Ma bice , morace se nac makar za 2 igraca da igraju....GracanicaAA je napisao/la:Ja Pljevljak igra sredu.Ovako po meni nece mozda vise bit mjeta za Juniore ??
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
www.nkbratstvogracanica.com
-
- Moderator
- Kontakt:
Po meni trebaju da ostanu Mrkovic i Hamzic.cesc4 je napisao/la:Ma bice , morace se nac makar za 2 igraca da igraju....GracanicaAA je napisao/la:Ja Pljevljak igra sredu.Ovako po meni nece mozda vise bit mjeta za Juniore ??
http://nkbratstvogracanica.com/vojvodic ... -bratstvo/" onclick="window.open(this.href);return false; Idemo ludo idemo jako 

-
- Moderator
- Kontakt:
To je to kupujemo sve iz Jedinstva hahahahacesc4 je napisao/la:http://nkbratstvogracanica.com/vojvodic ... -bratstvo/ Idemo ludo idemo jako

Sve sto cu reci za izbor trenera je FUJ
Definitivno prestajem ovako ozbiljno da donosim informacije i da vodim stranice Bratstva. FUJ

-
- Kontakt:
Svaka čast vašoj Upravi, iskoristili su što ovi naši majmuni ne znaju. Hamzabegović, ne znam hoće li i jedna ekipa imati da vam zabije gol, odbrana vam je predobra bila, još sad sa njim na golu.. Onda Pljevljak, sigurno dobar igrač, pomoći će vam sigurno, ali jedini Jaranović tu nije dobar, tu po meni greška, dobar je ali neće da igra, glumac veliki. I samo može narušiti atmosferu u ekipi, ali sretno vam.
Vojvodić nije trener.
Sve što mogu reći je da se radi o čovjeku s ovog kantona
.
Prozivka u nedjelju, prvi trening u ponedjeljak.
Hajd' neka vam je sa srećom.
Sve što mogu reći je da se radi o čovjeku s ovog kantona

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
C E S C4 nemoj da se tripuješ
Sve ima gore od goreg.Ako nije Vojvoda a jest sa kantona kao što Z00M piše onda je SMAJLI ili nedaj bože FUDO GRBEŠIĆ 

- 7aprildomemoj
Pa jel to zbog mahalskih priča po caffeu Daso koje pričaju Mićo, Sejo, Čokara i ostali uvlakači
došlo zbog pomutnje oko novog trenera
Zoom samo da nije Smajil Karić ili Fuad Grbešić 

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Ma zajebi sad mahalske price i sve.... Nemam nista protiv tog covjeka al smatram da je bilo dosta boljih trenera cak i na kantonu pa i u Gracanici.... Al eto dzaba sad kukat nadam se da ce nas uspjet uvest u PL :/
-
- Moderator
- Kontakt:
Cesc jesam reko da on znaZoom088 je napisao/la:Vojvodić nije trener.
Sve što mogu reći je da se radi o čovjeku s ovog kantona.

Pljevljak ce u Gorazde
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ma poslije ovog odabira trenera nista me ne cudi , upravo sam maloprije cuo da zbog trenera i Jaranovic vjerovatno nece prec....Bihac96 je napisao/la:Pljevljak ce u Gorazde
Riki je u pregovorima sa Gorazdom kao i jos neki igraci koji su igrali prosle sezone za Jedinstvu,sto ne znaci da nece kod vas,a sigurno bi vam bio veliko pojacanje.A sto se tice Jaranovica i bolje da vam ne dodje samo ce vam uzet pare,a promasaj od igraca.cesc4 je napisao/la: Ma poslije ovog odabira trenera nista me ne cudi , upravo sam maloprije cuo da zbog trenera i Jaranovic vjerovatno nece prec....
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto vidis to je to, izaberu cudnog trenera i odma neki igarci nece doc. ma bravocesc4 je napisao/la:Ma poslije ovog odabira trenera nista me ne cudi , upravo sam maloprije cuo da zbog trenera i Jaranovic vjerovatno nece prec....Bihac96 je napisao/la:Pljevljak ce u Gorazde

a sto se Jedinstva tice, tu smo odradili dobar poso uzeli smo im igrace tj. niko se nije brino o njima tacnije su im otisli
8 - 10 igraca....
Ja mislim da je Fuad Grbesic preuzeo. Mi nikad ne mozemo dva dobra sastavit.
-
- Moderator
- Kontakt:
Riki meni kaze...
"Nezna se jos nista, za koji dan cu znati", haj valjda ce doc
"Nezna se jos nista, za koji dan cu znati", haj valjda ce doc

koji smo mi k...c od kluba kad smo spali na to da fuad grbešić bude trener i ako kojim slučajem uđemo u PL njegova zasluga,koja sramota,pa ljudi imatel vi išta fudbalsko u sebi,a kako vidim da nemate čim ste doveli grbešića da vodi ekipu,koliko ima trenera a vi baš njega,NUSRET MUSLIMOVIĆ je institucija za grbešića,ima još trenera koji bi mogli vodit ekipu,ma koja sramota,on može samo dovest do raspada sistema.................. kuknjava kuknjava
Grbešić je dobar trener, sigurno da bi bio bolje rješenje nego Smajil Karićeminem22 je napisao/la:Ja mislim da je Fuad Grbesic preuzeo. Mi nikad ne mozemo dva dobra sastavit.
Grbešić je dobar trener, sigurno da bi bio bolje rješenje nego Smajil Karić[/quote]
Ma de dobar trener. Mozda je tebe kojim slucajem zadivio ali pitaj u ostalim klubovima sem Mionice kakva su o njemu mišljenja
Ma de dobar trener. Mozda je tebe kojim slucajem zadivio ali pitaj u ostalim klubovima sem Mionice kakva su o njemu mišljenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.