Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Da i ja dam svoje viđenje grupe i naše po meni objektivne mogućnosti.
Hrvatska, realno najslabija reprezentacija koju smo mogli dobiti iz prvog šešira. I kao takva će se 95% prošetati grupom, jer imaju ljudi i iskustva a i znanja. Potajno se nadam da bi ih mogli iznenaditi, a očekujem dostojan otpor.
Austrija, repka sastavljenja od igrača iz Njemačke lige. Imaju dobre pojedince, jak kolektiv, trku, borbu, znanje. Klasična Njemačka škola "nikad predaja i samo trka" kad na to dodaš kvalitet dobiješ jednu veoma nezgodnu reprezentaciju. Disciplinovano i borbeno, možemo se nadati kojem bodu.
Makedonija, po meni nije ista reprezentacija od prije par godina. Lazarov je već u godinama i previše zavise od njega. Ne bi bilo loše igrati sa njima pred kraj grupne faze jer Kiro nema više tu snagu da može odigrati 5 utakmica u nekoliko dana na vrhunskom nivou. Tu vidim našu šansu.
Tunis, reprezentacija sa par dobrih pojedinaca iz Francuske lige, imaju jak kolektiv, jaku fiziku i motoriku, vole da tuku što nama ne odgovara nikako. Ali mislim da su "tehnički" na nivou ispod nas. Vjerujem u naš kvalitet i vjerujem da ih možemo apsolvirati.
Iran, za njih nemam šta napisati jer ne znam nešto puno o njima, pretpostavljam nešto slično kao Tunis sa lošijim pojedincima. Nominalno, najlakša utakmica za nas ali trebamo se paziti da se ne opeknemo.
Zaključak: Očekujem minimalno 4.mjesto, vjerujem da možemo do 3. mjesta, a nadam se prvoj ili drugoj poziciji. Pa evo neka bude 3.mjesto, nemam ništa protiv.
Hrvatska, realno najslabija reprezentacija koju smo mogli dobiti iz prvog šešira. I kao takva će se 95% prošetati grupom, jer imaju ljudi i iskustva a i znanja. Potajno se nadam da bi ih mogli iznenaditi, a očekujem dostojan otpor.
Austrija, repka sastavljenja od igrača iz Njemačke lige. Imaju dobre pojedince, jak kolektiv, trku, borbu, znanje. Klasična Njemačka škola "nikad predaja i samo trka" kad na to dodaš kvalitet dobiješ jednu veoma nezgodnu reprezentaciju. Disciplinovano i borbeno, možemo se nadati kojem bodu.
Makedonija, po meni nije ista reprezentacija od prije par godina. Lazarov je već u godinama i previše zavise od njega. Ne bi bilo loše igrati sa njima pred kraj grupne faze jer Kiro nema više tu snagu da može odigrati 5 utakmica u nekoliko dana na vrhunskom nivou. Tu vidim našu šansu.
Tunis, reprezentacija sa par dobrih pojedinaca iz Francuske lige, imaju jak kolektiv, jaku fiziku i motoriku, vole da tuku što nama ne odgovara nikako. Ali mislim da su "tehnički" na nivou ispod nas. Vjerujem u naš kvalitet i vjerujem da ih možemo apsolvirati.
Iran, za njih nemam šta napisati jer ne znam nešto puno o njima, pretpostavljam nešto slično kao Tunis sa lošijim pojedincima. Nominalno, najlakša utakmica za nas ali trebamo se paziti da se ne opeknemo.
Zaključak: Očekujem minimalno 4.mjesto, vjerujem da možemo do 3. mjesta, a nadam se prvoj ili drugoj poziciji. Pa evo neka bude 3.mjesto, nemam ništa protiv.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma ako nista ,pobijedit cemo makar Iran opet sa tri jedan 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Grupa je dobra onoliko koliko je mogla biti, ne možeš očekivat da ćeš na SP dobit ekipe tipa Portigala, Grčke itd već ekipe iz samog svjtskog vrha.
Hrvati jesu u ovoj grupi najbolji, realno je očekivat da budu prvi u grupi ali ne smijemo sebi dozvolit da nam bude isto kao protiv Argentine u fudbalu, gdje smo upisali već prije početka poraz i da smo malo više vjerovali u sebe mogli smo do minimalno boda. A sa ovim ostalim se možemo nosit, možemo sve izgubit a isto tako možemo sve pobjedit.
Hrvati jesu u ovoj grupi najbolji, realno je očekivat da budu prvi u grupi ali ne smijemo sebi dozvolit da nam bude isto kao protiv Argentine u fudbalu, gdje smo upisali već prije početka poraz i da smo malo više vjerovali u sebe mogli smo do minimalno boda. A sa ovim ostalim se možemo nosit, možemo sve izgubit a isto tako možemo sve pobjedit.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hrvatska vise nije ona od prije nekoliko godina,realno oni su 2 klase ispred nas ali sa onakvim pristupom kao u kvalifikacija pa pogotovo protiv Islanda u barazu siguran sam da mozemo iznenadit Hrvate ako nista izvuci minimalan poraz.A sto se tice ostalih reprezentacija Austrije,Makedonije,Tunisa i Irana sa onakvim pristupom i igrom kao protiv Islanda gdje su momci ginuli na terenu pobjede u ove 4 utakmice nece doci u pitanje 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
aa vidim pisete o Tunisu dostta...Koji i koliko im igraca igraju u Europskim ligama ? 

Eh ovaj boldani dio je i naš najveći nedostatak! Tekme sa Islandom su bile u razmaku od 7 dana, a na SP se igraju svako drugi dan, bojim se da nam turnirski sistem ne odgovara sa ovim rosterom gdje smo previše oslonjeni na Prcea i Karačića, ostali nisu na njihovom nivou. Ali je vjerujem u ove momke i prolaz u drugi krug, mada ako i ne prođu a ostave srce na terenu neću biti razočaran.FaraonTM je napisao/la:Da i ja dam svoje viđenje grupe i naše po meni objektivne mogućnosti.
Koliko reprezentacija prolazi dalje iz grupe
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Prve 4phily je napisao/la:Koliko reprezentacija prolazi dalje iz grupe
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
dosta...vecina u francuskoj..imaju lijevog beka Zaluza u Kilu, stari pivot Tej je u francuskoj Mompelje mislim, jos par igraca u , po imenima, prilicno pojacanim timovima tipa Dankirka i Nanta..po imenima imaju ekipu vjerovatno i jacu od naseEdoBa je napisao/la:aa vidim pisete o Tunisu dostta...Koji i koliko im igraca igraju u Europskim ligama ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
nije mi jasno da iako smo uzeli koeficijent Islandu i bili u drugom sesiru ipak smo dobili tesku grupu..
I sta onda?Bihac96 je napisao/la:Prve 4phily je napisao/la:Koliko reprezentacija prolazi dalje iz grupe
Raspored naših utakmica:
1. Bosna i Hercegovina-Tunis
2. Bosna i Hercegovina-Hrvatska
3. Bosna i Hercegovina-Iran
4. Bosna i Hercegovina-Makedonija
5. Bosna i Hercegovina-Austrija
1. Bosna i Hercegovina-Tunis
2. Bosna i Hercegovina-Hrvatska
3. Bosna i Hercegovina-Iran
4. Bosna i Hercegovina-Makedonija
5. Bosna i Hercegovina-Austrija
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Odmah se ide na ispadanje, nema prenosenja bodova...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
ima itekakoLillard je napisao/la:Odmah se ide na ispadanje, nema prenosenja bodova...
Nema. Krizanje skupina i odmah na ispadanje...mirzatele je napisao/la:ima itekakoLillard je napisao/la:Odmah se ide na ispadanje, nema prenosenja bodova...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Ja mislim da ima, prve 4 prolaze i prenose se bodovi,Lillard je napisao/la:Nema. Krizanje skupina i odmah na ispadanje...mirzatele je napisao/la:ima itekakoLillard je napisao/la:Odmah se ide na ispadanje, nema prenosenja bodova...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH
Prošlo SP nije bilo prenošenja bodova,tj. druge grupne faze,a od prošlog SP su prvi put 4 prolazila dalje.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Nema prenesuvanje na bodovi. Direktno se ide vo osminafinale. Nasata grupa kje vkrstuva so A grupata.
Verojatno ova je bide rasporedot:
1. Hrvatska
2. Makedonija
3. Avstrija
4. Tunis
5. Bosna
6. Iran
1. Hrvatska
2. Makedonija
3. Avstrija
4. Tunis
5. Bosna
6. Iran
Zadnja izmjena: goranzoran, dana/u 21 jul 2014, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Onda Goluzu jos uvijek niko nije obavijestio o tome..Koji idiot
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nece to da bide rasporedot, zaplakat ce vam majkata svimagoranzoran je napisao/la:Nema prenesuvanje na bodovi. Direktno se ide vo osminafinale. Nasata grupa kje vkrstuva so A grupata.
1. Hrvatska
2. Makedonija
3. Avstrija
4. Tunis
5. Bosna
6. Iran

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.