Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

nerkolfc
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 18:51

GunnerS je napisao/la:Hočemo brojati o Liverpoolu i njegovom EPL-u :lol: :lol: :lol:
Ima trofeja i bez EPL , bar mislim da je tako , jel' ?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 avg 2013, 18:57

Imal' ?!
Al eto ipak nešto mi je puno 22-23 godine il ste ponosni što osvajate Carling Cup ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 01 avg 2013, 18:59

Kakva diskusija u rangu male dece iz vrtica... Plus ovaj lik ima 8k postova, pomislis lik ozbiljan forumas, kad ono...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 01 avg 2013, 19:04

Paradajz je napisao/la:Kakva diskusija u rangu male dece iz vrtica... Plus ovaj lik ima 8k postova, pomislis lik ozbiljan forumas, kad ono...
Uopste nije diskusija , al' da je neukusno to jest :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 avg 2013, 19:09

Zasto se prepirete toliko?

Sezona nije ni pocela a niko nezna u kakvoj ce formi Arsenal biti naredne sezone..
Ono sto znam da nam treba novi napadac a da nam vezni red uskoro dobija novu dimenziju sa jacim Jackom..
Odbrana nije losa, moze proci samo znaci treba efikasnost i bolje krilo, nadam se da ce Sanogo pokusati izbaciti Girouda i mislim da nije nemoguce iz prvih 11.

Gnabry, Ox, Miyaichi i Zelalem ce sigurno biti u konkurenciji za prvi tim naredne sezone, nadam se i ranim igrama Zelalema.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 01 avg 2013, 19:12

AA23 ti si smijesan. Svima Giroud valja, samo tebi i jos 2-3 ne valja. I svi vi zelite da Arsenal ne uspije kako bi samo mogli reci mi smo bili upravu. Vi ste jadnici.
Celik!3,2,2.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2013, 19:30

Ovogodišnje timsko slikanje za sezonu 2013/14 je odgođeno za slijedeću sedmicu.

Hmm... Da li bi ovo trebalo nešto da znači?
Da, Wenger planira da proda nekog... :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 01 avg 2013, 19:39

Paradajz je napisao/la:Kakva diskusija u rangu male dece iz vrtica... Plus ovaj lik ima 8k postova, pomislis lik ozbiljan forumas, kad ono...
fakat, ja konto ovaj gunners normala lik, on pravi balavac.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2013, 19:40

Vama svi balavci samo sebe ne gledate... 8-) :roll:

Inace odlucio sam da hejtujem Wengera ovih dana... Mozda ga i izbaksuziram pa dovede neko pojacanje :lol: :lol:

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 01 avg 2013, 20:26

nedim1993 je napisao/la:dakle ti si reko da će nam se povrijedit i wilshere i cazorla i arteta u isto vrijeme, bukvalno sredina terena će nam se povrijedit ( nenormalna pretpostavka)

onda walcott loše krenuo sa pripremama, a frajer baš naprotiv bio poprilično dobar, vidno popravljen prijem lopte, nema više odbijanja ko od kladu i dao je par golova ne znam koliko. i znači od njega ništa po tebi.

giroud bio dobar al da bi ti bio ti, ti si rekao ne zna se kakav će bit i usput moliš boga da bude flop da bi ti bio u pravu.

Oxu je vrijeme da postane standardan i milion put je dosad pokazao klasu i 20 mu je godina, i nije jedino krilo pa da mora nešto sam radit.

stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate. dovoljno je pročitat početak gdje kažeš da bi vidjeli pravu arsenalovu snagu kad bi izostala 3 najvažnija igrača na sredini terena :shock: . pa kako će te ko shvatit ozbiljno kad tako nešto napišeš u prvoj rečenici
Cazorla i Wilshere ili Arteta :( Dakle Cazorla i ( Wilshere ili Arteta ), ovo se prvo rijesi u zagradi.

Wallcot se nije naigrao jer je promasio najmanje deset zicera na pripremama, cak je poceo da pokazuje sebicnost i ne zeli da dodaje kada su ciste prilike sa saigrace. Znaci da se ufurao i da je poceo da misli da je nezamjenjiv.

Giroud se pokazao kao dobar na pripremama ali i sa njim se ne zna
Kao napadac ostaje Giroud od kojeg ce najvise da zavisi Arsenal i ako ne bude igrao kako se ocekuje biti ce to veliki problem. :( Dakle, uopste ne vjerujem u Boga da bi ga molio za nesto, i nemam namjeru da se ovdje nekome pravim pametan i nikada se nisam prepucavao na ovom forumu da bi bio upravu i da bi se pokazalo da sam upravu. Ovo moje sto sam rekao za Girouda nema veze sa tim.

stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate,
pa kako će te ko shvatit ozbiljno kad tako nešto napišeš u prvoj rečenici

Ovdje si dokazao svoje nepostovanje prema tudjem misljenju, najblaze receno. Jos i vrijedjas moju inteligenciju da i ne znas ko sam i sta sam. Necu reci da je to zbog tvojih godina jer nije kako mnogi misle. To se ne lijeci godinama. Uglavnom ne zelim vise o tome :D

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 avg 2013, 20:30

Pa dobro, misli sta hoćeš ali ja Arsenalu nikad neuspjeh neću poželjeti, samo hoću da vidis istinu a nmvz, nekoga drugog zovi jadnim previše si sebi pustio pa da govoriš tako..

Svako ima svoje misljenje ali nije to razlog da nas ti zoveš jadnima..

Chapman
Kontakt:

Post Postao/la Chapman » 01 avg 2013, 20:37

Pa koji **** otpisujete Girouda prije početka sezone?

Frajer imao sasvim pristojne partije na ovoj Azijskoj turneji, jest da su igrali protiv midžeta ali da je flopina kakvim ga neki ovdje pokušavaju predstaviti, nije.

Ako bude imao dovoljno sansi, iskoristiti ce ih, siguran sam. Vidi se napredak u njegovoj igri otkako je u klubu. Pametnom je to dosta.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 01 avg 2013, 20:38

Orion87 je napisao/la:"We are still working on improving our squad, but we have a base of young players who get a chance here, who started in the Premier League, like (Wojciech) Szczesny,
Jenkinson, (Alex Oxlade-)Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey, (Theo) Walcott - that is unique, nobody else has done that.

These players can have a special bond and they are on the way upwards, they are not over the hill.

They will be better next year and that is why I am confident we will be stronger next season."

i tako iz sezone u sezonu,sljedeća,sljedeća je naša ,a bude teška kita od sezone.9 sezone nisi u stanju osvojiti nešto,kupi prnje i briši više ako nećeš i uložiti neku lovu u prava pojačanja a ne nove flopove

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 01 avg 2013, 20:42

Londonarsenal je napisao/la:
nedim1993 je napisao/la:dakle ti si reko da će nam se povrijedit i wilshere i cazorla i arteta u isto vrijeme, bukvalno sredina terena će nam se povrijedit ( nenormalna pretpostavka)

onda walcott loše krenuo sa pripremama, a frajer baš naprotiv bio poprilično dobar, vidno popravljen prijem lopte, nema više odbijanja ko od kladu i dao je par golova ne znam koliko. i znači od njega ništa po tebi.

giroud bio dobar al da bi ti bio ti, ti si rekao ne zna se kakav će bit i usput moliš boga da bude flop da bi ti bio u pravu.

Oxu je vrijeme da postane standardan i milion put je dosad pokazao klasu i 20 mu je godina, i nije jedino krilo pa da mora nešto sam radit.

stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate. dovoljno je pročitat početak gdje kažeš da bi vidjeli pravu arsenalovu snagu kad bi izostala 3 najvažnija igrača na sredini terena :shock: . pa kako će te ko shvatit ozbiljno kad tako nešto napišeš u prvoj rečenici
Cazorla i Wilshere ili Arteta :( Dakle Cazorla i ( Wilshere ili Arteta ), ovo se prvo rijesi u zagradi.

Wallcot se nije naigrao jer je promasio najmanje deset zicera na pripremama, cak je poceo da pokazuje sebicnost i ne zeli da dodaje kada su ciste prilike sa saigrace. Znaci da se ufurao i da je poceo da misli da je nezamjenjiv.

Giroud se pokazao kao dobar na pripremama ali i sa njim se ne zna
Kao napadac ostaje Giroud od kojeg ce najvise da zavisi Arsenal i ako ne bude igrao kako se ocekuje biti ce to veliki problem. :( Dakle, uopste ne vjerujem u Boga da bi ga molio za nesto, i nemam namjeru da se ovdje nekome pravim pametan i nikada se nisam prepucavao na ovom forumu da bi bio upravu i da bi se pokazalo da sam upravu. Ovo moje sto sam rekao za Girouda nema veze sa tim.

stvarno ne znam kako vaš mozak funkcioniše pa tako pričate,
pa kako će te ko shvatit ozbiljno kad tako nešto napišeš u prvoj rečenici

Ovdje si dokazao svoje nepostovanje prema tudjem misljenju, najblaze receno. Jos i vrijedjas moju inteligenciju da i ne znas ko sam i sta sam. Necu reci da je to zbog tvojih godina jer nije kako mnogi misle. To se ne lijeci godinama. Uglavnom ne zelim vise o tome :D
Znači ove sezone Wilshire nije ni igro i ti veliš da njegovom ozljedom bi mi nadrljali :lol: :lol: :lol:
A Rosicky prekuco,pa i Ramsey je zadnjih 7,8 utakmica bio igračina...

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2013, 21:18

Rosicky je napisao/la:
Znači ove sezone Wilshire nije ni igro i ti veliš da njegovom ozljedom bi mi nadrljali :lol: :lol: :lol:
A Rosicky prekuco,pa i Ramsey je zadnjih 7,8 utakmica bio igračina...
Ramsey je od Marta igracina ;)

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 01 avg 2013, 21:25

neurofunk je napisao/la:
cola ima vise staza na ovom forumu nego ti godina, i ti njemu balavac

Sljedece sedmice ocekujte pojacanja, ako ne, onda do kraja mjeseca sigurno neko dolazi. Bez zajebancije, mozemo i u avatarm potpis ili u pare ako netko hoce!!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 01 avg 2013, 21:30

Profesor je napisao/la:
neurofunk je napisao/la:
cola ima vise staza na ovom forumu nego ti godina, i ti njemu balavac

Sljedece sedmice ocekujte pojacanja, ako ne, onda do kraja mjeseca sigurno neko dolazi. Bez zajebancije, mozemo i u avatarm potpis ili u pare ako netko hoce!!
I meni nekako djeluje svi se ucitili nekako sve sugerise na to... Ali izgubio sam optimizam u potpunosti...

Pistol
Kontakt:

Post Postao/la Pistol » 01 avg 2013, 22:27

Kako mi je zao sto ce se ovako zavrsiti (po svemu sudeci) , jer ne vjerujem da ce sljedece sezone Wenger biti trener Arsenala .... svaka budala zna da mi nemamo nikakve sanse za trofej bez 2-3 super-kvalitetna pojacanja , a izgleda da od toga ponovo nema nista :(

Kada sam rekao da mi je zao , nije zbog mene ili trofeja kojeg ni ove sezone necemo osvojiti (osim nekom ludom srecnom) , vec zbog Wengera.Pa sta je tom covjeku , mogao je da bude kao Ferguson , da mu ime zauvijek bude zapisano kao velikom covjeku za Arsenal i fudbal , da bude legenda - a on je odlucio da ode na smetljiste historije , da bude neko tko je ovaj klub gurnuo u prosjek - i to iz potpuno nepoznatog razloga .... ne mogu da vjerujem da ce baciti sve niz rijeku sto je uradio (a hoce , jeb.š ti sve titule kada je nakon toga doslo 10 godina sramote) - samo zbog CEGA ????

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 avg 2013, 22:44

Orion87 je napisao/la:"We are still working on improving our squad, but we have a base of young players who get a chance here, who started in the Premier League, like (Wojciech) Szczesny,
Jenkinson, (Alex Oxlade-)Chamberlain, (Jack) Wilshere, (Aaron) Ramsey, (Theo) Walcott - that is unique, nobody else has done that.

These players can have a special bond and they are on the way upwards, they are not over the hill.

They will be better next year and that is why I am confident we will be stronger next season."
Arsene, svaki drugi dan tvoje izjave. :roll: Kad bi radio koliko pricas, Arsenal bi Ligu Prvaka osvojio.

Da je Arsenalu jedan trener kao npr. Klopp. Lik koji je sposoban za "jare i pare" a ne samo kao Wenger, za pare. Jare se nece napasti trave na Emiratima, jos duugo.
Wenger je svoje najbolje dane ostavio iza sebe. Definitivno.
(ovo je moje misljenje vec godinama)

Mnogi su se smijali Stulicu za njegovu izjavu: "Ne vjeruj zeni koja laze" a kad malo bolje razmislis, svaki muskarac bi to trebao sebi govoriti, svako jutro za dobro jutro. :)

P.S. Bony zabi 2 komada u prvoj utakmici i upisa asistenciju. Jos uvijek mislim da bi valjao Arsenalu. ;)

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 02 avg 2013, 00:34

Seaman je napisao/la:

i tako iz sezone u sezonu,sljedeća,sljedeća je naša ,a bude teška kita od sezone.9 sezone nisi u stanju osvojiti nešto,kupi prnje i briši više ako nećeš i uložiti neku lovu u prava pojačanja a ne nove flopove
E nije nego je naša sljedeca :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.