2014/2015 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2014/2015 NBA Sezona
Love, Varejao i James. Trojica iz petorke startne
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
- IlCapitano
- Kontakt:
Dallas odigrao perfektno poluvrijeme na oba kraja parketa. Odbrana se drastično popravila sa Rondom, a napad polahko nadolazi. 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Na kraju castan poraz ipak. Nadam se da ce sutra James moci igrati, nezgodni su Bucksi a jos je b2b utakmica
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Kontam sad gledati Dallas reko dobra tekma, medjutim ubise ljudi ekipu, koja sinoc rutinski pobjedi sampione svemire predvodjene vehbosom i igracem koji svojim dolaskom garantuje prsten, ciglarom Smithom.. Prebacim na Lakerse kad imam sta vidjeti 18 minuta na parketu 12 poena 8 skokova i 8 asistencija..Neki u njegovim godinama nece ni igrati jer ce ih unistiti raznorazne hemijske supstance koje vec polaganu uzimaju danak.
rutinski nas dobili 1 razlikeGuarin14 je napisao/la:Kontam sad gledati Dallas reko dobra tekma, medjutim ubise ljudi ekipu, koja sinoc rutinski pobjedi sampione svemire predvodjene vehbosom i igracem koji svojim dolaskom garantuje prsten, ciglarom Smithom.. Prebacim na Lakerse kad imam sta vidjeti 18 minuta na parketu 12 poena 8 skokova i 8 asistencija..Neki u njegovim godinama nece ni igrati jer ce ih unistiti raznorazne hemijske supstance koje vec polaganu uzimaju danak.

koji si ti king

Veceras ljudima b2b, normalno da je prc.
Nego treba neko odraditi one 4 slike onog Simpsona ono Homer u dresu Bostona, pa malo zbunje i izadje Dallas

ovaj fazon

Nisam gledao do kraja, ne mogu da vjerujem da ste dosli na - 1 nakon sto je tatica izurinurao po vehbosu i Beal pogodio tricu za +15 otisao sam na spavanje..
Ako nisam poceo navijati za Netse, odlaskom KG i tatice, sigurno necu ni za Dallas odlaskom Ronda, niko nije iznad kluba.
Kobeu jos jedan skok za triple - double

Edit : Juka je odlican, makar da jedan nas igrac igra dobru kosarku

Ako nisam poceo navijati za Netse, odlaskom KG i tatice, sigurno necu ni za Dallas odlaskom Ronda, niko nije iznad kluba.
Kobeu jos jedan skok za triple - double

Edit : Juka je odlican, makar da jedan nas igrac igra dobru kosarku

Bilo je i +18, pa se izjednacilo, jos nam je b2b bio.Guarin14 je napisao/la:Nisam gledao do kraja, ne mogu da vjerujem da ste dosli na - 1 nakon sto je tatica izurinurao po vehbosu i Beal pogodio tricu za +15 otisao sam na spavanje..
Kobeu jos jedan skok za triple - double![]()
neka neka, sad je Dallas moda

Ma ja ba b2b je razlog poraza, inace vam je ekipa prekaljena veteranima, McHaleova greska sto nije u Popovom stilu odmorio neke igrace
Ciglar bio na svom nivou, a vehbos maestralan u odbrani kao i uvijek (tako da me stvarno zanima da li ces opet nekada pisati gluposti kako je on ok odbrambeni igrac i slicno.. ) Istina je da je napredovao, ali i da je htio nije mogao igrati gore..
Boozer pruza odlicne partije kada ulazi sa klupe, Kobe, Juka

Kobeu skok do triple double, pa vehbos bi dosad polomio noge saigracima samo da uhvati taj skok, a Kobe lezerno igra..

Ciglar bio na svom nivou, a vehbos maestralan u odbrani kao i uvijek (tako da me stvarno zanima da li ces opet nekada pisati gluposti kako je on ok odbrambeni igrac i slicno.. ) Istina je da je napredovao, ali i da je htio nije mogao igrati gore..
Boozer pruza odlicne partije kada ulazi sa klupe, Kobe, Juka

Kobeu skok do triple double, pa vehbos bi dosad polomio noge saigracima samo da uhvati taj skok, a Kobe lezerno igra..
b2b je vazda razlog poraza. 

Kobe triple - double a nije morao igrati na +30 zadnjih 30 sekundi samo da dodje to tog jednog skoka, hebati majku saigracima, derati se na njih da mu puste skok i slicno kao neki
Juka je fenomenalan, osim velikog broja faulova, zaista izgleda fantasticno, zaista ce biti zalosno, ako ostanemo bez ovakvog dragulja.

Juka je fenomenalan, osim velikog broja faulova, zaista izgleda fantasticno, zaista ce biti zalosno, ako ostanemo bez ovakvog dragulja.
Ne zamjeris ti drugu svom sto ja tebe ovako cinjenicana ubijem u pojam ??
:mrgreen:
Odoh ja da spavam, ako ne budem ulazio na forum u ovoj godini visw, samo da svima pozelim sretniju i bolju Novu Godinu zivi i zdravi bili.

Odoh ja da spavam, ako ne budem ulazio na forum u ovoj godini visw, samo da svima pozelim sretniju i bolju Novu Godinu zivi i zdravi bili.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Detroit uzasan nakon odlaska Josh Smitha. Jedva 3 pobjede izvukose.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
kako je krenulo izborice playoff na mrtvom istoku 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Za ovog BOS trollera... Treba znati da Anderson,kojeg on ismijava,nakon sto se malo privikao na ekipu i sistem u decembru sutira 48% iz igre 50% trojke,te ima 3,3 reb i 1 ass u prosjeku.Nema sta,bas na nivou Presseya.
[youtube][/youtube]
Decko vec ima igru na postu,a o BBIQ-u i uopste osjecaju za igru ne treba ni pricati...

[youtube][/youtube]
Decko vec ima igru na postu,a o BBIQ-u i uopste osjecaju za igru ne treba ni pricati...
Lee 6'9''
KJ 6'6''
[youtube][/youtube]
KJ 6'6''
[youtube][/youtube]
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma nema sta, kradja drafta, kako si ti kao veliki strucnjak i prije pocetka drafta predvidio 
Igrac koji se jednom radja, novo zastitno lice fransize

Igrac koji se jednom radja, novo zastitno lice fransize

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Prvo,to kradja drafta nisam nijednom napisao,vec su to govorili analitucari.Nego,usutis se kad se predoce argumenti i inace samo trabunjas po forumu...
Kad gledam ovaj njegov klip ne znam da li su neki poeni usporeni ili normalne brzine.
Wiggins igra sve bolje i bolje kako sezona odmice.. Zadnje cetiri utakmice ima u prosjeku 20 poena, uz skoro 51% iz igre i 50% za 3.

Wiggins igra sve bolje i bolje kako sezona odmice.. Zadnje cetiri utakmice ima u prosjeku 20 poena, uz skoro 51% iz igre i 50% za 3.
Ama kakvi crni argumenti ? Oni argumenti da kradja drafta nakon prve 22 utakmice u sezoni puca 3 - 27 iz igre ?? Argumenti da sam jedno brat bratu 7,8 utakmica pogledao i da taj covjek lici na sve osim na profesionalnog kosarkasa, a proglasen je kradjom drafta ? Nema smisla da se raspravljam o "kvalitetama" doticnog "kosarkasa" jer sam svojim ocima vidio, kakva je to igracina, pogotovo ne sa tobom kojem je Parker najbolji play lige, Leonard najbolji SF lige, Duncan najbolji PF lige a Splitterovo **** najljepse mirise i u SAS je sve med i mlijeko i oni su najbolja fransiza na svijetu i oni se jedini brinu u svojim igracima i slicno.NEZALAGANJE je napisao/la:Prvo,to kradja drafta nisam nijednom napisao,vec su to govorili analitucari.Nego,usutis se kad se predoce argumenti i inace samo trabunjas po forumu...
Ti si zadovoljan vasim pickom, uzivaj, ja znam sta sam gledao i ne zelim da se raspravljam sa tobom jer si nerealnii od Alema kada je u pitanju SAS, zivio.
Opet je pod sjenom drugog mladog igraca Minnesote.dscile je napisao/la:Kad gledam ovaj njegov klip ne znam da li su neki poeni usporeni ili normalne brzine.![]()

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.