Ovaj apel trebaju uputiti preko fan klubova ovdje u BiH.zaboravi je napisao/la:Hajmo molim vas sve da se dogovorimo oko toga. To su dva velika kluba i sigurno njihova pomoc nece izostati. Neka uplate po 10 000 eura, to su dvije kuce za porodice koje su ostale bez njih. Mozda nam se cini da je to malo i da nece nista znaciti, ali nije tako... Da se od tog novca cigla kupi, dosta je na ovakvom vremenu...
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Valjda nam je Gero ok.
U Bijeljini je baš kritična situacija. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Saurman, nisma bas dobro upucen u rad tih fan klubova i ne znam ni da li uopce imaju kod nas. Ja se nudim da napisem pismo / mail na bosanskom jeziku, a da to neko od vas koji znate njemacki kao maternji prevede. Molim i ostale da se jave i daju svoje misljenje. Sto prije to posaljemo, veca je mogucnost da ce klub pozitivno odgovoriti na tu molbu. Hajmo, ljudi, uraditi bar nesto za nase sugradjane... Tesko nam je sjediti i ne raditi nista. 
Evo ti kontakt fan kluba : http://bayern-bih.com/index.php/kontakt" onclick="window.open(this.href);return false;zaboravi je napisao/la:@Saurman, nisma bas dobro upucen u rad tih fan klubova i ne znam ni da li uopce imaju kod nas. Ja se nudim da napisem pismo / mail na bosanskom jeziku, a da to neko od vas koji znate njemacki kao maternji prevede. Molim i ostale da se jave i daju svoje misljenje. Sto prije to posaljemo, veca je mogucnost da ce klub pozitivno odgovoriti na tu molbu. Hajmo, ljudi, uraditi bar nesto za nase sugradjane... Tesko nam je sjediti i ne raditi nista.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anelbavarac
- Kontakt:
Dobra ideja, treba probat' zasto da ne?
Za pocetak mislim da nam je svima obaveza zvat' one brojeve za pomoc, svaka marka u ovakvim situacijama je bitna.
To je najmanje sto mozemo uradit' u ovom teskom trenutku za nasu drzavu.
Za pocetak mislim da nam je svima obaveza zvat' one brojeve za pomoc, svaka marka u ovakvim situacijama je bitna.
To je najmanje sto mozemo uradit' u ovom teskom trenutku za nasu drzavu.
Šta kukate o odlascima, Pep ovo treba zaćerat', poslije Mandže prvog Krosa, ometaju mu rad!
A Švajna na klupu poslat' da mu što manje sistemu smeta.
Pridružit' mu Robena
,
a Milera pušćat da dominira gdje je i najbolji, te mu pridružit' Gecea...
Potpis
A Švajna na klupu poslat' da mu što manje sistemu smeta.
Pridružit' mu Robena
a Milera pušćat da dominira gdje je i najbolji, te mu pridružit' Gecea...
Potpis
Mia San Mia
Promjenimo ime kluba, dovedimo pedeset minijaturnih Španaca zbog trenera koji ce uvijek forsirati procitani stil igre.
Ma bravo
Ma bravo
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- farinelli123
- Kontakt:
Nije to procitan stil, nego kod nas jos nije zaziveo na pravi nacin, treba jos vode da se izlije pa da sve dodje na mesto.
•
Treba najbolje godine Mesija, Iniestu, Xavija kupiti.farinelli123 je napisao/la:Nije to procitan stil, nego kod nas jos nije zaziveo na pravi nacin, treba jos vode da se izlije pa da sve dodje na mesto.
- farinelli123
- Kontakt:
Ma jok, ima Bajern materijala za to, ne u toj meri, ali se ne koristi na pravi nacin.
•
- anelbavarac
- Kontakt:
Zna se ko samo moze igrat taj stil. Tacnije mogao je dok nije doslo do zamora materijala.Cigri je napisao/la:Treba najbolje godine Mesija, Iniestu, Xavija kupiti.
Nije valjda da ima jos nekih koji misle da Pep s Bayernom igra tika-taku...
Pa evo vam tiki-taka. Druga stvar je sto nemate Messija.
[youtube][/youtube]
Mislim da je ovo najdominantnija tekma Bayerna pod Guardiolom. Savrseno je izgledalo protiv Citya, zasto nije kasnije to je pitanje .. ja mislim da je doslo do ispadanja iz ritma nakon rekordno osvojene Bundeslige i naglog pada glavnih igraca u formi. Cini se da kasnije nisu ni vjerovali u to sto igraju i rade.
[youtube][/youtube]
Mislim da je ovo najdominantnija tekma Bayerna pod Guardiolom. Savrseno je izgledalo protiv Citya, zasto nije kasnije to je pitanje .. ja mislim da je doslo do ispadanja iz ritma nakon rekordno osvojene Bundeslige i naglog pada glavnih igraca u formi. Cini se da kasnije nisu ni vjerovali u to sto igraju i rade.
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 1803_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Geroslave javi se čim mogneš.
Žao mi Manđe, al' kad se realno sagleda, moglo se očekivati da on ide ća. Teško je imati takva dva napadača, ali bi s te sportske strane bilo idealno. Ipak, stvari nisu baš tako jednostavne.
Kroosa mi uopšte neće biti žao ako ode. Odvano mi je već jasno da taj momak uopšte nije nešto posebno. Prespor, nema driblig, nema damu, ključni pas odigra svaku dvadesetu utakmicu. Trebaju nam igrači koji prave prevagu, on to nije.
Danas ne očekujem ništa, nisam optimista. Jednostvano previše je negativnih stvari u i oko kluba.
Odlično će nam doći taj restart u vidu nove sezone plus par novih igrača.
A kada je tako loša situacija, onda je omjer snaga između Bayerna i BvBa 50:50. Loše brate, loše...
Klare, zašto ne cijeniš najboljeg igrača Bayerna, Letećeg olandeza?
Žao mi Manđe, al' kad se realno sagleda, moglo se očekivati da on ide ća. Teško je imati takva dva napadača, ali bi s te sportske strane bilo idealno. Ipak, stvari nisu baš tako jednostavne.
Kroosa mi uopšte neće biti žao ako ode. Odvano mi je već jasno da taj momak uopšte nije nešto posebno. Prespor, nema driblig, nema damu, ključni pas odigra svaku dvadesetu utakmicu. Trebaju nam igrači koji prave prevagu, on to nije.
Danas ne očekujem ništa, nisam optimista. Jednostvano previše je negativnih stvari u i oko kluba.
Odlično će nam doći taj restart u vidu nove sezone plus par novih igrača.
A kada je tako loša situacija, onda je omjer snaga između Bayerna i BvBa 50:50. Loše brate, loše...
Klare, zašto ne cijeniš najboljeg igrača Bayerna, Letećeg olandeza?
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
- Bayern@heart
- Kontakt:
nadma se da će se ekipa trznuti danas i da će pokazati svoje pravo lice. Puno negativne energije se prikupilo nakon debakla od Reala u i od Pepove ekipe se večeras očekuje puno. Nadam se da će nas obradovati odnosno da nebude opet lekcija od Kloponje.
Alaba vjerovatno otpao...
#DFBPokal Nächster @FCBayern Schock! Einsatz von @David_Alaba Wettlauf mit der Zeit! Sieht nicht gut aus! @**** @****_Dopa
#DFBPokal Nächster @FCBayern Schock! Einsatz von @David_Alaba Wettlauf mit der Zeit! Sieht nicht gut aus! @**** @****_Dopa
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sranjerikimo je napisao/la:Alaba vjerovatno otpao...![]()
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Momci, nisam baš optimista pred današnju tekmu. Stvari koje se događaju u klubu ne daju mi razlog za optimizam. Nakon prošle subote, nakon zabijanja gola u zadnjoj minuti i proslave naslova konačno sam pomislio to je to, vrijeme loše atmosfere, loših rezultata i loše igre je prošlo, hajde sada da se maksimalno koncentriramo i pripremimo za današnju tekmu.
No, skeptičan sam jako. BVB u punom naletu i u TOP formi, mi itekako u lošoj formi a sad još i ozljeda Alabe uz nespremne Riberya i Schweinsteigera te šikaniranja Manđukića..... ne miriše na dobro nikako.
Izostavljanje Manđe u ovakvoj utakmici nema smisla pa da je i Manđo npr. rekao Pepu je.. se direktno u lice. Ovdje se ne radi o njihovom dvoboju i nesuglasicama, ovdje se radi o Bayernu. A Pep kao da to zaboravlja. Pa čak mi nije jasno kako su to dopustili Uli, Sammer i Kalle. Kakav god temperament Manđukić bio, danas bi nam on jako, jako puno značio. Stoga ne shvaćam zašto ovako nešto pred samu utakmicu, pa svađajte se cijeli drugi tjedan ako hoćete. Opet, ne radi se ovdje o hirovima Pepa ili Manđe već o Bayernu i uprava je po mojem mišljenju ovdje morala reagirati u korist Manđukića, barem samo za ovu subotu. Nakon toga, lijepo su se mogli zahvaliti Manđukiću i reći mu doviđenja.
Isto tako, taj Manđukić je direktno utjecao na naš naslov Lige Prvaka prošle godine i donio nam taj trofej kao i ostale trofeje sa svojim golovima. Zato, bez obzira na nesuglasice, Manđo je zaslužio da ima dostojan oproštaj od Bayerna. Barem je uprava mogla reagirati i dostojno se zahvaliti Manđukiću kako doliči a ne ovako. Treba biti zahvalan igračima koji su postigli prošlogodišnji uspjeh a ne ovako se ponašati prema njima.
Iskreno da kažem, nekakva loša atmosfera se nakuplja oko kluba zadnjih mjesec dana, ne mogu to opisati, takav osjećaj čudan imam, kao da sve nedaće koje imamo nisu dovoljne ( Uli, rezultati, forma igrača itd... ) pa se još nadodaje i ova situacija sa Manđom, kao i ozljeda Alabe... A to po meni nije sve nažalost jer ako izgubimo, a realno danas je Borussija favorit kako god bilo to teško za priznati, još teži dani će biti pred Bayernom nego sada i to je ono što me brine jako. Nevjerojatno, u samo mjesec dana uspjelo se promijeniti dosta toga, od vrhunske igre do ovako loše, od dobrih odnosa između igrača i trenera do loših.... Ponavljam se, imam osjećaj da to nažalost nije sve, da se iza kulisa kuha još dosta toga lošeg, ono za što ćemo saznati tokom narednih tjedana.... Pa onda još piše da želimo uz Lewu i Rodea 4-5 pojačanja???
Ako će tako biti, to će dodatno staviti negativno raspoloženje oko kluba jer još nekolicina igrača mora otići.
Ne znam, stvarno ne znam šta više reći, cijela ova situacija oko kluba mi nije dobra i mišljenja sam da će danas zbog toga rezultat biti loš za nas. Naravno da se nadam pobjedi i da griješim poprilično sa ovim razmišljanjima ali stanje oko kluba mi se ne sviđa nimalo......
No, skeptičan sam jako. BVB u punom naletu i u TOP formi, mi itekako u lošoj formi a sad još i ozljeda Alabe uz nespremne Riberya i Schweinsteigera te šikaniranja Manđukića..... ne miriše na dobro nikako.
Izostavljanje Manđe u ovakvoj utakmici nema smisla pa da je i Manđo npr. rekao Pepu je.. se direktno u lice. Ovdje se ne radi o njihovom dvoboju i nesuglasicama, ovdje se radi o Bayernu. A Pep kao da to zaboravlja. Pa čak mi nije jasno kako su to dopustili Uli, Sammer i Kalle. Kakav god temperament Manđukić bio, danas bi nam on jako, jako puno značio. Stoga ne shvaćam zašto ovako nešto pred samu utakmicu, pa svađajte se cijeli drugi tjedan ako hoćete. Opet, ne radi se ovdje o hirovima Pepa ili Manđe već o Bayernu i uprava je po mojem mišljenju ovdje morala reagirati u korist Manđukića, barem samo za ovu subotu. Nakon toga, lijepo su se mogli zahvaliti Manđukiću i reći mu doviđenja.
Isto tako, taj Manđukić je direktno utjecao na naš naslov Lige Prvaka prošle godine i donio nam taj trofej kao i ostale trofeje sa svojim golovima. Zato, bez obzira na nesuglasice, Manđo je zaslužio da ima dostojan oproštaj od Bayerna. Barem je uprava mogla reagirati i dostojno se zahvaliti Manđukiću kako doliči a ne ovako. Treba biti zahvalan igračima koji su postigli prošlogodišnji uspjeh a ne ovako se ponašati prema njima.
Iskreno da kažem, nekakva loša atmosfera se nakuplja oko kluba zadnjih mjesec dana, ne mogu to opisati, takav osjećaj čudan imam, kao da sve nedaće koje imamo nisu dovoljne ( Uli, rezultati, forma igrača itd... ) pa se još nadodaje i ova situacija sa Manđom, kao i ozljeda Alabe... A to po meni nije sve nažalost jer ako izgubimo, a realno danas je Borussija favorit kako god bilo to teško za priznati, još teži dani će biti pred Bayernom nego sada i to je ono što me brine jako. Nevjerojatno, u samo mjesec dana uspjelo se promijeniti dosta toga, od vrhunske igre do ovako loše, od dobrih odnosa između igrača i trenera do loših.... Ponavljam se, imam osjećaj da to nažalost nije sve, da se iza kulisa kuha još dosta toga lošeg, ono za što ćemo saznati tokom narednih tjedana.... Pa onda još piše da želimo uz Lewu i Rodea 4-5 pojačanja???
Ne znam, stvarno ne znam šta više reći, cijela ova situacija oko kluba mi nije dobra i mišljenja sam da će danas zbog toga rezultat biti loš za nas. Naravno da se nadam pobjedi i da griješim poprilično sa ovim razmišljanjima ali stanje oko kluba mi se ne sviđa nimalo......
Ne mogu vjerovat da ce Bayern opet da otjera jednog napadaca koji se nadavao golova i bio jedan od kljucnih igraca za osvajanje titula iz kluba su otjerali prvo Elbera, Makaaya, Tonia, Klosea, Gomeza, sad evo i Mandzuka ccc ... Cim se potpise novi napadac stari pakuje kofere i tako evo vec jednu punu deceniju se radi i to nisu slucajnosti napdaci se tjeraju iz ovog kluba svi golovi se zaborave jedan Gomez je mjesecima pricao kako nigdje ne ide tako isto i Elber pa ga sutnuse u Lyon ... A Mandzo ce veceras bas faliti steta zao mi je za ovog momka nije zasluzio da bude istjeran na ovakav nacin teskog je karaktera al je bgm i golova se nadavao i titula na osvajao kao jedan od kljucnih igraca , a bas sve isto se desilo i tom jadnom Elberu, Gomezu, Kloseu, Makaayu koji nisu bili teskog karaktera ...
BvB Echte Liebe !!!
Šta imam cijenit', desnu drvenu nogu?JetSet_Hantraga je napisao/la:zašto ne cijeniš najboljeg igrača Bayerna, Letećeg olandeza?
Šalim se cijenim ja njega, samo što je Miler bolji i korisniji za ekipu, a pritom je i naš, tako da to ne treba zanemariti, kao ni umjetnički dojam kojeg Miler ostavlja.
A Riberi je posebna priča, Roben s njim ne može u istu rečenicu, koliko god to vama nekima bilo krivo.
Večeras po pravilu gubimo, ali vidi čuda možda je Pep otklonio glavnu štetočinu iz tima,
te može nesmetano da radi.
U to se uzdam, a umjesto Alabice će vjerujem Rafica i bolje odigrati,
sumnjam da će gurati već otpisanog Contenta, još jednog u nizu koji mu smeta.
Pep nijednom nije pokušao sa Lamom i Martinom na paru šestica.
Hih kakav bi to nadljudski presing bio, vjerujem da se nijedan protivnik ne bi sastavio sa loptom,
a naprijed Riberi, Gece i Miler dovoljni sami od sebe da čudesa naprave,
još im dodajmo neviđenog majstora u osvajanju protivničkog terena Lewandowskog...
UberDominacija!
Složni smo da se Krosa triba prodat', i to se treba uradit',
a ja sam za to da se i Štajga proda dok se još mogu uzeti pare,
a ne treba zanemariti ni njegovih 10 mil. koje ove sezone strpao u džep za ništa.
Smeta Pepu, on mu najviše od svih smeta,
a da bi imali rezultate Pepu moramo još više slobode dati,
inače propustićemo trenerskog maga, a samim tim i najbolji fudbal u historiji.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Iskreno mislim da su nam sanse podjednake al nesto duboko u dusi neda mi da to priznam i to nesto se nada trofeju veceras, oni su u top formi a mi u najgoroj zadnje 2god, odbrana nam nije na nivou a njihov napad medju najjacim na svijetu, strah me njihove kontre i mislim dacemo ga primiti iz iste, realno gledajuci odavno nismo bili u goroj situaciji, formacija stil od najdominantnije na svijetu sad je spala na neki prosjek, rijedak je nas igrac trenutno u formi, trener nam tjera ili ignorise bitne igra, pojedini nezadovljni neigranjem ovi drugi ga kritikuju, dosta povreda, situcija za nepozeljet al to je fudbal i zato je toliko zanimljiv, da samo naglasim moje misljenje je kako god se veceras zavrsilo sezona je uspjesna, od mogucih 6 trofeja uzeli smo 3, eto racuno sam i kikiriki kup koji je dortmund uzo! Vecina ljudi osporava pepa al po meni nije nista uradio da unaprije igru, mislim da ce dobit jos jednu sezonu fore da pokaze da je dostojan Bayerna a na njemu je kako ce to iskoristit, ja mu zelim srecu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.