Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ba i Cisse. Strašan dvojac! Da su Skrtel i Agger vodili bi fantastičan rat, ovako sa Carragherom mislim da ćemo primiti par golova.
Bellamy, to mi se mnooogo sviđa! Bi'će ovo fantastična utakmica, jedva čekam da počne!

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Svi prošlosezonski strijelci za Newcastle sada nose dres drugih klubova (Nolan, Barton i Carroll).
Al' tu su nove uzdanice (Ba, Cisse pa i HBA koji igra odlično).
S druge strane, drago mi je što i Liverpool igra otvoreno (gledajući postavu), i siguran sam da će ova tekma otići u 3+ (kladioničarskim terminom).
Najviše se plašim ovog negativnog niza Liverpoola, jer su najopasniji kada ih unaprijed otpišu, ali mi je drago što ih kladionice i dalje smatraju favoritima. Dakle, s te strane ipak ima neke nade u pobjedu Svraka.
Sretno, pa da se za nekih sat vremena "čujemo" u vezi završenog prvog poluvremena.
Btw, lijepite što više linkova (ako nije bad). Samo da nije riječ o sopcastu.

S druge strane, drago mi je što i Liverpool igra otvoreno (gledajući postavu), i siguran sam da će ova tekma otići u 3+ (kladioničarskim terminom).

Najviše se plašim ovog negativnog niza Liverpoola, jer su najopasniji kada ih unaprijed otpišu, ali mi je drago što ih kladionice i dalje smatraju favoritima. Dakle, s te strane ipak ima neke nade u pobjedu Svraka.
Sretno, pa da se za nekih sat vremena "čujemo" u vezi završenog prvog poluvremena.

Btw, lijepite što više linkova (ako nije bad). Samo da nije riječ o sopcastu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
imali neko dobar link za tekmu
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;Ibischa je napisao/la:imali neko dobar link za tekmu
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Evo pa birajte mora biti barem jedan da valja:
****www.****.tv/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false; (Ovdje ima više pa proberite koji)
****www.premier--streams.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
****www.firstrowsports.eu/watch/1166 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
****www.firstrowsports.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
****www.****.tv/sports/football.html" onclick="window.open(this.href);return false; (Ovdje ima više pa proberite koji)
****www.premier--streams.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
****www.firstrowsports.eu/watch/1166 ... ol-fc.html" onclick="window.open(this.href);return false;
****www.firstrowsports.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Spektakularan potez napadaca od 35m.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
- Red Assassin
- Kontakt:
Hahahah joj Carrolla kralja, pa ovaj blef nebi prosao ni kod mene..
- Liverpool8
- Kontakt:
Ima li ijedna utakmica ikada ovde na ovoj temi a da se ne kuka na sudiju? Zapravo, postoji li ijedan sudija koji nam odgovara?VolimLiverpool je napisao/la:Atkinson sudi![]()
Neće ovo izaći na dobro.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
I Oscara za najboljeg glumca dobiva..............Andy Carroll iz Liverpoola
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Liverpool8
- Kontakt:
Ovo je razlika izmedju Carrola i Toresa, pa da li iko moze da zamisli da bi ovako nesto Torres uradio? Ovo bi sigurno zavrsilo u mrezi da je on bio na licu mjesta.Red Assassin je napisao/la:Hahahah joj Carrolla kralja, pa ovaj blef nebi prosao ni kod mene..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I poslije toga još protestvuje kod sudca i vrlo lako je mogao dobiti i drugi žuti praktično zbog 2 gluposti je mogao napustiti teren.
Atkinson za sada dobar, nema većih grešaka.
Uh kakva šansa - stativa, šteta što ne uđe ovo.
EDIT: Taman ga pohvali zakinu nas za penal.

Uh kakva šansa - stativa, šteta što ne uđe ovo.
EDIT: Taman ga pohvali zakinu nas za penal.

Zadnja izmjena: LjumanM95, dana/u 01 apr 2012, 14:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
- Red Assassin
- Kontakt:
Nek izgubimo i nikad nista ne osvojimo ako ovo nije bio penal cist ko suza.. Dabogda sudija dobio hemoroide 

Ima, kada nam Marriner sudiLiverpool8 je napisao/la:Ima li ijedna utakmica ikada ovde na ovoj temi a da se ne kuka na sudiju? Zapravo, postoji li ijedan sudija koji nam odgovara?VolimLiverpool je napisao/la:Atkinson sudi![]()
Neće ovo izaći na dobro.

Ovo je čist penal sada bio, na gol liniji igra rukom ( Perch mislim )

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Penal nismo dobili, ali smo zato primili gol. Cisse igračina! 

7 Utakmica 6 golova i eto stigo Carrola covjek za 2 mjesecaOTNYS_YNWA je napisao/la:Penal nismo dobili, ali smo zato primili gol. Cisse igračina!

"You'll Never Walk Alone"
- Red Assassin
- Kontakt:
Znate onaj osjecaj kad biste zeljeli nesto da uradite ali niste sposobni za to.. E tako isto i nas klub htio bi nesto al nemaju kvalitet.. Gerrard jest legenda al ne moze sa Tioteom izaci na kraj sta se vise tu ima pricati vrijeme je da se mjenja i on i Carrager i Kuyt koliko god nam tesko bilo navici se bez njih.. Ovaj Spiring nikad u zivotu nije asistenciju upisao.. Ionako je otpisana ova sezona tako da nemam za cim zaliti bit ce bolje ynwa
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Carroll igracina
2 sanse je fulao i usput zaradio zuti karton

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.