FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Auuu sastava na bildu :S
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
ne vjerujem da ce se domuzari naigrat ako peponja stvarno krene sa lamom i martinom u vezi.
kako god, sretno nam i bez velikih ocekivanja
kako god, sretno nam i bez velikih ocekivanja
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Ne znam sta mi je vise ubilo gušt za finale veceras, ova katastrofa sto nam trese drzavu ili Guardiola 
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Lajk
Aufstellung im DFB-Pokal-Finale: Neuer - Dante, Martínez, Robben, Rafinha, Boateng, Götze, Lahm (K), Müller, Hojbjerg, Kroos
Aufstellung im DFB-Pokal-Finale: Neuer - Dante, Martínez, Robben, Rafinha, Boateng, Götze, Lahm (K), Müller, Hojbjerg, Kroos
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Šta je ovo sve neki pesimizam na temi pa i Sacirbay od kojeg sam se najmanje nadao. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Utakmica će biti gurava, ali nekako ćemo dobiti utakmicu.
Najbolje će večeras da odigraju Martinez , Hojbjerg i Goetze. Jednostavno takav osjećaj imam.
Jučer me Pep svojom odlukom iznervirao, ali ipak vjerujem da će večeras pametnu taktiku postaviti.
Ako večeras naši ne budu grizli, onda je Pep kod mene potrošio kredit, jer to bi značilo da je baš uništio atmosferu u timu.
A što se Gere tiče, ja znam da on živi na relaciji Bijeljina - Nurnberg. Pitanje je gdje se sad nalazi. A zbog familije i ovakve situacije moguće je da je u Bijeljini. Inače tamo je stanje vrlo teško, svi to znamo s tv-a, a to mi je danas jedna poznanica koja tamo živi, potvrdila još više.
Najbolje će večeras da odigraju Martinez , Hojbjerg i Goetze. Jednostavno takav osjećaj imam.
Jučer me Pep svojom odlukom iznervirao, ali ipak vjerujem da će večeras pametnu taktiku postaviti.
Ako večeras naši ne budu grizli, onda je Pep kod mene potrošio kredit, jer to bi značilo da je baš uništio atmosferu u timu.
A što se Gere tiče, ja znam da on živi na relaciji Bijeljina - Nurnberg. Pitanje je gdje se sad nalazi. A zbog familije i ovakve situacije moguće je da je u Bijeljini. Inače tamo je stanje vrlo teško, svi to znamo s tv-a, a to mi je danas jedna poznanica koja tamo živi, potvrdila još više.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Javi i Lahm na sesticama. Ne sjecam se da su ikada igrali zajedno na tim pozicijama..
Hojbjerg tokom sedmice najavljivan kao flaster na Reusu,vidjecemo kako ce taj eksperiment proc'.
Red je da Gotze opet metne' svojima

Hojbjerg tokom sedmice najavljivan kao flaster na Reusu,vidjecemo kako ce taj eksperiment proc'.
Red je da Gotze opet metne' svojima

Ne znam za vas, ali meni dovoljno da mu vidim ovaj Avatar i da se nasmijem.Saurman je napisao/la:Šta je ovo sve neki pesimizam na temi pa i Sacirbay od kojeg sam se najmanje nadao.
A kod sekerbaya je sve relativno, ako najavljuje pobjedu izgubimo, ako najavljuje poraz opet izgubimo
ne znam šta mu je u zadnje vrijeme.
Ali stvarno šta god da prognozira mi izgubimo-
Dobar je sastav, najbolje što je mogao izvesti, a pozitivno je što ipak odlučio defanzivnije krenuti.
Ako ovo pobijedimo Gvardo je čudesa u prvoj sezoni učinio, dogovoreno?
ps:Moj medij najavljuje Lama na beku, a Martina, Hojbu i Krosa u sredini-
Ja mislim samo da će Hojbjerg na šesticu a Lahm na beka. Ali vidjet ćemo...anelbavarac je napisao/la:Javi i Lahm na sesticama. Ne sjecam se da su ikada igrali zajedno na tim pozicijama..
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sretno nam večeras zaista će biti guravo. Pep ima vjerovatno utakmicu koja će odlučiti njegovu budućnost. Narušena atmosfera u ekipi i njegovo odnošenje prema pojedinim igračima(Mandžukić) mislim možda odrede šta mu slijedi.
Auf gehts
Auf gehts
Atmosfera je maximalno usrana u ekipi, nepotrebno brukanje je bacilo mrlju na inace prihvatljivo ispadanje u polufinalu Lige Prvaka.
Sad je na Guardioli da pokaze jel izgubio kontrolu, da uzme drugi veliki trofej u sezoni i da mu halalimo svu tvrdoglavost ove sezone.
Ne zelim se svrstati u pesimiste, vise mi je gorcina zbog ove situacije u drzavi nam nasoj, prijatelji mi bez kuca ostali a od njih ni traga ni glasa
Potisnula mi je cak i onu gorcinu od koje se nisam oporavljao, mislim naravno na 4 komada u Munchenu kad nam je zasrana reputacija u Super Classicima.
Ali sad shvatam da se mozda Pep ovako osjecao poslije smrti Villanove, tako da ja kao navijac moram podrzati svoj klub.
DIE ROTEN
Sad je na Guardioli da pokaze jel izgubio kontrolu, da uzme drugi veliki trofej u sezoni i da mu halalimo svu tvrdoglavost ove sezone.
Ne zelim se svrstati u pesimiste, vise mi je gorcina zbog ove situacije u drzavi nam nasoj, prijatelji mi bez kuca ostali a od njih ni traga ni glasa
Potisnula mi je cak i onu gorcinu od koje se nisam oporavljao, mislim naravno na 4 komada u Munchenu kad nam je zasrana reputacija u Super Classicima.
Ali sad shvatam da se mozda Pep ovako osjecao poslije smrti Villanove, tako da ja kao navijac moram podrzati svoj klub.
DIE ROTEN
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ima li neeki stream?
zasto nema tekme na Areni?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kakva je situacija u i oko ekipe, ocekuj da cu uskoro pocet plakat, kukat i naricat kuknjava kuknjavaSaurman je napisao/la:Šta je ovo sve neki pesimizam na temi pa i Sacirbay od kojeg sam se najmanje nadao.
brko ti je mr. elokvent i innnnteligenciKlare je napisao/la:dovoljno da mu vidim ovaj Avatar
Klare je napisao/la:ako najavljuje pobjedu izgubimo, ako najavljuje poraz opet izgubimo
nije dogovoreno. ta cemo sa realomKlare je napisao/la:Ako ovo pobijedimo Gvardo je čudesa u prvoj sezoni učinio, dogovoreno?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- anelbavarac
- Kontakt:
4-3-3 formacija
Pep pjeva njemacku himnu

Pep pjeva njemacku himnu
dajte stream
15.10.2013.
- rob do bagro
- Kontakt:
http://bliner-planet.info/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:dajte stream
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Efe, mozda si u pravu za formaciju, ali je hejnkesov presing.
Fino igraju.
Fino igraju.
- Bayern@heart
- Kontakt:
kapiten neće moći izdržati 
Ma kakva 4-3-3 formacija i Hjolberg na beku ... ako ima ta zadnja linija od 4 igrača onda je Boateng na beku ...
Kad je kod Bayerna lopta to je onda 3 pozadi Boateng-Martinez-Dante
Fina formacija pravo jos me podsjeti na debakl protiv Salzburga ... Aferim Guardiola da mi bi znati kakvih ludih gljiva ti jedeš ...
Uh uh Lahm povređen
joj al mi drago radi ovog "uber" trenera. Sad kad guzonja Kroos pojede vezne igrače BvB.
Kad je kod Bayerna lopta to je onda 3 pozadi Boateng-Martinez-Dante
Fina formacija pravo jos me podsjeti na debakl protiv Salzburga ... Aferim Guardiola da mi bi znati kakvih ludih gljiva ti jedeš ...
Uh uh Lahm povređen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.