Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Jack777Pott
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Jack777Pott » 16 mar 2013, 18:17

Ma englezi su cool, Barca i Real su jos vise cool, oni su super, oni su zvijezde, izvadimo kite, drkajmo na njih.
BiH PL i jeste losa, a dio krivice snose takvi kao ti, jer ce radije izvadit kitu i bacat drkicu na umisljene zvjezdice nego dat koju marku za ulaznicu, pomoc nekom klubu. Da ljudi vise prate domaci nogomet i da ih je vise na stadionima privukli bi i vise sponzora, bilo bi novaca, ljepsih stadiona, boljih igraca, al zasto se truditi, lakse je okrenut se gotovom proizvodu. Novac nije samo sje*ao nogomet, vec je i mozgove mnogih ljudi koji nikada nece shvatiti kako ja u utorak u 18:00 gledam Zeljeznicar - Zrinjski, a u 20:45 sjedim na fejsu dok igraju Bayern - Arsenal. Strani nogomet jednostavno ne dozivljavam, gledam kad mi je dosadno bez puno gusta dok utakmice timova s ovih prostora volim pogledat, pa makar igrali na oranicama. Jednostavno volim pogledati nasu realnost i ne sanjati toliko da sam na Bernabeu ili negdje u pm.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 mar 2013, 18:21

Jack777Pott je napisao/la:Ma englezi su cool, Barca i Real su jos vise cool, oni su super, oni su zvijezde, izvadimo kite, drkajmo na njih.
BiH PL i jeste losa, a dio krivice snose takvi kao ti, jer ce radije izvadit kitu i bacat drkicu na umisljene zvjezdice nego dat koju marku za ulaznicu, pomoc nekom klubu. Da ljudi vise prate domaci nogomet i da ih je vise na stadionima privukli bi i vise sponzora, bilo bi novaca, ljepsih stadiona, boljih igraca, al zasto se truditi, lakse je okrenut se gotovom proizvodu. Novac nije samo sje*ao nogomet, vec je i mozgove mnogih ljudi koji nikada nece shvatiti kako ja u utorak u 18:00 gledam Zeljeznicar - Zrinjski, a u 20:45 sjedim na fejsu dok igraju Bayern - Arsenal. Strani nogomet jednostavno ne dozivljavam, gledam kad mi je dosadno bez puno gusta dok utakmice timova s ovih prostora volim pogledat, pa makar igrali na oranicama. Jednostavno volim pogledati nasu realnost i ne sanjati toliko da sam na Bernabeu ili negdje u pm.
slika al' ne možeš ti ovakvima objasniti...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 mar 2013, 18:26

Bravo @Jack777Pott , samo nekima ne treba objašnjavati...Nek rade to što ti kažeš na ino "zvijezde" a mi ćemo pratiti našu ligu pa kakva god bila.

redwhite

Post Postao/la redwhite » 16 mar 2013, 18:26

Drugo misljenje nikad nije prihvaceno,ali hajde najlakse je izrugati,omalovaziti,popljuvati svakog onog ko ne razmislja kao masa,kao vecina.
Problem je na drugo misljenje iznijeti argumente,pristojno raspravljati.To je prevelikom broju ljudi problem.
Skola je obavezna u BiH,samo ne postoje kriteriji za njeno zavrsavanje.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 16 mar 2013, 18:29

Meni nisu jasni ovi ..ono kao dodje na ovu temu i izvali (on ubjedjen njemu pametnu) kao treba ovu ligu ukinuti ili treba naziv ukinuti..jel vam to vrijedja vase liverpule i mancestre i arsenale ima BH Premier Liga..jel vas neko tjera da pratite nasu ligu :roll:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2013, 18:34

redwhite je napisao/la:Drugo misljenje nikad nije prihvaceno,ali hajde najlakse je izrugati,omalovaziti,popljuvati svakog onog ko ne razmislja kao masa,kao vecina.
Problem je na drugo misljenje iznijeti argumente,pristojno raspravljati.To je prevelikom broju ljudi problem.
Skola je obavezna u BiH,samo ne postoje kriteriji za njeno zavrsavanje.
Čekaj malo, o kakvom ti mišljenju govoriš? Da treba ukinuti našu ligu ili da je liga slaba? Jer i ja sam i već par drugih forumaša smo ti rekli da smo svjesni slabosti lige, ali da draž praćenja iste nije samo u kvalitetu. A ako želiš da se neko složi s tobom da se liga ukine, onda ti slobodno mogu reći da nisi sav svoj ako to očekuješ.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 mar 2013, 18:36

redwhite je napisao/la:
propuh je napisao/la:
redwhite je napisao/la:@Devil nista manje nisam ni ocekivao od poznavaoca tog kalibra. Igra se u ovoj drzavi i fudbal koji nije na TV,ali znas ti to,sta ja tebi pricam
@Jack777pot ma ja

:lol: :lol: :lol:
Zasto se pravis toliko pametan,
nista mi nema mrzi od ovog kad dodje neki klinac srat, a svrsava gleajuci lige petice.
Koliko para toliko i muzike.
Glup si, najblaze sto ti mogu saopstiti
Dovoljno si rekao o sebi, svaki daljni dijalog s tobom je suvisan
Zadnja izmjena: propuh, dana/u 16 mar 2013, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

redwhite

Post Postao/la redwhite » 16 mar 2013, 18:48

Ne znam sto se toliko lozite svi na moj post,zaobidjes lagano ako nemas sta reci. Akcenat price nije bio ukinuti,uopste ne citate, pratim je i ja godinama,akcenat je bio na padu kvalitete.
I ne netreba je ukinuti,ali glupanima kao sto je vas par koji siljite jednu te istu pricu non stop treba ukinuti da je gledate. Cobani sisli u Sarajevo a geni naucili da se gleda stado ovaca.
Koji je samo merak gledati silne idiote koji jedva citat znaju, kako se naloze na pricu jednog lika.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 mar 2013, 18:49

ah kompleksaša :lol: :lol: ako ti se ne gleda liga, zaobiđeš temu, ni ja ne idem na pdf Primere i govorim kako je ne volim...

Kapiten Blue Traina

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2013, 18:56

Al' pazi mu posta iznad, k'o on nama ''spusti''. :lol: Dijete otkrilo čari masturbacije, pa došlo ovdje da nam se pohvali. ;)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 16 mar 2013, 18:58

malouman lik, nije sav svoj sigurno ;)

Kapiten Blue Traina

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 mar 2013, 19:09

Ovu temu vec mozete zakljucati ZELJO prvi, siroki drugi, pitari treci eto to je to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 mar 2013, 19:11

pile87 je napisao/la:Ovu temu vec mozete zakljucati ZELJO prvi, siroki drugi, pitari treci eto to je to.
a borac?kako god nacionalni kljuc ce bit na kraju zadovoljen da ce svi konstitutivci imati predstavnika u evropi

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2013, 19:35

ciza je napisao/la:
pile87 je napisao/la:Ovu temu vec mozete zakljucati ZELJO prvi, siroki drugi, pitari treci eto to je to.
a borac?kako god nacionalni kljuc ce bit na kraju zadovoljen da ce svi konstitutivci imati predstavnika u evropi
Znači već ste promijenili teoriju zavjera? Prije se odlučivalo ko će biti šampion, ko pobjednik KUP-a. Kad' vas Željo demantuje, i uzme oba trofeja, prešli ste na novu furku o nacionalnom ključu igranja u Evropi. Vas teoretičara da nema, trebalo bi vas izmisliti.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 mar 2013, 19:38

nisam nikakav teoreticar,nego hajmo malo pogledat realnost i vidjeti iz sezone u sezonu kako se izlazi u evropu,i sacekajmo kraj prvenstva da se ovo potvrdi,zelji svaka cast imaju sanse opet za duplu

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 mar 2013, 19:42

ciza je napisao/la:nisam nikakav teoreticar,nego hajmo malo pogledat realnost i vidjeti iz sezone u sezonu kako se izlazi u evropu,i sacekajmo kraj prvenstva da se ovo potvrdi,zelji svaka cast imaju sanse opet za duplu
nisi ti teoreticar ti samo seres drama i unosis neki pesimizam i kritikujes sve zivo. iz dana u dan sve gore i gore.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2013, 19:43

ciza je napisao/la:nisam nikakav teoreticar,nego hajmo malo pogledat realnost i vidjeti iz sezone u sezonu kako se izlazi u evropu,i sacekajmo kraj prvenstva da se ovo potvrdi,zelji svaka cast imaju sanse opet za duplu
Izlaze u Evropu klubovi koji imaju najbolju logistiku pa samim tim i kvalitet da izbore evropska takmičenja. Kako ćeš Širokom nabacivati da izlazi u Evropu zato što pripada hrvatskom nacionalnom korpusu kada ljudi standarndno drže kvalitet. To što Široki, Borac, Sarajevo i Željo izlaze u Evropu je stvar kvaliteta, a ne nacionalnog ključa.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 16 mar 2013, 19:52

voltron30 je napisao/la:
Izlaze u Evropu klubovi koji imaju najbolju logistiku pa samim tim i kvalitet da izbore evropska takmičenja. Kako ćeš Širokom nabacivati da izlazi u Evropu zato što pripada hrvatskom nacionalnom korpusu kada ljudi standarndno drže kvalitet. To što Široki, Borac, Sarajevo i Željo izlaze u Evropu je stvar kvaliteta, a ne nacionalnog ključa.
2006/07 sarajevo,zrinjski,siroki,slavija
2007/08 modrica,siroki,zrinjski,celik
2008/09zrinjski,slavija,sloboda,sarajevo
2009/10 zeljo,siroki,borac,zrinjski 2010/11 borac,sarajevo,zeljo,siroki
2011/12 zeljo,siroki,borac,sarajevo
trebal jos?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 mar 2013, 20:01

ciza je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
trebal jos?
A ko je trebao po tebi umjesto tih klubova da izađe??? Možeš zvati klubove da pripadaju ''onim'' ili ''ovim'' ali ti klubovi su trenutno najkvalitetniji, i za izlazak za Evropu je presudan kvalitet. Ja ne znam šta bi ti, ali Široki ti je trajna konstanta, kao što napisah ljudi već godinama redovno izlaze. Ti si uvjeren da je to zato što su ''hrvatski'' ili šta?

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 16 mar 2013, 20:03

ciza je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:
trebal jos?
Treba meni jos.Prosvijetli me i daj mi kljuc ili kod da ovo desifrujem?
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.