekome uvaliti mislim da bi mu spomenik digli.ultrasstyle_tz je napisao/la:pa menadzeri vam vode klub sta ste ocekivali, zato ja govorim da se previse ne uzdate ni u Saida -cim dodje prva dobra ponuda hajd sto ce on poletit vec i uprava- to im je posao.

Ne moras odmah biti ljubomoran.Kako si toliko ogranicen,iskreno te zalim.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda 200 000 dinara, al eura teskoHzSM je napisao/la:Zasto ne pustiti upravu da radi svoj posao.Ja iskreno vjerujem da imaju asa u rukavu,a i da nemaju sta mi tu mozemo??Nadam se da cemo dobiti preko 200.000 eura za Adija.

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nemoj ti mene pogresno shvatit, jedini nacin da klub opstane na kako-tako zdravim temeljima ovdje je proizvodnja ili (pre)prodaja igraca ako nemas omladinski pogon na nekom glasu, a cini mi se da Sarajevo zadnjih godina bas i nema takav pogon kakav se ocekuje ...nije to nista lose al hajd ti to objasni nasim ljudima da kad se tako radi ne moze svaka sezona bit uspjesna, igraci moraju da sazriju nekad itd itd..pa kad se desi ta neuspjesna sezona u kojoj se forsiraju mladi koji ce se do godine prodati osipa se drvlje i kamenje po upravama, a isto tako generalno navijaci ovdje pouceni proslim iskustvima pocinju sumnjati u upravu cim prodaje dobre igrace...a kao sto rekoh to je jedini put ka stabilnom klubu jer nema se para, al de ti to objasni nasim ljudima.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Naravnoultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj ti mene pogresno shvatit, jedini nacin da klub opstane na kako-tako zdravim temeljima ovdje je proizvodnja ili (pre)prodaja igraca ako nemas omladinski pogon na nekom glasu, a cini mi se da Sarajevo zadnjih godina bas i nema takav pogon kakav se ocekuje ...nije to nista lose al hajd ti to objasni nasim ljudima da kad se tako radi ne moze svaka sezona bit uspjesna, igraci moraju da sazriju nekad itd itd..pa kad se desi ta neuspjesna sezona u kojoj se forsiraju mladi koji ce se do godine prodati osipa se drvlje i kamenje po upravama, a isto tako generalno navijaci ovdje pouceni proslim iskustvima pocinju sumnjati u upravu cim prodaje dobre igrace...a kao sto rekoh to je jedini put ka stabilnom klubu jer nema se para, al de ti to objasni nasim ljudima.

Dobit cemo 180.000 eura za dva kola EL koja smo prosli,ako prodjemo Zetu bit ce to jos dodatnih 90.000,Adijev transfer sigurno dobra lova.Prolaz protiv Zete ce nam donijeti mozda i milione,ukoliko dobijemo nekog atrativnog protivnika u 4. pretkolu tipa Stuttgart,Inter,Liverpool,Bilbao samo TV prava ce nam donijeti milion.Mislim da nasa uprava dobro razmislja,poceli su da crpe lovu na svaki moguci nacin.Evo primjer FAN-SHOP,clanske karte,godisnje i ostalo.Imas 2000 clanova po 20 KM je 40.000 sto ce ti opet na neki nacin olaksati jer imas barem za plate zaposlenim u klubu.Uzmi u obzir da je Adiju 29 godina,ako ga sad ne prodamo kada cemo?
potpisao dejan bandovic
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ti stvarno mislis da cemo mi za Adila dobiti 200.000 eura?HzSM je napisao/la:Ne moras odmah biti ljubomoran.Kako si toliko ogranicen,iskreno te zalim.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:mozda 200 000 dinara, al eura teskoHzSM je napisao/la:Zasto ne pustiti upravu da radi svoj posao.Ja iskreno vjerujem da imaju asa u rukavu,a i da nemaju sta mi tu mozemo??Nadam se da cemo dobiti preko 200.000 eura za Adija.![]()
![]()

Siguran sam da uprava ima nekog u planu da dovede.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Dobro je, valjda smo uzeli neku lovu, a Dejo nije sigurno slabiji golman, naprotiv.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
- tarikhordas
- Kontakt:
Ti mislis da cemo proci Zetu a 6 dana prije tekme prodajemo golmana za neke vjerovatne sitne pare !?HzSM je napisao/la:Naravnoultrasstyle_tz je napisao/la:nemoj ti mene pogresno shvatit, jedini nacin da klub opstane na kako-tako zdravim temeljima ovdje je proizvodnja ili (pre)prodaja igraca ako nemas omladinski pogon na nekom glasu, a cini mi se da Sarajevo zadnjih godina bas i nema takav pogon kakav se ocekuje ...nije to nista lose al hajd ti to objasni nasim ljudima da kad se tako radi ne moze svaka sezona bit uspjesna, igraci moraju da sazriju nekad itd itd..pa kad se desi ta neuspjesna sezona u kojoj se forsiraju mladi koji ce se do godine prodati osipa se drvlje i kamenje po upravama, a isto tako generalno navijaci ovdje pouceni proslim iskustvima pocinju sumnjati u upravu cim prodaje dobre igrace...a kao sto rekoh to je jedini put ka stabilnom klubu jer nema se para, al de ti to objasni nasim ljudima.
Dobit cemo 180.000 eura za dva kola EL koja smo prosli,ako prodjemo Zetu bit ce to jos dodatnih 90.000,Adijev transfer sigurno dobra lova.Prolaz protiv Zete ce nam donijeti mozda i milione,ukoliko dobijemo nekog atrativnog protivnika u 4. pretkolu tipa Stuttgart,Inter,Liverpool,Bilbao samo TV prava ce nam donijeti milion.Mislim da nasa uprava dobro razmislja,poceli su da crpe lovu na svaki moguci nacin.Evo primjer FAN-SHOP,clanske karte,godisnje i ostalo.Imas 2000 clanova po 20 KM je 40.000 sto ce ti opet na neki nacin olaksati jer imas barem za plate zaposlenim u klubu.Uzmi u obzir da je Adiju 29 godina,ako ga sad ne prodamo kada cemo?
EDIT: Uhhh dobro je stigao Dejo. Proslu polusezonu dobro branio za Velez.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...
Kao prvo covjek nije Adil,ako si mislio na onog pjevaca Roma,a ispod 150.000 neces sigurno dobiti.cutler12 je napisao/la: Ti stvarno mislis da cemo mi za Adila dobiti 200.000 eura?![]()
Brate ako dobijemo jednih 75 ili 100 hiljada treba biti zadovoljan.
O bozeHzSM je napisao/la:Kao prvo covjek nije Adil,ako si mislio na onog pjevaca Roma,a ispod 150.000 neces sigurno dobiti.cutler12 je napisao/la: Ti stvarno mislis da cemo mi za Adila dobiti 200.000 eura?![]()
Brate ako dobijemo jednih 75 ili 100 hiljada treba biti zadovoljan.

Znam ja brate dobro kako se on zove.

EDIT; I da, svaka cast upravi

Zadnja izmjena: cutler12, dana/u 28 jul 2012, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
FK SARAJEVO ce dobiti 170 000 eura, i grci kao nemaju para 

Bolje biti Zebra nego simpatizer Juventusa.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
uhh, izgleda dobro je sve proslo, sretno Adi, dobrodosao Dejane 

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Otkud ova info,pretpostavka ili provjerena.DonVito je napisao/la:FK SARAJEVO ce dobiti 170 000 eura, i grci kao nemaju para

Malo je neozbiljno prodati golmana 5 dana pred utakmicu liga evrope koliko god vi to opravdavali. Zar se nije mogo transver odgoditi za 10 tak dana dok ne prodje ovo kolo.
Ako je i stotka u pitnaju(ma moze i pola od toga nema veze),i ako je tacno za Bandovica...onda nema dalje,savrsenstvo,klanjam se ljudima u klubuDonVito je napisao/la:FK SARAJEVO ce dobiti 170 000 eura, i grci kao nemaju para
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zato je neozibljno ako vec imas novog golmana u planu i ako ces za odlazeceg dobiti solidnu lovu??damirfile je napisao/la:Malo je neozbiljno prodati golmana 5 dana pred utakmicu liga evrope koliko god vi to opravdavali. Zar se nije mogo transver odgoditi za 10 tak dana dok ne prodje ovo kolo.
Neozbiljno radi sigurnosti u ekipi i zadnjoj liniji ,ako je odbrana naviknuta na jednog golmana da li ce se uspjeti naviknuti na drugog. A radi se samo o nekoliko dana da se transfer odlozi al valjda zanaju sta rade.HzSM je napisao/la:Zato je neozibljno ako vec imas novog golmana u planu i ako ces za odlazeceg dobiti solidnu lovu??damirfile je napisao/la:Malo je neozbiljno prodati golmana 5 dana pred utakmicu liga evrope koliko god vi to opravdavali. Zar se nije mogo transver odgoditi za 10 tak dana dok ne prodje ovo kolo.
Trenutno korisnika/ca: broj6, Hajdeee, kogmagie46, N3R3D, Proximic, riki46, rimljanin90, UltraSa46, Varijantas8 i 89 gostiju.