Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 30 mar 2012, 19:33

Jao Webb protiv Evertona. :lol:
Ne smije se više ništa riskirat ,prvo Webb Scumu protiv Blackburna ,jednom od teških gostovanja koje je ionako uzelo titulu Uniteda prije dvije sezone ,a onda i nama protiv Evertona.Vidjećete da ćemo dobit crveni još u 1.poluvremenu.

Uz to ,svaka čast tom liku ,engleskom pacijentu,što je napisao.Sve odlično objašnjeno.Uz dužno poštovanje našoj legendi ,čovjeku koji toliko voli Liverpool i koji mu uvijek želi najbolje ,mislim da bi trebao otići i svoje mjesto ustupiti nekom boljem menadžeru koji će izgraditi ekipu koja će opet igrati LP ,polufinale tog takmičenja i boriti se za titulu.Bit će to teško ,ali meni je to teško ostvarivo pa i nezamislivo sa Kingom.Vidjećemo šta će vrijeme kazati.
King je čovjek za trofeje i tako,ako osvoji na kraju oba kupa + onaj Charity Shield ,i nije to toliko loše.Ma ne znam ,nek ostane. :lol:
Šta bude ,bude.
You'll never walk alone.

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 30 mar 2012, 21:14

News: Talijanski mediji pisu da je Liverpool veoma blizu potpisa Bologninog nogometasa Gastona Ramireza, ovaj Urugvajac bi redse ukoliko dodje do potpisao mogao kostati oko 15M funti.

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 30 mar 2012, 21:27

Agent of Gaston Ramirez: "I can tell you with certainty that there are negotiations ongoing in Buenos Aires with a major English side which is ready to buy both the 70 per cent owned by Bologna and the 30 per cent of Penarol. "There are other clubs interested, like Juventus, but the only concrete offer comes from England and I will soon bring it to Bologna. "Will Ramirez leave next summer? Given the amount of clubs interested, I would say yes
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 mar 2012, 22:58

suarez7 je napisao/la:News: Talijanski mediji pisu da je Liverpool veoma blizu potpisa Bologninog nogometasa Gastona Ramireza, ovaj Urugvajac bi redse ukoliko dodje do potpisao mogao kostati oko 15M funti.
15 miliona funti za anonimusa? Po meni on je youtube igrač. Niko od nas, a vjerujem ni Comolli ne zna o kakvom se igraču radi nego će vjerovatno doći (ako dođe) na preporuku Suareza i da se Suarez osjeća što ugodnije u Liverpoola i da ostane što duže, mislim da će to biti glavni razlog zašto će Ramirez doći.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 30 mar 2012, 23:01

Koliko god da ti je anoniman ni u kojem slucaju ne moze biti vec flop od ovih sto je Commoli do sada doveo, a i jeftnijii je od vecine njih tako da bi to bio dobar transfer. Samo da ne bude ovih blistavih igraca sa otoka.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 30 mar 2012, 23:03

Gledam neki dan onu epizodu Mućki kad se Delboy i Rodney konačno obogate...valjda ćemo i mi ispuniti nekad ono "This time next year we'll be champions"...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 30 mar 2012, 23:04

bimbrlica je napisao/la:Koliko god da ti je anoniman ni u kojem slucaju ne moze biti vec flop od ovih sto je Commoli do sada doveo, a i jeftnijii je od vecine njih tako da bi to bio dobar transfer. Samo da ne bude ovih blistavih igraca sa otoka.
po meni je vise aMoniman bio kerol, zamisli sad neko da 35mil funti za dembu ba :roll:
nema potpisa

bimbrlica
Kontakt:

Post Postao/la bimbrlica » 30 mar 2012, 23:06

Admir_Sa je napisao/la:
bimbrlica je napisao/la:Koliko god da ti je anoniman ni u kojem slucaju ne moze biti vec flop od ovih sto je Commoli do sada doveo, a i jeftnijii je od vecine njih tako da bi to bio dobar transfer. Samo da ne bude ovih blistavih igraca sa otoka.
po meni je vise aMoniman bio kerol, zamisli sad neko da 35mil funti za dembu ba :roll:
Normalno da jest, momak odigro' pola godine i kad je dolazio u LFC prozvan je velikim pojacanjem, niko nije reko' da je anoniman. Al sad ce poceti stara prica da je LFC-u silno trebao napadac i da su se morali dati toliki novci za takvog levata.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 30 mar 2012, 23:30

Ramireza sam želio vidjeti u Liverpoolu još od januara. Imao sam ga priliku, nažalost, gledati samo 3 puta ove sezone, ali sam imao sreću da je u svakoj toj utakmici odigrao odlično. Svaka čast ako se ovaj transfer odradi. Napravili ste jednu grešku, u pitanju je cifra od 15 miliona eura a ne funti, ipak je to ogromna razlika :mrgreen:
Ali, između svih veznjaka u ponudi najviše bih volio Eriksena iz Ayaxa.
Što se tiče tekme sa Newcastlom, izgleda da će ovaj put Suso biti na klupi, jer su Bellamy, Adam, Agger povrijeđeni i nisu u konkurenciji. Upitan je čak i Glen. Od ranije tu neće biti Lucasa.

Treba još dovesti Cavanija, da se upotpuni kolekcija :)

Pretpostavlja se da će ovi momci sutra istrčati na stadion:

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

suarez7
Kontakt:

Post Postao/la suarez7 » 31 mar 2012, 11:16

News: Liverpool pocinje pregovore oko Tella?

Liverpul je zainteresovan za veznog fudbalera Barselone Kristijana Telja. Inicijator kupovine 20-godišnjeg igrača Katalonaca je sportski direktor kluba sa „Enfilda“ Demijen Komoli, prenosi „As“.

U ugovoru Telja sa Barselonom postoji klauzula po kojoj ovaj fudbaler može da promeni sredinu uz obeštećenje od 10 miliona evra.

Teljo je ove sezone odigrao 8 utakmica u prvenstvu Španije i postigao je 3 gola.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 mar 2012, 11:55

Carlo je napisao/la:
suarez7 je napisao/la:News: Talijanski mediji pisu da je Liverpool veoma blizu potpisa Bologninog nogometasa Gastona Ramireza, ovaj Urugvajac bi redse ukoliko dodje do potpisao mogao kostati oko 15M funti.
15 miliona funti za anonimusa? Po meni on je youtube igrač. Niko od nas, a vjerujem ni Comolli ne zna o kakvom se igraču radi nego će vjerovatno doći (ako dođe) na preporuku Suareza i da se Suarez osjeća što ugodnije u Liverpoola i da ostane što duže, mislim da će to biti glavni razlog zašto će Ramirez doći.
ne znam jel 15 miliona previse jer po meni ramirez je sasvim solidan igrac ima jako dobru tehniku suta i naravno sjajan je dribler, davali smo mi vise para i za losije igrace, a ima samo 21 godinu jos ce napredovati. doduse ja sam mislio i za downinga da ce biti sjajno pojacanje a on se pokazao dobar samo u kup utakmicama.

za tella ne znam sta bi rekao... po meni s obzirom na to kako smo se pokazali ove sezone svaki igrac koji je bar solidan je dobrodosao pa tako i tello. ako se pokaze do kraja sezone ne bi me cudilo da mu barca ponudi novi ugovor pa da pokusaju izvuci vise love od nas. iz spanije je najveca steta sto nismo ranije nekad pokusali dovesti muniaina a sad ga bilbao nece dati za male pare nikom.
You are someone else I am still right here

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 mar 2012, 11:56

Sutra od ovog čovjeka očekujem da postigne 150. pogodak u dresu Liverpoola.

slika

Hajmo prvo Ramirez, pa Tello, pa Hoillet pa ćemo lakše dalje nastaviti sa pojačanjima :)
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 31 mar 2012, 12:03

36:31 gol razlika, cc. Baš loše. :?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 mar 2012, 14:59

@fera, ja fakat ne znam o kakvog se igraču radi jer ga nikad nisam gledao osim preko youtubea. uglavnom, ja bih volio da bude bolji i od downinga i svih naših krila zajedno, ali opet imam osjećaj da ga se pokušava dovesti zbog suareza...

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1qgcOTrTy" onclick="window.open(this.href);return false;
He said: 'I miss lots of things. I miss the lads, I miss the atmosphere at Melwood - it was a great place to work, and the scenario of Anfield is unbeatable.
'The special nights I have been privileged enough to live, those will be in my memory forever and they are difficult to compare anywhere in the world.

http://www.metro.co.uk/sport/894809-liv ... bayor-deal" onclick="window.open(this.href);return false;
Tottenham look likely to end an impressive season on a miserable note by losing star striker Emmanuel Adebayor to Liverpool.

Samo mu treba ponuditi veću platu nego što će mu ponuditi tottenhem i završena priča.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 mar 2012, 15:05

Carlo je napisao/la:Samo mu treba ponuditi veću platu nego što će mu ponuditi tottenhem i završena priča.
Znači, ponuditi mu preko 170 hiljada funti, koliko zarađuje u Cityu? Uredu, i on ima osjećaje, pristao bi i za 140 hiljada ali se to kosi sa svim mogućim pravilima i sistemom FSGa. Tottenham mu sigurno neće ponuditi više od 100 hiljada a on izgleda nije spreman na samo tolišno tako da... Anzhi, I believe, mu je sljedeća destinacija.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 mar 2012, 15:34

slika :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2012, 18:53

Sarajlijc@ je napisao/la:slika :mrgreen: :mrgreen:
Dobra :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 31 mar 2012, 20:15

Nisam nimalo optimističan pred sutrašnji dvoboj s Newcastleom. Očekujem poraz, od dva gola razlike, tačnije 3:1 za Newcastle. Newcastle je u odličnoj formi, što pokazuje i tabela, zasluženo su ispred nas, dok su naši u očajnoj formi.

Ako bih se ja pitao, izveo bih slijedeći sastav:

---------------Reina---------------
Flanno---Skrtel---Kelly---Enrique
----------Gerrard---Jay-----------
Sterling-------------------Aurelio (nije ga bilo odavno :mrgreen:)
----------Suarez---Carroll---------

Na klupi: Suso, Eccleston, Shelvey...
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 31 mar 2012, 20:30

Bogami Hanise sreća pa se ne pitaš :mrgreen: Nema potrebe za Aureliom, jer mu ugovor ističe na kraju sezone a iz kluba su već najavili da nema nikakvog interesa da se sa njim produži ugovor ;)
Ne bih nikako volio Carru sutra u ekipi jer je spor, a to je smrt ako pogledamo koga treba da čuva.
Očekujem ovakav sastav sutra:
----------------Reina---------------
-Flanagan-Skrtel-Coates-Enriqe-
-------Spearing----Gerard--------
---Kuyt-----Suarez----Downing--
---------------Carrol--------------
Klupa: Doni, Carra, Kelly, Shelvey, Henderson, Maxi, Eccleston ( joj nam klupe :cry: ).
Treba nam dobar rezultat za mir u i oko stadiona :)

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 31 mar 2012, 21:02

Henderson je napisao/la:Bogami Hanise sreća pa se ne pitaš :mrgreen: Nema potrebe za Aureliom, jer mu ugovor ističe na kraju sezone a iz kluba su već najavili da nema nikakvog interesa da se sa njim produži ugovor ;)
Ne bih nikako volio Carru sutra u ekipi jer je spor, a to je smrt ako pogledamo koga treba da čuva.
Očekujem ovakav sastav sutra:
----------------Reina---------------
-Flanagan-Skrtel-Coates-Enriqe-
-------Spearing----Gerard--------
---Kuyt-----Suarez----Downing--
---------------Carrol--------------
Klupa: Doni, Carra, Kelly, Shelvey, Henderson, Maxi, Eccleston ( joj nam klupe :cry: ).
Treba nam dobar rezultat za mir u i oko stadiona :)
Pa sastav je dosta sličan tvome, jedino što bih volio vidjeti Aurelia u početnih jedanaest, za razliku od tebe. :mrgreen:
Kuyt/Sterling, Coates/Kelly, mislim da su i Kelly i Sterling u boljoj formi i od Kuyta i od Coatesa.
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.