FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samir_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samir_tm87 » 02 dec 2010, 17:44

BLU SKY je napisao/la:"U Sarajevu mi je bilo prekrasno. Osvojili smo prvenstvo, što ću dugo pamtiti. Živio sam dosta ugodno u glavnom gradu BiH i moram prizanti kako su tamo svi ljudi super. Sa većinom igrača Želje se i sada čujem, a nastupe tog kluba pratim svakog kola. Hajduku Željo treba biti putokaz kako se može nadoknaditi zaostatak. Prošle je sezone to Željo dokazao." :D Kralj

vidite pitari, zivio je ugodno ;)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 02 dec 2010, 17:52

Bas mi je zanimljivo kako nam zele "otvoriti" oci i ukazati na desavanja i stanje u klubu isti oni likovi(gigant, ups, eki...) koji su ovdje ubjedjivali kako je u fks sve med i mlijeko, plate redovne itd.

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 02 dec 2010, 18:00

[quote="Strauss"]Bas mi je zanimljivo kako nam zele "otvoriti" oci i ukazati na desavanja i stanje u klubu isti oni likovi(gigant, ups, eki...) koji su ovdje ubjedjivali kako je u fks sve med i mlijeko, plate redovne itd.[/qu
Ma njima ni Torabi nemoze pomoci :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 dec 2010, 18:02

Strauss je napisao/la:Bas mi je zanimljivo kako nam zele "otvoriti" oci i ukazati na desavanja i stanje u klubu isti oni likovi(gigant, ups, eki...) koji su ovdje ubjedjivali kako je u fks sve med i mlijeko, plate redovne itd.
svaka cast na postu...kratko a sve receno
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 dec 2010, 18:47

pile87 je napisao/la:Igraci isplaceni i radnici u klubu ne duguje se ni fening nikom cak su i vraceni neki dugovi od prije eto legle neke pare od evrope!!! Situacija u klubu je plaho fina tako da :D
Lazes duso lazes srce
Igracima placate po pola plate a u upravi niste feninga podjeliji od avgusta !!!!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 02 dec 2010, 18:49

A okano,ciji igraci samo sto ne zaplacu na press konferenciji ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 02 dec 2010, 18:53

FCS-FCS je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Igraci isplaceni i radnici u klubu ne duguje se ni fening nikom cak su i vraceni neki dugovi od prije eto legle neke pare od evrope!!! Situacija u klubu je plaho fina tako da :D
Lazes duso lazes srce
Igracima placate po pola plate a u upravi niste feninga podjeliji od avgusta !!!!
:D samo se ti tjesi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 02 dec 2010, 18:55

Sama da kazem je Plava krv legla u kolekciju :mrgreen:
1921-2011

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 dec 2010, 18:56

FCS-FCS je napisao/la:
Lazes duso lazes srce
Hajde baci nam istinu u oci...ono sto ti znas sigurno je validno,mi to isto znamo ali krijemo,a vi bacate samo istinu,kako u svom tako i u drugim klubovima...neka si napisao ovo,mirnije ces zaspati
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 dec 2010, 19:04

the scouser je napisao/la:A okano,ciji igraci samo sto ne zaplacu na press konferenciji ?
Srce moje lijepo u nas igraci ne primaju plate , igraju na hrenovkama , nemaju struje , nemaju za goriva sto nas ne pobjedist'e? Jos su djeca igrala protiv vas(Nuhic , Trebinjac) :o

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 02 dec 2010, 19:11

HZ_ilidzaa je napisao/la:
the scouser je napisao/la:A okano,ciji igraci samo sto ne zaplacu na press konferenciji ?
Srce moje lijepo u nas igraci ne primaju plate , igraju na hrenovkama , nemaju struje , nemaju za goriva sto nas ne pobjedist'e? Jos su djeca igrala protiv vas(Nuhic , Trebinjac) :o
niko nije poceo raspravljati o platama dok se neki vas moron nije javio ovdje... niti me zanima koliko hrenovki dnevno pojedu vasi igraci, cime placaju internet i koliko su ne/redovne plate... to je vasa stvar i okanite se vise takvog pisanja barem na ovoj temi

eto da zadovoljim necije morbidne apetite, upravu ste nasi igraci nemaju platu i ne primaju redovno i dobiju zalogaj hot doga dnevno... zadovoljni?

haj sad **** u skokovima...
treba nam jos igraca iz BiH

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 02 dec 2010, 19:11

Dodju ovdje neki anonimusi i bave se Željom... FCS znamo da volis Želju i da nemozes bez njega, ali malo se pobrini za svoju avilju, eno sad ima neka nagradna igra OVAKO tako da brze bolje odigraj mozda ubodes koju hrenovkicu pa ih doniraj svojim baletanima. :)
[youtube][/youtube]

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 02 dec 2010, 19:12

samir_tm87 je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:"U Sarajevu mi je bilo prekrasno. Osvojili smo prvenstvo, što ću dugo pamtiti. Živio sam dosta ugodno u glavnom gradu BiH i moram prizanti kako su tamo svi ljudi super. Sa većinom igrača Želje se i sada čujem, a nastupe tog kluba pratim svakog kola. Hajduku Željo treba biti putokaz kako se može nadoknaditi zaostatak. Prošle je sezone to Željo dokazao." :D Kralj

vidite pitari, zivio je ugodno ;)
A **** te pitari vise , bas si iskompleksiran lik .
Boli nas **** za njih :roll:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 dec 2010, 19:12

Ovo je tema F.K. Željezničar.
Otvorite temu FK. Hrenovke ili FK. Stečaj i tamo razmjenjujte mišljenja.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 02 dec 2010, 19:15

boccaccio je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:
Lazes duso lazes srce
Hajde baci nam istinu u oci...ono sto ti znas sigurno je validno,mi to isto znamo ali krijemo,a vi bacate samo istinu,kako u svom tako i u drugim klubovima...neka si napisao ovo,mirnije ces zaspati
nije pasha nego je samo vasa istina , ko i uvjek ..niko nista znane samo vi
a kad sam procito onog nakog (sigma olomouc) kad rece da su svi protiv vas bili kroz istoriju pa nabraja god 1928 , 45...68 ..88. bi mi zao sto je torabi otiso
al da vas vasi foliraju ...to ces vidjeti..sad uzivaj pa ces plakati ko od 2004 do 2009

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 02 dec 2010, 19:15

ovo sve sto govori FCS-FCS je 100% tacno :lol: . naime on ima komsiju ciji brat zna lika koji ima rodjaka kojem tetak zna jednog igraca Zelje, i on mu je to sve rekao :lol:. FCS-FCS zna da nista ne zna... :mrgreen:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 02 dec 2010, 19:19

HZ_ilidzaa je napisao/la:
A ne,fakat,to si u pravu skroz...nas veliki neuspjeh,nismo pobjedili,vi ste se branili i uspjeli odbraniti i zato nismo pobjedili...jednostavna razlika u shvatanju i velicini kluba...mi kad odigramo nerijeseno protiv vas u kakvoj god da ste situaciji nama je to ravno porazu i strasno patimo,ipak je to sport,lopta je okrugla,ne pobijedi uvijek veci klub...suprotno od nas,vama je remi protiv nas ravan najvecoj mogucoj pobjedi,kao da ste otkinuli bod juventusu...tako i treba,potpuno normalno shvatanje vas i nas kao klubova...ostaje vam da uzivate u remiju,a mi cemo da patimo,normala,nije frka uopste
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 02 dec 2010, 19:22

FCS-FCS je napisao/la:nije pasha nego je samo vasa istina , ko i uvjek ..niko nista znane samo vi
a kad sam procito onog nakog (sigma olomouc) kad rece da su svi protiv vas bili kroz istoriju pa nabraja god 1928 , 45...68 ..88. bi mi zao sto je torabi otiso
al da vas vasi foliraju ...to ces vidjeti..sad uzivaj pa ces plakati ko od 2004 do 2009
imamo preko 20.000 potencijalnih problema i o tome treba sad da brinemo najvise, a tebi hvala sto si nam otvorio oci :roll:
treba nam jos igraca iz BiH

plava laguna
Kontakt:

Post Postao/la plava laguna » 02 dec 2010, 19:23

Daj ba raja sta se prepucavate sa ovim mamlazima ne obracajte paznju na njih,jednostavno ih ignorisite.Nas ZELJO nam je dao dosta lijepih razloga za normalne diskusije i nema razloga da se na ovoj temi uopste raspravlja sa Blekicevim divovima.Stadion ce se ako Bog da napraviti kad tad,samo polako ne radi se nista preko noci,kada su se Zujo i Amar prosle godine vratili rekli su da treba 4 do 5 godina da se napravi ozbiljan klub i to polako rade za razliku od drugih koji su svojim navijacima obecavali da ce za godinu dana napraviti silu od kluba(cuo sam da i je u Barseloni nastala panika i strah od te ekipe) i da cemo im gledati u pete.FACTA,NON VERBA drage komsije.Nama nasa radost,tuga i nasi problemi,vama vasi i neka svako cisti svoju avliju.
HADIS ZUBANOVIC

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 02 dec 2010, 20:29

ekii je napisao/la: Ono sto ja cujem od igraca Zelje nista bolje nije ni u Zeljeznicaru,samo sto oni ne dizu glas, jer imaju obecanja da ce biti isplaceni dok na Kosevu tu garanciju igraci nemaju! :idea: Vjeruj mi na rijec pitanje je kad ce i kod vas puci, i kad ce igraci izaci u javnost sa kasnjenjem plata,a o premijama da ne pricamo! Izvinite na smaranju necu vise,ali je ova informacija tacna ! :cry:
Igrači su isplaćeni prije 2-3 dana, tj. čim su legle par od Europe. Zahvaljujemo na brizi, ali nema potrebe. ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 95 gostiju.