PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Thetraphak1921
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 sep 2016, 00:25

Duska, jesi li ti bio za ili protiv predaje Rusima? :kafa:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 sep 2016, 00:27

Zipa onog na temi Celika :rol:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 sep 2016, 00:32

Lakoste je napisao/la:Zipa onog na temi Celika :rol:
OVO JE NESTO NAJJACE STO SAM VIDIO NA OVOM FORUMU, A PRATIM GA GODINAMA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Citati od 226. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2016, 00:34

Thetraphak1921 je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Zipa onog na temi Celika :rol:
OVO JE NESTO NAJJACE STO SAM VIDIO NA OVOM FORUMU, A PRATIM GA GODINAMA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Citati od 226. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 sep 2016, 00:36

HAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAAHHHAHA :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2016, 00:39

Vazda je bio retardiran ovaj lik :tokralju: :rol: :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 sep 2016, 00:40

Virtual jel tebi poznato da se protiv Sarajeva ne vodi niti jedan sudski, pravni, administrativni spor oko neisplaćenih novčanih sredstava. Jel ti poznato da imamo Tana i generalnog sponzora te da smo imali budžet od 7 miliona prošle godine? To što oni ne znaju s tim parama ne znači da nema para, jednostavno budžet je smanjen zbog neizlaska u europu i to se odrazilo na to sa ne trošimo ko pijani kao prethodnih godina pa smo ipak doveli dovoljan broj igrača i svi ti igrači igraju u prvih 11 Sarajeva ili ulaze sa klupe, nismo ni s jednim ugovor raskinuli, za razliku od 70%-30% ko radi taj griješi politike

Sarajevo stoji najbolje finansijski u BiH i to je budalama jasno samo paćenicima nije. To će ti reći bilo ko ko ima imalo mozga. Pogledaš finansijski izvještaj, budžet, transfere, generalnog sponzora račune koji nisu blokirani, ime Sarajeva nema među dužnicima državi i vidiš jasno kako ko stoji.

Joker pa ne sjećam se kad su zadnji put bili ispred nas. Najbliže su nam prišli sa Odovićem ono na 3 boda.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 sep 2016, 00:43

Duska sto se patis objasnjavat :lol:
To sto se mi zalimo ne znaci da se zalimo jer je stanje lose vec znamo da je moglo biti tri puta bolje, a kod njih kakvo god da je stanje u klubu oni sute jer znaju da su **** jeza i ovako i onako haha.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2016, 00:45

Ja samo prenosim mahalske, ništa više. Drago mi je da je kod vas tako bajna situacija, znači Kusturicine grupe i stadion nisu tako daleko.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 sep 2016, 00:47

Virtu4l je napisao/la:Ja samo prenosim mahalske, ništa više. Drago mi je da je kod vas tako bajna situacija, znači Kusturicine grupe i stadion nisu tako daleko.
Ja vjerujem samo u sudske odluke a one govore da morate isplatiti 63 hiljade maraka Bogičeviću. A u mahalske ne vjerujem.

Kad hoćeš da vidiš koliko koji klub ili firma ima para vidiš broj uposlenika pod ugovorom to najčešće najbolje govori o tom.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 sep 2016, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 sep 2016, 00:48

jurisicduska je napisao/la:Virtual jel tebi poznato da se protiv Sarajeva ne vodi niti jedan sudski, pravni, administrativni spor oko neisplaćenih novčanih sredstava. Jel ti poznato da imamo Tana i generalnog sponzora te da smo imali budžet od 7 miliona prošle godine? To što oni ne znaju s tim parama ne znači da nema para, jednostavno budžet je smanjen zbog neizlaska u europu i to se odrazilo na to sa ne trošimo ko pijani kao prethodnih godina pa smo ipak doveli dovoljan broj igrača i svi ti igrači igraju u prvih 11 Sarajeva ili ulaze sa klupe, nismo ni s jednim ugovor raskinuli, za razliku od 70%-30% ko radi taj griješi politike

Sarajevo stoji najbolje finansijski u BiH i to je budalama jasno samo paćenicima nije. To će ti reći bilo ko ko ima imalo mozga. Pogledaš finansijski izvještaj, budžet, transfere, generalnog sponzora račune koji nisu blokirani, ime Sarajeva nema među dužnicima državi i vidiš jasno kako ko stoji.

Joker pa ne sjećam se kad su zadnji put bili ispred nas. Najbliže su nam prišli sa Odovićem ono na 3 boda.
Jel' ti poznato da ste dizali kredite da se pokrijete? Jel' ti poznato da ste igračima iznuđivali pare za raskid ugovora? Jel' ti poznato da ste stavljeni na prodaju? Duška i Duškine bajke, braću Grim si zajebo.
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 sep 2016, 00:48

Duska, ne rece mi. Jesi li bio za Ruse ili protiv?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 sep 2016, 00:52

Hahaha. Nemojte vaše ove probleme nama pripisivati. Molim vas. Kokot fino kaže u intervju da ste ga tjerali na nehumane uslove u 6 ujutro da trenira. Postoji sudska presuda kako vi raskidate ugovore. Sarajevo se ne može kupiti i prodati, nego upravljačka prava. Kredite smo dizali u sezoni 2014/15 dok smo čekali pare od europe. I finansijskom izvještaju koji je svima dostupan vidiš da je Sarajevo poslovalo u plusu u sezoni kad je vratilo sve dugove državi, pravilo kamp i pri tom imalo najplaćeniji roster u ligi. To dovoljno govori.

Rusi su davno bili, i to je Tan odbio Ajzea. Ako misliš na Ruse, Šahtar što drže, nismo mi nuđeni njima nego oni htjeli kupiti. Ja sam u svakom slučaju za tu opciju. Rusi vole uložit.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2016, 00:53

jurisicduska je napisao/la:A u mahalske ne vjerujem.
A ono kad si poletio na našu temu da nam kažeš da nam je Musa novi šef? To nije bila mahalska :kafa:

Pišeš bajke prika moj, pucate vi po šavovima, ali to će se do zadnjeg trenutka držati pod tepihom i zbog toga će eksplozija biti jača ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Incognito87
Kontakt:

Post Postao/la Incognito87 » 16 sep 2016, 00:53

:rol:
duška, duška, ko te ne zna kurrvu bi ti platio...
Tetka teco tetka teco, valja sisat, kosa upada u oci. Kaze hrenovka. Ma kaka hrenovka. Ustaje rmpalija ovoliki. Cija majka crnu vunu prede.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 16 sep 2016, 00:56

Onda će biti jedan veliki BUM. Je.bo naše bumove kakav će to tek biti bum. :) :)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 16 sep 2016, 00:58

Mi smo poznati po tom što ne čuvamo stvari pod tepihom. Zna se čija je to filozofija. I da se dogovorimo ubuduće, ako ćemo pričati o nama hajde o nama evo ja sam spreman. Ali kad pričamo o vama da pričamo o vama.

Mi ucjenjivali igrače za raskide ugovora, sudska presuda kaže drugačije. I tako dalje da se ne ide u primjere.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 16 sep 2016, 00:59

Je li mahalska bila kada si rekao da je Cezar najbolji igrac kojeg je ova liga vidjela? Kasnije si rekao da si to cuo od nekoga.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 sep 2016, 01:00

I za Musu je čuo od nekoga, nije mahalska :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.