Nadam se da nisi tek sad to shvatio. Procedura im je svetinja kod VARa od prvog dana.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Izvini, jel ti nekog ubjedjuješ da su sudije upravu?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Mislim da prije želi reći koliko su apsurdna određena pravila 
Ali ovo što Brokula reče, rađe krši pravila igre nego VAR protokol

Ali ovo što Brokula reče, rađe krši pravila igre nego VAR protokol

I found freedom. Losing all hope was freedom.

I ovo "good process" je malo van konteksta ako samo pogledaš ovaj screenshot. Sudija na terenu prosto pohvalio brz rad i cijeli proces ovih gore, ne sluteći i ne znajući da je došlo do nesporazuma. I ovako slušajući, sve su oni okej odradili osim što je bio pogrešan call.
Sve u svemu, bolja komunikacija, mnogo jasnija je pod moranje. Zašto uopšte reći "check complete" na kraju, zar nije lakše reći "it's a goal" ili "no goal".
I ako je riječ o stvarima poput golova, crvenim, penalima, dozvoliti promjenu odluke i nakon nastavka akcije u izvanrednim situacijama poput ove.
Pohvale za ovog jednog lika u VARu koji je predložio da se prolongira restart i niko ga nije poslušao.

Remarkable that it’s the replay operator who’s first to spot this catastrophic error rather than the collection of qualified referees present.

Za otkaza definitivno
Dobra zavrsnica Hojlunda,a onda jeftino primljen gol.
Dzaba ti sve kad u ekipi imas Dalota...
Dzaba ti sve kad u ekipi imas Dalota...
Ali kakav je ovo kaos na snimci, svi pričaju u isto vrijeme i nitko nikoga ne sluša, ovo je gore nego što sam zamišljao. 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Arteta riješio derbi utakmicom sa lensom
Arsenal će biti prvak čim otpusti Artetu morona.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U odbrani Uniteda se takmice ko ce vecu glupost napraviti 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nema trenera na planeti koji bi sa ovakvim Unitedom nesto bolje napravio
Top 4 i to ce biti vrh vrhova sve dok su ovi vlasnici i uprava tu
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Junajted bi Hasan S. pojaco sto se tice sportskog vodjenja. Sta je sve para ulupano a ne znas ni ko ni sta. Ocigledno da ta holandska skola ne funkcionise i vanabe Pepovi samo prave gore.
Ma neka svaku gube dok se ne raspadnu. Ko im yebe mater nesposobnu.
Onana na kraju ispao Claudio Bravo
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa problem i jest sto klub nema ni pravca ni vizije, tu mislim na citav sportski dio, jer lutaju od Olea, Joze do Luje, Ragnicka, od jednog stila do dijametralno suprotnog u godinu dana, sve se radi u hodu i bez ikakvog plana i programa. Pa ja i ti bi imali bolje rezultate i bolji plan i ideju od ljudi koji vode United. Jedino sto je bitno je da se potpisuju sponzorski ugovori i da je tu stanje pozitivno.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Napravio se prevelik rez, bez da je u ovom prelaznom doveo klasu. Istina ima tu nekog pomaka u spicu, no Danac je jos zelen za velike stvari. Veliki kiks su bacene pare na bespotrebnog Mounta, iako su bekovi i ponovo krilo goruce pozicije.
Od prosle sezone, gdje se igra dobrim dijelom svodila na kompaktniji sistem, uz konce organizcije u rukama Eriksena, ove se sve raspalo nekakvim pokusajem presinga, gdje ni pluca niti roster generalno nisu kompatibilni za tu filozofiju.
Koliko god sam podrzavao Olandeza, msm da mu je ovdje definitivno kraj.
Ali ajde...
Od prosle sezone, gdje se igra dobrim dijelom svodila na kompaktniji sistem, uz konce organizcije u rukama Eriksena, ove se sve raspalo nekakvim pokusajem presinga, gdje ni pluca niti roster generalno nisu kompatibilni za tu filozofiju.
Koliko god sam podrzavao Olandeza, msm da mu je ovdje definitivno kraj.
Ali ajde...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
I to ce prestati sa prestankom dobrih rezultata. Mladje generacije ce voljeti one koji pobjedjuju a kasnije takvi ce biti nosioci profita.
Nista, atentat na Pepa i Kloppa pa da se malo relaksiranije udje u poso, ovako samo.lutanje da se nesto na brzinu napravi.
Nista, atentat na Pepa i Kloppa pa da se malo relaksiranije udje u poso, ovako samo.lutanje da se nesto na brzinu napravi.
Ovdje su kola krenula nizbrdo onog trenutka kad je Ole umjesto 6ice doveo Ronalda.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 okt 2023, 22:56Pa problem i jest sto klub nema ni pravca ni vizije, tu mislim na citav sportski dio, jer lutaju od Olea, Joze do Luje, Ragnicka, od jednog stila do dijametralno suprotnog u godinu dana, sve se radi u hodu i bez ikakvog plana i programa. Pa ja i ti bi imali bolje rezultate i bolji plan i ideju od ljudi koji vode United. Jedino sto je bitno je da se potpisuju sponzorski ugovori i da je tu stanje pozitivno.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"