Safet Sušić - Pape
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Sina mi,ukazao se i Jose Armando da prkosi svijetu i daje podrsku Safetu.
Pa ovo mora da je kraj svijeta!

do 84*Ajax je napisao/la:Nema koga ubaciti jer ima samo dvojicu napadaca i krenuo covo sa obadvojicom istovremeno. A nije skontao da je krenuo 4-5-1 da bi mozda stvorio i vise i kvalitetnije sanse za Dzeku preko pravih krila ( Hajrovic, Lulic ) a Vedo bi bio pravi dzoker sa klupe odmoran za zadnjih 25 minuta. A ko je kriv sto ima samo dvojicu napdaca vec 5 godina ?? Jedino sto je mogao da uradi je da zamjeni Susic za Hajrovica poslje prvog poluvremena sto naravno nije uradio i cekao je do 80 minuta.mirzatele je napisao/la:1 IZMJENA, JESUL TI SAD KRIVI IGRACI MAMU TI YEBEM NESPOSOBNU,SELJACINO RUZNA,JESUL SAD SVI PODBACILI, SVI SU BILI ODLICNI I OPET NISMO POBIJEDILI,ODLAZI VISE JEL TE STID KONJINO![]()
Ma neka ga,nek iscejfi jos u ponedjeljak, vjerovatno ce stavit sve trojicu pulena u prvu postavu jer je svjestan da mu je zadnja utakmica
vidis kako to momcici fino ustanove bez icije pomoci. i jos im na kraju ispade sve smijesno.Head je napisao/la:Sto je veci crnjak covjek je dobio premiju na ovo veceras, dobija premiju za svaki bod i svaka 3 boda.
fuj.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kaze strucnjak nema koga ubacit. Pa nemoj ih onda ni zvat, dzaba placa savez karte, hotel i sve ostalo ako su tu kao cunjevi.
Steta samo sto recimo Duljevic, Mahmutovic i slicni nemaju bosansko drzavljanstvo. Kako bi nam dobro dosli. Da ne govorim o Zukanovicu.
Steta samo sto recimo Duljevic, Mahmutovic i slicni nemaju bosansko drzavljanstvo. Kako bi nam dobro dosli. Da ne govorim o Zukanovicu.
Celik!3,2,2.
Dobar Pape. 
Nadam se da ce ova tema u utorak preci u ostalo... da ce mu ove ublehe iz saveza uruciti otkaz protiv Belgije nam ne gine 3 komada
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- skyisthelimit
U onom obracanju javnosti nakon tekme indirektno je najavio mogucnost povratka Zukanovica.
15.10 - 15.06 ...
Ko te pita konjino jesi li ti zadovoljan onim što si vidio?! Jesmo li mi zadovoljni onim što smo vidjeli, majmune!
Stvarno se pitam jel ovaj meĐed prirodno glup ili se zajebava i sve nas pravi moronima.....
Stvarno se pitam jel ovaj meĐed prirodno glup ili se zajebava i sve nas pravi moronima.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Šta reći o treneru koji ignorira toliko igrača? Pozvao je Avdukića i Fejzića ispred Burića, pa i Šehić je bolji golman. Ignoriran je i Mahmutović, Šćuka nije isprobao na prijateljskoj utakmici, treći napadač nam ne treba. Zove igrače bez kluba.
Čovjek nije ništa dobro donio BiH, bod u Tirani, ispadanje od velesile Nigerije, poraz od velesile Kipra koji je danas izgubio na domaćem terenu od velesile Izraela. Izgubili smo dva boda protiv najjače otočke velesile u Velsu.
Dok ne počne skandiranje sa tribina, Pape će i dalje ostati na klupi.
Čovjek nije ništa dobro donio BiH, bod u Tirani, ispadanje od velesile Nigerije, poraz od velesile Kipra koji je danas izgubio na domaćem terenu od velesile Izraela. Izgubili smo dva boda protiv najjače otočke velesile u Velsu.
Dok ne počne skandiranje sa tribina, Pape će i dalje ostati na klupi.
- sagitarius
- Kontakt:
PAPE ODLAZI !!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Sjajne izmjene je veceras povukao
pardon onu jednu jedinu u 85 min
baš nas je to osvježilo
baš nas je to osvježilo
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nisko brato došlo mi je da halalim EP samo da retardinjo ide pokenjam mu se po onoj telecoj faci i bezobrazluku kojim iritira 4 miliona pacenikanisko je napisao/la:Nadam se da ce ova tema u utorak preci u ostalo... da ce mu ove ublehe iz saveza uruciti otkaz protiv Belgije nam ne gine 3 komada
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Tuzan igrac koji je tuzno odigrao a najtuznije ste vi koji ste vidjeli njegovu dobru igru.
On vam je jedan od razloga zasto sad imamo jedan bod i skoro nikakve sanse za drugo mjesto.
Ma bravo i vama i njemu
Edit:fulao sam temu,mislim na teletabisa.
On vam je jedan od razloga zasto sad imamo jedan bod i skoro nikakve sanse za drugo mjesto.
Ma bravo i vama i njemu
Edit:fulao sam temu,mislim na teletabisa.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 10 okt 2014, 23:26, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kamera ga je jednom uhvatila dok nešto govori i pokazuje igračima. Vjerujem da će se Safet pobrinuti da se takav kiks više nikad ne ponovi.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
sagitarius je napisao/la:PAPE ODLAZI !!!
- plavipatriota
- Kontakt:
pape je rahljo obični, al još veći su oni koji ga podržavaju!!!
upolovi ribolovac.RezervniGolman je napisao/la:Nisko brato došlo mi je da halalim EP samo da retardinjo ide pokenjam mu se po onoj telecoj faci i bezobrazluku kojim iritira 4 miliona pacenikanisko je napisao/la:Nadam se da ce ova tema u utorak preci u ostalo... da ce mu ove ublehe iz saveza uruciti otkaz protiv Belgije nam ne gine 3 komada
cuj ti njega i iritantnih 4 milje pacenika
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
100 000 KM nije bio skup abortus za susica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.