RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 20:17

drakensang je napisao/la:@sviunapad jesmo dobivali, i pokrali su nasi. A stoji li to sto covjek kaze da sad mi ne smijemo transparentno poslovat i radit jer su mesetari koji su sisali klub krali, i sad mi moramo nastavit istim putem? Od ovoga ni 10% nije doslo u Velez, a ti i ja i svako normalan zna da u papirima ne pise bas sve koliko je ko dobio i na koji nacin
Pusti levata cijede mu Slobodu ko onaj šiptar limun u slasticarni palma a on se Veleza svezao koji je 16 levela iznad njegovog kluba. Klasican kompleksas na osnovu utakmice sa goskom. Steta samo sto ova uprava nije bila tada kad su se dobijale te pare. Igrali bi evropa ligu. Oni se gase za godinu dvi jer nemaju navijace i ljubav kao mi. Jedino ih neki milioner moze spasit. Na sebe se ne mogu oslonit. Stipu levata
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 20:21

sviunapad1010 je napisao/la:@drakensang samo kažem ovaj post sto je napisao @combe da ste dobijali i dobijate jeste to što su vaši pokrali je drugo. Nemojte šuplje da nije. Evo ti nađi za Slobodu sa federalnog nivoa i kantonalnog koliko smo dobili pa objavi slobodno. Imam ja ovog jos ali da ne objavljujem ovo sam trazio kad su jednom vasi forumasi pljuvali po Slobodi nicim izazvano. I u pravu je @hercegovina imate ovdje na forumu par delegata koji isprovociraju pa kad im neko uzvrati kmeče. Podržavam svakog ko radi sportski i pošteno i tome svi trebaju težiti ali sam isto tako napisao iz ove lige na taj način da uđete morate imati ekipu jaku da bi se borila za vrh PL ako opet i tada. Samo budite i vi malo realniji prema sebi i prema drugima. Mnogi ovdje forumasi to nisu. Respekt za druge i imate respekt. Pozdrav za sve istinske i prave navijače ma za koga navijali i neću dalje ovdje.
Koga boli racku za tvoje misljenje kompleksasu ofucani koji dolazi na nasu temu radi licnih kompleksa i karanja Slobode kroz istoriju. Idi bola sadi pipun i kukuruz. Dobijala je i dobija Sloboda samo sto vi nikad finansijski izvjestaj necete vidjet. Kod nas je to sada drugacije
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 sep 2017, 20:23

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
drakensang je napisao/la:@sviunapad jesmo dobivali, i pokrali su nasi. A stoji li to sto covjek kaze da sad mi ne smijemo transparentno poslovat i radit jer su mesetari koji su sisali klub krali, i sad mi moramo nastavit istim putem? Od ovoga ni 10% nije doslo u Velez, a ti i ja i svako normalan zna da u papirima ne pise bas sve koliko je ko dobio i na koji nacin
Pusti levata cijede mu Slobodu ko onaj šiptar limun u slasticarni palma a on se Veleza svezao koji je 16 levela iznad njegovog kluba. Klasican kompleksas na osnovu utakmice sa goskom. Steta samo sto ova uprava nije bila tada kad su se dobijale te pare. Igrali bi evropa ligu. Oni se gase za godinu dvi jer nemaju navijace i ljubav kao mi. Jedino ih neki milioner moze spasit. Na sebe se ne mogu oslonit. Stipu levata
Pastrmka eto reci i drugima da ste dobijali puno ali vaši pokrali boga oca. Neka ne pišu da nemate feninga ni od koga jer nije istina. Klub ste koji je sa federalnog nivoa vlasti dobio ubjedljivo najviše para. Nesto utanjila posjeta u Vrapcicima brato sta je reći?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 21 sep 2017, 20:24

sviunapad1010 je napisao/la:@drakensang samo kažem ovaj post sto je napisao @combe da ste dobijali i dobijate jeste to što su vaši pokrali je drugo. Nemojte šuplje da nije. Evo ti nađi za Slobodu sa federalnog nivoa i kantonalnog koliko smo dobili pa objavi slobodno. Imam ja ovog jos ali da ne objavljujem ovo sam trazio kad su jednom vasi forumasi pljuvali po Slobodi nicim izazvano. I u pravu je @hercegovina imate ovdje na forumu par delegata koji isprovociraju pa kad im neko uzvrati kmeče. Podržavam svakog ko radi sportski i pošteno i tome svi trebaju težiti ali sam isto tako napisao iz ove lige na taj način da uđete morate imati ekipu jaku da bi se borila za vrh PL ako opet i tada. Samo budite i vi malo realniji prema sebi i prema drugima. Mnogi ovdje forumasi to nisu. Respekt za druge i imate respekt. Pozdrav za sve istinske i prave navijače ma za koga navijali i neću dalje ovdje.
Koga boli racku za tvoje misljenje kompleksasu ofucani koji dolazi na nasu temu radi licnih kompleksa i karanja Slobode kroz istoriju. Idi bola sadi pipun i kukuruz. Dobijala je i dobija Sloboda samo sto vi nikad finansijski izvjestaj necete vidjet. Kod nas je to sada drugacije
Njima ce porezna pokucati na vrata kada drzava krene u obracun s duznicima, ide im kljuc u bravu. On nasao pametovati a klub mu duguje i Bogu i narodu.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 20:26

sviunapad1010 je napisao/la:
Pastrmka eto reci i drugima da ste dobijali puno ali vaši pokrali boga oca. Neka ne pišu da nemate feninga ni od koga jer nije istina. Klub ste koji je sa federalnog nivoa vlasti dobio ubjedljivo najviše para. Nesto utanjila posjeta u Vrapcicima brato sta je reći?
Utanjila . 1500 prosjek 1500 clanskih ,skupljeno preko 50 milja maraka samo na kartama za crvenu noc,gradimo stadion. Brato mozes samo sanjat o ovome dok vam rupu na tusnju kopaju dvije godine
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 sep 2017, 20:31

AlemC85 je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la: Sta ti pricas bolan? Kakav Ljubo Beslic?

Ko je on da nudi nesto sto je od 1958 u vlasnistvu Grada Mostara? Obicna HDZ pudlica.

Stadion je gradski a ne necija privatna prcija i nema niko pravo da zabranjuje i odobrava nekome ko ce igrati ili ne.

Lupas ovdje stvari o kojima veze nemas. Lako je tebi iz Tuzle pametovati. Haj dodji na BB pa da vidimo sta ce ti reci nositelji Europskih vrijednosti i kako ces proci.

Redovno idem u Mostar i znam dobro sta se desava dole a 90% rodbine zivi u Mostaru.

8 godina nema izbora zbog ovakvih poltrona kao sto je Ljubo. Skidam kapu ljudima koji se bore da opstanu u Mostaru zbog njihove politike. Zato je Mostar kljucan za opstanak Bosnjaka BiH.

Ovdje vise nije bitan ni sport ni Velez, nego su druge krupne stvari u pitanju.
Znamo svi sta se dešava i sta se dešavalo. Sad se SDA i HDZ nadmudruju a narod ko yebe ovce. Njihove vođe i bogatasi sarađuju uspješno i vode politiku zavadi pa vladaj. Odgovara i SDA i HDZ ovo stanje zato ne mjenjaju ništa. Plus to više nije isti grad nažalost jer su i jedni i drugi naselili neke druge ljude tamo. Mostaraca od prije rata ima malo raseljeni po cijelom svijetu. Svaka čast pravim Mostarcima oni se i bore ovi ostali novokomponovani u ovom sad stanju uživaju jer su ga oni napravili.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 sep 2017, 20:35

Sretno vam bilo i da uspijete u borbi i vratite se uspješno u PL. Cinjenice su cinjenice vi pričajte sta hoćete. Odjava i sretno vam bilo jos jednom.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 20:38

sviunapad1010 je napisao/la:Sretno vam bilo i da uspijete u borbi i vratite se uspješno u PL. Cinjenice su cinjenice vi pričajte sta hoćete. Odjava i sretno vam bilo jos jednom.
Hvala ti brato i ne svracaj vise sa tim izljevima kompleksa. On mi zna koliko je mostaraca u Mostaru. Nije dalje od Olova otisao :lol: :lol: haj brato tezak si bas ko Olovo :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 21 sep 2017, 20:43

sviunapad1010 je napisao/la:Sretno vam bilo i da uspijete u borbi i vratite se uspješno u PL. Cinjenice su cinjenice vi pričajte sta hoćete. Odjava i sretno vam bilo jos jednom.
Hvala ti brato i ne svracaj vise sa tim izljevima kompleksa. On mi zna koliko je mostaraca u Mostaru. Nije dalje od Olova otisao :lol: :lol: haj brato tezak si bas ko Olovo :wave:
Da znas sto ne znas moj @pastrmka. Eto ti mi reci koliko Vas ima od prije rata daj boze 30% sadasnjih stanovnika koji stalno žive u Mostaru. Ostalo dođu na godisnji odmor. Tezak sam jer pričam i baratam činjenicama i istinom a to je uvijek teško prihvatiti. Živ ti meni bio jer si onaj pravi navijač kakvih je malo. Sve najbolje i pozdrav za prave Mostarce.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 sep 2017, 20:49

Jedan napise dobijali a tadasnja uprava pokrala, drugi opet pisu nismo dobili. De se izmedu sebe dogovorte sta je istina.
A sto se tice stimanja prosle godine se u zadnja dva kola sve i svasta pravilo(na 5 razlicitih utakmica) da ne ispadnete i igrate sa Posusjem i Braniteljom, zato tiho.
Ne rugajte se Tuzlacima za stadion kad vi Vrapcice pravite evo 10 g. uz pomoc svih bogova znanih i neznanih.
Pa jedino se vama gleda kroz prste da igrate na stadionu(i ovaj rang zahtijeva odreden broj sjedecih mjesta) koji nema stolica. Cekaju da se skupe vitre pa vam gledaju kroz prste.
Nema sikiracija dace Dilfa da se ona dva reda tribina zavrse.
A sto se tice posjete budite tihi sve se vidjelo u ove dvije tekme sa Olimpikom imaju prenosi.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 20:57

combe je napisao/la:Jedan napise dobijali a tadasnja uprava pokrala, drugi opet pisu nismo dobili. De se izmedu sebe dogovorte sta je istina.
A sto se tice stimanja prosle godine se u zadnja dva kola sve i svasta pravilo(na 5 razlicitih utakmica) da ne ispadnete i igrate sa Posusjem i Braniteljom, zato tiho.
Ne rugajte se Tuzlacima za stadion kad vi Vrapcice pravite evo 10 g. uz pomoc svih bogova znanih i neznanih.
Pa jedino se vama gleda kroz prste da igrate na stadionu(i ovaj rang zahtijeva odreden broj sjedecih mjesta) koji nema stolica. Cekaju da se skupe vitre pa vam gledaju kroz prste.
A sto se tice posjete budite tihi sve se vidjelo u ove dvije tekme sa Olimpikom imaju prenosi.
Haj bola ne smaraj. Koga boli racku za tim tvojim seljackim timom sa par sezona u elitnom rangu. Gledamo vas kao Iskru Orasje Modricu i tvoje jedino sto mozes je doci na ovu temu i cestitati nam kad vam zavalimo tri komada za par kola. Idi bola ne smaraj vise siti smo tih seljackih demagogija
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 21 sep 2017, 21:05

combe je napisao/la:Jedan napise dobijali a tadasnja uprava pokrala, drugi opet pisu nismo dobili. De se izmedu sebe dogovorte sta je istina.
Smarass brate :yawn: :yawn:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 21 sep 2017, 21:05

Sta se to kuhalo jadan i nisi bio, mi smo taj opstanak zasluzili i ovjerili u drugoj polusezoni prosle sezone.
Kad povlacis ispadanje Slobode da i to rijesimo,Sloboda je sama kriva za ispadanje u sezoni 11/12 to je jasno svima osim ljudi bez mozga, trebao im je bilo kakav rezultat osim poraza od 2 razlike i zanimljivo oni su izgubili 2-0, sami pali sami se ubili. :thumbup:
Takodjer ne treba zaboraviti da smo pred kraj te sezone otisli sa juniorima u Tuzlu i izgubili 2-0, Sloboda je sama kriva za ispadanje kao i mi u sezoni 15/16.
Nova garnitura tj. nova uprava je dosla na ljeto 2016 i od tada se vide rezultati na svakom polju pogotovo po pitanju infrastrukture, tvoj je problem sto si se uhvatio Fadila, a Fadil uplatio neki mizeran iznos u odnosu na ljude u upravi koji ulazu pozamasne svote novca, a takodjer ne trebamo zaboraviti navijace i pomaganje klubu kroz clanstvu u klubu i ostale stvari.
Takodjer kad smo kod tvoje Zvijezde kako zaboravljas da smo vas u Maju 2015 "pustili" da nas pobijedite i zadrzite sanse za opstanak u PLBiH u sezoni 14/15 kada ste ispali tada vam je Feja bio trener, 3-2 smo tu utakmicu izgubili u Gradaccu.
Jos nesto da nas je toliko drzava i savez gurao imali bi do sada Wembley u Vrapcicima, ne bi onda Dominkovic Orasju napravio stadion nego bi nama, gradnja i rekonstrukcija stadiona je pocela od dolaska nove uprave u ljeto 2016 ponavljam.
Osobe koje imaju imalo mozga sve im je prosto k'o pasulj, ali takvim tvrdoglavim i neobrazovanim pojedincima kakav si i sam je nemoguce objasniti koliko je 2+2. :wave:
Zadnja izmjena: ANTIFA !, dana/u 21 sep 2017, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 21:06

slika

Vitre? Skupite vi vitre i kupite klubu autobus ili semafor. Organizujte noci i skupite gomilu puta 10,20,50 ili 100 000 maraka za svoj klub,skupite da kupite djeci garniture,lopte ili da im keramiku ugradite u svlacionice,skupite 2000 clanskih . Skupite u predprodaji karata za crvenu noc za mjesec 50 000 maraka. Pu jazavci jedni i mars sa ove teme jer nemate pravo o toj diskusiji,jer ne znate sta je ljubav prema svom klubu. Vi mozete napredovat samo ako se kojim slucajem premijer potrefi iz vaseg sela ili vas slucajno uzme za kuravu neki milioner. Cuj vitre. A uja
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 21 sep 2017, 21:07

Seljaci su vam i prosle sezone pomogli da ostanete. Dolazili ste u prvom dijelu i pi zdili da vam damo bod.
Radi takvih krkana ko ti vas niko i ne moze i svi se pisa ju na tu prciju od koje jos samo ime ostalo.
I za razliku od vas mi smo kako ti kazes selo al makar cijelo a ne pola grada. I kao selo smo teritorijalno veci od vas odnosno onog sto vama pripada, tu ne racunaj kockasti mostar.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 21:16

combe je napisao/la:Seljaci su vam i prosle sezone pomogli da ostanete. Dolazili ste u prvom dijelu i pi zdili da vam damo bod.
Radi takvih krkana ko ti vas niko i ne moze i svi se pisa ju na tu prciju od koje jos samo ime ostalo.
I za razliku od vas mi smo kako ti kazes selo al makar cijelo a ne pola grada. I kao selo smo teritorijalno veci od vas odnosno onog sto vama pripada, tu ne racunaj kockasti mostar.
:lol: :lol: Vidi se da ne poznajes strukturu Mostara iako ga ne volim dijelit ako cemo gledati procentualno 60 % Mostara je tzv istocni Mostar samo sto je novogradnja na zapadu a stara carsija kod nas. I bjeri bola ima Zalik stanovnika ko Gradacac . Ne smaraj brato opet ti kazem ne zanimaju nas tvoja misljenja a pogotovo kao nebitnog kluba sa par sezona provedenih u PL. Tjeras nas da vas vrijedjamo jer si tako bezobrazan a ima fine raje na onoj vasoj temi. Haj bola odlazi
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 21 sep 2017, 21:19

Ne treba griješit dušu Pastrmka brato, meni je Zvijezda simpatičan tim i nemam ništa protiv njih. Uvijek korektni, pošteni. Ali ima uvijek ovih debila koji se sramote pricom tako da nemojmo generalizirati. Combe je moron i tjt. Ne treba ga se citirati i davati pažnju. Samim tim sto je rekao ono o ratu sve je dokazao.
FORZA VELEŽ!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 21 sep 2017, 21:22

Babatunde je napisao/la:Ne treba griješit dušu Pastrmka brato, meni je Zvijezda simpatičan tim i nemam ništa protiv njih. Uvijek korektni, pošteni. Ali ima uvijek ovih debila koji se sramote pricom tako da nemojmo generalizirati. Combe je moron i tjt. Ne treba ga se citirati i davati pažnju. Samim tim sto je rekao ono o ratu sve je dokazao.
Evo brate napisao sam mu. Sam dolazi i vrijedja,spominje neke vitre,pola grada,rat,stadion koji je nama mostarcima noz u srcu i onda se pita zasto ga vrijedjamo. Zao mi one fine raje sa njihove teme ali smece je tako bezobrazno. Nemam nista protiv Zvijezde ali sam se nakacio danas sa nekim sarplaninskim fudbalskim analizama
UEFA TEAM RANKING 1989

51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583

Babinho
Kontakt:

Post Postao/la Babinho » 21 sep 2017, 21:26

A mooj combe, cuj vitre.

To sto ti zoves vitre, mi zovemo sponzori kluba, sto i svaki svjetski klub ima. Radis dobar posao, odradis sastanak i ako prezentujes dobar i zanimljiv projekat dobijes sponzore, sto smo i dobili.

Dalje, za tebe je vitra, kad ti dodje legenda kluba, i najvece ime bosansko hercegovackog fudbala trenutno i pokloni poklon od srca zato sto nosi Velez u srcu i sto zeli biti dio price, dio projekta.

I za kraj opet za tebe vitre, kad vjerni navijaci pokazu svoju vjernost klubu, kad je najteze, mobilises se i budes dio projekta koji se zove "Izgradit Velezu 3.stadion u historiji kluba". Ovako smo gradili i Bijeli brijeg, sad opet gradimo, sve iz ljubavi. jer svi iskreni velezovci zele da budu dio price, dio ove historije, pa koliko ko moze.

Pa na kraju samo mogu zakljucit da je jedini razlog zasto ti ovo sve zoves "Vitre" je zato sto vii nemate ni prvo, ni drugo, ni trece pa mislis da su to sve vitre...

poceo si da lajes na velezovu upravu sto se bore za nesto sto je svugdje sasvim normalno, i zavrsavas sad sa vitrama, ratom i politikom... zar ti nije dosta za veceras, druze? :D
Zadnja izmjena: Babinho, dana/u 21 sep 2017, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 21 sep 2017, 21:27

Babatunde je napisao/la:Ne treba griješit dušu Pastrmka brato, meni je Zvijezda simpatičan tim i nemam ništa protiv njih. Uvijek korektni, pošteni. Ali ima uvijek ovih debila koji se sramote pricom tako da nemojmo generalizirati. Combe je moron i tjt. Ne treba ga se citirati i davati pažnju. Samim tim sto je rekao ono o ratu sve je dokazao.
Evo brate napisao sam mu. Sam dolazi i vrijedja,spominje neke vitre,pola grada,rat,stadion koji je nama mostarcima noz u srcu i onda se pita zasto ga vrijedjamo. Zao mi one fine raje sa njihove teme ali smece je tako bezobrazno. Nemam nista protiv Zvijezde ali sam se nakacio danas sa nekim sarplaninskim fudbalskim analizama
Ma ja brato, pusti bolida, ignore i cekajmo Kakanj i prva tri boda sa gostovanja :salut:
FORZA VELEŽ!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.