NEPROCJENJIVO
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Onaj osjecaj kada Roma dere
NEPROCJENJIVO

NEPROCJENJIVO
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
[youtube][/youtube]
hjebi mu mater, ispade k'o da smo zadnji papci na svijetu sto slavimo sasvim obicnu pobjedu nad rivalom al' . . . ljubav je to
hjebi mu mater, ispade k'o da smo zadnji papci na svijetu sto slavimo sasvim obicnu pobjedu nad rivalom al' . . . ljubav je to
J.ebiga dugo smo cekali da spojimo ovoliko dobrih tekmi,mora se slavitiEvil Genius II je napisao/la:[youtube][/youtube]
hjebi mu mater, ispade k'o da smo zadnji papci na svijetu sto slavio sasvim obicnu pobjedu nad rivalom al' . . . ljubav je to
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 06852.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Evil Genius II
36 godina profesore, ocam'

Totti zabio 221 gol
Dovidjenja Prijatno
Dovidjenja Prijatno
-
Evil Genius II
nesto kontam, gledaj sad koliko nas je euforija uhvatila a zamisli samo kakva bi atmosfera bila da uzmemo scudetto
krajina i sarajevo bi bili vijest dana sa svojih 10ak navijaca rome koji su blokrali magistrale grada pjevajuci 'grazie roma' u dresovima capitana sisajuci palac po sred pune linije 
UNICO GRANDE AMORE
UNICO GRANDE AMORE
Hahahahahahahaha a realno haahahahahahahahahaEvil Genius II je napisao/la:nesto kontam, gledaj sad koliko nas je euforija uhvatila a zamisli samo kakva bi atmosfera bila da uzmemo scudettokrajina i sarajevo bi bili vijest dana sa svojih 10ak navijaca rome koji su blokrali magistrale grada pjevajuci 'grazie roma' u dresovima capitana sisajuci palac po sred pune linije
UNICO GRANDE AMORE
Rekoh li ja da će dobiti Roma.
Od kad je Zeman ja nisma vidio bolju Romu, još da je realizacija bila bolja piiihiiii.
Sad ide Chievu, oni zadnjih 5 kući nisu izgubili ali imaju od 3 tri egala...moglo bi se to uzeti ali...
Ove sljedeće tri tekme dosta toga mogu odlučiti , poslje chieva , Milan pa Napoli...Milan dobija Roma garant.

Od kad je Zeman ja nisma vidio bolju Romu, još da je realizacija bila bolja piiihiiii.
Sad ide Chievu, oni zadnjih 5 kući nisu izgubili ali imaju od 3 tri egala...moglo bi se to uzeti ali...
Ove sljedeće tri tekme dosta toga mogu odlučiti , poslje chieva , Milan pa Napoli...Milan dobija Roma garant.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
-
Evil Genius II
za gledanje online ne znam al' evo ti linkovi za download pa ti kako hoces
1st Half:
http://www.tusfiles.net/ykd4n61jqnw7" onclick="window.open(this.href);return false;
2nd Half:
http://www.tusfiles.net/7sdvghxb5em0" onclick="window.open(this.href);return false;

1st Half:
http://www.tusfiles.net/ykd4n61jqnw7" onclick="window.open(this.href);return false;
2nd Half:
http://www.tusfiles.net/7sdvghxb5em0" onclick="window.open(this.href);return false;

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu protiv Viola na Olimpicu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
hvalaEvil Genius II je napisao/la:za gledanje online ne znam al' evo ti linkovi za download pa ti kako hoces
1st Half:
2nd Half:
Unica grande amore
Admir_Sa je napisao/la:kako bog posla onu pizdu izdajnicku zalizanu po cevape u prijemu lopte i hladno zabi
[youtube][/youtube]
Nemoj tako o Aquilaniju. On voli Romu i htio se vratiti,al ga Roma nije htjela,jer je dosta ofalio,nije nekadašnji. I nije izdajnik nego smo ga prodali za 20-ak miliona,tako da je Roma od njeg dosta zaradila. Isto tako sutra možda De Rossija prodamo,hoćel' i on biti izdajnik?
Samo im je golman buranija malo je rec' 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da ga povrede nisu gazile, vjerujem da bi do sada bio na prvom mjestu.
Inace, poslije Chiese i Del Piera moj najdrazi Italijanski igrac i ne znam dali ce se ikad vise roditi ovakve legende.
Inace, poslije Chiese i Del Piera moj najdrazi Italijanski igrac i ne znam dali ce se ikad vise roditi ovakve legende.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Cestitke za sinocnju pobjedu. Sjajno ste odigrali. Jako mi je drago zbog Tottija, majstor ostaje majstor.
Za ocekivati je sad da se prikljucite u prva 3 tima u Seriji A i imate dobre sanse da se plasirate u LP ako zadrzite kontinuitet.
Za ocekivati je sad da se prikljucite u prva 3 tima u Seriji A i imate dobre sanse da se plasirate u LP ako zadrzite kontinuitet.
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Nisam nimalo sinoc sumnjao u pobjedu.Totti maestro objasnio.Idemo jos ove 3 utakmice rutinski odraditi i pauza.FORZA ROMA
embrace the chaos
na miru sam odgledao reprizu tekme s violama..najbolje tekme rome ove sezone..grazie capitano
Unica grande amore
-
Evil Genius II
ova utakmica i ona u milanu protiv intera su najbolje sto smo odigrali ove sezone. sada idemo chievu koji je poprilicno 'tvrd orah' ali s obzirom da statistika pokazuje da jos uvijek nismo odigrali nerijeseno u gostima (a u plaho smo dobroj formi tako da ne bi trebali izgubiti) ocekujem pobjedu. lamela se vraca, osvaldo bi mogao igrati umjesto destra a za vezni red nemam pojma sta da ocekujem jer zeman je na slatkim mukama sa ovim povratkom ddra i formom pjanica. drago mi je sto inter uze napolia jer su objektivno najslabija od ekipa koje su ispred nas (nekako mi vise sretno nego spretno dolaze do ovih pobjeda) tako da bi ukoliko nastavimo ovu seriju mogli stici cak i do 2. pozicije. naravno, prije toga dobiti chievo i milan a derby del sole ce da bude fudbalski praznik i aBd nova pobjeda rome.
ne mogu a da se ne sjetim prosutih bodova protiv catanie, bologne, udinesea i slicnih
sto se tice boldanog: momak nikada nije bio u rangu tottija i de rossija jer u suprotnom bi izbila pobuna u rimu zbog njegove prodaje. mislim, pratis romu i fan si tako da znas i sam kako stvari tamo funkcionisu.
eh da, igramo s atalantom u srijedu na olimpicu. kup utakmica na koju sam totalno zaboravio
ne mogu a da se ne sjetim prosutih bodova protiv catanie, bologne, udinesea i slicnih
alberto ce uvijek biti romanista jer je rodjen tu, navija za romu i na kraju krajeva nosio je taj dres ALI da je zrtva kakvom ga ti predstavljas i nije bas. sezonu prije prodaje je igrao jako malo, ne zbog povreda nego zbog cinjenice da pored de rossija, perrotte i prije svega pizarra koji je igrao njegovu poziciju nije mogao izboriti mjesto u prvih 11 kod spallettija te je izrazio nezadovoljstvo. u utakmicama koje i jeste igrao bio je poprilicno slab jer nakon zadnje povrede u dresu rome nikada vise nije bio onaj stari alberto aquilani tako da je transfer u liverpool dosao u pravo vrijeme i za klub i za njega. klub je dobio tacno 23 miliona eura dok je aquilani podebljao mjesecnu platu za 4 miliona godisnje. nakon toga igra za juventus, milan i na kraju fiorentinu davajuci izjave kojima si je zauvijek zatvorio vrata eventualnog povratka u romu.Alen1987 je napisao/la: Nemoj tako o Aquilaniju. On voli Romu i htio se vratiti,al ga Roma nije htjela,jer je dosta ofalio,nije nekadašnji. I nije izdajnik nego smo ga prodali za 20-ak miliona,tako da je Roma od njeg dosta zaradila. Isto tako sutra možda De Rossija prodamo,hoćel' i on biti izdajnik?Albertto je i dalje ROMANISTA
sto se tice boldanog: momak nikada nije bio u rangu tottija i de rossija jer u suprotnom bi izbila pobuna u rimu zbog njegove prodaje. mislim, pratis romu i fan si tako da znas i sam kako stvari tamo funkcionisu.
eh da, igramo s atalantom u srijedu na olimpicu. kup utakmica na koju sam totalno zaboravio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.