Ako Bog da da u subotu slavimo, tradicija je na njihovoj strani svakako ali ipak tradicija postoji da bi se rusila

Zna li neko hoce li brazilac Beda imati pravo nastupa u subotu?

Ajde da i tog indijanca vidimo...Prijedor je napisao/la:Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija
Jes,se nalupao gospodin u tekstu o STRUČNOSTI trenera,čovjeka koji je kao navodno sponzor kluba NEISTINA do NEISTINE,,,,smješno smješno ali hajde neka je nešto zabavno na ovom forumu,,,,ALI JE TOLIKO PROVIDAN TEKST -naravno jer ga je pisao mali BASARICA tj.umišljeni Dragan Džajic,,,,,,,,HA,HA,HA,,,,,,,,,Vastecija_GSE je napisao/la:Ajde da i tog indijanca vidimo...Prijedor je napisao/la:Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija
Poslata meni na pp,,,,,,,,,,,autor poznat po stilu pisanja.....Što ih bolan ne pozdravi,,,,,,,,,,,,,,,,,Grad je nas DS je napisao/la:Pabizo prijatelju, gdje se moze procitati taj tekst?
Hvala unaprijed.
P.S. Pozdravio te Vlado Jagodic. Sjedi danas sa Gorazdom, pitaju za tebe.
Brazilac ipak ne nastupa...Provjerena unformacija!Prijedor je napisao/la:Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija
E,sada si stvarno ispao SMJEŠAN do bola.fulam je napisao/la:Pozdrav, juce sam ovdje ostavio jedan komentar, pa sam ga izbrisao, jer ne zelim da pojedinci kako rekose ovaj gospodin se nalupao,poistovetise me neki sa djajom, sa nekim malim i njegovim stilom, a prvi put nesto napisah ovdje,,,a ja , moje porjeklo je iz prijedora, ziveo sam u skoplju, pa sada zivim u beogradu,,samo sam hteo da vas upoznam sa situacijom oko pojacanja rudara, a redovno pratim vase komentare i tako se informisem. Hteo bih da cestitiam rudaru koji je protiv tradicionalno neugodnog protivnika sa igracem manje oteo na zalost samo bod, a da ponovo skrenem paznju da je rudar mnogo dobio dolaskom mladog vulica za koga je zainteresovana beogradska crvjena zvjezda, koji je zahvaljujuci nesporazumom svoga kluba i zvjezde dosao u rudar na sest mjeseci, a da igrac koji je dosao iz crne gore samo pukim slucajem isavsi za svojim prijateljem koji je dosao na probu u rudar a nije prosao tu probu ,a taj mladic ostao, a moze da igra i u mnogo jacim ligama, necu vise psat, samo cu vas citat i informisat se od vas,, .....naprijed rudar, bice tesko , ali srca ima...
Pa hajde da kažemo fini sastav cine ovi domaci igraci ali trener nije FINI a ni sp.dir.nije FINI I vi ispadate iz premijerke a vasa faza ispadanja počinje od vašeg gostovanja kod OLIMPICA I polako ali sigurno TONETEEEEEE I propadate kao TITANIK.Prijedor je napisao/la:Rudar u potpunosti nadigrao Celik, pogotovo drugo poluvrijeme sa igracem manje...![]()
Odlicna igra, stvarno Rudar ima fin sastav i cisto sumnjam da cemo ispasti
Šta ti pišeš ALO,,,,,,,,,,ako je zvezda bila zagrizla za vulica koga si nafalio TAJ BI vulic vec bio u zvedi beogradskoj,,,,,,a o nogometašu iz crne gore suvišno je pisat-------PRVA LIGA SRPSKE VAS CEKA,,,,,,,bolje samo čitaj šta pišu drugi forumaši I nemoj ništa vise pisat jer si SMJEŠAN.fulam je napisao/la:hvala pabizo i zbogom
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Hrammm1921, StarmoCity i 29 gostiju.