Da se Velez bori za titulu bilo bi i kod nas po 5-6 milja kao sto je dosta puta. Sada sto smo bez rezultata ne znaci nists. Kada se vrate eto opet punog stadiona i stipu te seljacke "vise nego sto mostar ukupno ima" . Kada je Mostar skupljao po 35 hiljada pod bb u Tuzli ti je glavna manifestacija bila sajam motokultivatoratuzlak1987 je napisao/la:Koga mene na sjeveru. Vi samo sjever gledate. Ja tamo ne idem nikad, ja pratim na zapadu. Uvijek nas ima, kada je derbi i 5000-6000 hiljada. Bude vise momaka nego sto Mostar ukupno ima. A vi se hvatate samo slika grupe koja ima probleme.Babatunde je napisao/la:Kakva posjeta, prije tekme nevrijeme bilo, za vrijeme tekme kiša nije prestajala, predzadnji na tabeli, prenos na TV i opet nas bude ko vas na sjveru protiv mladosti. Bravotuzlak1987 je napisao/la:Zavrsili smo. Kad nabavis mozak razgovarat cemo.
Opet Velezu sve najbolje. Kupit cu i ja nekad dres od Veleza i pogledati koju utakmicu kad budem imao vremena. Ali necu dozvoliti da pljujes nama u dvoriste dok ne sredis svoje. Da smo mi imali onakvu posjetu protiv Banovica odmah bi se pojavilo par vas da ismijavate.
Oni me ne zanimaju, ja znam ko kupuje sezonske i karte te dresove. Oni sigurno ne vec nas par hiljada koji smo i doprinjeli tome da Sloboda ima trecu posjetu u ligi zadnje dvije sezone.
Robijas niste ni vi ruku na srce. Ista smo **** jeli