neznam u cem je fazon da ne dovedemo dempseya, pa covjek je zabio duplo vise golova od naseg najboljeg strijelcaShanks je napisao/la:Ma dosta je tih prosječnih igrača.Treba dovoditi pojačanja, znači igrače koji će značajnije unaprijediti igru 'Poola.Ako ćemo dovoditi igrače poput ovih koje si naveo, ja bih radije da opet ne poslujemo.artemis77 je napisao/la:Kad bi mogli stovirti konkurenciju pravo jaku, znaci prvo par juniora stavljat da dobiju iskustva do kraja EPL, dovest par polu-pojacanja od kojih bi uvijek bio neko u formi, a to bi mogli naci u igracima tipa Clint Dempsey, Gamst Pdersen, S. Larsson i sl. , znaci igraci sa vec stecenim iskustvom u EPL i dovest jedno zvucno pojacanje od jedno 25-30 miliona funti i bez problema bi bili medju 4
A za boldano se apsolutno slažem.Treba slijediti primjer Barcelone i prvo gledati u svoje dvorište, pa tek onda trošiti silne milione.Debi Sterlinga, Eccleston na klupi...to mi se sviđa.Nadam se da su Coady, Wisdom i Suso sljedeći.Svakako nemamo šta izgubiti u EPL.
i kad ne bi bio u formi bilo bi 7 veznih i moglo bi se uvijek nac 2-3 u extra formi
pogledajte ManUtd kakvi su sa igracima u vezi, pa ni jedan nije neka extra klasa kao sto ima barca, real, city, pa su opet prvi bas zbog te konkurencije
volio bih i ja da mi mozemo dovesti krilo, lijevog beka, 2 vezna i napadaca i da su svi jaki ko beton, ali realno ovo nam je najbolje sto mozemo dobit