FK Rudar Prijedor

Prijedor
Kontakt:

Re: FK Rudar Prijedor

Post Postao/la Prijedor » 04 mar 2014, 11:58

slika

Ako Bog da da u subotu slavimo, tradicija je na njihovoj strani svakako ali ipak tradicija postoji da bi se rusila :twisted:

Zna li neko hoce li brazilac Beda imati pravo nastupa u subotu? ;)
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 05 mar 2014, 22:53

Nista novo o Bedi...Sve mi se cini da nece ni igrati. :D

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 06 mar 2014, 13:04

I ova jedina vasa pobjeda iz 2000. je greska. Vjerovatno se radi o Rudaru iz Kaknja :)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 06 mar 2014, 19:12

Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija :D
? &

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 06 mar 2014, 19:34

Prijedor je napisao/la:Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija :D
Ajde da i tog indijanca vidimo...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 mar 2014, 16:36

Vastecija_GSE je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija :D
Ajde da i tog indijanca vidimo...
Jes,se nalupao gospodin u tekstu o STRUČNOSTI trenera,čovjeka koji je kao navodno sponzor kluba NEISTINA do NEISTINE,,,,smješno smješno ali hajde neka je nešto zabavno na ovom forumu,,,,ALI JE TOLIKO PROVIDAN TEKST -naravno jer ga je pisao mali BASARICA tj.umišljeni Dragan Džajic,,,,,,,,HA,HA,HA,,,,,,,,,

Grad je nas DS
Kontakt:

Post Postao/la Grad je nas DS » 07 mar 2014, 17:54

Pabizo prijatelju, gdje se moze procitati taj tekst?
Hvala unaprijed.

P.S. Pozdravio te Vlado Jagodic. Sjedi danas sa Gorazdom, pitaju za tebe.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 mar 2014, 20:15

Grad je nas DS je napisao/la:Pabizo prijatelju, gdje se moze procitati taj tekst?
Hvala unaprijed.

P.S. Pozdravio te Vlado Jagodic. Sjedi danas sa Gorazdom, pitaju za tebe.
Poslata meni na pp,,,,,,,,,,,autor poznat po stilu pisanja.....Što ih bolan ne pozdravi,,,,,,,,,,,,,,,,,

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 07 mar 2014, 20:22

Brazilac ipak ne nastupa...Provjerena unformacija! ;)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 08 mar 2014, 12:02

Pravo fino vrijeme za dobru fudbalsku predstavu i naravno 3 boda 8-) :D
? &

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 08 mar 2014, 17:40

Rudar u potpunosti nadigrao Celik, pogotovo drugo poluvrijeme sa igracem manje... :D

Odlicna igra, stvarno Rudar ima fin sastav i cisto sumnjam da cemo ispasti :)
? &

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 08 mar 2014, 17:45

Dobri smo. Ubili smo ih stvarno i to sa igračem manje. Imali su 2 šanse mrtve, to je istina, ali bolji smo bili. :D

Vastecija_GSE
Kontakt:

Post Postao/la Vastecija_GSE » 08 mar 2014, 18:45

Stvarno bolja igra nije bila odavno...sve u svemu super. Celik je jaka ekipa i bod protiv njih je ok, mada smo mogli i uzeti sva tri ali sta je tu je. Mika me danas iznenadio sa onim crvenim. Onako iskusan igrac a ponasanje na nivou Balotelija... 8-)

fulam
Kontakt:

Post Postao/la fulam » 08 mar 2014, 18:49

Pozdrav, juce sam ovdje ostavio jedan komentar, pa sam ga izbrisao, jer ne zelim da pojedinci kako rekose ovaj gospodin se nalupao,poistovetise me neki sa djajom, sa nekim malim i njegovim stilom, a prvi put nesto napisah ovdje,,,a ja , moje porjeklo je iz prijedora, ziveo sam u skoplju, pa sada zivim u beogradu,,samo sam hteo da vas upoznam sa situacijom oko pojacanja rudara, a redovno pratim vase komentare i tako se informisem. Hteo bih da cestitiam rudaru koji je protiv tradicionalno neugodnog protivnika sa igracem manje oteo na zalost samo bod, a da ponovo skrenem paznju da je rudar mnogo dobio dolaskom mladog vulica za koga je zainteresovana beogradska crvjena zvjezda, koji je zahvaljujuci nesporazumom svoga kluba i zvjezde dosao u rudar na sest mjeseci, a da igrac koji je dosao iz crne gore samo pukim slucajem isavsi za svojim prijateljem koji je dosao na probu u rudar a nije prosao tu probu ,a taj mladic ostao, a moze da igra i u mnogo jacim ligama, necu vise psat, samo cu vas citat i informisat se od vas,, .....naprijed rudar, bice tesko , ali srca ima...
Zadnja izmjena: fulam, dana/u 08 mar 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

fulam
Kontakt:

Post Postao/la fulam » 08 mar 2014, 18:54

ocel ko napisat neki zvanicni izvjestaj...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 mar 2014, 22:03

fulam je napisao/la:Pozdrav, juce sam ovdje ostavio jedan komentar, pa sam ga izbrisao, jer ne zelim da pojedinci kako rekose ovaj gospodin se nalupao,poistovetise me neki sa djajom, sa nekim malim i njegovim stilom, a prvi put nesto napisah ovdje,,,a ja , moje porjeklo je iz prijedora, ziveo sam u skoplju, pa sada zivim u beogradu,,samo sam hteo da vas upoznam sa situacijom oko pojacanja rudara, a redovno pratim vase komentare i tako se informisem. Hteo bih da cestitiam rudaru koji je protiv tradicionalno neugodnog protivnika sa igracem manje oteo na zalost samo bod, a da ponovo skrenem paznju da je rudar mnogo dobio dolaskom mladog vulica za koga je zainteresovana beogradska crvjena zvjezda, koji je zahvaljujuci nesporazumom svoga kluba i zvjezde dosao u rudar na sest mjeseci, a da igrac koji je dosao iz crne gore samo pukim slucajem isavsi za svojim prijateljem koji je dosao na probu u rudar a nije prosao tu probu ,a taj mladic ostao, a moze da igra i u mnogo jacim ligama, necu vise psat, samo cu vas citat i informisat se od vas,, .....naprijed rudar, bice tesko , ali srca ima...
E,sada si stvarno ispao SMJEŠAN do bola.

fulam
Kontakt:

Post Postao/la fulam » 08 mar 2014, 22:09

hvala pabizo i zbogom

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 mar 2014, 22:11

Prijedor je napisao/la:Rudar u potpunosti nadigrao Celik, pogotovo drugo poluvrijeme sa igracem manje... :D

Odlicna igra, stvarno Rudar ima fin sastav i cisto sumnjam da cemo ispasti :)
Pa hajde da kažemo fini sastav cine ovi domaci igraci ali trener nije FINI a ni sp.dir.nije FINI I vi ispadate iz premijerke a vasa faza ispadanja počinje od vašeg gostovanja kod OLIMPICA I polako ali sigurno TONETEEEEEE I propadate kao TITANIK.

Obarska
Kontakt:

Post Postao/la Obarska » 08 mar 2014, 22:13

Xaxaxa,opet kopas jamu!!!!! Cestitke rudaru na remiju

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 mar 2014, 22:19

fulam je napisao/la:hvala pabizo i zbogom
Šta ti pišeš ALO,,,,,,,,,,ako je zvezda bila zagrizla za vulica koga si nafalio TAJ BI vulic vec bio u zvedi beogradskoj,,,,,,a o nogometašu iz crne gore suvišno je pisat-------PRVA LIGA SRPSKE VAS CEKA,,,,,,,bolje samo čitaj šta pišu drugi forumaši I nemoj ništa vise pisat jer si SMJEŠAN.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Hrammm1921, StarmoCity i 29 gostiju.