Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

artemis77
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la artemis77 » 27 mar 2012, 12:53

Shanks je napisao/la:
artemis77 je napisao/la:Kad bi mogli stovirti konkurenciju pravo jaku, znaci prvo par juniora stavljat da dobiju iskustva do kraja EPL, dovest par polu-pojacanja od kojih bi uvijek bio neko u formi, a to bi mogli naci u igracima tipa Clint Dempsey, Gamst Pdersen, S. Larsson i sl. , znaci igraci sa vec stecenim iskustvom u EPL i dovest jedno zvucno pojacanje od jedno 25-30 miliona funti i bez problema bi bili medju 4
Ma dosta je tih prosječnih igrača.Treba dovoditi pojačanja, znači igrače koji će značajnije unaprijediti igru 'Poola.Ako ćemo dovoditi igrače poput ovih koje si naveo, ja bih radije da opet ne poslujemo.

A za boldano se apsolutno slažem.Treba slijediti primjer Barcelone i prvo gledati u svoje dvorište, pa tek onda trošiti silne milione.Debi Sterlinga, Eccleston na klupi...to mi se sviđa.Nadam se da su Coady, Wisdom i Suso sljedeći.Svakako nemamo šta izgubiti u EPL. :roll:
neznam u cem je fazon da ne dovedemo dempseya, pa covjek je zabio duplo vise golova od naseg najboljeg strijelca
i kad ne bi bio u formi bilo bi 7 veznih i moglo bi se uvijek nac 2-3 u extra formi
pogledajte ManUtd kakvi su sa igracima u vezi, pa ni jedan nije neka extra klasa kao sto ima barca, real, city, pa su opet prvi bas zbog te konkurencije
volio bih i ja da mi mozemo dovesti krilo, lijevog beka, 2 vezna i napadaca i da su svi jaki ko beton, ali realno ovo nam je najbolje sto mozemo dobit :)
Walk on, with hope in your hearts.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2012, 13:01

Mene samo živo zanima na koji način ovi forumaši misle da je Liverpool mogao prošlo ljeto dovesti Aguera, Mattu, Sahina ... ?
Je li možda vama imalo naumpalo da su transfer iz Liverpoola zatražili Torres koji je Španac, Macherano koji je Argetinac, Tevez iz Cityija koji je Argetinac, Ronaldo iz Uniteda koji je Portugalac ( iako je tada imao sve u Unitedu ) ... ali da nikad nijedan igrač sa Otoka nije zatražio transfer van Otoka ( poslije Owena )? Ronaldo i Tevez nisu bitni, ali su bitni Mascherano i Torres koji su imali sve u Liverpoolu ali su poslije jedne neuspješne sezone Liverpoola tražili da pobjegnu iz njega. I evo sada, doveli smo 9 igrača ali se samo spominje odlazak Suareza. Da, on jeste naš najkvalitetniji igrač, ali u isto vrijeme i Urugvajac.
Tiii igrači igraju onako kako vjetar puše, a Bogme vjetar u Liverpoolu puše u vidu uragana.
Zadatak Kinga je bio da prvo napravi mladu ekipu i da napravi kostur ekipe za naredne sezone, potom mu je zadatak bio da donese neki trofej na Anfield i treći zadatak mu je bio da izbori evropsko takmičenje. Harry nije glup čovjek niti nestrpljiv, napravljen je trogodišnji plan koji je većim dijelom ( barem što se tiče ove sezone ostvaren ). King je napravio grešku jer je izborio EL a ne LP. Ali vlasnici imaju razumijevanja i jedini oni ne spominju otkaz Kingu kao forumaši po različitim forumima. Ukoliko King osvoji FA Cup, to će biti treća najuspješnija sezona Liverpoola u posljednje 22. godine ( 2001., 2005., 2012. ). King je čovjek za trofeje ( citiram jednog poznatog našeg forumaša ) i kao takav zadatak naredne sezone će mu biti da opet izbori evropkso takmičenje ( ovaj put LP a ne EL ) i da osvoji jedan ili dva trofeja naredne sezone. Tek u trećoj godini treba očekivati borbu za titulu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 27 mar 2012, 13:09

Mene samo živo zanima na koji način ovi forumaši misle da je Liverpool mogao prošlo ljeto dovesti Aguera, Matu, Sahina ... ?
Imali smo dovoljan budžet da dovedemo makar dva navedena nogometaša, al' je problem taj što Kenny forsira nogometaše sa Otoka. Tvoj post nema veze s trenutnim stanjem. Od navedenih nogometaša koji su napustili LFC jedino je Masch zatražio odlazak sa Anfielda. Misliš stvarno da je nas El Niño želio ostaviti na cjedilu u prošloj sezoni? Naravno da nije, nego je LFC dobio veoma finu svotu novca za ovoga napadača koji je i u to vrijeme bio u fazi opadanja forme, jer malo danas klubova može dati 50 miliona funti za jednog napadača.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2012, 13:17

Misliš stvarno da je nas El Niño želio ostaviti na cjedilu u prošloj sezoni?
Jok, ne mislim. Njegov pismeni zahtjev za transferom u posljednjoj sedmici januara je samo štamparska greška :roll:
Ti izgleda prespavao prošlu sezonu.
Vidim Sahina spominješ, a on još u maju prošle godine dogovorio transfer u Real. Također, vidim kod njega da nisi primjetio samo jednu malu manu, ove sezone je pet ili šest mjeseci proveo u bolnici.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 27 mar 2012, 13:22

^Zahtjev su podnijeli mnogi nogometaši, al' opet ostanu u klubu zar ne?

Što se tiče navedenih nogometaša, ja sam fino naveo kako "dajem primjer" koga smo mogli dovesti. Nuri Şahin je u Dortmundu harao dok je u RMA dobio paklenu konkurenciju, te je u međuvremenu zadobio tešku ozljedu. Tko zna da li bi se ta ozljeda dogodila u Liverpoolu? Uglavnom Nuri Şahin je bolji igrač od svakog pojačanja pod Kingovim vodstvom.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2012, 14:15

Liverpool are understood to have offered trials to three of Ghana's brightest young talents, Sky Sports understands.
Bright Gyenfi, James Akaminko and Nurudeen Amed are all due on Merseyside next month.
The trio hail from Prampram Mighty Royals Football Club, who recently produced starlet Masahudu Alhassan and has just made the breakthrough at Serie A outfit Genoa.
Gyenfi, 16, is a right-back, whilst 18-year-olds Amed and Akaminko are midfielders.
The trio are set to arrive at Liverpool later in April, with the hope of impressing the Reds' youth coaches.

Polahko pristižu pojačanja za novu sezonu :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 27 mar 2012, 15:17

Napadac Herenvena Bas Dost je slican Kerolu, visok 196 i realno mislim 18 puta bolji igrac, mislim da bi mogao biti neka kopija Nistelroja. Da su pametni da ga odma kaparisu, a kloca stave na totalnu rasprodaju
nema potpisa

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 27 mar 2012, 15:43

Henderson je napisao/la:Mene samo živo zanima na koji način ovi forumaši misle da je Liverpool mogao prošlo ljeto dovesti Aguera, Mattu, Sahina ... ?
Je li možda vama imalo naumpalo da su transfer iz Liverpoola zatražili Torres koji je Španac, Macherano koji je Argetinac, Tevez iz Cityija koji je Argetinac, Ronaldo iz Uniteda koji je Portugalac ( iako je tada imao sve u Unitedu ) ... ali da nikad nijedan igrač sa Otoka nije zatražio transfer van Otoka ( poslije Owena )? Ronaldo i Tevez nisu bitni, ali su bitni Mascherano i Torres koji su imali sve u Liverpoolu ali su poslije jedne neuspješne sezone Liverpoola tražili da pobjegnu iz njega. I evo sada, doveli smo 9 igrača ali se samo spominje odlazak Suareza. Da, on jeste naš najkvalitetniji igrač, ali u isto vrijeme i Urugvajac.
Tiii igrači igraju onako kako vjetar puše, a Bogme vjetar u Liverpoolu puše u vidu uragana.
Zadatak Kinga je bio da prvo napravi mladu ekipu i da napravi kostur ekipe za naredne sezone, potom mu je zadatak bio da donese neki trofej na Anfield i treći zadatak mu je bio da izbori evropsko takmičenje. Harry nije glup čovjek niti nestrpljiv, napravljen je trogodišnji plan koji je većim dijelom ( barem što se tiče ove sezone ostvaren ). King je napravio grešku jer je izborio EL a ne LP. Ali vlasnici imaju razumijevanja i jedini oni ne spominju otkaz Kingu kao forumaši po različitim forumima. Ukoliko King osvoji FA Cup, to će biti treća najuspješnija sezona Liverpoola u posljednje 22. godine ( 2001., 2005., 2012. ). King je čovjek za trofeje ( citiram jednog poznatog našeg forumaša ) i kao takav zadatak naredne sezone će mu biti da opet izbori evropkso takmičenje ( ovaj put LP a ne EL ) i da osvoji jedan ili dva trofeja naredne sezone. Tek u trećoj godini treba očekivati borbu za titulu.
Gerrard je Scouser, dijete Liverpoola, a opet je zelio preci u Chelsea, i to bi uradio da nismo osvojili LP....i ta prica kako samo straci zele otici je u rangu one price da ce britanci vise ginuti na terenu od stranaca, a ove sezone vidimo kako ti britanci ginu, kamo srece da nikad nisu ni dosli u Liverpool...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 mar 2012, 15:48

Mora da Škrtel i Agger pripadaju tim Britancima. :mrgreen:

Šalu na stranu, fudbaleri će se tamo nekada pamtiti isključivo po osvojenim trofejima, stoga je logično da će tražiti klubove u kojima je osvajanje tih trofeja mnogo lakše. Takav je slučaj sa Torresom, Mascheranom pa i Owenom u njegovo vrijeme. Ne znam zašto bi se neko mrzio zbog toga što želi ući u klub besmrtnika. Mada, lijepo je vidjeti Gerrarda, Carraghera, Zanettija, Puyola, Del Piera, Giggsa, Scholesa, Tottija i ostale koji su ostali odani svom timu iako su (neki) mogli osvojiti više trofeja da su napuštali brodove koji su tonuli.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 27 mar 2012, 15:55

Valjda je Kenny uocio da od Britanaca nema bash hajra.Pojacanja treba traziti najvise u Spaniji i Holandiji,barem se za L'pool to pokazalo kao pun pogodak .. ;)
Ps. Veceras ocekujem pobjedu Evertona,pa da ih mlatnemo u polufinalu.Gotovo da su jedina ekipa koja nam u dvije utakmice nije dala gola ... :D
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2012, 18:14

Monolog je napisao/la:Mora da Škrtel i Agger pripadaju tim Britancima. :mrgreen:

Šalu na stranu, fudbaleri će se tamo nekada pamtiti isključivo po osvojenim trofejima, stoga je logično da će tražiti klubove u kojima je osvajanje tih trofeja mnogo lakše. Takav je slučaj sa Torresom, Mascheranom pa i Owenom u njegovo vrijeme. Ne znam zašto bi se neko mrzio zbog toga što želi ući u klub besmrtnika. Mada, lijepo je vidjeti Gerrarda, Carraghera, Zanettija, Puyola, Del Piera, Giggsa, Scholesa, Tottija i ostale koji su ostali odani svom timu iako su (neki) mogli osvojiti više trofeja da su napuštali brodove koji su tonuli.
Meni je jako simpatican Jaskilainen, a sto se Torresa tice, izgleda da ce zavrsiti karijeru zavrsiti bez osvojenog trofeja :mrgreen:

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 27 mar 2012, 18:52

Nadam se da će Sunderland izbaciti Everton jer ih nismo nijednom u dvije utakmice pobijedili ,tako da bi 100% slavili u polufinalu.
ako dobijemo Everton ,pobijedili smo već 2x njih ,oni bi bili napaljeni na osvetu i uspjeli bi vjerovatno..
You'll never walk alone.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2012, 19:09

VolimLiverpool je napisao/la:Nadam se da će Sunderland izbaciti Everton jer ih nismo nijednom u dvije utakmice pobijedili ,tako da bi 100% slavili u polufinalu.
ako dobijemo Everton ,pobijedili smo već 2x njih ,oni bi bili napaljeni na osvetu i uspjeli bi vjerovatno..
Kao da smo braća :mrgreen: istog smo razmišljanja uvijek ;)
Nego evo i Barca je objavila da je Liverpool zainteresovan za Tella i da se radi o 10 miliona eura vrijednom transferu :) Ja sam za. Tello, Hoillet, Downing, Raheem kao krila i nije loše, još im dodati Hazzarda i to je to ( to je nerealno ) :D

------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
------Lucas---Gerard-------
--Hoillet--Ericcsen--Tello--
------------Suarez-----------

Klupa: Jones, Coates, Kelly, Adam, JA, Downing, Carrol.
Na tribinama: Gulasci, Carragher, Flanagan, Jack, Shelvey, Spearing i Bellamy.

A pazite kako je ovo mlada ekipa ;)
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 27 mar 2012, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 27 mar 2012, 19:18

Henderson je napisao/la:
VolimLiverpool je napisao/la:Nadam se da će Sunderland izbaciti Everton jer ih nismo nijednom u dvije utakmice pobijedili ,tako da bi 100% slavili u polufinalu.
Kao da smo braća :mrgreen: istog smo razmišljanja uvijek ;)
Nego evo i Barca je objavila da je Liverpool zainteresovan za Tella i da se radi o 10 miliona eura vrijednom transferu :) Ja sam za. Tello, Hoillet, Downing, Raheem kao krila i nije loše, još im dodati Hazzarda i to je to ( to je nerealno ) :D

------------Reina------------
-Glen-Skrtel-Agger-Enriqe-
------Lucas---Gerard-------
--Hoillet--Ericcsen--Tello--
------------Suarez-----------

Klupa: Jones, Coates, Kelly, Adam, JA, Downing, Carrol.
:lol:

Nešto ti mlađahan ovaj sastav @Rizo, na šta bi to ličilo :mrgreen:
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 mar 2012, 19:22

Nešto ti mlađahan ovaj sastav @Rizo, na šta bi to ličilo :mrgreen:
Pa mladi su izdržljivi, mogu zabijati i po dva ili tri puta zaredom :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2012, 19:33

Nadam se da bismo sa tim sastavom nekih 5 kola prije kraja obezbijedili opstanak. :)

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 27 mar 2012, 21:31

Ja se vise ne mogu i ne zelim nadati da ce ova nasa, tzv. "pojacanja" proraditi, jer u njihovoj igri tesko da mogu vidjeti neki napredak otkako su dosli. Svaki put kad dobro odigraju, pomislim da ce konacno proraditi, ali nista od toga, oni se opet vrate na staro. Zato su oni za mene od sada na nivou Poulsena i slicnih koji su prosli kroz klub sve dok ne dokazu suprotno svojom igrom, golovima i naravno, rezultatima.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Paraglajder
Kontakt:

Post Postao/la Paraglajder » 27 mar 2012, 21:34

Ma ne treba nama Jelavić, kloc je to...
YNWA

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 mar 2012, 21:44

Paraglajder je napisao/la:Ma ne treba nama Jelavić, kloc je to...
Baš, taj se nikada ne bi snašao u EPL. :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 27 mar 2012, 22:38

Lahko je sada govoriti ovako - onako. :roll:

Nego, Sunderland - Everton 0:2 (75. minut). Znači komšijski derbi u 1/2 finalu. 8-)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.