Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Lotus
Kontakt:

Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH

Post Postao/la Lotus » 13 avg 2013, 18:10

TaRgEt_ je napisao/la:
Lotus je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Nisu prijatelju. Nemamo košarkaških portala u BiH. Čim bude ja ću dobre tekstove postavljati... Ako tebi smeta, evo neću više...
Ovaj tekst je u originalu prepisan iz novina sport(avaz)...toliko o ozbiljnosti i profesionalizmu "kosarkaskog" portala!
Jesi siguran u to 100 % ? JA se smijem s tobom kladiti da lazes ko pas ? Kladimo se po zivot ... moze ?
Jel meni to govoris da lazem ko pas?Bolje ti je pripazi malo...ja ako sam reko da sam procito onda jesam...zasto bih lagao,nemam nista od toga![/quote]

Lazes medo jedan lazes... A ako si siguran hocemo se kladiti ? Da nije prepisan tekst, i ne pricaj gluposti jado jadni...[/quote]
Molim moderatora da ovo sankcionise!Ja tebe nisam vrijedjao i uvijek sam gledao na tebe kao nekog ko je davao tacne informacije na ovom forumu.Evo ponovicu opet,ovaj intervju sam procitao poslije juniorskog prvenstva u sport avaz,kazem nemam razloga da izmisljam...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 18:11

Tracy3McGrady je napisao/la:Pa neno4 je rekao da je Markovic zvao Atica i rekao mu da se ne brine za slijedecu godinu a sad ga od jednom ne spominje :/
Kad sam ja to rekao :lol: :lol:
Zamijenio si me s nekim...

I molim vas dosta vise price o Aticu..Pricajmo o sutrasnjoj utakmici protiv Ceske koja je vjerovatno najbolji tim turnira...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 13 avg 2013, 18:13

@TaRgEt_ Lakše malo, zadnje upozorenje pred isključenje... Svako ima pravo reći šta želi, ali bez vrijeđanja.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 13 avg 2013, 18:13

Gavijalov je napisao/la:Iz povjerljivioh izvora sam saznao da je Atic jednom saigracu iz repke koji spava otvorenih usta tokom noci stavio k...a u usta . Eto, nek se zna!
Ako je t tacno, onda : boze sacuvaj... :roll:

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 avg 2013, 18:13

Lazes medo jedan lazes... A ako si siguran hocemo se kladiti ? Da nije prepisan tekst, i ne pricaj gluposti jado jadni...[/quote]
Molim moderatora da ovo sankcionise!Ja tebe nisam vrijedjao i uvijek sam gledao na tebe kao nekog ko je davao tacne informacije na ovom forumu.Evo ponovicu opet,ovaj intervju sam procitao poslije juniorskog prvenstva u sport avaz,kazem nemam razloga da izmisljam...[/quote]

Nije problem, ja se izvinjavam ali moram reci da si medo jer zaista nemam volje da komentarisem puno na forumu. Recu ti samo da taj tekst nije prepisan, pitaj i samog Imrana i bice ti jasno ako ga znas. DA je taj tekst u orginalu radjen. Eto toliko izvinjavam se ako sam te uvrijedio.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 avg 2013, 18:17

TaRgEt_ je napisao/la:Lazes medo jedan lazes... A ako si siguran hocemo se kladiti ? Da nije prepisan tekst, i ne pricaj gluposti jado jadni...
Molim moderatora da ovo sankcionise!Ja tebe nisam vrijedjao i uvijek sam gledao na tebe kao nekog ko je davao tacne informacije na ovom forumu.Evo ponovicu opet,ovaj intervju sam procitao poslije juniorskog prvenstva u sport avaz,kazem nemam razloga da izmisljam...[/quote]

Nije problem, ja se izvinjavam ali moram reci da si medo jer zaista nemam volje da komentarisem puno na forumu. Recu ti samo da taj tekst nije prepisan, pitaj i samog Imrana i bice ti jasno ako ga znas. DA je taj tekst u orginalu radjen. Eto toliko izvinjavam se ako sam te uvrijedio.[/quote]
Neces da vrijedjas a opet spominjes.Evo Cashman,reko si posljednje upozorenje...Nemas ti se sta izvinjavat...pokazo si svoju nekulturu...samo mi je zao sto nemam te novine sad da slikam i postavim ovdje nek svi vide ko kaze,a ko ne...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 avg 2013, 18:20

Slikaj slobodno jesam pokazao svoju nekulturu okay, evo izvini jos jednom ako mozes oprosti. A posalji novine ako nadjes i jednu istu recenicu s tim u avazu, a kamoli kako ti kazes da je prepisan dam ti 200 maraka i sta god jos hoces uradim. Jeli posteno ?

Cashman izvinjavam se na uvrijedljivom tonu nece se ponovoiti.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Lotus
Kontakt:

Post Postao/la Lotus » 13 avg 2013, 18:29

TaRgEt_ je napisao/la:Slikaj slobodno jesam pokazao svoju nekulturu okay, evo izvini jos jednom ako mozes oprosti. A posalji novine ako nadjes i jednu istu recenicu s tim u avazu, a kamoli kako ti kazes da je prepisan dam ti 200 maraka i sta god jos hoces uradim. Jeli posteno ?

Cashman izvinjavam se na uvrijedljivom tonu nece se ponovoiti.
Nemoj ti se njemu nista izvinjavat i govorit nece se ponovit.Da sam ja u pitanju ili neko drugi poslije prvih uvreda bi bio sankcionisan,tako da ocekujem od moderatora da ispuni napisano!Toliko si me iznerviro tim svojim pisanjem da ti je bolje da mi nista ne govoris,a jos mi i nudis neki dogovor.Nemam vise nista s tobom raspravljat...

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 13 avg 2013, 18:32

Gavijalov je napisao/la:Iz povjerljivioh izvora sam saznao da je Atic jednom saigracu iz repke koji spava otvorenih usta tokom noci stavio k...a u usta . Eto, nek se zna!
to je vec previse..
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 avg 2013, 18:34

Izvinjavam se neno zbog dezinformacije, ipak je kobe64 to napisao, ali zato sto ti imas insajderskih vijesti ja kontao da si ti pisao.
kobe64 je napisao/la:ja sam cuo da ga je halimic maltretirao, svaki trening samo edin morao kupiti cunjeve i ovaj mu uradio neku glupost, tako da su ga vratili kuci. poslije toga incidenta rekao je da nece igrati za repku dok je ovaj vodi. zvao ga je markovic i rekao da se ne sekira bice sve ok. ne znam je li sve ovo istina, ali tako sam cuo

E sad nam reci jel udaljen daljno iz repke ili je samo za U16, nadam se da ce igrati kod Markovica, i moze li zaigrati za neku drugu repku ako ga nasi ne budu zvali?

Jel se mali izvinuo, daj nam rec bilo sta, ipak je on dragulj nase kosarke?!
Anfernee "Penny" Hardaway #1

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2013, 18:41

Bice to sve ok, samo se bespotrebno pali prica o momku koji nije tu. Naucit ce svoju lekciju i popraviti sve to. Idemo dalje, vazni su ovi momci koji su tu trenutno. Idemo malo o lideru i kapitenu Djedovicu, velikom srcu Aleksica, hladnom kao spricer Dadi Hadzicu, borbenom Memi i Galicu, odbrani Gegica, jucerasnjim tricama Duraka, itd..Idemo malo o ovim zlatnim momcima kojima fale jos dvije pobjede do A divizije..Ako Bog da kad se to uradi, onda smo napravili strasan rezultat.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 13 avg 2013, 18:47

Imam pitanje za kolege koje prate mlade. Mene zanima zna li se koliko imas nasih kosarkasa u USA, na srednjoj skoli i collegeu?

Cuo sam da je trenutno u USA srednja skola, Guzonjic (potencijalni U18 reprezentativac), mladji brat nekadasnjeg prvotimca Esmira.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 13 avg 2013, 19:18

Stvarno ova tema postaje sve gora i gora iz dana u dan.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 13 avg 2013, 20:40

BernardBarnjak je napisao/la:Imam pitanje za kolege koje prate mlade. Mene zanima zna li se koliko imas nasih kosarkasa u USA, na srednjoj skoli i collegeu?

Cuo sam da je trenutno u USA srednja skola, Guzonjic (potencijalni U18 reprezentativac), mladji brat nekadasnjeg prvotimca Esmira.

* Alihodzic Fahro 208 C 89 UAB
Durmo Damir 196 F 89 Loyola, LA
Gajic Nikola 196 F 91 SF Austin
Hodzic Almin 208 C 87 Jersey Expr.
Krdzalic Almir 180 PG Minn.-Crookston
* Kusljic Dorde 182 G 84 Cincinnati S.
Mikulic Branimir 203 F 89 High Point
Muslic Dino 206 C 89 Campbellsville
Peljto Alem 193 F St.Andrews
Raspudic Neven 200 F 89 Va Intermont
Sabic Mirza 196 G W.Oregon
Sehic Samir 204 F 96 High School
Tabakovic Dino 190 G 91 Eckerd
Tomic Andrej 213 C 92 Urbana

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 13 avg 2013, 21:07

Znaci istina je...cim ni neno ni niko od "bliskih" repki nije opovrgnuo ovo,stvarno jadno i ne profesionalno to dokazuje kakav je covjek,tako uraditi svome kolegi osramotiti ga samo da bi ispao "frajer"....DOZIVOTNO ga istjerati iz repke ako je istina :)

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 avg 2013, 21:34

Sve i da jeste, to nije za price u javnosti i na forumu. Stvarno mi nismo jasni kao narod i kao nacija, ta kosarka grabi naprijed, stvari polako dolaze u normalu i nadju se ovakve stvari, svadje, tracevi i raznorazne gluposti.

Ovo je ozbiljan forum za takve price i molim te ostavi ih za sebe i admina molim da izbrise ovaj post koji sam citirao.

Borimo se za ulaz u A diviziju i najmanje sto nam sada treba su ovakve price, jos jednom sramota sve i da je istina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 avg 2013, 23:01

Da , otjerati takvog potencijala(jer ih imamo bruku inace) radi neceg sto je uradio sa 15,16 godina.
Inace smo mi svi tada bili moralne vertikale jbt

sutnja je zlato..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 avg 2013, 23:08

Atic upotrijebio glavic.
Ne znam, al' za ovakve poteze treba palit samare njemu i roditeljima. Taman da je Jordan (a 100% nije :mrgreen: ), treba ga nauciti nekim stvarima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 avg 2013, 00:24

bhsport je napisao/la:
Sve i da jeste, to nije za price u javnosti i na forumu. Stvarno mi nismo jasni kao narod i kao nacija, ta kosarka grabi naprijed, stvari polako dolaze u normalu i nadju se ovakve stvari, svadje, tracevi i raznorazne gluposti.

Ovo je ozbiljan forum za takve price i molim te ostavi ih za sebe i admina molim da izbrise ovaj post koji sam citirao.

Borimo se za ulaz u A diviziju i najmanje sto nam sada treba su ovakve price, jos jednom sramota sve i da je istina.
Ja to napisah 1-2str. prije,ali dzaba.Mahala sve mora znati.Boze sacuvaj kakvih sve likova ima... :roll: :roll:

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 14 avg 2013, 00:35

Atic ima dobar smisao za humor. :lol: Nasmijao me. Ali, sta nam to govori o njegov sex. orjentaciji? Najvjerovatnije nista, tipicna budalastina. Nema razloga da ne bude na spisku dogodine.

Djedovicev sut za tricu 1/17...Stvarno bruka...ovako ko gleda sa strane i samo prati statistiku.
Valjda konacno pocnu ulazit.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.