FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
gigovic joj al se vico pisha po mutavim bosnjama
Upisi tri boda odmah, hvala Vico

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
- dubioza144
- Kontakt:
Ove sudije samo treba poslat na utakmice nikako objavljivat prije 3 4 dana, zamisli ti sad kad 15 hiljada ljudi koji dodje na utakmicu zna da im sudi Giga, za svaki njegov zvizduk neko ce mu odbit jednu kost u tijelu
pripazio nas je Vico ovaj put 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Allyson je za Drlju, MBape.NerminFatic je napisao/la: ↑05 okt 2023, 11:12Kad zaigra Crnogorac, ko ce na klupu a kasnije dobiti i ispisnicu: Gasal, Drljo ili Allyson?Drlji istice ugovor za 8 mjeseci a licno bih Allysona najurio.
Ovo sa Gigovicem je cirkus, bit ce kartona na sve strane, ima da frca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kako ide prodaja karata, za li se šta?
Hoće li ostati koja karta do subote il nedjelje ???
Hoće li ostati koja karta do subote il nedjelje ???
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Upravo tako, imam neki osjecaj da ce ovo biti igranka 3 za 3 boda. Njih ce Gigovic pogurati protiv nas, a istovremeno osakatit kartonima pred Borac.
U BL ce Vico poslati Njegomirovica ili Kazlagica tako da je oslabljenim pitarima poraz neminovan. Nece se puno buniti jer ce biti pogurani protiv nas, tako da su jednim udarcem ubili dvije muhe.
Ovdje samo mi mozemo biti naguzeni
- kontrasviju
- Kontakt:
Ok. Hvala na odgovorima. Onda nekako sutra pokušati doći do karte.
Znači pomoći će im i samim tim ući u rizik da Sarajevo već u srijedu prestigne Borac na tabeli? Ok.itatabisine je napisao/la: ↑05 okt 2023, 14:21Upravo tako, imam neki osjecaj da ce ovo biti igranka 3 za 3 boda. Njih ce Gigovic pogurati protiv nas, a istovremeno osakatit kartonima pred Borac.
U BL ce Vico poslati Njegomirovica ili Kazlagica tako da je oslabljenim pitarima poraz neminovan. Nece se puno buniti jer ce biti pogurani protiv nas, tako da su jednim udarcem ubili dvije muhe.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Zar zaista vjerujes da ce Giga ovo odsuditi u nasu korist, da Sarajevo eliminisu sa 6 bodova. Nekako mi je to previse utopijskiVirtu4l je napisao/la: ↑05 okt 2023, 14:59Znači pomoći će im i samim tim ući u rizik da Sarajevo već u srijedu prestigne Borac na tabeli? Ok.itatabisine je napisao/la: ↑05 okt 2023, 14:21Upravo tako, imam neki osjecaj da ce ovo biti igranka 3 za 3 boda. Njih ce Gigovic pogurati protiv nas, a istovremeno osakatit kartonima pred Borac.
- MocMahale444
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:32Da je nekome glupo da se dozvoljava bivsim igracima da treniraju sa nama, to mogu shvatiti, ali ne mogu shvatiti ove sto bi sad potpisali Colica i Sipu. Ne jer su losi igraci, nego jer smo puni na tim pozicijama, a nije bas da se mozemo razbacivati parama. Znaci, imas jednog lijevog beka i nula lijevih krila, na primjer, a doveo bi ove na pozicije gdje vec imas po petoricu?![]()

Galic ima asistencije, golove, prodore, on zatvori svoju stranu. Igrac da pozelis.
Ovcina ekstra se uklopio u sivilo, protiv Zrinje kriv sto smo izgubili.
Sve u svemu dosta vas je vise, branite uprave kad nesto dobro urade a ne uniste klub.
@Mamboni ma jok, Galic je masina.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pazi, ja se uvijek vodim logikom i ta ista logika mi govori da je cilj da se oslabi Sarajevo pred gostovanje Borcu. Kao prvo, derbi je trebao biti poslije utakmice Sarajevo - Borac, pa su i to promijenili, lakše im je ovako. Znači ništa se ne prepušta slučaju, a mi smo tu apsolutno nebitni, jer da mi u srijedu gostujemo Borcu onda bi nas sudije unakazile.itatabisine je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:13Zar zaista vjerujes da ce Giga ovo odsuditi u nasu korist, da Sarajevo eliminisu sa 6 bodova. Nekako mi je to previse utopijski
Ja bih lično volio da ih sudija uništi, da dobiju dva crvena kartona i da nam dosudi dva nepostojeća penala jer im nikad neću zaboraviti slavljenje Vice i saveza kad im je dodijeljena korona titula. Danas im se to vraća pa su digli kuku i motiku sa ovim kmečanjem.
Da ne pričam kako su slavili penal Zrinjskog u Bijeljini.
Nama je ta korona titula sve uzela, imali smo tim za titulu i danas bi sve bilo mnogo drugačije da se ta sezona odigrala do kraja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ne branim ja nikog, samo kazem kakva je trenutna situacija. Zar ne bi bilo suludo dovesti jos jednog desnog beka na ovih 5? Mislim, ne bi ako bi raskinuli s nekim od postojecih, ali onda treba isplatiti te ugovore. I ovako jedva guramo. Nemoj odmah etiketirati **** ga ti, sta ja imam licno od branjenja bilo koje uprave.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:23Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:32Da je nekome glupo da se dozvoljava bivsim igracima da treniraju sa nama, to mogu shvatiti, ali ne mogu shvatiti ove sto bi sad potpisali Colica i Sipu. Ne jer su losi igraci, nego jer smo puni na tim pozicijama, a nije bas da se mozemo razbacivati parama. Znaci, imas jednog lijevog beka i nula lijevih krila, na primjer, a doveo bi ove na pozicije gdje vec imas po petoricu?![]()
![]()
![]()
Galic ima asistencije, golove, prodore, on zatvori svoju stranu. Igrac da pozelis.
Sve u svemu dosta vas je vise, branite uprave kad nesto dobro urade a ne uniste klub.
1921
-
- Kontakt:
Ne znam sta ce Gigovic uraditi , ali imam i ja osjecaj da nije bezveze postavljen, mi smo u takvoj situaciji da bi pobjeda na kosevu nam okrenula sezonu da se dignemo i borimo za evropu.
Gledano sa strane mi se necemo boriti za titulu ,dok Sarajevo hoce i moze, zbog toga nas moze pogurati na derbiju.
Dabogda svima zacepio usta i sudio normalno , neminovno je da ce njih osakatiti kartonima.
Gledano sa strane mi se necemo boriti za titulu ,dok Sarajevo hoce i moze, zbog toga nas moze pogurati na derbiju.
Dabogda svima zacepio usta i sudio normalno , neminovno je da ce njih osakatiti kartonima.
Ma ni Sipovic ni Colic nisu bili za ekipe tj obojica bi ocekivala da igraju od prve i nije to, to. Ne mozes sad dovesti Colica da igra ispred dvojice igrača koji su tu duze, ne mozes ni Sipovica gurat ispred Coce, Drina ce cini mi se do kraja sad igrat jer nam je kvalitetno krilo vaznije... Drugo je ovaj Selimovic koji ak bude igrao kako treba moze bit bolji od Coce i Drine zajedno.
Drugo sto mi volimo nesto pametovat i uvijek nam nesto smeta, ima hiljadu gresaka, ali ne vjerujem da su ovo jedne od tih.
Drugo sto mi volimo nesto pametovat i uvijek nam nesto smeta, ima hiljadu gresaka, ali ne vjerujem da su ovo jedne od tih.
- dubioza144
- Kontakt:
Da nam ne treba pored tih 5 bekova sigurno sportski direktor na press ne bi izjavio da ce se razgovarat sa njim, da nam ne treba sigurno ne bi bio i najavljen ovdje da ce bit zavrsen ukoliko ne nadje vani posle je cak i zvanicno najavljen a to kad se desilo svi su pisali kako je to odlican transfer niko spomeno nije tad da imamo 10 bekova u ekipi, da nije potreban ne bi ga pustili da odrzava formu i ne priprema se zajedno sa ekipom a sve je to uradjeno u nadi da ce i potpisat na kraju za nas i da nakon potpisa odmah biti spreman. Ocito je bio potreban a sad kad nije pristao na uslove naseg kluba onda nam logicno nije potreban.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:29Ne branim ja nikog, samo kazem kakva je trenutna situacija. Zar ne bi bilo suludo dovesti jos jednog desnog beka na ovih 5? Mislim, ne bi ako bi raskinuli s nekim od postojecih, ali onda treba isplatiti te ugovore. I ovako jedva guramo. Nemoj odmah etiketirati **** ga ti, sta ja imam licno od branjenja bilo koje uprave.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 15:23Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 okt 2023, 10:32Da je nekome glupo da se dozvoljava bivsim igracima da treniraju sa nama, to mogu shvatiti, ali ne mogu shvatiti ove sto bi sad potpisali Colica i Sipu. Ne jer su losi igraci, nego jer smo puni na tim pozicijama, a nije bas da se mozemo razbacivati parama. Znaci, imas jednog lijevog beka i nula lijevih krila, na primjer, a doveo bi ove na pozicije gdje vec imas po petoricu?![]()
![]()
![]()
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Sta da ti kazem, ja govorim svoje licno misljenje. Pored Cocalica, Kosorica, Drine, Dubackica i Selimovica, meni je Sipovic visak. Isto mi je i Colic visak pored ovoliko bekova. Sa ogranicenim budzetom pretrpavati se na odredjenim pozicijama dok na drugima imas jednu ili nijednu opciju za mene bi bilo jako pogresno. Ne ispravlja se tako los prelazni rok, samo se jos vise povalis.
1921
-
- Kontakt:
Sipovic je bio opcija prije dolaska Selimovica u klubAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑05 okt 2023, 16:09Sta da ti kazem, ja govorim svoje licno misljenje. Pored Cocalica, Kosorica, Drine, Dubackica i Selimovica, meni je Sipovic visak. Isto mi je i Colic visak pored ovoliko bekova. Sa ogranicenim budzetom pretrpavati se na odredjenim pozicijama dok na drugima imas jednu ili nijednu opciju za mene bi bilo jako pogresno. Ne ispravlja se tako los prelazni rok, samo se jos vise povalis.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.