Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da ne bude da lazem, ali dosta puta je nesto slicno ponovio...mma_hz je napisao/la:Said je sinoc glasno i jasno nakon utakmice pred punim istokom izjavio "OSTAJEM",nakon sto mu je raja skandirala"Saide ostani",a bilo je i onih derbi navijaca koji su govorili "Zaime ostani"..eeee to je plac za drugu priliku..
ne bih da ista govorim nikad se nezna kako se u ligi moze igrati , al smo sada kvalitetnija ekipa onoliko koliko ste vi bili proslih 2 , 3 sezone .ultra_CImanija je napisao/la:Izgleda da cemo se ove godine do kraja laktati za titulu... dobri ste mogli bi biti odmah iza zelje tj. drugi![]()
![]()
![]()
ma znam to,samo onako apelujem i po forumu da pamti sta je rekao.,.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da ne bude da lazem, ali dosta puta je nesto slicno ponovio...mma_hz je napisao/la:Said je sinoc glasno i jasno nakon utakmice pred punim istokom izjavio "OSTAJEM",nakon sto mu je raja skandirala"Saide ostani",a bilo je i onih derbi navijaca koji su govorili "Zaime ostani"..eeee to je plac za drugu priliku..
"Ponuda ima sa svih strana. Zainteresovani su klubovi iz Hrvatske, Njemačke i Italije, ali sam menadžeru rekao da ne želim pregovarati ni sa kim dok igramo evropske utakmice. Želim se fokusirati na Sarajevo, a kasnije ćemo vidjeti šta će biti", rekao je sjajni igrač ekipe sa Koševa.
Jos treba da prezimimo u Evropi.molotovljev je napisao/la:![]()
Pa kako igramo u Evropi,moguce je da Said produzi ugovor sa Sarajevom.
Tesko je prijatelju bilo sta reci vezano za Saida,sta dalje..ja kao pojedinac (mislim i vecina navijaca)ultrasstyle_tz je napisao/la:polako ba, i da prezimite nek mu neko ponudi ugovor blizu onom iz Verdera, ode on boli ga q za evropu... iskreno nadam se da je sazrio bar malo u glavi i da nije i dalje onolika budala ali kako god bolje se sad na vrijeme osigurati, puno se moze rezutatski dobiti sad ako produzite ugovor kad ga euforija dere,a i osigurali bi sebi neke pare... a ako odbije sad produzenje - prodavat ga odmah jer je naumio da ide..steta je na ovom vaktu da bilo koji klub ostane bez potencijalno oko pola miliona KM najmanje.
Taman da gledamo trpanjeSheyi je napisao/la:Evo i protiv Zete na FACE TV. Super
Valjda ce Marijan prenositSheyi je napisao/la:Evo i protiv Zete na FACE TV. Super
daj linkadmirone je napisao/la:Kako procitah nesto po internetu izgleda de se dogadja kontra efekat. Naime ovi iz Zete vas podcjenjuju
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, Google Adsense [Bot], MaroonBjelave, WeekendOffender i 40 gostiju.