da se i ja malo ukljucim ovdje...
prvo,mislim da je Mancini vrlo dobar trener,i da dobro radi svoj posao,jer je napravio jaku i perspektivnu ekipu pokrivenu na svim pozicijama koja moze igrat vrlo zapazenu ulogu dugi niz godina bez vise velikog ulaganja,i da su rezultati odlicni jer je tek ove sezone ekipa poslozena kako treba i da je uradila neke historijske pomake o cemu su prije mogli samo sanjat
e sad ce neko rec da su pare samo zasluzne,ne znam u cemu je razlika kada neki klub potrosi milijardu za 10 godina i kada neki uradi to brze i stvori ekipu za 3 sezone,kada znamo da je City prije toga trosio "sicu" u odnosu npr. na United
jest da historiju ne mozes kupit ali ovo je trenutno stanje i City je trenutno najjaca engleska ekipa
a neko gore napisa kako mogu primit i 12 golova na OT a da je titula vazna,titula jeste vazna i zbog nje se igra,ali upravo ovakvi rezultati bole i na njima se pravi rivalstvo i "bockanje",i ja sam sam docekao da Inter sve osvoji nakon godina i godina razocarenja,ali od svih tih razocarenja meni je najupecatljivije ostalo sestica od Milana i yebeni Comandini kojeg sam zapamtio jedino tada
tako da pravog navijaca mora zabolit i ostat u sjecanju upecatljiv poraz(ali i pobjeda) od gradskog rivala bez obzira na brojke i osvojene titule
sorry na duzem postu
pozz
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...