Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- zlatniljiljan
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
probati na neki sitan ulog Girona-Cordoba 2/1 kvota 28 lutrija Bih
- Citizen-X
- Kontakt:
izvuce me glupi calendzer u Pragu - i 2:1 na Šafarovu....
fala Lusinda...
fala Lusinda...
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
A da staviš neku analizu osim što bezveze lupaš par da bi poslije mogao reći kako si ti znao da će ona pobijediti ?BeastZE je napisao/la:Sharapova-Kerber 2 @ 2,85

Sharapova uzima rutinski, 6-1 6-2.

Cerro M. - Danubio X 3.10
Varnamo - Ljungskile 2 2.35
kvota 7,2 km
uplata 10 km
Varnamo - Ljungskile 2 2.35
kvota 7,2 km
uplata 10 km
FK Sloboda Tuzla
- Citizen-X
- Kontakt:
evo gledam sarapovu ima 0:40 i dobije gem - kakvi kladit se na kerber - to je kocka....
- 10DelPiero
- Kontakt:
Cestitke i ja sam jucer X pogodio na ovoj Memmingen-Nurnberg al' djaba kad je nesto drugo oborilo, nego ja danas stavljam na Federera svida mi se kvota 1,95 a Djokovic me nije nesto odusevio svojim igrama mislim da ga moze uzeti.KanyeW je napisao/la:
kv: 1,85; 1,85; 1,95; 3
evo jedan moj listić od sinoć, odavno nisam x pogodio![]()
pratim vas duze vrijeme, pozz svima!!
Djokovic, N. - Federer, R. - 2 - 1,95
Bilo bi lijepo jos par misljenja da cujem, prije nego stavim neki veci iznos

Probati ovo na manji ulog, dvije ekipe koje imaju najvise nerijesenih rezultata u ligi a takoder i medusobni dueli su im nerijetko zavrsavali remijem
Locarno - Wil - X - 3,30
Zadnja izmjena: 10DelPiero, dana/u 19 maj 2012, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ZZ Leiden-Den Bosch h1 1,85
Panionios-Kolossos h 1 1,85
Erra/Vic duble 1 1,60
sretno
Panionios-Kolossos h 1 1,85
Erra/Vic duble 1 1,60
sretno
valjda ce danas biti bolje ... jucer francuska 3 liga bila smrt ...
- crvenocrni
- Kontakt:
Evo jedan od 16.00:
WHU 1 (P.P) 2.10
Hearts uzima kup 1.55
Ferrer (+5.5) 1.70
Kvota 5.53
WHU 1 (P.P) 2.10
Hearts uzima kup 1.55
Ferrer (+5.5) 1.70
Kvota 5.53
Kakva si ti idiotcina, ti mislis da mi je cilj da vi svi popadate? da sam bio online kad je tek postavio, ispravio bih ga, nego nisam sitgao, i napiso sam tek poslije da neko ne bi uplatioLeyton je napisao/la:Edine,ti si najveca mrlja ovog foruma,sve inekako mogu razumiti,al tebe nikako.Pokusavas ispasti najpametniji,govoris o sebi u superlativima,pricas kako si najveci teniski strucnjak na forumu,a ustvari si jedna velika ..... ma skontat ces sta,toliko nisi glup
Ja sam nekidan prognozirao da ce Seppi napravit iznenadjenje protiv Isnera,naravno,ti si vidio da je raja natovarila na to,i nakon sto je ISNER ''razvalio'' Sepija u prvom setu,ti si fol sa zakasnjenjem nama ovdje dao do znanja kako si ti bio uvjeren da ce ovo John lagano zavrsiti,al bit ce da si se zajeb'o
Edin TM87 je napisao/la:Evo i mog sa zakasnjenjem:
Isner - Seppi 1,5+ hj1 1,85![]()
)
Onda se noc kasnije otvorila rasprava o teniskim prognozama za naredni dan,ti si naravno kolo vodio,pravio se po obicaju kako sve znas,al opet si ispao glup,smijesan i naivan.1 pogodak i 5 promasaja na listicu je previse za najveceg teniskog strucnjaka na forumu![]()
Naravno,sinoc si opet vidio da je raja natovarila na Under Lakerse,i ti po obicaju kontrirao,i opet si se obrukao,Lakersi nisu isli preko 100 poena,a ti pokazao jos jednom da si bubuljicavi drkedzija kojem je samo vazno da neko misli kako je on najpametniji.Edin TM87 je napisao/la:Ne diraj, i ja cu isto ovo odigrat, sa izmjenom na FerreraPa valjda bude sta
Hajmo nek' neko nadje jos neku gresku, pa da igramo po ovom listicu
![]()
@dijabola, evo ti od mene tenis:
Federer 2:0
Berdych - Almagro over 100% (uh kakva ce to borba bit)
Djokovic - Monaco (ne bih to dir'o, mozda najmanji moguci hendikep na djoku, al' **** je ovaj huan)
Puyol - Nadal (hendikep na Rafu, recimo 3,5 ili 4,5)
Seppi - Wawa 2 (cista dvica ko kuca!)
Delpo - Tsonga 1 (nepredvidiv je Delpo za neke druge stvari...)
Ucini nam svima uslugu,i postavi neku sliku sa Vukajlije na forum,nek te banuju za sva vremena.Edin TM87 je napisao/la:Ljudi, ne zelim da vam kvarim cejf, al' Lakersi idu 99% preko 100 poena veceras... Razloga je mnogo, a ja sad nemam vremena
Pozdrav
Dijabola,ja sam takodje ispratio,i pao,al nije bitno,idemo dalje,samo nastavi
sto se tice tenisa, sve sam pogodio na tim prognozama osim wawrinke i povrijedjenog delpa, ne moraju me banovat, necu ni pisat vise ovdje zbog idiota kakav si ti, cuj bitno mi je da misle da sam najpametniji , boli mene **** ko sta misli na forumu, a sto se tenisa tice mogu te naucit
i federera, + ovo je samo bio prijedlog noc prije cetvrfinala, nisam ga igrao, ne vjerujes? boli me ****
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Citizen-X
- Kontakt:
hajde hajde manite seljackog supanja nadyebavanja i izrazavanja vise optimizma i pozitive... ha ja....
a klip sam bio postavio vise iz zezancije jer mi je to palo napamet prvo kad sam procito post i trebalo se nasmijat...
a klip sam bio postavio vise iz zezancije jer mi je to palo napamet prvo kad sam procito post i trebalo se nasmijat...

znam da si se ti zajebavoCitizen-X je napisao/la:hajde hajde manite seljackog supanja nadyebavanja i izrazavanja vise optimizma i pozitive... ha ja....
Roger Federer the greatest of all time!
ajmo jedan fin listic,da se sta dobije,pa da se koka okrene uz gajbu pive 

- 10DelPiero
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dunkerque-Groppingen 1 1,65
Francuski trener je jako zapeo za ovu titulu ,ima dobru momcad i 2 sureta prvenstva je igro s II momcadi ,da bi odmorio glavne igrace za ovaj susret
Groppingen jedna solidna njemacka momcad ,nas Tahirovic im je najbitniji igrac i ja mislim da ih jedini on moze dns spasit (nadam se da nece
)
Inace Dun. dobio Magdeburg koji je mnogo jaci od Groppingena
Sretno svima
Francuski trener je jako zapeo za ovu titulu ,ima dobru momcad i 2 sureta prvenstva je igro s II momcadi ,da bi odmorio glavne igrace za ovaj susret
Groppingen jedna solidna njemacka momcad ,nas Tahirovic im je najbitniji igrac i ja mislim da ih jedini on moze dns spasit (nadam se da nece

Inace Dun. dobio Magdeburg koji je mnogo jaci od Groppingena
Sretno svima
sta mislite mozeli ovaj bajern imati preko 1 ofsajda , nesto mi dobra kvota a sta je to da gomez dva puta bude 

Ja sam to odigrao,i posteno paovideoton1 je napisao/la:A da staviš neku analizu osim što bezveze lupaš par da bi poslije mogao reći kako si ti znao da će ona pobijediti ?BeastZE je napisao/la:Sharapova-Kerber 2 @ 2,85![]()
Sharapova uzima rutinski, 6-1 6-2.

❶❾❽❽
Naravno da ne tjeraš nikoga ali barem napiši zbog čega to igraš pa te neko možda i isprati.
Ovdje ne prođe dan da se neko ne zakači 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.