FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

GazijaKalesija
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la GazijaKalesija » 17 maj 2014, 17:24

Auuu sastava na bildu :S
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 maj 2014, 17:49

ne vjerujem da ce se domuzari naigrat ako peponja stvarno krene sa lamom i martinom u vezi.

kako god, sretno nam i bez velikih ocekivanja :mrgreen:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 maj 2014, 18:18

Ne znam sta mi je vise ubilo gušt za finale veceras, ova katastrofa sto nam trese drzavu ili Guardiola :nedam:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 17 maj 2014, 18:58

Lajk :D

Aufstellung im DFB-Pokal-Finale: Neuer - Dante, Martínez, Robben, Rafinha, Boateng, Götze, Lahm (K), Müller, Hojbjerg, Kroos
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 maj 2014, 19:01

Šta je ovo sve neki pesimizam na temi pa i Sacirbay od kojeg sam se najmanje nadao. :mrgreen:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 maj 2014, 19:07

Utakmica će biti gurava, ali nekako ćemo dobiti utakmicu.
Najbolje će večeras da odigraju Martinez , Hojbjerg i Goetze. Jednostavno takav osjećaj imam.
Jučer me Pep svojom odlukom iznervirao, ali ipak vjerujem da će večeras pametnu taktiku postaviti.

Ako večeras naši ne budu grizli, onda je Pep kod mene potrošio kredit, jer to bi značilo da je baš uništio atmosferu u timu.

A što se Gere tiče, ja znam da on živi na relaciji Bijeljina - Nurnberg. Pitanje je gdje se sad nalazi. A zbog familije i ovakve situacije moguće je da je u Bijeljini. Inače tamo je stanje vrlo teško, svi to znamo s tv-a, a to mi je danas jedna poznanica koja tamo živi, potvrdila još više.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 maj 2014, 19:11

Javi i Lahm na sesticama. Ne sjecam se da su ikada igrali zajedno na tim pozicijama..
Hojbjerg tokom sedmice najavljivan kao flaster na Reusu,vidjecemo kako ce taj eksperiment proc'.

Red je da Gotze opet metne' svojima :kafa:

slika slika

Klare

Post Postao/la Klare » 17 maj 2014, 19:23

Saurman je napisao/la:Šta je ovo sve neki pesimizam na temi pa i Sacirbay od kojeg sam se najmanje nadao. :mrgreen:
Ne znam za vas, ali meni dovoljno da mu vidim ovaj Avatar i da se nasmijem. :lol:

A kod sekerbaya je sve relativno, ako najavljuje pobjedu izgubimo, ako najavljuje poraz opet izgubimo :mrgreen: ,
ne znam šta mu je u zadnje vrijeme. :urnebes:

Ali stvarno šta god da prognozira mi izgubimo- :shock:

Dobar je sastav, najbolje što je mogao izvesti, a pozitivno je što ipak odlučio defanzivnije krenuti.

Ako ovo pobijedimo Gvardo je čudesa u prvoj sezoni učinio, dogovoreno? :thumbup:

ps:Moj medij najavljuje Lama na beku, a Martina, Hojbu i Krosa u sredini-

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 maj 2014, 19:23

anelbavarac je napisao/la:Javi i Lahm na sesticama. Ne sjecam se da su ikada igrali zajedno na tim pozicijama..
Hojbjerg tokom sedmice najavljivan kao flaster na Reusu,vidjecemo kako ce taj eksperiment proc'.
Ja mislim samo da će Hojbjerg na šesticu a Lahm na beka. Ali vidjet ćemo...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 maj 2014, 19:25

Sretno nam večeras zaista će biti guravo. Pep ima vjerovatno utakmicu koja će odlučiti njegovu budućnost. Narušena atmosfera u ekipi i njegovo odnošenje prema pojedinim igračima(Mandžukić) mislim možda odrede šta mu slijedi.

Auf gehts

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 17 maj 2014, 19:30

Atmosfera je maximalno usrana u ekipi, nepotrebno brukanje je bacilo mrlju na inace prihvatljivo ispadanje u polufinalu Lige Prvaka.
Sad je na Guardioli da pokaze jel izgubio kontrolu, da uzme drugi veliki trofej u sezoni i da mu halalimo svu tvrdoglavost ove sezone. :thumbup:

Ne zelim se svrstati u pesimiste, vise mi je gorcina zbog ove situacije u drzavi nam nasoj, prijatelji mi bez kuca ostali a od njih ni traga ni glasa :?
Potisnula mi je cak i onu gorcinu od koje se nisam oporavljao, mislim naravno na 4 komada u Munchenu kad nam je zasrana reputacija u Super Classicima.

Ali sad shvatam da se mozda Pep ovako osjecao poslije smrti Villanove, tako da ja kao navijac moram podrzati svoj klub.

DIE ROTEN
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 maj 2014, 19:59

Ima li neeki stream?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 maj 2014, 20:00

zasto nema tekme na Areni?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 maj 2014, 20:02

Saurman je napisao/la:Šta je ovo sve neki pesimizam na temi pa i Sacirbay od kojeg sam se najmanje nadao. :mrgreen:
kakva je situacija u i oko ekipe, ocekuj da cu uskoro pocet plakat, kukat i naricat kuknjava kuknjava :mrgreen:
Klare je napisao/la:dovoljno da mu vidim ovaj Avatar
brko ti je mr. elokvent i innnnteligenci :crazy: :lol:
Klare je napisao/la:ako najavljuje pobjedu izgubimo, ako najavljuje poraz opet izgubimo
:lol: :lol: kuknjava
Klare je napisao/la:Ako ovo pobijedimo Gvardo je čudesa u prvoj sezoni učinio, dogovoreno?
nije dogovoreno. ta cemo sa realom :x
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 maj 2014, 20:05

4-3-3 formacija :salut:
Pep pjeva njemacku himnu :crazy: :wtf:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 maj 2014, 20:06

dajte stream
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 17 maj 2014, 20:08

Kaunas je napisao/la:dajte stream
http://bliner-planet.info/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 17 maj 2014, 20:10

Efe, mozda si u pravu za formaciju, ali je hejnkesov presing.
Fino igraju. :cool:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 17 maj 2014, 20:27

kapiten neće moći izdržati :(

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 maj 2014, 20:31

Ma kakva 4-3-3 formacija i Hjolberg na beku ... ako ima ta zadnja linija od 4 igrača onda je Boateng na beku ...

Kad je kod Bayerna lopta to je onda 3 pozadi Boateng-Martinez-Dante

Fina formacija pravo jos me podsjeti na debakl protiv Salzburga ... Aferim Guardiola da mi bi znati kakvih ludih gljiva ti jedeš ...

Uh uh Lahm povređen :mrgreen: :mrgreen: joj al mi drago radi ovog "uber" trenera. Sad kad guzonja Kroos pojede vezne igrače BvB.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.