suplja nije a trenutno nema boljeg kandidata jedini vaha je bio bolji cim je on otpao znalo se ko je sledeci najlogicniji izborDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nadam se da su ovo suplje price u vezi Faruka.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Samo Sarajevo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa i Bazdarevic je za Hadzibegica Rajkard. Ostale da ne spominjem..
Pa i Blaz i Bazdarevic mogu biti i oni su bivsi a kandidatiterabajt je napisao/la:jbt terabajt znas koji je to kapacitet a ja kanarinac ptica ja skontao ti nemozes ja bi prije rekao da ti ne zelis da skontas...hadzija dobija poziv za bec u martu ipak nista od adilovicakanarinac je napisao/la:A koji je to novi-stari selektor ne mogu nista skontati iz nejgove poruke ?terabajt je napisao/la: ko ima medju prijateljima Emira Hadzica bivseg igraca Sarajeva i procita kakvu mu je poruku ostavio Muhamed Bikic sve ce vam bit jasno ko je nas novi selektor

bazdarevic bivsi prosvijetli me a blaz za tebe je on svjetlo na kraju tunela ili ti zadnja nada umire hehe
Samo Sarajevo
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne bih ja reako. Pod prvo da valja nebi bio bez posla 3 godine, a prije toga samo po sezonu u losim francuskim ekipama i turskim sporovima. Fakat nikakav uspjeh kao trener nije imao, a o prvom pokusaju sa repkom i da ne pisem. Nakon prvog posla u Socheauxu 95-98 nigdje se nije zadrzao vise od godinu dana, a vodio je desetak ekipa. Osim mozda Stimca i Sliskovica daleko najgori od ovih sto su se spominjali.kanarinac je napisao/la:suplja nije a trenutno nema boljeg kandidata jedini vaha je bio bolji cim je on otpao znalo se ko je sledeci najlogicniji izborDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nadam se da su ovo suplje price u vezi Faruka.
U zadnja 2 posla je izbacio Arles iz prve lige A Dijon iz druge.
- plavipatriota
- Kontakt:
od Faruka su bolji Meša, Rajevac, Osim, Blaž, Magat..
znači ne može gori bit od Safeta, al on je po meni jedan od onih koji je najmanje bolji od njega..
znači ne može gori bit od Safeta, al on je po meni jedan od onih koji je najmanje bolji od njega..
plavipatriota je napisao/la:od Faruka su bolji Meša, Rajevac, Osim, Blaž, Magat..

Ako mislis na Ivicu, onda ti je oprostenoplavipatriota je napisao/la:od Faruka su bolji Meša, Rajevac, Osim, Blaž, Magat..

plavipatriota je napisao/la:od Faruka su bolji Meša, Rajevac, Osim, Blaž, Magat..
PatriJoto, sortiraj ti psovke, trebace ti ko god dodje, ionako je ovo jedino mjesto gdje mozes reci svoje misljenje i jos postoji mogucnost da ti neko replicira.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Bolje je dominirat u kukuruz ligi BiH nego zdanji zavrsavati u francuskoj prvoj i drugoj ligi
- sagitarius
- Kontakt:
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Bolje je dominirat u kukuruz ligi BiH nego zdanji zavrsavati u francuskoj prvoj i drugoj ligi

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- plavipatriota
- Kontakt:
opet kažem, dobiti kritiku od tebe i sličnih su mi ko tri pohvale od normalnog čovjeka.. žao bi mi bilo da si me pohvalio..Ibrahim je napisao/la:plavipatriota je napisao/la:od Faruka su bolji Meša, Rajevac, Osim, Blaž, Magat..
PatriJoto, sortiraj ti psovke, trebace ti ko god dodje, ionako je ovo jedino mjesto gdje mozes reci svoje misljenje i jos postoji mogucnost da ti neko replicira.
svi znaju kakav si ti mentalni sklop..
opet kažem, ima boljih trenera od hadžibegića, oni koji misle da sam protiv njega trenutno zato što je pitar su vjerovatno novi na forumu jer kod mene što se tiče državne selekcije nema rivaliteta.. to ostavljam za derbi..
Al stvarno, ima boljih imena..
moju će podršku dobiti ako dođe, al sam očekivao puno više! al haj, nećemo vjerovat bikiću

p.s. iskreno ne kontam ko normalan može prizivati hadžibegića za selektora? i kakav je fazon to ako navijaš za sarajevo priželjkivati da to bude hadžibegić samo iz tog razloga.. radije ne prati reprezentaciju pa ga priželjkuj FK Svom Klubu..
Ja ne bih volio Amara, upravo iz razloga jer ne bi imao podršku iz raznih razloga, Hadžibegića jer je po meni ublehaš (i to je više došlo do izražaja tokom ove kampanje)..
Zadnja izmjena: plavipatriota, dana/u 07 dec 2014, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Za tog prvog ima nade dok je ovaj drugi dokazao da ne zna.sagitarius je napisao/la:DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Bolje je dominirat u kukuruz ligi BiH nego zdanji zavrsavati u francuskoj prvoj i drugoj ligi
![]()

Znaci, Faruk Hadzibegic!?
Hadzija je ubleha veca od Susica.
Brko je za njega Arrigo Sacchi
kme kmeeMozambik je napisao/la:Hadzija je ubleha veca od Susica.
jbg jarane, teska je suudba opet vas udba

hadzija je gospodin veliki!
Zanimljivo, samo manijaci govore za Faruka da je ubleha. Valjda nisu objektivni, sta li!? A interesantno je da se jos i ne zna ko je selektor. Naravno, mahalski izvori nisu mjerodavni.
- plavipatriota
- Kontakt:
evo opet paćenika svojih klubova, Benko i ostali...
brate dragi, valjda je bitno da bude što bolji na klupi, taman iz Žepča..
al ne, bitno je jel Meša iz Želje, Faruk iz Sarajeva i te gluposti..
svakome ko želi da selektor bude neko samo iz razloga jer je legenda kluba za koji navija- VJEČNO TRENER BIO TOM KLUBU!!!
svakome ko želi da selektor bude neko samo iz razloga jer je legenda kluba za koji navija- VJEČNO TRENER BIO TOM KLUBU!!!
Ma ja nisi ti klubaski obojen samo sto od Hadzibegia moze biti gori jedino Susicplavipatriota je napisao/la:opet kažem, dobiti kritiku od tebe i sličnih su mi ko tri pohvale od normalnog čovjeka.. žao bi mi bilo da si me pohvalio..Ibrahim je napisao/la:plavipatriota je napisao/la:od Faruka su bolji Meša, Rajevac, Osim, Blaž, Magat..
svi znaju kakav si ti mentalni sklop..
opet kažem, ima boljih trenera od hadžibegića, oni koji misle da sam protiv njega trenutno zato što je pitar su vjerovatno novi na forumu jer kod mene što se tiče državne selekcije nema rivaliteta.. to ostavljam za derbi..
Al stvarno, ima boljih imena..
moju će podršku dobiti ako dođe, al sam očekivao puno više! al haj, nećemo vjerovat bikiću
p.s. iskreno ne kontam ko normalan može prizivati hadžibegića za selektora? i kakav je fazon to ako navijaš za sarajevo priželjkivati da to bude hadžibegić samo iz tog razloga.. radije ne prati reprezentaciju pa ga priželjkuj FK Svom Klubu..
Ja ne bih volio Amara, upravo iz razloga jer ne bi imao podršku iz raznih razloga, Hadžibegića jer je po meni ublehaš (i to je više došlo do izražaja tokom ove kampanje)..

http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
zajebancija jaraneplavipatriota je napisao/la:evo opet paćenika svojih klubova, Benko i ostali...

kao sto nije zajebancija da su neki od barbareza napravili nulu da uguraju svoga...
Evo ja licno bih volio da prije hadzibegica budu
vaha, magat,barbarez... ali osim zadnjeg kao mozda pomocnog, nece biti i meni je hadzija sasvim dobar izbor...
najbitnije je da je u svlacionici TITO... a kod nas u repki je to najbitnije
uz to , uz iiviccu osima on je najvise lobirao u krovnoj organizaciji za ukidanje suspenzije, ko je i malo upoznat s tim zna o cemu pricam
Pa vi prvi forsirate amara, kao da je ferguson. Da smo normalan savez, amar ne bi trebao ni biti medju ozbiljnim kandidatima, suvisno raspravljati o tome.