Nadam se da je neko ispratioViper je napisao/la:Bayern - Chelsea X, prolaz Chelsea, vise kornera Bayern

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Nadam se da je neko ispratioViper je napisao/la:Bayern - Chelsea X, prolaz Chelsea, vise kornera Bayern
imas u 13 sati Blokhus vs Viborg pa hvataj to..a za ovo ostalu ću eo sad da editujem...Citizen-X je napisao/la:pintole hajd majke ti napravi satnice tih tvojih singlova da mogu upratit obzirom da si ispogadjo bruku juce.
btw na berloka totalno niska odnosno na rodika visoka kvota....
Obaraju,obaraju...već je na 2,0 u Premieru.tepsija je napisao/la:Kad smo kod srbijanske lige,Vojvodina danas igra odlučujuću utakmicu protiv Zvezde.Vojvodini je potrebna pobjeda u borbi za Evropu,mora pobjediti.
E sad,kakvi su odnosi između Zvezde i Vojvodine,sa kakvim će sastavom igrati...ma udariti keca pa šta bude.
2,25 na Vojvodinu.
dijabola je napisao/la:Nadal-Đoković over 22,5 gemova @ 1.85
Ha ja, što bi se čoek mučioIl će dobit Nadal jer je njegova podloga il će dobit Đoković jer se Nadalu možda vrati ona njegova blokada kad igra protiv Srbina. No vrlo je sigurno da nit Nadal može ponovo pomest Đokovića ko u Monte Carlu, nit Đoković može pomest Nadala. Tako da, svejedno bi se trebala igrat 3 seta, a i u 2 bi moglo preko ove margine.
Ja lično mislim da Đoković dobija u 3 seta.
dragan jovic, mislim da sam ti dovoljno rekaoindex je napisao/la:nema smisla na sarajevo kvota 2,ja cisto sumnjam da moze 2 doci, X i nekako al u 2 nevjerujem,pogotovo sto dolaze bez 3 standardna igraca medju kojiima je i huseinovic koji je glavni igrac,
ma njegova veza sa gradaccem mislim da mu nemoze puno pomoc,jer ovde bas i nije omiljen,jbt na zelju je bila veca kvota..po meni cak blize 1 nego 2 al ajdThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:dragan jovic, mislim da sam ti dovoljno rekaoindex je napisao/la:nema smisla na sarajevo kvota 2,ja cisto sumnjam da moze 2 doci, X i nekako al u 2 nevjerujem,pogotovo sto dolaze bez 3 standardna igraca medju kojiima je i huseinovic koji je glavni igrac,ne njegove trenerske sposobnosti, nego veza za gradačcom
sarka se vratila idemoooo po kintuupayton je napisao/la:sharapova
nadal
berloq
errani/vinci
tomic
kvota: 6.26
uzmite pare
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.